A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Kacika!
Köszi!!!!!
Jó lenne ha csatlakoznál hozzánk, olyan jó a csapat és mindent megbeszélünk. És én külön örülnék még egy személyes ismerősnek. Hogy vagytok? Mi jól, csak most rohanok, mert viszem Nimót az oltásra... :(

Többieknek is nagyon köszi!
Márti szinte megijedtem de tök jó a majom :D :wink: :wink: :wink:

Azért hogy ne öröljek annyira jól megfájdult a derekam, már napok óta érzem, hogy egyre rosszabb, de most aztán... :cry: :cry: :cry:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kacika, tök jó, hogy Te is február 28-án születtél. :) Lehet egy szobában voltatok hárman is a topikból és nem ismertétek egymást? Szervezzetek kecskeméti talit, olyan sokan vagytok, miért nem találkoztok egymással?
Szegény Márti! :(

KépKép
KépKép
mni

Na laptető az anyóssal az élen!!!!!!!!!!!!!
:oops: :oops: :oops:

Gyorsan írjátok tele, mert ha az ember meglátja............ :shock:
:lol: :lol: :lol:

Marla!
Azt a mindenit!
Ki kellett volna hívni a rendőrséget!!!!!!!!!
Ezt nem is lehet fel fogni, hogy ilyen dolgok történnek!!!!!!!

Kacika!
Szia! Rakj fel nekünk képeket!!!!!!!!!!!!!! :D

Meli!
De jó hogy el tudtál menni moziba!!!!!!!!!!
Legalább egy kicsit kikapcsolódtál!!!!!!!!!!!!!!

Juditk!
Az előbb lemaradt, de azt akartam kérdezni, hogy Nimi hogy bírta ki addig????????????????
Fel sem tudom fogni!!!!!!!!!
Vendég

Igen Mni!!!!!!!!!!!!!!!! Szegény én!!!!!!!!!!!!!!
Majd megint az lesz hogy alig tudok jönni hozzátok!!!!
Mert itt fogja olvasni, hogy mit írok!!!!!
Kép Kép Kép
Vendég

Na mindjárt tele írjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Főleg én!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

[quote="mni"][ írta:mnib]Aranykavics, Mona hol jártok? Bevallom néha átkukkantok hozzátok a másik topikba. Kavics hajnalban pont eszembe jutottál, mert olyan hangosan rikácsoltak itt is a madarak, hogy be kellett csukni az ablakot. Lilla 2-kor felkelt enni és már 3-tól lehetett hallani a csipogást... még szerencse, hogy vissza tudtam aludni. Ide is írjatok én úgy szeretem olvasni a hozzászólásaid!

Hát ez komolyan meghatott..................
Köszönöm!

Elég zajosak a napjaink, talán majd mostantól akad idő kevéske a gépezésre, ma pl. fél 9-től alszik a kicsi.
Ákos fiam elballagott, az építkezés leállt, elfogyott a pénzmag.
Szoktam néha olvasgatni itt is, de olyan nagyon el vagyok maradva, hogy nem biztos, hogy vissza tudok kapcsolódni. Azért igyekszem....................

Nóri fotó:

Kép

Kép

Ákos fiam!!
Kép
Vendég

Mona, milyen ari Nóri! Hogy vigyorog, látom Ő is tiszta nyál. :) (remélem azért még nem jön a foguk) Ballagásra mit szoktak kívánni? További sok sikert Ákosnak az új sulihoz! :) Igen, Téged is szoktalak olvasni a másik topikban, ha már ide nem írtok semmit! :roll:

KépKép
KépKép
mni

Sziaaaaa Monácska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon édes Nóri!!!!!!!!!!!! Micsoda mosoly!
De azért Ákos se kutya!!!!! :wink:
Vendég

[quote="mni"][ írta:mnib]Mona, milyen ari Nóri! Hogy vigyorog, látom Ő is tiszta nyál. :) (remélem azért még nem jön a foguk) Ballagásra mit szoktak kívánni? További sok sikert Ákosnak az új sulihoz! :) Igen, Téged is szoktalak olvasni a másik topikban, ha már ide nem írtok semmit! :roll:

:oops: :oops: :oops:
Eleinte egyszerűen nem tudtam vinni együtt a két topikot. Mostanában vannak egészen jó napjaink, amibe belefér egy-két óra netezés......

Most meg majd Ákos lesz a "kerékkötő", ugye vége a sulinak, betelepszik asszem a géphez! No, de majd azért írok sokat!

Csak szopizunk!!!!!!! Még mindig! Olyan nagyon nehezen indult, és mégis kizárólag csak szopizunk!

Nézegettem Lilla fotóit, valami csodaszép a kislány!
Még mindig olyan kis békés? Mondjuk úgy néz ki!!!!
Vendég

Ja, és igen, borzasztóan nyálzik.......... A nagy melegekben nem zavart nagyon, de most kifejezetten féltem, hogy megfázik!
Vendég

[quote="b.márti77"]S írta:b.márti77ziaaaaa Monácska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon édes Nóri!!!!!!!!!!!! Micsoda mosoly!
De azért Ákos se kutya!!!!! :wink:

Szia!!!!

Nem is tudom sokszor melyikre vagyok büszkébb!!!!!!!!!!!!!!!!

Fura így a kicsi és nagy párosítás.

Nóri első szerelme az Ákos!! :)
Kép
Vendég

Mona, és Ákos szerelme Nóri? :wink:
Lilla nagyon békés, most már 2 órája alszik, pedig 10-kor kellett volna ennie. :)

KépKép
KépKép
mni

Monácska!
Nagyon édesek!!!!!!!!!!
Vendég

Bocska!
Csak közben volt egy szopcsink!
Most pedig összeszedjük magunkat, és elmegyünk vásárolni, mert Kínait akarok csinálni.
Juditk! Azt amit te küldtél. Majd ha készen lesz írok, hogy milyen volt! :lol:
Vendég

Köszi, akkor ha nem bánja senki akkor jövök :D

Lilla, és Nori is nagyon szép kislányok!
Ákos pedig kifejezetten helyes fiú!!!!

Próbálom neksokára a kicsinyítést!

Ja, és Márti, minden elismerésem. Én elég jóban vagyok anyóssal, de hogy 3-4 hónapot itt tanyázzon nálunk :shock: :shock: :shock: Azt nem szeretném.
Vendég

Kép

Na hátha sikerült, ő itt Petrácska.
Vendég

Ügyi vagyok :oops: :D , Márti köszi a linket!
Vendég

Ezek pedig itt mi volnánk, tavaly előtti karácsonykor. Kép
Vendég

Azóta a férjem fogyott 22 kilót, én meg híztam 10 et :x :wink:
Megyek gyerekeket etetni.

Csak még egy kép Peti fiamról
Kép
Vendég

Na sziasztok!

Minden aggódónak jelentem: a megfázás messzire elkerült, de hát már edzettek vagyunk... és nyomtuk a c-vitamint. :wink: 8)

Én is gyógyszert szedek, előtte is azt szedtem, mert különben sokáig megvan, én meg vérszegény vagyok eleve. Mellékhatása nincs nálam.

Biocucc témában Jim jól megfogalmazta a lényeget, csak annyit tennék hozzá, hogy azt is permetezik, csak házi szerekkel, amik még károsabbak is lehetnek akár. Ráadásul a biocucc sokkal rosszabb minőségű, mint a nem bio, és még drágább is. Az a legeslegjobb, amit otthon termelsz magadnak, mert tudod, hogy mikor mivel permetezted. A káros anyagok, amiket már megettünk elraktározódnak a zsirunkban, tehát ha szopi alatt fogyunk szépen átadjuk a tejjel a babának, ezért sem szabad fogyózni ilyenkor!! Különben meg ígyis-úgyis átmegy.

Nálunk jövő hónapban lesz a keresztelő, 7végén beszélnem kell a pappal, hogy mikor jó neki. Mi nem is vagyunk házasok, de nem számít.

Én is csatlakozom a hajelhagyó klubba :cry: :cry:

na megyek ebédeltetni, tegnap ettünk almát először, kicsit fintorgott, mert savanyúnak találta, de megette. Én nem vagyok hajlandó cukrot tenni hozzá.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ja és Márti, én ayósom pénteken ment nyugdíjba, és itt lakik az utcában... :cry:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kacika, csodaszép gyerekek!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Szia Kacika,
juhúúúú, még egy kecskeméti a csapatban!!!!!
Én már annyiszor vetettem fel, h jó lenne talizni, de aztán nem jött rá reakció...szóval, a remény hal meg utoljára alapon....: Judit, Kavics, Kacika, MIT SZÓLNÁTOK EGY K.MÉTI MINITALIHOZ?

Judit,
nagyon nagy gratula a vizsgákhoz!!! NAgyon ügyes csaj vagy!! Legyél nagyon büszke magadra!!!

Pumperka,
igen, jól emlékszel! Tejcsi az van, bár mostanában annyit stresszelek, hogy lehet, az is apadóban. A baj az, hogy Panka-bébi szokásai semmit nem változtak. Egy szopi a köv.képpen néz ki: 5-10 percet szopizik, majd 30-40 hülyéskedés, aztán eszébe jut, hogy éhes, és szopizik még egy keveset. Nagyon idegőrlő! és a türelmem is sokszor elvesztem. Plusz még így is alig eszik..
Nem tudok igazából kimozdulni se rendesen, mert olyan hosszú egy szopi, hogy mire végzünk, plusz böfi, salala...már egy órám marad..kész vagyok! plusz kezdek teljesen bedepisedni és őrlöm magam, mit rontottam el..

Ezt leszámítva viszont tünemény a kiscsaj:
rengeteget dumál, ügyes a kezeivel, mozog-pörög állandóan, magától bealszik, és hát gyönyörű, úgy ahogy van :D szóval a családom nem is érti, mi a franc a bajom...nanááá, nem ők kínlódnak minden szopi alkamával, hogy "na egyél má' gyerek, mert éhen fogsz így halni"!

PLusz ma reggelre beállt a hátam!!! jaaajj! alig bírom a kisbékát!! HELP!!!

KépKép
kmanna

Szegény Kmanna, derékfájás nálam is vendég, sajnos ha rápihenek még sokkal rosszabb. Tanácsot sajnos nem tudok adni, én csak annyit tudok tenni, hogy elringatás helyett a babakocsiban toligálom, amíg elalszik, kivéve este, meg éjjel, akkor muszáj ringatni, hogy be tudjam tenni a kiságyba, ha elaludt. Szopi ügyben szerencsés vagyok, tíz perc alatt kiszipákolja üresre, ami van.
Most csókolt be egy negyed almát, tegnap a negyed felét ette meg, jól haladunk. Utána csak a tápi felét itta meg, és jóllakott!!!! Hajrá, és ma először evett tápit, eddig csak cici volt. Kipróbálom, hogy uzsira elég lesz e neki megint csak a cici, és csak este kap tápit megint. MÉG A VÉGÉN NEM KELL TÁPSZER!!! De jó lenne...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ja, és mostanában egyre sűrűbben produkál szép sárga anyatejeset, eddig a spenótzöld volta a menő. (közben most olyan szövegelést meg röhögést rendez, majd megpróbálom felvenni Nektek, beszartok.) Na, megyünk sétálni, mielőtt esni fog.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek, én is gondolkodom már az almán. Te csak a levét adtad vagy a reszelve magát az almát is?
Ha csak a levét azt cumisüvegből vagy kanállal, vagy hogy?
Vendég

Kmanna, én benne vagyok a taliban. Ugyan 10 km re lakom Kecsótól, de bármikor be tudok menni kocsival.

Péter fiam a héten még oviban van (csak délelőttös), utána nyári szünet aug. 18 ig.
Furcsa lesz kettővel lenni itthon.
Vendég

Halihó

Na megjöttünk szuriról. Kisasszony sírdogált, nagyon álmos volt.
Végül mégis beadattuk a rotát is. Adatok: 5900 g, 63 cm, fejkörfogat 39 cm.

Márti
Amikor olvastam az írásodat egyből arragondoltam, hogy majd jöttök nálunk és innen írhatod a topicot! :)
Így nem volt ijesztő, amit írtál!!! :) :)
Egyébként jöhettek bármikor!! Hétvégén otthon lesztek? Ha nem zavarunk elmegyünk hozzátok! Ja, mikor is jön anyós? Azt elfelejtettem, de visszaolvasom, mert nem akarom zavarni.

Kacika
Gyönyörűek a gyerkőceid!

Juditk
Tényleg nagy gratula neked!

Monácska
Nóri is milyen édes! Ádi is így imádja Rákát, mint Ákos Nórit! Tényleg fordítva is igaz! :)

Rohanok tovább, mert fél 5-kor Ádiért kell menni és 6ra évzáróra!

Kép
Kép
tündérmanó27

Mni
Milyen hosszú Lillának a haja, és olyan aranyos!

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok!

Mi jól vagyunk, csak megkezdődött mindkét nagyomnak a szünidő, így itt tobzódnak rajtam, meg a Hugom is itt van a 2 éves keresztlányommal.

Nálunk is megvolt a keresztelő. Boróka egészen jól viselte. Egy kicsit sírt, de apa kezében megnyugodott. A sok ember ellenére egész nap jól aludt. :D

Mni! Mi is ugyanolyan gyertyát kaptunk. A kisinget itt nem adják oda, csak a szertartáson ráteszik a gyermekre.

Csatolok néhány képet:

Kép

Kép

Kép - ez a pihenőszéket most kaptam :D

Kép
Kép
Kép
petramama

Judit(Kmét)! Naggggggggyon ügyes vagy! Ilyen teljesítményt két kisgyerek mellett!!!!!!

MOna! Nagyon szépek a gyermekeid. Nem mutatnád be a fiadat a nagylányomnak???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit18! Szerintem se vigyél ennyire sok mindent magaddal! Ne aggódj néhány utazás után már bele fogsz jönni, hogy mit kell vinned!

Mni! Azt hiszem te írtál az utazóágyban alvásról. Mi a nagyokkal sokat használtunk utazóágyat, de tény, hogy nem olyan stabil az alja, mint egy rendes kiságynak. Amikor nagyobbak lettek, nagyon zavart, hogy meghajlik alattuk. Ezt úgy oldottuk meg, hogy vettünk bele egy plusz szivacsmatracot, amit nem négybe "törve" kell összehajtani, hanem feltekerjük, így az stabilabb tartást ad az ágynak. Igaz, ez egy plusz csomag. Most néztem a Brendon honlapján, lehet is ilyet kapni. Ennél azért olcsóbb sima szivacsot venni és azt bevonni anyaggal...
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32

Márti! Anyós?? Brrrrrr. Sajnállak....

Kacika! Szépek a gyerkőcök!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Na Hahó!!!!!!!
Megjöttünk a bevásárlásból!!!!!!!!!
Bence úgy összekakilta magát, hogy még a nyaka is olyan volt.
Szóval én eddig imádtam a Pampers-t!
De most nagyon meggondolom, hogy milyet vegyek!
Mindjárt nekifogok a főzőcskének!

Kacika!
Petike is és Petrácska is nagyon édes!!!!!!!!!!!
Ti is arik vagytok!!!!!
És férjed gogy fogyott le 22 kg-ot???? :?: :?: :?:

Tünérmanó!
Gyertek csak nyugodtan!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kit érdekel a banya?????? Engem nem. Ő el lesz foglalva magával!
Meg azzal hogy megint jól lehúz minket!
Gyertek jó!!!!!!!!!!!!!!! Szeretném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ok????

Bosek írta:
[quote]J írta:a és Márti, én ayósom pénteken ment nyugdíjba, és itt lakik az utcában...

:cry: :cry: :cry: :cry:

Petramama!
Aranyos Boróka ebben a bordó szerkóban!
Csini baba!!!!!
Vendég

Na elmentem Kínába!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Pumperka!
Hol vagy már megint???????????
Vendég

Mzx

Laurának nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Márti: :D én annyira bírlak!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

potyka: 7 végén Balcsi, de csak 3 napra megyek, aztán vissza Budakeszi, mert Martin kapja az oltást, utána kocc le Pécs, diplomavédés, osztálytali...stb, majd újra Balcsi, de addigra te már talán osztódási stádiumban leszel :wink:

petramama: szépek a képek!!!

mona: hurrá, én is már nagyon hiányoltalak, kavicska is jöhetne!!!

kacika: írj te is gyakrabban, én mindenkit szívesen olvasok, ha nem is reagálok mindenkire
:wink:
Vendég

Martin telepuppolta az ügyvédi irodát, no meg a közjegyzőnél is eregette a galambokat. Persze hangja nem volt, csak iszonyat szaga, győztem magyarázkodni, mert közben én meg elmentem pisilni is, mit gondolhattak 8)
Vendég

[quote]M írta:artin telepuppolta az ügyvédi irodát, no meg a közjegyzőnél is eregette a galambokat. Persze hangja nem volt, csak iszonyat szaga, győztem magyarázkodni, mert közben én meg elmentem pisilni is, mit gondolhattak

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Borókáénak hangja szokott lenni és nem szaga......

Kép
Kép
Kép
petramama

Köszönöm a dícsérő szavakat!!!!

Bosek!
Te már mellétáplálsz??? Van még valaki, aki már kezdi???

Niki!
Igen, Ákos is imádja Nórit, de a szerelme most már más...... Sokat segít nekem, komolyan nem is tudom, hogy mivel érdemeltem ki, nagyon rendes lett. Bár csak tanulna cseppet többet, mert képes lenne rá. Na jó, mindent nem lehet na.....

Jim!
Olvastam mi minden történik! Hallod, én már megzizzentem volna kétszer!!! Lassíts majd valamikor és ha lehet élvezd ki ezt az időszakot Martinnal!!!! Puppolás=pukizás! Eltartott egy darabig, míg rájöttem! Jól csinálta a kislegény!

Kacika!
Gyerekeid remekbe szabottak! Petra.... azok a szemek!

Petramama!
Ám legyen! Kicsit messzi vagytok, de majd utaznak egymáshoz! :)

Márti!
Az én anyósom egy szinttel lejjebb lakik! Ezt űbereljétek!!!! De megneveltem! Nehéz volt, de tudja a "helyét"!! Sokat küzdöttünk ez alatt a kisidő alatt, de mostmár rend van! És olxan rend, amilyet ÉN akarok! Tűnjön ez bármilyen önzőnek, de Nóri miatt így kell és kész!

Lánykám alszik!
Még a mellemen elaludt............................ Lesz ennek böjtje!
Vendég

[quote="jimmorrison"], írta:jimmorrison majd újra Balcsi, de addigra te már talán osztódási stádiumban leszel :wink:

p
:wink:

Jim, úgy legyen!!!!

Márti, őszinte részvétem, sztem idejje, hogy megalakítsuk az anyósokat a Marsra klubot....

potyka

Potyka!

Mi annó anyós-gyilkos kommandót akartunk létrehozni, aholis mindenki a másikét intézi el, és mivel nincs indíték, sosem bukunk le!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Régi szép idők!!!
Azóta is él a volt anyósom! 70%-ban neki köszönhetem, hogy elváltunk! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Nem tudom emlékeztek e még rám egyáltalán, két hete olvasok vissza, annyira lemaradtam...

Csak párat reagálok, mert ennyi mindenre nem tudok,
Minden baba csodaszép, de tényleg, látom sokaknál megindult a nyálzás, nálunk is..

Judit 18: szerintem sem kell mindent vinni neki, de az utazóágy dilemmám nekem is megvan. Túl puha az alja,a fiam meg csak hason alszik éjjel, nem tudom ezt hogy fogjuk kivitelezni (ötlet??)
Amikor nem fejtél többet, egyszerűen egyik napról a másikra csak úgy abbahagytad, vagy egyre ritkábban fejtél?

nekem is lecsökkent 100-ra naponta, mondta a védőnő is, hogy lassan hagyjam csak abba...

Márti: Már megint anyós ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, sajnállak, 3 hónap hosszú idő..., de sokat gyere:)

Feri: A mondeo klubba hogy lehet csatlakozni? Mi is már a másodikat nyűjük éppen... érdekelne, ígérem nem kell első nap tagsági :lol:

Kölyök: jól megnőtt a gyerkőd itt pillanatok alatt (főleg így 15 oldal lemaradásból olvasva nagyon gyors volt a fejlődés)

A keresztelőhöz nem tudok hozzászólni, mert nálunk nem lesz...

na most ennyi, igyekszem megint nem lemaradni :)

Amúgy jól vagyunk, már 6,6kg a gyerek, keveset alszik, kezd csak ölben ellenni, de sokat vigyorog és egy tünemény.
Aki használ légzésfigyelőt: Van akinek szólalt meg éjjel???? (nem amikor elfelejted kikapcsolni??) mert nálunk pár napja úgy becsipogot, nem volt türelmem megnézni hogy lélegzik e, felráztam (nem billegett a feje, figyeltem rá), de úgy besz..tam

Nóra
fnora82

Sziasztok!
Niki, már régóta akartam vonalzót, csak mindig közbejött valami - egyébként, jó, hogy szóltál, úgy tűnik, néha noszogatni kell :lol:
Megvolt az oltás, most piheni ki a fiatalember a fáradalmakat... Borzalmas volt: fél 10-re volt időpont, odaértünk 9.20-ra és 10.20-kor került ránk a sor. Nem értem, hogy mi a csodának raknak be ennyi gyereket egy napra (gondolom, mert annyian vagyunk, mint az oroszok, de ez nem megoldás). Tehát egy órán keresztül hurcoltam Kristófot, a derekam nekem is kezdi megérezni a 6,7 kg-t. Egyébként 63 centis hosszúsággal rendelkezünk. A vizsgálat és a szuri végén pedig újból meglocsolt a fiam... Még jó, hogy meleg van, de legközelebb én is vihetek váltóruhát magamnak... Persze, tanácsot osztogatni utólag a védőnéni és a doktornéni is tudott...

Jim, Márti én sem irigyellek Titeket!
Monácska, felkészültél rá, hogy a lányokat a középsuliban majd úgy kell hessegetni a fiadról? :lol:
Petramama, Niki: a kislányaitok gyönyörűek!
Kmanna, társulok Hozzád: nálunk is mindenki el van ájulva, hogy Kristóf milyen okos, ügyes, átalussza az éjszakát, egy szóval tündér - mitől vagyok én fáradt??? Odáig már nem jut el a beszélgetés, hogy éjszaka kelek fejni (most átálltam és 3-kor kelek föl, nekem ez jobban bevált, mint a 11-éjfél körüli fejés) és napközben egy merő kínlódás minden szoptatás... Fel a fejjel! :wink:
Vendég

0bea, köszönjük a vonalzót. :) sajnálom, hogy ilyen sokat kellett várakozni, de legalább tudtál hasonló korú gyerekesekkel ismerkedni, nem?
Fnora, persze, hogy emlékszünk Rád! :) www.mondeo.hu oldalon kell regisztrálni és aktív taggá vállni. :) Havi egyszer van minitali, ami rendszerint a Lurdy ház parkolójában kerül megrendezésre. :) Mi most pénteken voltunk Lillával először és 3 picike baba is volt. Az egyik két hónapos volt, a másik meg 3 héttel volt idősebb Lillánál. Akartam is mesélni, hogy az idősebbik kisfiú már az egyik étkezés helyett vegyes kajákat kap. (pl. répafőzeléket, sütőtökpürét) Én tök meglepődtem, szerintem még korai, nem?
Jim, mozgalmas hetek előtt állsz, remélem néha azért írsz nekünk, hogy éppen mi újság. :)
Mzx, boldog névnapot Laurának! :)
Petramama, nem én írtam az utazóágyat... :( Csinik voltatok a keresztelőn. :)
Kacika, köszönjük a képeket, helyesek vagytok!

Itt mindjárt ömlik az eső, fekete lett az ég! :( Még szerencse, hogy nem indultunk el sétálni!

KépKép
KépKép
mni

Márti, 3 hónap??? jesszus, hát nem aggódik, hogy a terhetekre van

Petramama, köszi az utazóágytippet! szerintem szerzünk egy ilyen matracot
édi volt Boróka a keresztelőn!

Monácska, nagyon szép Nóri, hogy megy a szopizás?

Kacika, üdv! édes Petra, nekünk is ilyen kacsás cuccunk van a kádba, mindig azt nézem milyen kényelmes fotelje van

Fnora, először azt hittem, hogy ha abbahagyom rögtön elapad, de még egy-két napig kellett egyszer-kétszer fejnem és utána már csak egyszer aztán egyszer csak már nem durrant be a mellem

semmi extra történés de Esztert felraktuk a világhálóra már ő is megtekinthető első filmszerepében :)
persze vigyorogni nem akart épp szokás szerint

http://www.youtube.com/watch?v=6SpoIwxd ... ture=email

ja és az átfordulás hátulütője :)
Eszterünk átfordul hátról hasra. viszont! hason semmi izgi nem csinálható lévén úgy nehéz fogni, mászni ugye még nem, úgyhogy most a műsor - lerakom, gyorsan átfordul majd 5 perc múlva hiszti hogy uncsi, majd visszafordítom akkor már úgyis hiszti :)
szóval most alig várom, hogy már vissza is tudjon majd fordulni

telhetetlen anya :)

KépKép
judit18

Sziasztok!

Jim! Fuj! Hogy neked milyen egy kocsog exed van :twisted: , csak nehogy majd a kis baratnoje szules utan +50kgval buszkelkedjen, tudod az ilyen piszkosul visszatud utni!

Mni! en ugy tudom, h ha csak szoptatsz, a legjobb a hozzataplalassal varni legalabb 6honapos korig, viszont a tapszeres babaknak mehet akar 4honapos kortol, vannak akik koraban is adnak...

Monacska! ahogy elnezem Akos fiadat, lassan beloled is anyos lesz, jokepu egy srac, de Norit ne is emlitsuk, kisszepseg :wink: ! elhiszem, h nagy a szerelem!

Marti! hat ez nekem faj, h anyosod bekoltozik 3honapra, az enyem itt volt 2hetet, nem rossz o, csak mas, de azt hiszem kianyosoztam magam egy idore :roll: !

Kép Kép
rima

Találtam rólunk egy képet a Mondeo fórumon :) Tök jó, valaki lefotózott minket! (mi itthon felejtettük a gépünket)

Kép

KépKép
KépKép
mni

Mni! De edes Lilla ebben a szines sapiban :wink: , nagyon szeretem a szines dolgokat!

Teszek par kepet Leonrol :) , mert annyira imadom ezt a torpet :D !

Kép Kép

Kép Kép
rima

Na jelentem hogy a kicsi sárga húzott szemű emberkék
elbújhatnak mellettem!
Kész lettem a kínaival!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon finom lett!

Juditk!
Szerintem próbáld ki! Fincsi!
Kép Kép

Jim!
Kép

Potyka írta:
[quote]M írta:árti, őszinte részvétem, sztem idejje, hogy megalakítsuk az anyósokat a Marsra klubot....

Mona!
Te ügyesebb vagy mint én!!!!!!!!!!!!

Köszönöm Mindenkinek az együttérzést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?