ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ FELROBBANOK!!!!
Ugye írtam,hogy Zoénak nem volt jó az anyagcsere vérvételes újszülöttkori eredménye...Pénteken le is vették újra és amit kaptunk levelet,hogy ismételni kell,azon volt,hogy az eredményről minden kedden és csütörtökön 1 és 2 óra között lehet érdeklődni a.... telószámon,x.Y. dokinál...ÉS LEGYÜNK SZIVESEK EZÜGYBEN A HÍVÁSAINKKAL NEM ZAKLATNI MÁSKOR CSAK AZ ADOTT IDŐPONTBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ugy gondoltam,hogy még kedden korai lenne érdeklődni,de a mai nap a megadott időpontban telefonáltam....egy arogáns nő közölte,hogy az X.Y. doki jelenleg nincs ott és KIZÁRÓLAG Ö ADHAT FELVILÁGOSÍTÁST!!!!!!!!!!!!!10 percenként hívtam folyamatosan a doki még akkor sem volt sehol amikoris megkérdeztem a nőt,hogy legalább azt mondja már meg,hogy van-e már eredmény....azt válaszolta,hogy AZ EREDMÉNY AZ MEGVAN,DE MIVEL MINDJÁRT 2 ÓRA,SZERINTE MÁRCSAK JÖVŐ HÉT KEDDEN PRÓBÁLKOZZAK ÚJRA,MERT MAMÁR LEJÁRT AZ AZ IDŐPONT AMI ERRE A CÉLRA MEGVOLT ADVA....!!!!!!!!!!!!
SZERINTETEK??????
Az oké,hogy neki az az 5 nap semmi,nade nekünk azért jó lett volna ha nyugisabban telik a hétvége....
Ennyit a segítőkészségről....