A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Elöször is azt vegyétek figyelembe,hogy eger kisváros,nem bizti,hogy Budapestten vagy máshol is ugyanez az eljárás...

Mia!
meghatalmazás mindenképpen kell és a KISMAMAKÖNYVET SE HAGYJA OTTHON A PÁROD....
illetve ha számlára kéritek a pénzt,akkor vinni kell a számlaszerződést ami bizonyítja,hogy a TE nevedre van nyitva a számla vagy Te is számlatulajdonos vagy!
Amúgy a többi okés!!!!És szerintem vigyen olvasnivalót,mert eléggé sokan szoktak lenni!!!!!!!!!!
Vendég

:oops: :oops: :oops: :oops:
Akkor javítok! :oops: :oops: :oops:
eger=Eger
Budapestten=Budapesten
Vendég

Annyira édesek a gyerekek!!!!olyan helyesek a képeken!!!!ÉS OLYAN JÓ LENNE EGY TOPIKTALI....!!!!!!!!!!!!!
De annyira szanaszét vagyunk az országban.... :cry: :?

Bari is ma jön vagy ment haza,ha nem sárgult be a bébikéje....!!!!!!!!!!Az iwiw-én van fent egy fotó a kicsiről,olyan szép... :wink:
Vendég

Csiri, köszi az infókat. Számlaszerződést keresem is... végülis jogos! hogy a netes nyomtatványt nem fogadják el, hát ez elég gáz, nem értem miért. akkor miért lehet letölteni? hogy nézegessük? :roll:

a meghatalmazást pedig írom is.

topiktali: jövő nyáron? gyertek el hozzánk, zöldövezet... és elég nagy kertünk van. :D gyerkőcök 1. szülinapját együtt ünnepelnénk. :D

mia_snow

Tényleg jó ötlet a topiktali :P
No megpróbálok egy picit aludni, mert éjszaka nem igazán sikerűlt :wink:
Cicikirály elszórakoztatott :wink:
bluebox

sziasztok!

én is pont ma reggel gondolkodtam azon, hogy milyen jó lenne találkozni veletek. Csak azt mondtam, hogy nagyon messze vagyunk egymástól...

Anyasági, Családi pótlék: mi úgy intézük el, hogy bementünk az Államkincstárba, ott a nyomtatványos nénitől kértünk nyomtatványt, kitöltöttük és leellenőriztettük vele, + hogy mit kell mellékelni azt is megnézettük. Azt mondták a biztonsági őrök, hogy kb. 2 órát kéne sorba állni, de fel lehet adni postán is. Mi az utóbbit választottuk, így max. 1 héttel kapjuk meg később.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

mia!
én sem értettem miért nem volt jó a letöltött....odamentem mint valaki,hogy nekem csak 1 pillanat,mert márkitöltött papírokkal érkezem,erre kezdhettem előröl... :twisted:
(amúgy még a mai napig nem kaptam meg az anyaságit ami elvileg 8 munkanap.... :twisted: )(legalábbis a nőci ezt mondta...)

Blue!
jó pihit!Én napközben nem nagyon tudok sajna... :roll:

Most megyek konyhát takarítani,ugyanis kókuszgolyót csináltam és még a szomszéd konyhájában is fellelhető itt-ott egy kis kókuszreszelék :oops: :? :oops:
Vendég

napközben van nekem 2-3 órám, úgyhogy akkor tudok aludni. MOndjuk most szerencsém van, mert anyukám itt van és segít. Jövő héttől már valószínű egyedül leszek, úgyhogy sokkal nehezebb lesz!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nagyon szép szüléstörténetek: elolvastam Zmimiét is és Miáét is!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

nappali pihi: én este 8tól fél10ig szoktam aludni, aztán 11től fél4ig, aztán 4től reggel 6-fél7ig. ha összeadjuk, nem rossz, de nagyon álmos vagyok ma pl. még kávét is ittam már reggel is, meg most ebéd után 2 kortyot apáéból... :oops:

lányos anyukák figyelmébe 8)
Kép
Kép
Kép
Kép

mia_snow

zmimi: a szüléstörténeteden könnyeztem.isteni!!!
még egy kérdésem van: nekünk is ilyen a bútorunk, és ilyen kiságyat keresünk színben. Ti hol vettétek?
köszi.

a babák nagyon édik!!!!!

Kép
winona

Mia!
a 2. képből itélve,Milán is rappernek készül,mint Zoénk.. :wink: :lol: (a kézmozdulat hasonló....) :lol:
Vendég

Zmimi! Fantasztikus a szüléstörténeted! Zsombor tényleg nagyon csini fiúcska! :D
Vendég

Zmimi
A történeted vége szerencsés és szép... :wink:

Mia
A topikon a fiúknak meg kell küzdeniük a kiscsajokért :lol: :wink:

Bluebox
Tejtárolást egyszerűbben is meg lehet oldani... és főleg olcsóbban...
Otthoni, saját használatra jó a 2 decis, egyszerhasználatos műanyag pohár, folpackkal lefedve... vagy a kisebb befőttes üvegek (bébiételes üveg)

Nekünk elfogadták a papírokat, amit a netről töltöttünk le...
Vendég

[quote="csiri-biri"]M írta:csiri-biriia!
a 2. képből itélve,Milán is rappernek készül,mint Zoénk.. :wink: :lol: (a kézmozdulat hasonló....) :lol:

Csiri, nem titkolt szándékom, hogy az legyen... már magzat korában szoktattam a ritmushoz. :D

Gigi: Milán nem tud küzdeni, a csajok nem hagyják. :D már van is 4 jelentkező. :D

mia_snow

Sziasztok!

Voltam ma reggel CTG-n és mivel valamit nem találtak rendben csináltak flowmetriát is és amnioszkópiát. Akinek már volt már ilyenje az segítsen nekem légyszi. Előre bocsi a témáért... Mondták, hogy egy kis vérzés belefér, de nekem már a wc papíron elég sok volt (kb a felét összekentem) és a betétemen is. Alvadékos is meg friss is... Most szaladjak be a kórházba vagy várjak pár órát, hátha elmúlik?
nem akarom feleslegesen a páromat sem felizgatni...

Kép

Kép
bettica

Bettica
Feküdj le egy kicsit, próbálj pihenni...
Amnioszkópiánál kicsit tágítják a méhszájat, hogy a műszert be tudják vezetni...
Vendég

Mia
Vörösváron ennyi kisricsaj van? :roll: :lol:
Akkor megyünk mi is oda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bettica! És nem mondtak semmit,hogy mit nem találnak rendben?
Többi vizsgálat után?
Ki csinálta azt tudod?
Nem tudod felhívni a dokidat?
Ezeket olyan könnyen mondják aztán te meg döntsd el,hogy most ez normális vagy nem??
Más panaszod nincs?
Végülis holnapra vagy kiírva nem???

Kép

Kép
ibm

Köszönjük a gratukat!

Arik vagytok nagyon! :wink:

winona, a bölcsőt ajándékba kaptuk. A nagyágy Ikea-ból van, ott sztem van ilyen színű kiságy is.

Kép
zmimi

Köszi Gigi, akkor megpróbálok lepihenni...

Zmimi: Tényleg megható volt a szüléstörid :)

Mia: Milán nagyon édi :) Ahogy alszik :roll: :)

Andóca: Visszajelöltelek...

Megyek, szót fogadok Giginek... Apát már készenlétbe helyeztem, sosem lehet tudni :roll:

Kép

Kép
bettica

IBM: Nem mondtak semmit, csak én következtettem ki, hogy a mozgások után nem fent volt a kicsi szívfrekije, hanem leesett úgy kb. fél-1 perc után... Egyből mentünk is át az UHhoz... Tehát tuti, hogy a CTG-n látott a doki valamit és a magzatvíz vizsgálat is ezért kellett... Most naponta CTG és 2 naponta flowmetria... Valamilyen B betűs nevű fiatal doki volt, ő tartotta a szülésfelkészítőt is...
Most akkor várok és reménykedem, hogy minden oksa, pár óra és jön haza a párom, ha este is vérzek még, akkor megyünk be...

Kép

Kép
bettica

Jól hangzik a naponta ctg! :roll:
Tényleg fogadj szót Gighinek és pihi aztán meglátod hogy alakul!
Dr-nél már voltam én is ,hát mit ne mondjak brutál módon tud vizsgálni!!

Várjuk a híreket!

Kép

Kép
ibm

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ FELROBBANOK!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Ugye írtam,hogy Zoénak nem volt jó az anyagcsere vérvételes újszülöttkori eredménye...Pénteken le is vették újra és amit kaptunk levelet,hogy ismételni kell,azon volt,hogy az eredményről minden kedden és csütörtökön 1 és 2 óra között lehet érdeklődni a.... telószámon,x.Y. dokinál...ÉS LEGYÜNK SZIVESEK EZÜGYBEN A HÍVÁSAINKKAL NEM ZAKLATNI MÁSKOR CSAK AZ ADOTT IDŐPONTBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ugy gondoltam,hogy még kedden korai lenne érdeklődni,de a mai nap a megadott időpontban telefonáltam....egy arogáns nő közölte,hogy az X.Y. doki jelenleg nincs ott és KIZÁRÓLAG Ö ADHAT FELVILÁGOSÍTÁST!!!!!!!!!!!!!10 percenként hívtam folyamatosan a doki még akkor sem volt sehol amikoris megkérdeztem a nőt,hogy legalább azt mondja már meg,hogy van-e már eredmény....azt válaszolta,hogy AZ EREDMÉNY AZ MEGVAN,DE MIVEL MINDJÁRT 2 ÓRA,SZERINTE MÁRCSAK JÖVŐ HÉT KEDDEN PRÓBÁLKOZZAK ÚJRA,MERT MAMÁR LEJÁRT AZ AZ IDŐPONT AMI ERRE A CÉLRA MEGVOLT ADVA....!!!!!!!!!!!!
SZERINTETEK??????

Az oké,hogy neki az az 5 nap semmi,nade nekünk azért jó lett volna ha nyugisabban telik a hétvége....
Ennyit a segítőkészségről.... :roll:
Vendég

Betti: drukk,hogy minden ok legyen! szerintem hívd fel a dokidat! Inkább többször nézzenek meg, minthogy valami baj legyen!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri: az eredmény sikerült végül is megtudnod?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

NEM!!!!!!!!!!!!
Épp ezaz!!!!nem mondták meg az eredményt!!!!
Még jó,hogy Szeged olyan messze van innen,mert tuti bementem volna személyesen.... :evil:
Vendég

Végre elaludt a drágám.Kicsit ordított megint,csak tudnám mi baja ilyenkor.Előtte etettem meg,pelus tiszta.A hasa fájna?

Hékás: jelöltelek iwiw-en.

Kép
melike

csiri, ez nagyon durva!! nem tudsz felhívni valami feljebbvalót? kórháznak másik osztályát vagy mittomén... vagy igenis próbáld meg holnap, hátha más veszi fel, és elmondod hogy mi a hézag, és hogy tudnod KELL az eredményt. húúú én olyan hisztit csapnék...

mia_snow

Sziasztok!

Nem tudom, ki mindenkinek van meg a babája, de mindenkinek gratula!

Táblázat volt vmikor?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Tök jó,hogy már minden megszült mami kezdi elveszíteni a fonalat és vissza kell rázódni,hogy mi is történt míg nem voltunk.
Én is csak pislogok néha és azt sem tudom ki kismama és ki anyuci. :lol:
Nem így van?

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:21-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:21-kor.
hékás

sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a drukkokat és a gratulációkat! Most valamennyit már sikerült visszaolvasnom. Tündéri babákat láttam, tényleg mindenkié annyira gyönyörű. MINDEN ANYUKÁNAK GRATULÁLOK!!!!!!

Szilvaqueen még kórházban van az ikrekkel, nagyon aranyosak szépen szopiznak. Antibiotikumot kap a fiú, elvileg szombaton vagy vasárnap hazajöhetnek. Már nagyon vágyik haza Szilvi 1 hónap kórház után.

Röviden a mi történetünk:
június 1-én hajnalban, mint írtam Nektek elfolyt itthon a magzatvíz, fél 7re átértünk Debrecenbe a klinikára. Ekkor 1 ujjnyira voltam kitágulva, de elég sűrű fájásaim voltak. Megkaptam a beöntést és bevonultunk az alternatív szülőszobába. Kipróbáltam a szülőszéket és a zuhany alatt ülve vajúdást is , de egy idő után már csak fekve volt jó. A kéjgáz nekem nagyon bejött, de a doki tanácsára EDA-t kértem. Így volt 1 könnyebb órám a végefelé. MIvel elég gyorsan tágultam már a második dózist nem is kaptam meg az EDA-ban, hirtelen 4 ujjnyiról 9-re lettem kitágulva. Az utolsó egy óra azért elég nehéz volt, a végén a baba tisztelegve akart kijönni, feltette a kezét a fejére így már kikészítették a vákumot. Ekkor nagyon megijedt és persze a doki is segített neki a kezét visszadugni és sikerült kipottyannia 12:12 kor. A hüvelyfalam eléggé berepedt emiatt a végjáték miatt, de szépen összevarrtak. Rögtön rátették mázasan a pocakomra Andrist, ez volt a legmeghatóbb érzés a világon amit átéltem. Egy éjszakát az őrzőben kellett töltenem,mert amikor először felálltam hogy wc-re menjek elájultam és be kellett tenni katétert. A babát ekkor még elvitettem éjjelre, de aztán másnaptól velem volt és azóta is teljesen össze vagyunk nőve.

Éjszaka jól alszik, egyszer kel fel 3 körül, szopizik és visszaalszik. Jó kisfiú nem panaszkodom. Tejcsim is van szerencsére. MÉg jövök, csak most ébredezik és mennem kell...
buci79

xxx
hékás

2006. június 9-én 05 órakor 3250 grammal és 56 cm-rel megérkeztem!

Milena :)

Visszaolvasni még nem volt időm, ma engedtek ki a kórházból. Akik megszültek gratulálok!!

Kép

Kép
éca

nem sikerül a vonalzómat megcsinálni... beillesztettem pedig a profilba a szöveget amit kell... vajon miért nem sikerül?

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

sikerült a vonalzóm!

Éca: gratulálok Milenához! Nagyon jó egészséget kívánok Nektek és sok tejcsikét!!

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Éca! Hatalmas Gratula Milenához!
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:22-kor.
hékás

ÉCA!
GRATULÁLOK!
És nekem nagyon tetszik a nevetek...MILENA...szép...
Vendég

Éca: Nahát, gratula! Tényleg nagyon szép név a Milena ;)

Mindenki beelőz? Még ilyet... :roll:

Megyek zuhanyozni, lehet akció lesz hamarosan, zuhany után kiderül ;)

Kép

Kép
bettica

Éca: Gratulálok!!!!

Na, írom mi volt velem......
Elmentem ctg-re, sehol semmi izgit nem látni rajta....
Kiskönyvembe beírva: CTG: 10! CH: 3000
Doki megvizsgált, azt hittem visszanyomja a gyerek fejét, és csillagokat láttam!! :twisted: :twisted:
A lányom akkor hajlandó a héten megszületni, ha lesz valami nagyon erős front, de a doki még adott csüt-re időpontot ctg-re.
Még azt is beírta a kiskönyvbe, hogy Kop. v. fekvés!
Az gondolom én, hogy nem gáz! Nem???
bszilvi25

Sziasztok!

Tud valaki finom, egyszerű cseresznyés pite receptet????,
bluebox

Szilvi! Azt jelenti, hogy koponya végű fekvésben van! Azaz fejjel lefelé ahogy lennie kell! Ez jó! :D
Vendég

Igen, azt tudtam, hogy ugy van a kis feje ahogy kell, csak eddig nem írt ilyeneket is a könyvembe.

Blue: a nagyim nagyon fincsit tud csinálni :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

Éca gratulálok Milenához!

Kép
melike

Csajok!Ki mikor mozdult ki először a babával?
Én már úgy mennék,de Máté még az erkélyen sem volt. :oops:
Csirit tudom,jól tette.

Kép
melike

Szilvi: és véletlenűl nem tudod a receptet?????

Melike: Én is kivittem már tegnap a kertbe. Akkorát aludt, nagyon aranyos volt. Délután 16-18-ig voltunk kint :P
bluebox

Blue: Hát azt nem sajna, ciki, de én nem szoktam sütni. Nekem a mama mindig süt :oops: :oops:
De ha akarod, a számát megadom szívesen :wink: :wink: :wink:

Melike: már kiviheted Mátét nyugodtan szerintem.
Mondom én, "tapasztalt anyuka"
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?