Sziasztok és jó reggelt!
Jobbat, mint ami nekem lesz, ha elhagyom a hálószobát...

Itt van anyósom.

A férjem úgy jött vissza elköszönni tőlem, hogy nem hívjuk többet.

Már kora reggel megjegyzést tett, hogy miért a férjem vasalja az ingét magának. Még jó, hogy nem hallottam. Amíg nem éltünk együtt, addig is magának vasalta, és most is meg tudja tenni néha. Én nem szándékozom mindenben kiszolgálni őt, ahogy anyósom elvárná. Szerencsére erre a férjemnek sincs igénye. Anyósom bezzeg csak úgy tud eljönni hozzánk két napra, ha előre szólunk, mert akkor főzni kell apósomnak, bevásásrolni, mert éhen halna magában...
Ráadásául tegnap a kocsiban hazafelé végighallgathattam, hogy ki hány kiló, mennyi fölösleg van rajta, mennyit kellene fogynia, és persze az egész lényege az volt, hogy Ő milyen csinos és pont ideális a súlya...
Ja, és amikor pakolta be a táskába a cuccait, azt mondta, hogy tesz be rövidnadrágot is, mert az enyémbe háromszor beleférne... Ki mondta, hogy egyáltalán odaadnám neki?????
Na jó, anyóssal végeztem, keresek végre egy jó, megbízható babysittert. Nem tudtok ajánlani?
Ettől eltekintve jól vagyok. A hőm még mindig a béka s* alatt.
És bocs, hogy így kifakadtam kora reggel!
Arwen!
Gratulálok a véglegesítéshez! Gondolom nagy kő gördült le a szívedről. Akkor most mégis jöhet a baba? Vagy vártok?
Nika!
Szerintem nálad azért váltakozik a rövid és a hosszú ciklus, mert egyik hónapban az egyik, másikban a másik petefészekből származik a tüsző. Vagy most hülyeséget mondtam?
Andi!
Örülök, hogy kipihented magad az anyósodéknál! Jó neked, hogy jóban vagytok! Én is kipihenhetném magam náluk, ha nem idegesítene fel folyton a hülyeségeivel...
Egyébként amikor én terhes voltam Benivel, nekem is voltak mensis görcseim hetekig. Állandóan azon aggódtam, hogy most fog megjönni. De úgy tudom, hogy ez természetes.
Picimami!
Remélem kipihented magad!
A hődet vezeted is valahol? Mert csak akkor látod igazán.
Nócika!
Szorítok, hogy a dokibácsi mindent rendben találjon! Várom a híreket!
Lányok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a római katolikus keresztelőnél elég egy keresztszülő, vagy mindenféleképpen kell minimum kettő? És az elég, ha meg van keresztelve, vagy kell elsőáldozónak is lennie, vagy esetleg bérmálkoznia?
Benit olyan régen szeretném megkeresztelni, de sajnos nem találunk megfelelő keresztszülőt.