A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

És persze nagy nagy puszi Pankának, Szelinek és Ádinak!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Hello Lányok,

Juba, Istenien néz ki a rétesed! Úgy beleharapnék, imádom a rétest. Bár olyan erős voltam, h 2x is ellenálltam sütinek az elmúlt másfél hétben. :lol: Nem ismerek magamra.

Ha már a kajánál járunk: anyósom Norvégiából meglepett minket egy rakat lazaccal, úgyhogy ki is használtam a lehetőséget fehérje napon. Ezt alkottam:
Kép

Édesek a képek, kis Betyár Berci is micsoda komoly fiatalember lett. Emmácska is nagyon cukor. Hogy milyen ügyes apukád van Kaqk!

Heni, erre gondolsz?
http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... cikk=L4888
Tegnap átugrottunk Liza barátnőjéhez, neki van ilyen. Gombokat lehet nyomkodni rajta és dalocskákat énekel. Ha lapozol, látod a dalok szövegét. Én is rögtön rátapadtam, h tök érdekes, de Lizi csak földhöz vágta… Nálunk most mindennel ez van, úgyhogy én egyenlőre nem veszek neki semmilyen értékesebb játékot, amit tönkretehet. A meglévő plüss és műanyag dolgokat meg dobálja csak! :lol:

Timi26, naná, h nem lóverseny. Így vágtam bele, h szépen lassan… …de azért nehogy má’ jöjjenek föl közben a kilók. Mert abba nem akarok belenyugodni. Ügyes lett VikDan! Ökölbe szorítós balhé nálunk is van.

Regi, gratula, 7 kiló az nagyon szép teljesítmény!

Isten éltesse a kis hófordulós brigádot:
Zétit, Pankát, Szelit és Ádámot!

Kép

silka
silka

Isten éltesse a hófordulós kismanókat!

Szelikét,Pankeszt,Ádit és Zétit!!!

Köszi, nagypapi örülne! Ez a mániaja, hogy vmit barkácsol mindig.

Lemászás az ágyról: REgi, gratula szelinek! nagyon ügyes, mi is ezt tanítgatjuk Emmának. Ha szólok neki hogy nem előre hanem ahogy tanulta akkor ráménéz és elkezd tolatni...még nem megy neki de haladunk!!!:-)

Na itt az ideje hogy letegyem aludni! Aztán megyünk shoppingolni ( DM C&A )

Silka: LAZAC: Imádom....szupi fincsi lehetett a kajcsi!!! :lol: :lol: Anyós Norvégiában lakik?

KépKép
kaqk
Debrecen

Nem, csak kiutazott 10 napra! :lol: Szegénynek kifele menet ellopták a bőröndjét, úgyhogy egy tragédia volt az egész út. Kint meg ugye akár egy bugyit is venni kész anyagi csőd! :shock:

silka
silka

Juj..az igen! norvégia Baromi DRÁGA!!!!! És fizettek neki kártérítést? Meg lett a bőrönd?

KépKép
kaqk
Debrecen

Nem sajna, már ellopottnak nyilvánították. Most megy az ügyezés a kártérítéssel. De ha az ember komplett, évek alatt szépen összeválogatott ruhatára eltűnik, akkor az sztem alig kárpótolható. Cipők, táskák, stb...
Azt mondta, h kint egy spagettipántos top 10 000 Ft-nál kezdődik. :shock:

silka
silka

Sziasztok!

Jó rég nem voltam, megint nyaraltunk. Most a Fertő-tónál és a Velencei tónál voltunk.

Heni!

Nekünk van daloló könyvünk, Marci imádja! Szerintem hasznos és leköti a gyereket. Ha másra nem, az apukája megtanult néhány dalt, amit Marcival közösen énekelnek. :lol:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Drága Lányok!

Talán valaki emlékszik még rám, a várandósságom alatt írtam ide. Most készült el családi házunk, költözünk, és itt már van újra gépem és netem is. Így, ha nem bánjátok, csatlakoznék hozzátok szívesen :) . Persze semmiképpen sem szeretnék betolakodó lenni...
Botikám szeptember 11-én született, nagyon aranyos, mindenért szeretem :D . Küzdünk a fogzással, éjjelenként nem alszunk mostanában, de kárpótol mindenért a csillogó kis tekintete, huncut vigyora... :D. Eddig csak hanyatt-hason feküdt szinte, kb. 1 hete egyik napról a másikra begyorsított: felül, feláll, úgy mászik, mint egy kis cikázó villám, nem győzök kármentesíteni :lol:
Olyan gyönyörűek a Babák, öröm nézegetni a képeket! Én is teszek majd, csak még nincsen ezen a gépen :roll: ... De igyekszem megmutatni Nektek :lol:
Heni!
Nekünk is van dalolónk, Boti imádja. Szerintem nagyon jópofa dolog, csak éppen nem egy olcsóság :roll: ...
kispocc

Zétinek is boldog hófordulót!

Kaqk! Én is úgy voltam már, hogy Szeli sose tanulja meg, aztán mégis!!! :D

Silka! Te egy igazi konyhaművész vagy! :)

Ja! Nem tudtam ám végigcsinálni a tornát reggel (csak 3/4 órát az 1 és 1/4 helyett...), mert Szeli később aludt el, és Apáék meg már jöttek haza Zsozsóval.

Ilyen "komoly" játékot még nekünk sem érdemes venni. Szeli tör zúz, dobál, megrág... :lol: Elővettem a formabehelyezős játékunkat, de még az is korai. Viszont ma megkapta Apjától az első babáját! Még röhögött is neki! :D

Kispocc! Én emlékszem!!! ;) Gyere csak nyugodtan!!! És várjuk a fotókat!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Kispocc! Üdvözlet újra! Gyere, csak gyere!!!! :D

Silka! Anyám, mit gyártottál! :shock: Az a szerencséje a körülöttem lévő dolgoknak, hogy most ebédeltem, így nem vágom szét a laptopomat, mert azonnal enni akarok egy olyan hidegtálat! :oops: :lol:

Szegény Apa az elmúlt napokban este f9-kor vagy azért megy boltba, mert meggybefőttet, vagy hideg kólát, vagy éppen ki tudja mit akarok egy percen belül enni. És Ő megy! A Drága! Imádom! :oops:

Talán még Betyár Bercit nem dicsértem meg... Hát... én már nem tudok rá mit kitalálni! Kisugárzása már most van, hihetetlen egy helyes krapek, tuti, hogy legalább 200 az IQ-ja! (Mint itt minden babának! :D )
A bátyusok felköthetik a gatyát, mert tuti elhappolja előlük a csajokat! :lol:

Úúúú bakker, de ennék most főtt tojást...

Ma voltunk védőnéninél, Zsófi méretei:
10360 g/74 cm

Azt mondta a védőnő, hogy amilyen hosszú lesz a baba 2 éves korában, azt majd meg kell szorozni 2-vel, és várhatóan annyi centi lesz felnőtt korában.
Majd meglátjuk. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Kimentünk sétálni, de csak egy óráig bírtam. Olyan meleg lett...

Kispocc,
naná, h emlékszünk. Kérünk szépen fényképes beszámolót! :lol:

A konyhában leginkább "alkotni" szeretek. Imádok mindent, amit szépen lehet tálalni :lol:

Apropó Regi, te gyakorlott 90 napozó vagy. Kötelező a délelőtti gyümi? Nem vagyok egy nagy gyümievő és gyüminapon úgyis csak azt eszem, így már megcsömörlöttem tőle. Meg egyébként sem vagyok éhes délelőtt (dehogynem! :oops: ), úgyhogy inkább kivárom a delet és eszem az aznapi cuccot. Így is működik vajon?

Gremese, ezt a meggyes dolgot teljesen megértem. Én tavaly nyáron végig márkameggyet vedeltem littyószámra. :lol: Cherry coke-on gondolkodtál már, az egyesíti a kettőt?
Szép méretei vannak a kisasszonynak. :lol:

Lányok, hogy tanítjátok lemászásra a babákat?

silka
silka

Sziasztok,

Szeli, Panka, Ádika, Zéti isten éltessen Titeket!

Regi, de jó, az nagyon jó eredmény, tudom nem irigykedni kéne, hanem belevágni.

Silka, sztem a gyümi de. elengedhetetlen, ez a testkontrollban is így van. Hú milyen tálat csináltál, annyira éhes lettem. A táska eltűnés, hú de bosszantó lehet.

Kqak, de jók a képek, a hintaágy is szuper, jó egy ilyen ezermester a házban.

Meryke, de jó nektek, nagyon jó pihenést, biztos szuper lesz.
Jó érzés az az izomláz, én szeretem. :lol:

Gremese, hát igen a kívánóság az kívánóság, nincs mese, Zsozsó szép kis súlyban van.

Juba, rétes, uram atyám annyira szeretem, bár megjegyzem mit nem :lol:

Timi, Robesz is először fulladozott a kenyérhéjtól, bulátától, sőt a bulátát rázta, hogy csörögjön esze ágában sem volt megenni, megmutattuk neki, majd egyszer csak napokkal később elkezdte enni, most már nemfulladozik, szépen elmajszolja, szerintem hozzá kell csak szoknia az ilyen evéshez, én is megijedtem mindig, h megfullad, de egy pár hét alatt annyira ügyes lett.

No hát rólunk, a viztelete úgy néz ki negatív, bár mivel kaki is volt akkor a pelusban, valószínű az került bele, ha meggyógyul megismételjük. A mi doktornőnk szabin van, a helyettes, megvizsgálta Robeszt, közölte, hogy nagyon csúnya a torka és a fülében is van egy kis genny, nem szedte elég ideig az ambroxolt (antibiotikum) és mivel ez olyan állítólag, ha kis vírus is marad a szerevezetben és nem kapja a gyerek a gyógyszert visszafertőzödik, így ez történt, csak nem értem a mi dokint akkor miért nem rendelt vissza még egyszer, hogy megnézze, na mindegy, újból gyógyszer, lázcsillapító, jövő hét kedden megyünk vissza.
Hála istennek a kedve jó, és jól eszik, csak kicsit bújosabb, és alvósabb, csak gyógyuljon már meg.

No megyek, az ölemben pihizik, megint lázas, remélem elmúlik.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok,

Szeli, Panka, Ádika, Zéti isten éltessen Titeket!

Regi, de jó, az nagyon jó eredmény, tudom nem irigykedni kéne, hanem belevágni.

Silka, sztem a gyümi de. elengedhetetlen, ez a testkontrollban is így van. Hú milyen tálat csináltál, annyira éhes lettem. A táska eltűnés, hú de bosszantó lehet.

Kqak, de jók a képek, a hintaágy is szuper, jó egy ilyen ezermester a házban.

Meryke, de jó nektek, nagyon jó pihenést, biztos szuper lesz.
Jó érzés az az izomláz, én szeretem. :lol:

Gremese, hát igen a kívánóság az kívánóság, nincs mese, Zsozsó szép kis súlyban van.

Juba, rétes, uram atyám annyira szeretem, bár megjegyzem mit nem :lol:

Timi, Robesz is először fulladozott a kenyérhéjtól, bulátától, sőt a bulátát rázta, hogy csörögjön esze ágában sem volt megenni, megmutattuk neki, majd egyszer csak napokkal később elkezdte enni, most már nemfulladozik, szépen elmajszolja, szerintem hozzá kell csak szoknia az ilyen evéshez, én is megijedtem mindig, h megfullad, de egy pár hét alatt annyira ügyes lett.

No hát rólunk, a viztelete úgy néz ki negatív, bár mivel kaki is volt akkor a pelusban, valószínű az került bele, ha meggyógyul megismételjük. A mi doktornőnk szabin van, a helyettes, megvizsgálta Robeszt, közölte, hogy nagyon csúnya a torka és a fülében is van egy kis genny, nem szedte elég ideig az ambroxolt (antibiotikum) és mivel ez olyan állítólag, ha kis vírus is marad a szerevezetben és nem kapja a gyerek a gyógyszert visszafertőzödik, így ez történt, csak nem értem a mi dokint akkor miért nem rendelt vissza még egyszer, hogy megnézze, na mindegy, újból gyógyszer, lázcsillapító, jövő hét kedden megyünk vissza.
Hála istennek a kedve jó, és jól eszik, csak kicsit bújosabb, és alvósabb, csak gyógyuljon már meg.

No megyek, az ölemben pihizik, megint lázas, remélem elmúlik.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Gremese kedvéért:
Kép
Még mindig nem az igazi... :oops:

Este próbálok jönni!

Pussz!!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Nektek gyereketek nem sztrájkol,ha alvásidő van??????? Bálint napok óta(konkrétan a tali óta) napi 1* hajlandó aludni(miután 1/ 2 5kor kel aztán kb. 2óra múlva visszaalszik aztán 2 óra múlva felkel és aztán még 1*) s az is max 1-2 óra :( kezdek begurulni :evil: :evil: lehet h. mozgásfejlődik?????? egyszerűen nem bírom elaltatni :evil: vkinek vmi fantasztikus ötlete(Móni így is kölcsönadjam?)

Kispocc!
szia! eleinte még hiányoltunk is,mint mindenki mást ki eltünt 8) képek? miért is zavarnál minket? következő talira nektek is jönnötök kell :)

Maggie!
nagyon szép Bercó :) ha csajom lenne neki szánnám :wink: hogy lehet így bűvölni a szemekkel?Dávid jól érzi magát?

Kaqk!
milyen jók a képek :) apukád nagyon ügyes pasi :) a hintaágyas hinta valami csúcs :) ha nem lenne hintánk tuti megcsináltatnám(bár lehet h.bnetről letiltanának 8) )

Silka!
te kínzol engem :evil: ma épp gyüminapom van vagy mi fene(bár nálam ez nem müxik mert nem bírom ki kaja nélkül :oops: ) épp csirkepaprikást főztem nokedlivel,most meg sül a süti a sütőben :)
s kép Lizáról? nem ér csak kajával dicsekedni :wink: Anyósod :shock: :evil:

Mesi!
de jó fej a párod :) ennyiből jó Pest mindig valami mindig nyitva van éjjel nappal :) Zsófi jó súlyban van :) kiskönyvet kaptál már?

Juba!
akkor elkezdjük szervezni hozzátok a talit :) én minden rétest szeretek :) Bertusnak boldogságost :)

Szelinek,Pankának Ádinak Zétinek boldogságost :)

Ágica,Móni,Fleur,Dettyk,Heni,Irina??????????????

megy a hiszti mék .... :evil: :shock: :roll:

KépKép
viranka

Timi :shock: :lol: :lol: :lol:
csini vagy :)

KépKép
viranka

Megjöttünk mi is a védőnőtől.Bertus 90200 gramm és 75 centi :D

Látom Zsófikánk is szép méretekkel rendelkezik :D

Silka!Nyami nagyon jól néz ki a kajcsi!!!Én nem mindíg ettem reggel gyümit,mert én csak éhesebb lettem tőle :roll: De így is lement öt kiló...
Szegény anyósod akkor jól megjárta!

Nektarin!Akkor Robesznek küldök még egy adag gyógypuszit!!Reméljük,hogy most már gyorsan helyrejön!!!!

ÉÉÉÉÉÉÉÉs a vizelet eredmény NEGATÍV!!!! Húrrá!!!

Kispocc!Persze,hogy emlékszünk,gyere bátran,és hozzál jó sok képet magatokról!!! És Boti hány kiló??És milyen hosszú??
Ha jól emlékszem Te szültél Veszprémbe ugye?

KépKép
juba

Viranka, nekem is csinált ilyet Robesz, volt, hogy 1-1/2 1 órát "szenvedtünk" ez is elmúlik...
Én akkor hagyom még játszanai, jönni-menni, aztán újra megpróbálom :lol:
Timi, csini vagy :lol:

Kép
Kép
nektarin

Mesi: micsoda adatok!!! :-)

Kispocc: gyere, és képeket is kérünk!

KépKép
kaqk
Debrecen

Ki ez a dögös csajszi?????!!!!!!!!!!!

Timi!Eszméletlenül jól nézel ki!!!!!!!!! 8) 8)

KépKép
juba

Vrianka!Nálunk is megy ilyen műsor,hetek óta kín szenvedés az altatás.Egyszer ,max kétszer alszik egy nap de csak FÉL ÓRÁT :shock: :shock: A nap többi részét meg a kezembe szeretné tölteni...
Néha annyira el vagyok keseredve...

KépKép
juba

Viranka! Nálunk szerencsére nincs ilyen macerás altatás. Viszont ha nem alszom vele, akkor korántsem alszik 1,5-2 órát. Csak 3/4-1-et. Bezzeg együtt! 8)

Timi26! Hű az anyját! :shock: :shock: :shock:
Nagyon csinos vagy!!!!!!!!!!!!!!

Robesznek jobbulás enerdzsiket küldök!!!!!!!!!! +++++++++

És akkor pár kép az én 10 kilós Csöppömről:

Kép Anya én ilyen muszklis vagyok!
Kép Ha Apáig elérek, talán én is kapok fagyit!
Kép Ez a póz jó lesz?
Kép Így haladok a leggyorsabbaaaaan!
Kép Akadály
Kép Becsukom a szemem, elengedek mindent és megyek!
Kép Kis Ártatlanság...

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! Jaj, de jó, hogy negatív lett!!!!! Ez szuper!!!!!!!!!!

Viranka! Még nincs kiskönyvem, holnap kapok. Plusz labor, EKG lesz.

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka, Te most 90 napozol? V vmi spéci diéta?
Tessék: Kép

Juba, de jó hír! :lol: Tényleg Te még csinálod a kúrát? Eltűnt a vonalzód... :roll:

Timi, látványos az eredményed! :wink:

silka
silka

Mesi: csuda édesek a képek, Zsóika már olyan nagylány, és milyen ügyes!

Juba: negatív lelet! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
90200g???? szép súly :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Silka: olyan tünemény a leánykád!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Upsz! Most látom a képeken, hogy a bal lába még mindig befelé áll... :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Silka! Kell a reggeli gyümi, mert az valami zsírégető enzimeket indít el a szervezetben!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Drága Lányok!

A múltkor ígértem, hogy jövök, aztán megint nem lett belőle semmi... :cry: :evil: de valahogy mostanság annyi minden történik, illetve annyira gyorsan mennek a napok...

Amennyire tudtam, követtem az eseményeket, de mivel nem akarok többoldalas kisregényt írni, csak annyit jegyzek meg, hogy csodaszépek a Gyerekek (Zsófi Kistestvére is! - Jaj, Mesi, mikor lehet már a nevén szólítani Őt???), és nagyon bánom, hogy nem tudtunk személyesen találkozni Veletek. Na, majd legközelebb. :wink: (Csak ne aug 7-11 legyen a tali, mert akkor nem leszünk itthon.)

És csodálok Mindenkit, aki kitartóan tornázik és fogyókúrázik!!!! 8) Nekem sajnos biztos nem lenne hozzá lelkierőm, én sajna inkább alszom, mikor van pár percem. :oops: Nem mintha nem kéne nekem is, mert a popóm nagyon narancsos joghurt, az utóbbi 2 hónapban pedig annyit híztam hasra, hogy úgy nézek ki, mint Mátéval 20 hetes pocakkal... Ha nem tudnám, hogy nem vagyok pocakos, akkor... :roll:

Rólunk röviden annyit, hogy Máté még mindig energiabomba. Napi 2x alszik (egyszer koradélelőtt, egyszer pedig valamikor délután), így 3, de inkább 4 órákat randalíroz végig egyhuzamban. Egyfolytában vigyorog (és Vele mi is), a hétfői mázsálás szerint 8800g és 73.5 cm. Csupa izom, háj nuku. Mostanában sokat hintázunk (már sikongat, mikor meglátja a játszóteret :lol: ), tornyot építünk-döntünk a formadoboz kockáiból, könyvet nézeget-rág, és mindent rág, és különös figyelemben részesíti a vállfákat és a gombokat, valamint a mérőszalagot. (Remélem, nem lesz divattervező, FÉRFI legyen má'!!!! :twisted: )
Végre a "bababa" és az "ebbe" "abba" is elkezdődött, kombinálja az eddigiekkel, és -bár 9.5 hónaposan ez nem nagy szám- végre megül egyedül kb. fél percig. Hamarosan megérkezik a bébitaxink is, úgyhogy remélem, indul a Mandula.
És persze nagyon jó étvágya van!!! :D

Tegnap megvolt az első nagy ijedtségünk is (persze Gergő még dolgozott): kiharapott a kekszes-zacsiból egy darabot, és sírva öklendezett. A szájából már nem volt mit kikotorni, inni meg nem akart (hogy lejjebb menjen a cucc), úgyhogy paskoltam a hátát, masszíroztam a gyomrát visszafelé, meg „finoman hánytattam”. Elég ijesztő volt, de végül lemehetett, mert megnyugodott a Drágám. Néztem a mai kaksikat, de még nem találtam. Bár nem szedtem szét a termést…

Megint lépnem kell, mert elég nyűgös a Vackorom ma délután… :(

Ja, és olyan gonoszak vagytok! Ennyi finomság képét feltenni! Nem nyálálló ám a gépem!!!! :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Fogyókúra: Az a baj, hogy még így is nagyon ronda kövér vagyok... :cry: Ma jól bekajáltam az előbb, ki voltam éhezve... :oops:

Szeli most alszik, aztán csak utána sétálunk, ma még nem voltunk lent. Illetve én voltam boltban.

Kép

Kép
regcsiken14

Silka! Úgy fordítom, igazítom Szelit, ahogy neki kellene lemásznia. Először is háttal, illetve félig oldal fordítom a „szakadéknak”, leteszem az egyik lábát, aztán a másikat, és már lent is vannak a talpacskák, onnan már megkapaszkodik.

Timi26! Látványos a fogyásod!!! Jól nézel ám ki!!! :D Most hány kiló vagy? (Én 78... :()

Viranka! Szeli pl. egyre inkább tolja ki az ébrenléti időt, ma is volt, hogy már 2x elvittem aludni, de vissza kellett hoznom, mert nem volt elég álmos. Reggel emiatt is nem tudtam rendesen tornázni, mert a szokásos 8 helyett 9-kor aludt vissza...

Szegény Robesz, újabb bogyó... :( Jobbulást neki!

Gratulálok Bertus negatív leleéthez!!! Szuper! :)

Juba szegénykém! Valami megoldást kéne erre találni. Próbáltad apránként fokozatosan leszoktatni arról, hogy az öledben legyen? Ennek nem arról kellene szólnia, hogy semmit nem tudsz tőle csinálni!!! :(

Zsozsó mekkora már! :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Az ijedelemről jut eszembe: Egyik nap már Szeli torkából kapartam ki egy 3 cm átmérőjű vöröshagyma héjat!!! Közben meg jól végigkaristoltam a körmeimmel a torkát... Szerintetek??? :roll: Nagyon gáz volt!

Kép

Kép
regcsiken14

Isten éltessen Titeket sokáig, nagylányok és nagyfiúk: Szelina, Panka, Ádi és Zéti!!!

Viranka, köszi a rámgondolást, vagyok, csak Ádi -- ő is a buli óta -- fogzik és sikoltozásszerűen kiabálgat, amit az utca végében is hallani (a védőnő szerint és szerintem is), dől belőle a nyál, és jellemzően éjjel egyfolytában forog és úgy tűnik, mintha nem aludna, de alszik, mert ő reggel (khm... hajnalban) fitten ébred, én meg úgy, mint akit agyonvertek. 8)

Gyönyörűséges a Zsófika, Gremese! Aaaaaaaaaaaaaaaaanyira irigyellek, hogy terhes vagy -- nah, végre kiböktem! :D

Juba, Nektarin:
nagyon örülök a negatív eredményeknek! Nektarin: remélem, Robesz most már tényleg hamar meggyógyul.

Akartam kérdezni is: ha Ádi hőmérséklete gyakran 37,0-37,2 között van... oké, lehet a fogzástól és a náthától, mert már 2 hete egyfolytában dől belőle a nyál, de azért ez meddig oké így? Orvos látta egy hete, semmit nem talált nála (a szokásos "lehet egy enyhe vírusfertőzés" diagnózist kaptam).

Jah, egyik kedvenc oldalamon találtam (a kismamablogot eredetileg, ha jól rémlik, Dettyk ajánlotta, küldött róla egy írást a napirendezésről, csak én szegénynek akkor bunkó módon azt írtam, hogy ez az írás nem valami nagy durranás... :shock: Na, azóta rákaptam, a szerzője folyamatosan jobbnál jobb e-bookokat ír, a zöme ingyenes, és most ez a kettő a legújabb:
http://www.bababaratnyaralas.hu/
http://www.gazdagmami.hu/

Kép
Kép
irina

Ja igen: Timikém, dögös vagy ám nagyon! 8)

Kép
Kép
irina

Írországról vki vmit tud? milyen ott élni...stb

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ látom mekkora b@romságot írtam :oops: :roll: Annyi lassan én leszek ha így folytatom.
9200gramm :D egy nulla becsúszott az elejére :oops: :lol:

Emese!Gyönyörü Zsófika mint mindíg!!!!És látom mennyire ügyesen áll egyedül :shock: 8) Berta meg mint egy részeg ember úgy tántorog,ezerrel remeg a lába :lol: :lol:
Mi a baj a lábával?

Silka!Annyira jó ez a kép Lizirő!!!!!!!!Olyan nagyon szép baba!!
Hát a fogyókúrás vonalzóm eltűnt,meg a kitartásom is :oops:
De hétfőtől ismét nekikezdek,most már tornázni is tudok majd(megcsinálták a rossz tv-t)remélem bírni fogom!

Regi!Sajnos elég gáz,mert mászni még nem tud és mindig bepöccenik amikor próbálja de nem sikerül neki,a kompba nem akarom beletenni,mert úgy megy vele mint a villám és félek,hogy valami baj lesz...
A kiságyba nem szeret,ugyan úgy mint a babakocsiba :cry:
Keresem a megoldást de egyenlőre tanácstalan vagyok :cry: Azt tudom,hogy ez így nem mehet tovább mert egy kézzel nem lehet semmit csinálni,arról nem is beszélve,hogy estére hulla vagyok és egy hete a derekam is iszonyat nagyon fáj..

Irina!Nem kérdezted meg a dokitól,hogy ez meddig normális??(mármint a láz)Nem tudom mert nálunk akkor volt láz illetve hőemelkedés mikor jött a foga de csak egy-két napig.
Tőle most nem vettek vizeletet?Abból sok minden kiderül.

KépKép
juba

Életjel :D !

Nagyon köszönjük a köszöntéseket, átadom a hölgyeménynek a jókívánságokat :D !

Isten éltesse sokáig Szelit, Ádit és Zétit!!
És természetesen sok-sok puszi az elmúlt napok ünnepeltjeinek is!!! :oops:

Önző leszek, sajnos nincs most időm külön reagálni, de talán este...vagy holnap :? .

Panka mozgásfejlődik, rájöttem, hogy a desszantos kúszás kényelmi szempontból jobb neki, egyébként tudna mászni, ha akarna 8) . Mindenhol feltérdel, pakol, tegnap óta egyedül felül, és kétségbe van esve a helyzettől, mert nem tud kúszni, ha a lábai előtte vannak :shock: :lol: . Szóval elég vicces, még nem jött rá, hogyan oldhatná meg a helyzetet :wink: :lol: . Ma reggelre 5,5 fogú lett, érzem is, az utóbbi néhány éjszaka rendszeres felsírásokkal telt :roll: , ébredés nélkül (részéről) :roll: .

Ja, babatalis képek nagyon szupik, remélem, nemsoká lesz újra, amire mi is el tudunk menni :P .

És minden baba (baba?! nagyfiú, nagylány, pocaklakó :wink: :D ) képe tündéri!!!!!! :D

Most teszek egy csomó képet :twisted: , és ígérem, amint tudok...

Kép Bence osztálykirándulásán
Kép Anya a Bence nevű lovon :D

Kép Bence a Bence nevű lovon :lol:

Kép Ezt a farkast én alkottam :wink: , fogazata kissé hiányos :P

Kép Szerinted is les volt :wink: ?

Kép Végre kilátok :twisted: !!

Kép Csak Bence meg ne lássa...

Kép ...nézzük, mi van itt...

Kép Panka 9 hónapos :D !

Kép Tesók :D

Kép Na erről beszéltem :lol: : Hogy kúszok most :shock: ?????
dettyk

Juba: nem mondta a doki. De ez a 37,0-37,2 ugye a normáls és a hőemelkedés határvonala pont (bár van olyan babás könyvem, amiben 37,5 felett beszélnek hőemelkedésről és 38 felett lázról). Vannak időszakok, napszakok, napok, amikor 37 alatt van a hőmérséklete. De szemmel láthatóan amúgy semmi baja, csak akkor is nyugtalanít. Igaz, régebben nem mértem a hőmérsékletét, vannak eleve magasabban létező babák (anyukám testhőmérséklete is mindig magasabb volt az átlagnál), nyilván befolyásolja a mozgás, hangulat stb.
Vizeletet kb. egy hónapja néztek nála, de jövő héten rá fogok kérdezni, mert utána a dokink szabin lesz.

Kép
Kép
irina

Dettyk: édes család vagytok! Örülök, hogy Panka rohamléptekkel kúszik, hogy képzavaros legyek! ;-) Csodálatosan szépek a gyerekeid!

Kép
Kép
irina

Drága Lányok!

Nagyon köszönöm a kedves (vissza)fogadtatást! Sajnos képek még mindig nincsenek, Apa pénzkeresőben, és a laptop természetesen nála :twisted: ...De ami késik, az jön!

Viranka, és a többi Nemakarokelaludni Baba Anyukája csatlakozom hozzátok...Boti eddig mint egy angyalka, úgy aludt el magától az ágyában. Most napok óta tépi az ágyrácsot, állva sikítva üvölt, dobálja magát. Ha kiveszem, leesik a gombóc feje a fáradtságtól, ha lerakom, megint sír...Nektek nem áll fel a baba, mikor leteszitek aludni?

Juba!Igen, én szültem Veszprémben, az utolsó két percnél ért oda a doki hozzám(Vincze Gábor), nagyon jó élmény volt, villámszülés volt és így nem is bánom, hogy nem lehetett dokit fogadni :lol: .
Remélem sikerül megoldanotok Bertuskáddal ezt a nyafi-helyzetet minél előbb! :roll: :wink: !
Ja! És úgy megkívántam a rétest! Holnap sütök is... :P

Emese!!!!
Jajjj, annyira örülök Nektek :lol: , és nagyon gratulálok! Olyan boldogok lehettek most :lol: !!!És Zsozsó tüneményes!!!Milyen kis vaskos :lol: :lol: :lol:

Irina!
Úgy tudom, hogy a babáknál délelőtt 37 alatt, délután valamivel 37 felett van a hőmérséklet. És ez normális!Legalábbis ismereteim szerint...

folytatom...
kispocc

fogyókúra: hát nekem nem kell :oops: . Úgy lesoványodtam szülés után, meg most itt a költözés, rohanásban vagyok, szinte elfelejtek enni... :? Meg ha ideges vagyok, egy falat se csúszik le a torkomon...Szóval ez se jó már. Elkezdtem szedni Gravidát, hátha kicsit segít. Le vagyok gatyásodva :? :lol: :lol:
DE! A tesóm ezt a 90 naposat csinálja, betartja szigorúan(na jó, nincs ám család, akire főzni kell :shock: :D , csak egy barát, aki szeretné minél előbb lesoványkodva látni partnerét :lol: :lol: ). És már jópár kilót fogyott tőle. Biztos jó lehet ezek szerint...

Erről jut eszembe: Boti most 10 kiló körül van, és kb 74 centi. Most megyünk majd mérésre. Szeret enni, és még reggel, este szopikázik. Ja, és utálja a vizet :roll: , mármint meginni... :lol: , pancsolni imád. Teát se szereti, csak a gyümölcslevet, persze ezt próbálom higítani, aztán majd egyszer csak megissza a vizet :roll:

Na, eldugulok... :wink: Puszi!
kispocc

Kispocc, ne haragudj, nem is üdvözöltelek, pedig emlékeztem Rád! Örülök Neked, és köszi a hozzászólást, megnyugtattál kicsit! :-)
Képet okvetlenül rakj fel magatokról!!!

Kép
Kép
irina

Irina!Szerintem sincs semmi gond de ha találkozok a védőnővel azért én is rákérdezek!

Dettyk!Épp köröztetni akartalak,szerencséd,hogy jelentkeztél :wink: !
Szuperek a képek!!Te tudsz lovagolni?Pankesz egy tünemény!!Ő is focirajongó? :shock: 8) Meg kell zabálni!!És a foghiányos bátyust is :lol: 8) !!!

Kispocc!Én is a Vinczénél szültem :D :D Ugye milyen jóképű doki :oops: 8) ??Bár ha villámszülésed volt nem is tudtad annyira lecsekkolni,nekem azért jóval több időm volt rá :wink: :lol:
Akkor Botó is jó súlyba van :wink:
De irigyellek amiért ilyen könnyen fogysz!!Na én ugyan ilyen könnyen hízok :cry: :cry:

90 napos diétát nővérem másfél hónapja csinálja és 11 kilót fogyott!De jó neki...

KépKép
juba

Sziasztok !

Köszönjük a köszöntéseket.
És mi is sok boldogságot kívánunk minden hófordúlósnak, szülinaposnak, névnaposnak.

Szuperek a képek tessék még többet tenni.
Én most nem tudok tenni mert nincs meg a bleutooth-sz és így meg nemtudom rétölteni a gépre.

Kiskolbi : légyszi küld el privibe a címed mert kiváltottam a Hipp-es csomagot és akkor küldeném neked a kajcsit mi úgysem ehetünk olyat.

Rólunk : Ádinak kibújt a 4. fogacskája így mostmár fent és lent is 2-2 fogacska van. Nagyon cuki.
Elkezdtünk kifli csücsit rágcsálni meg bulátát. Élvezi nagyon csak minden csupa morzsa és ragacs lesz.
Végre megtanult szépen inni és nem fogjátok elhinni de csak a vízet issza meg. Próbálkoztam gyümilével de az nem kell neki csak a víz. Mondjuk egy cseppet sem bánom legalább nem romlik a foga.
A héten nagy csavargást rendeztünk. Hétfő auchan, kedd West End, szerda sajna itthon mert ömlött az eső, tegnap meg bent voltunk a munkahelyemen. Ja és déltán mentünk még sétálni és közbe beugrottam szoliztam is. Kezd már jó színem lenni.
Ja és a lényeget nem írtam . Ádi betöltötte a 9 kg-t. Tökre örültem neki. Kicsit mindig azthiszem, hogy sovány de ránézek és látom, hogy nem csak nekem furi, hogy a korabeli gyerekekhez képest neki nem mutat annyit a mérleg.

Lányok én csodálom a kitartásotokat a fogyókúra ügyben. Én most annyit kezdtem el, hogy délután nem eszem szénhidrátot.

Na megyek mert hív a hercegem.
Mindenkinek kellemes napot bár ahogy láttam jó meleg lesz.
20200310173350

Jó reggelt!

I.Móni,Kőszegi Timi,Fleur,Granda,Niki,Ágica jelentkezzetek!!!!

Az éjszakánk nem volt valami fényes(bár sose az)ezerszer ébredt,nyöszörgött,forgolódott dobálta magát,nem tudom mi lehetett vele :roll:

Na most mennem kell mert már kiabál :?

KépKép
juba

Jóreggelt!

Bár nekem nem volt az...már 5kor ébresztett Botikám, most meg altatom...a kiságyában áll és mondja a magáét :evil: :) ...
Juba, tényleg jóképű :oops: , azért ez feltűnt nekem is :lol: . Szerintem Bertus mozgáfejlődik, azért ez a dobálózás-forgolódás!
Boti is ezt csinálja...
Na megyek, és megint(vagy ezredjére :lol: )visszaparancsolom vizszintesbe a kisfiamat... :lol:
kispocc

sziasztok lányok!

csak életjelet jöttem adni!
megvagyunk. én egyre fáradtabban, sőt az enyhe hányinger is játszik már. :?
botond egyre rosszabbul alszik megint, 6-7 szer ébredf éjszakánként. ez nem könnyíti meg, hogy kipihenjem magam. bár ma éjjel a nappaliban aludtam, és balázs volt az ügyeletes. :lol: kicsit jobb.

fogyókúra : ááááááá. ne is beszéljünk erről. teljesen kétségbe vagyok esve, hogy 78 kilóról indítok egy terhességet. ha felszedek 20-22 kilót, mint botonddal, akkor a végére vágósúlyba kerülök :? :? :?

irina!
te miért méred ádó lázát állandóan?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Isten éltesse utólag is Pankát, Szelit és Ádámot! :oops:
Nemtom, hogy jól emléxem-e, de a 20-a Zéti napja, mármint a hófordulós napja. :wink: Boldogot Neki is!
dmaggie

No, gyorsan néhány szót magunkról, aztán némi munkám lesz és ha időm engedi jövök olvasni, reagálni is. :oops:

Tegnap jól elhúzódott a szemészet, de szerencsére minden rendben van mindkét gyerekkel. Bár Gergőnek ismét van egy gyulladás a szemében, valami allergiás nemjóság. :twisted: Kapott szemcseppet, most azzal kell kezelni.

Dávid remekül van, leszámítva némi fájdalmat a bokájában. Tavaly egy edzésen letapadt a lába, jól kiment a bokája, azóta nagyon kell figyelni vele, persze itthon hagyta a bokavédőjét, mert minek is van az. :twisted: Közben meg nem szokta kímélni magát, kíváncsi vagyok, milyen állapotban érkezik ma éjszaka haza?! :roll: A strandkézi nem sikeredett túl jól, talán hatodikok lettek, de a teremben javítottak, benn vannak az első négyben, ami azt jelenti, hogy augusztusban ismét mennek majd egy tornára (remélem ő is), ahol már külföldi csapatok is lesznek. Elődöntőt játszanak hamarosan. (11 körül) Szerintem holnap csak aludni és enni fog. :lol:

Nagy vonalakban ennyi, hamarosan jelentkezem ismét.

Pusszancs!
dmaggie

Dmaggie! Örülök, hogy minden rendben van! A szemcsepp meg pikk pakk rendbehozza a gyulladást! :D

Úgy volt, hogy idén nyáron talán tudok indulni strandröpin, de hát Kistesó közevágott. :wink: Azért annyire nem bánom! :wink:

Sense! Ne is mondd! Zsófival 70-ről 89 lettem, az első kiskönyves mérésem a 3. hónapban 72 kg volt.

Most 76 kilóról indultam, az első (mai) mérés: 79,5 kg. :shock:
DURVAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

Ráadásul az én dokim mindig szól, hogy ne hízzak, max. havi 1 kilót, és beírja a kiskönyvembe, hogy DIÉTA!

Most is ez lesz, tuti.

Én ma voltam vérvételen, EKG-n, mennem kell fogorvoshoz, háziorvoshoz, és védőnőhöz a kiskönyvért.

A rosszulléteket már nem érzem (végre így egy hónap után), fáradt inkább délután vagyok, és elég már 1x aludnom Zsófival.

Mikor mész dokihoz???

Dmaggie! Zéti 19-én született. (Ahogy Beatrice is).

Irina! Szerintem se méricskéld Ádi hőjét! Mert akkor tuti felmegy! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?