Sziasztok!
Nem tudom emlékeztek e még rám egyáltalán, két hete olvasok vissza, annyira lemaradtam...
Csak párat reagálok, mert ennyi mindenre nem tudok,
Minden baba csodaszép, de tényleg, látom sokaknál megindult a nyálzás, nálunk is..
Judit 18: szerintem sem kell mindent vinni neki, de az utazóágy dilemmám nekem is megvan. Túl puha az alja,a fiam meg csak hason alszik éjjel, nem tudom ezt hogy fogjuk kivitelezni (ötlet??)
Amikor nem fejtél többet, egyszerűen egyik napról a másikra csak úgy abbahagytad, vagy egyre ritkábban fejtél?
nekem is lecsökkent 100-ra naponta, mondta a védőnő is, hogy lassan hagyjam csak abba...
Márti: Már megint anyós ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, sajnállak, 3 hónap hosszú idő..., de sokat gyere:)
Feri: A mondeo klubba hogy lehet csatlakozni? Mi is már a másodikat nyűjük éppen... érdekelne, ígérem nem kell első nap tagsági
Kölyök: jól megnőtt a gyerkőd itt pillanatok alatt (főleg így 15 oldal lemaradásból olvasva nagyon gyors volt a fejlődés)
A keresztelőhöz nem tudok hozzászólni, mert nálunk nem lesz...
na most ennyi, igyekszem megint nem lemaradni
Amúgy jól vagyunk, már 6,6kg a gyerek, keveset alszik, kezd csak ölben ellenni, de sokat vigyorog és egy tünemény.
Aki használ légzésfigyelőt: Van akinek szólalt meg éjjel???? (nem amikor elfelejted kikapcsolni??) mert nálunk pár napja úgy becsipogot, nem volt türelmem megnézni hogy lélegzik e, felráztam (nem billegett a feje, figyeltem rá), de úgy besz..tam
Nóra