A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

hene, gergő nagyon cuki ahogy mosolyog! :)

timi, mi nyomjuk a masszázst. de egyedül nekem se menne!

tappancs, már értem a nicked. :)

csajok, én ma úgy kibuktam, hogy csak na. Ugye amikor kiderült az utolsó probléma is a bébivel, akkor mondták, hogy akkor legyen inkább I-es női. Akkor beszéltem azzal a dokival akit javasoltak, és mondta, hogy majd a 35. betöltött hét után jelentkezzek nála ctg-re. Így is tettem, két hete voltam nála. Akkor először voltam megvizsgálva az egész terhesség alatt, de teljesen zárt volt a méhszáj. Mondta, hogy a múlt héten szabin lesz, akkor majd az ügyeletes megnézi a ctg-t, utána héten (most) meg menjek hétfőn. Én mentem is. Megint 5! órát vártam! Amikor kb. két órája ültem ott, akkor pont jött kifelé, de nem ismert meg (mondjuk nem is találkoztunk sokszor, de azt gondolná az ember, hogy ha valahol ennyi probléma van, azt csak jobban megjegyzik... na mindegy. Szóval vártam, vártam és miután végre megvolt a ctg, egy csomót kellett megint várni, mire behívott ugyanaz a doki aki múlt héten. Kiderült, hogy az 'én' dokim már elment. Szerintetek? Úgyhogy eldöntöttem, hogy nem érdekel mostmár az egész. Ügyeletben fogok szülni. Jövő hét csütörtökön kell mennem újra. Akkor leszek 38+5. Múlt héten volt labor is, annak sem nézte meg senki az eredményét, ma nem volt ugye vizsgálat sem. Úgyhogy azt sem tudom, hogy a laborom rendben van-e, azt sem, hogy nyílt-e valamit a méhszájam, ráadásul még az utolsó uh sem volt meg, úgyhogy méhlepényről sem tudok semmit, bébi fekvésről sem, súlyról sem, meg egyáltalán semmiről. Szerintetek legyek nyugodt??? A tököm tele van a rendszerrel. Én nem tudom, hogy hány babáról tudják előre, hogy beteg lesz, de nem hiszem el, hogy arra a kevésre ne tudnának egy kicsit jobban odafigyelni (legalább az anya megnyugtatása miatt). Mi a ****-ért nem tudják már elindítani? Kb. úgy érzem magam mint akit bedobtak egy sarokba és amíg nem kezd el ordibálni hogy mostmár valaki csináljon valamit, addig senki nem csinál semmit mert nem akarja magára vállalni a felelősséget. Az, hogy ebbe egy ember tönkremegy, az senkit nem érdekel!
Na nem akarok negatívkodni, csak már tényleg elegem van. Majd írok még ha kicsit lehiggadtam. (Ja, és mai leletnek megkaptam a múlt hetit, annyi különbséggel, hogy tollal át van javítva a 36 hét 37-re... Szerintetek?

(nicike, te voltál ma a dokinál?)

KépKép
muffin

Muffin! Nagyon sajnálom, hogy ilyen volt a doki! Még ha nem is ismer fel mert csak egyszer látott akkor legalább írja fel, hogy mára Veled megvan beszélve a találkozó és akkor adjon időpontot amikor tud fogadni! Bezzeg a pénzért tartaná a markát! Megértelek, hogy kiborultál! Nem semmi hozzá állás! :evil:
Vendég

Muffin!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen volt veled a doki! Minden okod meg van rá, hogy így kiakadtaál!
Így nem lehet egy kismamával bánni, főleg, amikor még háttere is van a dolognak!
Megértelek, nem egyszerű most nektek, és nem figyelnek rátok kellőképpen.
Vendég

na ja. a múltkor, amikor volt az az egy vizsgálat, akkor a férjemmel mentem, hogy beszéljünk vele a szülést illetően. És akkor kérdeztük, hogy mégis mennyit szoktak adni, vagy hogy legyen. Erre azt mondta, hogy a főnökük megtiltotta hogy összeget mondjanak. Férjem meg utána nekem jegyezte csak meg halkan miután kijöttünk, hogy és azt nem tiltotta meg, hogy pénzt kérjenek? :) Amúgy csak jókat hallottunk erről a dokiról, de azt hiszem innentől kezdve tökmindegy, hogy olyan embernél szülök akivel egyszer találkoztam, vagy olyannál, aki először lát. Csak iszonyat rossz érzés úgy nekimenni az egésznek, hogy semmit nem tudok. De tényleg semmit. (és ugye elvileg a régi dokim, még a Róbertben azt mondta, hogy megindítják hamarabb és elvileg ma túl lehettem volna ezen az egész tébolyon... ha eddig nem hülyültem meg, lehet, hogy majd ezután...

KépKép
muffin

És a régi dokid nem vállalja a szülést? Mert róla csak jókat meséltél.
Vendég

Muffin: én is megértelek! Sajnos az a megérzésem, hogy mindenki fél a helyzettől és passzolgatnak ide oda, mert senki nem akar a gazdája lenni, biztos attól is félnek te hogy fogsz reagálni! De szerintem azügyeletben szülés akkor sem a legjobb a Te és Eliot esetében mert jobb ha nappal születik mikor mindenki ott van gőzerővel meg van ott tapasztalt öregebb orvos is. Szóval szerintem verd ki a balhét, hívd fel az a dokit és ha ő nem akarja mondja meg vagy ajánljon valakit és mondd el őszintén mit gondolsz érzel! Most nem szabad hagyni magad! Én ilyet ritkán mondok de most igen!

Marcsi: alapjába véve anyósodnak igaza van és szerintem legtöbb esetben nem is jó ha megindítják, én csak azért irígyellek titeket ha már így alakult legalább megvan az az előny hogy tudjátok mikor lesz vége biztosan!
Vendég

Muffin! Megkérdezzem tesómat, hogy Ő kinél szült? Hátha átvállal!
Vendég

köszi csajok, de én mostmár nem fogok újabb dokival beszélni hogy így meg úgy... tudom, hogy jobb lenne ha nem ügyelet lenne, de bízunk benne hogy napközben lesz... de ezek után tökmindegy hogy ügyelet vagy nem, mert indítani senki nem akar, tehát hiába van ott épp az én dokim, attól a gyerekorvosok ugyanúgy nem lesznek ott. Most tényleg nem érdekel az egész. Eddig bíztam benne, hogy valaki majdcsak csinál valamit, de már nem érdekel. Tényleg lesz ahogy lesz.
(az én dokim meg azért nem tudja csinálni, mert ő nem ott dolgozik, a bébinek viszont szüksége lesz a gyerekosztályra, és amott az nincs. Szóval bonyolult a dolog).

KépKép
muffin

Muffin! Ne add fel most nem szabad! Ne hagyd Magadat! Miért gondolják azt, hogy bármit megtehetnek? Fontos, hogy minden orovs ott legyen akinek kell!
Vendég

Muffin!
El hiszem hogy most már ennyire el vagy keseredve!! :(

d.dodó

muffin!

hát érdekes hozzáállás... szerintem is tényleg az lehet hogy nem meri vállalni senki a szülést.
nah de hát akkor is meg kell annak a bébinek születni!!!!
és egyébként is tudjátok hogy gond van, tehát még az sem lehet hogy akkor szembesültök vele és balhét csaptok.
az meg hgy komplikáció lehet, egy gondtalan terhesség esetében is adódhat szülésnél.

Kép

Kép
timi1982

Csajok feltudom rakni a vihar képeit rájöttem, hogy kell + családot is mutatok ha nem baj
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
tappancs28

tappancs!
Hu, ezek a viharos képek nagyon durvák!!! :shock: :shock: :shock:

d.dodó

tappancs: nagyon cuki családod van!
Vendég

Tappancs! Nem mondom szépen beszakadt az út! A gyerkőcök Nagyon Arik! :D
Vendég

Köszönöm , végre rájött4em mekkore képet lehet és hogy feltölteni.De a fényképező bedöglött így pocakról nincsen :? .
Erre mondták viharügyileg mit morgok?Ez nem vészes az, hogy a telekről nemtudtam kiállni kocsival 3 napig az senkit se érdekelt.Aznap mikor dokihoz mentünk akkor jött egy traki s kisegített bennünket.No mindegy ez van.

Muffin

Nagyon sajnálom a történteket de tényleg ki kell harcolnod Eliot érdekében a jót ügyeletre ne menj mert baj lehet.Tudom a padlás tele már de ezt a kevés időt már bírd ki és harcolj rúgj segbe mindenkit aki tapír :wink:
tappancs28

Anyjuk!
te is ma voltál dokinál, nem??? Mi volt?

d.dodó

megjottunk. es jol ltatom nincs uj baba:(

Dokika szerint nalunk jo ideig nem is lesz, feje meg eleg fenn van, szivhang szinte vegig 140 folott, szoval o korrekten elvan meg benn. Amit gondolom 2 hetig meg nem is fogok banni, aztan mar lehet en sem leszek annyira boldog....:)

Vizelet negativ lett, szoval tenyleg csak rossz minta, vgay oszos edeny vagy ilyesmi volt a mult heti. BAr rendesen ki is mostam a aveseim a hetvegen:)
Hizas 12 kg, vernyomi nem volt, mert nem volt a neninel stetoszkop:)
Streptococcusra levette a kenetet 10 nap kb mire lesz eredmeny, de jovo het kedd megint ctg, csak most majd du:)Az talan eredmenyesebb lesz mozgas szempontjabpl, bar ma is addig nem hagytam mig nem produkalt valamit, igy megvolt a 13 mozgas, amire mar megvan az alairas:)
Vendég

Anyjuk!
Csillala-nak van baba, de már mult szerdán meglett....

d.dodó

csajok, most értem a végére a hétvégének, hát, nem semmi!!!!

Mennyi minden történt, nem is tudok reagálni!

Muffin, mindenesetere ne hagyd magad, ne hagyd a kisfiadat!!!! Az ő érdekében muszáj hogy figyeljenek rátok!

KépKép
szkagi

Hene, Wera, gyönyörűek a bébik!!!!
(Wera, szerintem tiszta apja ez a Nóri baba :D )

Lányok, sajnos én is találkoztam a nyákdugómmal, még szombaton reggel...
nem is voltam boldog.
Még 15 napot nagyon ki kéne húznom egyben :?

Úgyhogy azóta aggódom is, ami persze nem tesz túl jót. Éjjel nem sokat aludtam, de nem fájt semmim, csak járt az agyam.

Most meg telefonált az anyukám, hogy a bölcsiben azt mondták, rossz volt a kislányom... homokot evett meg veszekedett meg minden. És hogy biztosan a kistesó miatt...
Hát, lehet... de épp most ment el a kedvenc bölcsisnénije is (év közben!!!! :shock: ) és az új fiatal lány nagyon csúnyán beszél, hallottam a múltkor a zárt ajtó mögöt,, hogyan kiabaál. Jobb lenne kivennem, ez nem túl jó neki. Nagyon érzékeny - és nagyon tanulékony is egyben.
Ha a nagymama elvállalná hetente egy-két napra, de jó lenne!

A bölcsi témában Kikével értek egyet, bár az is igaz, hogy jó a gyerkőcöknek a közösség (kétéves kortól egész biztosan). De amit onnan hazahoz, nem mind jó hatás. Sok jó hatása van, de van rossz is, és ezzel számolni kell. Onnantól már a nap nagy részét másokkal tölti, akik nem úgy bánnak vele, ahogyan te azt szeretnéd. Hát ennyi. És a ygerekek nagyon tanulékonyak és alkalmazkodóak, úgyhogy issza magába a kevésbé jó hatást is!!!!
(ezért örülök, hogy jó ovit sikerült a lányomnak találni)

KépKép
szkagi

huh, mindenkit kiirtottam???

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Mindenkinek gratulálok a babához :) Irigy.Irigy,Irigy :D Olyan jó nektek már.

Muffin!
Én voltam a dokinál reggel.És valószínű délután azért nem találkoztál vele,mert Ő még mindig szabin van. Mert engem elküldött laborba és mondtam h délután hívom az eredmény miatt, és mondta nem tudja megnézni mert megy haza és 1 hét múlva lesz megint.
Nem értem h hogy nem szólt Neked,vagy telefon számot nem adott,mikor kiderült nála szülsz?
Azt h UH-t mért nem csináltak nem tudom,meg mért nem nézték meg rendesen a babát.Én 2 hete voltam nála magán rendelésen,ott volt uh,méhszáj nézés minden.Ma ugyan ezeket megcsinálta úgy hogy 1 hét múlva megyek magánba.Pedig nem kértem az UH-t se,meg a vizsgálatot,elvileg csak labor beutalóért mentem meg cukor miatt h lehet inzul.De ezeket megbeszéltük,és mondta feküdjek le megkuksizzuk a bébit mennyit hízott....stb...stb...
Nem értem, meg volt beszélve konkrétan hozzá mész ma?

nicike

Sziasztok!

Hene nagyon szép a kisfiad!!

Csilla gratulálok a babócához, sok sok egészséget kívánok nektek!

Muffin teljessen megértelek, pont az ilyen kismamákkal kéne normálisan bánni, már ha azokkal nem tudnak akiknél minden rendben. De látod ez a magyar egészségügy. Mindenkit leszarnak!
És ez ellen sajnos nemtudunk mit tenni!

Kép
linda24

Sziasztok!

Hene nagyon szép a kisfiad!!

Csilla gratulálok a babócához, sok sok egészséget kívánok nektek!

Muffin teljessen megértelek, pont az ilyen kismamákkal kéne normálisan bánni, már ha azokkal nem tudnak akiknél minden rendben. De látod ez a magyar egészségügy. Mindenkit leszarnak!
És ez ellen sajnos nemtudunk mit tenni!

Kép
linda24

Sziasztok!

Mi is megjártuk a ctg-t volt egy-két fájás, de én nem is éreztem! Vizsgálat nem volt majd csütörtökön, a doki mondta, h beszéljek a gyerekkel, meert ő már csak pénteken van! :roll: Kérem a szugerákat! 8)

Muffin, sajnálom,h ilyen a doki! De szerintem is álljatok a sarkatokra, ne szülj ügyeletbe, gondolj Eliotra!
bencuri

Szly, tök jó akkor te csütörtökön már biztos babázol! Irigy! 8)
bencuri

mire ideértem sehol senki ez az én formám! :?
bencuri

jajj, úgy ki vagyok akadva ezen a bölcsis híren... bocs, hogy csak a magamét hajtogatom :oops:
de be is keményedett rendesen a hasam

no hogy fogok hazavezetni, nem tudom

annyira sajnálom az én tündér kicsi lányomat, hogy csak na
legszívesebben otthon maradnék vele, de ezt a két hetet muszáj még ledolgoznom

na lépek haza, majd jól megpuszilgatom meg megvigasztalom a kis fürtös rosszcsont buksiját

hát én is csak egy anyatigris vagyok, na :?
úgyhogy reszkessetek bölcsis nénik!!!! Holnap leharapom a fiatal csaj fejét!!!!

KépKép
szkagi

Helyes Ági, szeretgesd meg Szonját és adj a bölcsisnéninek, az ilyen nem gyerekek közé való! :?
bencuri

Szkagi! Oszd is ki a bölcsisnénit! :wink: Olyan kis picik még ezek a lányok!
Én a kisebbik lányomat ügyeletesnél szültem. Lehet, hogy szerencsém volt, de a doki tündéri volt. És szülés után is megnézett egy párszor, hogy hogy vagyok. A dokim nem ért volna ide, mert vidéken volt.

Kép
dittke

Tappancs! Tündériek a gyerkőcök! Nem semmi vihar volt!

Kép
dittke

Dettike, én is lehet h most ügyeletesnél szülök most, de szerintem Muffinék megérdemelnék,h jobban odafigyeljenek rájuk! De azért az embernek könyebb ha nem egy vadidegennél szül! 8) :roll:
Azért jó hallani, h vannaak pozitiv tapasztalatok! :D
bencuri

Ja, holnap megyek vérvételre. Valami véralvadást néznek. :roll: Azt hittem, hogy nem lessz már több vérvétel. :cry:

Kép
dittke

Dettike, drukk holnapra!
bencuri

Andi, jó h jelentkeztél! Szegény Viki remélem hamar elmúlik a hasfájós időszaka!
bencuri

Én is megijedtem, mikor mondták, hogy a dokim nem fog beérni. Szerintem is jobb egy saját orvosnál. Aki tudja, hogy ki is vagy, és mi van veled. De tényleg egy rossz szavam nem lehet az ügyeletesre!

Kép
dittke

Szkagi! Olvass be a bölcsisnéninek! Szonja még kislány és nem biztos, hogy érzékeli ha bajt csinál!

Dittke! DRUKK a vérvételre!

Bencuri! Mennek a szugerák! :D
Vendég

Köszi Babu, akkor szugeráluk egymást oda-vissza! :wink:
bencuri

A végén egyszerre szültök. :lol:

Kép
dittke

Sziasztok!

Végre megírtam a történetemet. Nagyon hosszú lett, ha nem érdekel, csak lapozzatok tovább. De örülök, hogy végül leírtam, újra elsírtam magam.
Szóval felteszem, de tényleg bocsika, hogy hosszú lett!

sz.andi

Tehát!
Azt tudjátok, hogy 4.-én (szerdán este) elmentünk Apával palacsintázni. Nem nagyon volt pénzünk, de úgy gondoltuk, hogy talán ez lesz az utolsó esténk kettesben. Valahogy ráéreztünk.
Jól éreztük magunkat, én tele voltam energiával. Leszámítva a lábdagadást. Alig bírtam menni, nem hajlott a bokám. Szörnyű volt, de mégis jól éreztem magam.
Hazaértünk, megnéztük a B.K.-öt. Szokásos esti program: Apa megnézi a dolgait a neten, fürcsi, jó éjt puszi, alvás. Egész nap mondtam Apának, hogy tuti nincs sok hátra, furán érzem magam. Nem tudtam megmagyarázni, csak simán furán.
Igazam lett…
Éjjel 1-kor arra keltem, hogy fáj a pocim. Azt álmodtam, hogy szülök. Na mondom király, megint csak álom. De ha már felébredtem, akkor kimegyek pisilni. 2 lépés után melegség öntötte el a lábam közét. Abban a pillanatban nem tudtam eldönteni, hogy visszafeküdjek, vagy irány a mosdó. Utóbbi mellett döntöttem. Ráültem a wc-re és, mintha csőrepedés lett volna, ömlött belőlem a magzatvíz. Boldog voltam, hogy elindult valami és nincs visszaút. Ma én már babázni fogok!!
Bementem a szobába, Apa rám nézett, én közöltem vele, hogy MEGYÜNK!
Ő halálos nyugalommal kikelt az ágyból, csak ennyit mondott: Akkor menjünk!
Mondtam neki, hogy nem kell sietni, még zuhizok, igyon kv-t. Erre Ő: Hajnali 1-kor nem fogok kv-zni! Szegénykém, még félig aludt, mert miközben a zuhany alatt álltam, hallom, épp rakja oda a kv-t! :D
A magzatvíz elfolyása után kb. 10 percre már el is kezdődtek a fájások. Egyből 5-6 percesek. Elég tűrhető volt, gondoltam lesz ettől még 100X rosszabb is! Ismét igazam lett…
Elkészültem, csomagok a kézben, irány szemben a kórház, gyalog! Ott már vártak rám, mert közben a szülésznőmet felhívtam.
Szokásos betegfelvétel után irány a szülőszoba. Az ügy. Orvos is bejött a betegfelvételre, de szegényt éppen a legjobb álmából költöttem fel, mert igen morgott és fejeket vágott, hogy ilyenkor jövök. Mintha én tehetnék róla, hogy a kisasszony éjjel indult neki a nagy útnak… Nem figyeltem oda inkább, mert nem érte volna meg, ha felhúzom magam ezen.
Szülőszobába be, fél 3-kor már túl voltam a borotváláson és a beöntésen. Ismét zuhany, elfoglaltuk a szülőszobát.
A fájások erősödtek, de még poénkodtam a szülésznővel és Apával.
Fél 4 körül megjött a dokim. Megvizsgált. 2 ujjnyi! Örültem neki, gondoltam jól haladunk.
A fájások egyre erősödtek, már nem volt kedvem viccelődni, kezdtem magamba fordulni. Járkáltam, ültem, Apa simogatott, beszélt hozzám. Örülök, hogy mellettem volt!
Guggolni lett volna jó, de a dagi lábam miatt nem hajlott a bokám, nem tudtam. Sehogy nem volt már jó, elmentem zuhanyozni. Az jól esett, de nem bírtam állni, ráadásul kakilni kellett, de nem jött semmi. Gondoltam ez már jó jel, az én ki Manóm közeleg a kijárat fele.
Komolyan mondom, hogy a már-már elviselhetetlen fájdalmat a wc-n ülve toleráltam a legjobban. De muszáj volt bemenni a szülőszobára, doki nemsokára jön, meg nem éreztem jól magam egyedül a mosdóban.
Kimentem.
Az ágyra hajolva riszáltam a fenekemet, de már elkezdtem hányni is. Akkor már nagyon fájt. EDA-t nem kaphattam, elvileg nem szoktak itt adni…, gázt nem szívhattam a hányás miatt. Szóval marad a natúr fájdalom.
Könyörögtem magamban, hogy a babámmal minden rendben legyen, de legyünk már túl rajta.
Ekkor már 7 óra körül volt. Bejött a doki és megvizsgált. 2 és félujjnyi!!! Ekkor vesztettem el a fonalat. Innentől fogva nem tudtam magamba fordulni, nem tudtam uralni a testemet. Elkeseredtem, hogy ennyi idő alatt nem haladtunk semmit.
Fél füllel hallottam, mikor a dokim Apának mondja, hogy a magzatvíz sem tiszta, ráadásul nem haladunk semerre sem, és ránk való tekintettel (mindketten eü-sök vagyunk, ezt Ő nagyon jól tudta) nem húzza tovább, ha 9-kor még mindig semmi, akkor műtét.
Ez egy akkora megkönnyebbülés volt, bár a szívem szakadt meg, hogy önerőből nem tudom világra hozni az én kis drágámat!
A párom szorította a kezem a fájások alatt, ami már szinte összefüggő volt. Bíztatott, hogy nemsokára vége. De tudtam mit jelent az a nemsokára.. Ezzel nyugtatják az embert. Hát én nem nyugodtam meg. Csak az órát lestem, mikor lesz már 9 ?!
Már csak annyit tudtam mondani, hogy segítsetek! Kezdjék már!
9-kor bejött a doki, megvizsgált, még mindig 2 és fél ujjnyi…
„No akkor készítsük!”
Katéter, borotválás és várakozás. (A katéter rohadtul fájt, mivel érzékeny vagyok a gumira és a latexre, a katéter pedig olyan anyagból volt. Rettentően égett a húgycsövem!!)
Akkorra már rettentően fájt mindenem, egész testem izzadt, nem voltam a birtokában. Teljes káosz uralkodott el bennem.
Egyszer csak jönnek. Üljünk fel, séta be a műtőbe.
Nagy nehezen feltápászkodtam a műtőasztalra, 2 fájást vártunk meg, utána jött a hátbaszuri. Nagyon féltem tőle, de az egész alatt a legkellemesebb ez volt! Szétáradt az érzéstelenítő a fenekemben a lábamban a hasamban. Nem éreztem fájdalmat. Hatalmas megkönnyebbülés volt! Teljes szellememmel a babánkra tudtam koncentrálni és várni a megváltó sírását.
Apa a fejemet simogatta, közben csillogó szemekkel nézte mi történik a hasamnál.
Aztán apa arcán aggódó tekintetet láttam, közben hallottam, hogy 2X rá van csavarodva a k.zs. a bab nyakára. Gyorsan le is szedték róla, és valami nehezéket éreztem a mellkasomon. Hallom, hogy valamit csinálnak, de nem láttam semmit. Egyszer csak nagy SÍRÁST hallottam. Abban a pillanatban, mintha az egész világ szeretete az én testembe szűrődne. Hatalmas boldogság fogott el, Életemben nem éreztem ilyet! De még nem láttam semmit. Egyszer csak odahozták mellém. Nem tudtam megfogni, megsímizni a kis kezét sem, mert ki voltam kötve. Csak potyogtak a könnyeim.
Elvitték.
Alig vártam, hogy vége legyen, varjanak össze és a kezembe foghassam azt a kis lényt, akire olyan sokáig vártunk!
De álmos lettem. Nagyon álmos. Becsuktam a szememet és aludni akartam. A hangokat is csak messziről hallottam. Mintha nem is nekem beszélnének.
Utóbb kiderült, hogy annyira véreztem, hogy a vérnyomásom leesett 50/ mérhetetlenre, fehér voltam, mint a fal és az oxigén szaturációm ami 99-100 a normális, nekem 70 körül volt. Oxigént nem akartak adni, mert hányingerem volt, de valahogy összevakartak. De a vérnyomásom egy pillanat alatt 195/ valamennyi volt. Zúgott a fejem.
Végül sikerült helyrerakni a dolgokat odabent. Állítólag nagyon rosszak voltak a vénáim, hiába égették, málnak szét, és olyan helyen is vannak, ahol nem kéne lennie. Gondolom az endometriózis miatt van, de ez már nem érdekelt.
Egyszer csak elkezdetem vacogni, majd rendesen rázkódott az egész testem. Nem tudtam rajta uralkodni. Kb. 10 percen keresztül csak vacogtam, de annyira, hogy beszélni sem tudtam. Nagyon rossz érzés volt. De végre összevarrtak. Alig vártam, hogy a szobában legyek és láthassam a babámat.
Átvittek, de a baba sehol. Mondták, hogy majd később hozzák, most úgyse tudok vele mit kezdeni, mert nem tudok mozogni. Mikor kiment az érzéstelenítő, be is hozták nekem a gyönyörűségemet. Cicire raktam, amennyire tudtam, és rögtön szopizni kezdett. Nagyon ügyes volt, meg is dicsérték.
Azóta nem tudom levenni róla a szemem, állandóan nézem és gyönyörködöm benne. Nem tudom elhinni, hogy ÉN Anya lettem. Amit annyira régen vártam. És nekem a világ legszebb kislánya jutott oda fentről! Ezek szerint csak szeretnek minket odafönt, hogy ilyen kis tündérrel ajándékoztak meg!

Utólag nagyon nehéz volt, de ahogy mondani szokták, az tényleg igaz! MEGÉRTE!

És egy kép az életem értelméről:

Kép

sz.andi

szugeráljuk
bencuri

Hát Andi
Sikerült megbőgetni rendesen igazság szerint nem bírom abba hagyni...G R A T U L A mégegyszer
tappancs28

Hajrá csajok menjetek szülni sokat szeretnék ilyen szépeket olvasni.Ráparancsolnni a törpökre, hohy kint jobb nekik ne ellenkezzenek.Hajrá!!!!
tappancs28

sz.andi!
Köszönjük a szletéstörténetet....nagyon szép. Az biztos, hogy felejthetetlen élmény egy örök életre!

d.dodó

Andi! Köszönjük a történetet! Nagyon szép, és megérte! Most már én is menni akarok!

Kép
dittke

Andi: nagyon köszönjük, hogy ilyen részletesen megosztottad velünk a történeteteket! nagyon nehéz lehetett és így utólag végigszurkoltam veled az egészet. Szerencse hogy nem lett semmi gond és már túl vagy rajta. Tényleg gyönyörűséges a kislányod! Mégegyszer gratulálok! (én is úgy szeretném már a karjaimban tartani a kicsimet!)
Vendég

Tappancs! Most látom. 36.hét! Nem semmi, te is mindjárt soron vagy! :wink:

Kép
dittke

Dittke én is csatlakazom, hiába érek még rá idő szerint de már lennék ott
tappancs28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?