Sziasztok lányok!
Sly és Szilvi, nagyon nagy gratula a gyerkőcökhöz, sok-sok tejcsit és jó egészséget!
Potyka, nekem annyi rémlik Szilviékről, hogy a farosság miatt akarta befektetni a dokija, amit mi nem értettünk, talán neki is volt fehérje a vizeletében és arra már nem emlékszem pontosan, ő dokija mondta-e, hogy súlya ha még nő, akkor nem vállalja? Ez utóbbiban nem vagyok biztos, hogy Szilvi dokija volt. Meg ő mintha sokat is idwegeskedett volna.
De reméljük, nemsoká jön és mesél.
Csillala, jó hosszú két hónap lehetett, kiscsaj is biztos nehezen bírta. Fotókat várjuk ám nagyon!
Nicike, igen, ha nem felejted el, megkérdezed?
Bondi, drukk az orvoshoz!
Gratula minden hétfordulósnak!
Babu, Szabi babát hiába szuggerálja itt vagy 15 csaj!
MA voltam diabon, jó lett, de ami ott volt, férjem vitt el, mert én kicsit nem éreztem magam jól, ő meg totál kiakadt, hogy itt milyen túlélési harcot kell folytatni, hogy behívják az embert időben, mert itt ugye 1 órás értéket mérnek, mondjuk ma minden kismaminak csúszott az 1 órája vagy 20 perccel. Aztán labort kivárni és az eredménnyel kell menni ugye a dokihoz, aki rendes, mert mindig behívja először a kismamákat, egy öreglány majdnem fellökte az egyik kismamát, úgy be akart előzni, pedig mi jóval hamarabb ott is voltunk, mint ő, csakhát laborba, pisilni stb elmászkáltunk.
De remélhetőleg már csak egyszer kell mennem!
Találkoztam egy szülésznőjelölttel, szimpi volt. Tőlük ugyanúgy meg kell kérdezni, hogy mi a tarifájuk és akkor ugyanúgy bejön, mint a dokik?
Meg hát még mindig nem tudom, ha faros lesz a kiscsaj, császárra fogdjak-e szülésznőt.
Bébi nálunk is úgy befeszíti magát, hogy nagyon bír fájni.
És elutaztak anyósék 4 napra!