Halihó!
Szkagi, még veletek kapcsolatban jutott az eszembe az a bibliai részlet, hogy a férfi elhagyja apját és anyját és feleségével egy test-lélek lesznek.
Tudom, talán az anyukájának nehéz lehet kezelésre eljutni, de nehogy emiatt ti kerüljetek létbizonytalanságba... vagy a kapcsolatotok rovására menjen... kívánom, hogy megtaláljátok azt a megoldást, ami a legjobb nektek!
Tejecske: nálam a laktoherb és az urtica urens homeobogyó jöttek be a legjobban. csak arra kell figyelni, hogy a tejcsináló teákban van ánizs, ami mentolos, tehát nem lehet egy időben enni a homeobogyóval.
A legfontosabb: nem szabad kapkodni és türelmetlenkedni, a babák beállítják maguknak, ami kell. Nekünk olyan is volt, hogy Ottó egy-két napig 1, másfél óránként evett. Nehéz volt, de utána megint jóllakott 3-4 órára.
Babások, nyugodtan tegyetek fel képeket a babákról, nem győzünk betelni velük! Andi, Viki álomszép!
Sok tejecskét, babáknak ügyes szopizást kívánok!
Teó, a forduláshoz próbálkoztam azzal az indiai helyzettel: négykézláb (térd-könyök), de elvileg naponta 4x20 perc kellett volna, nekem max. 2-re volt energiám, de marha kényelmetlen volt. Aztán a védőnőm mondta a háton alvást, párnával a fenék alatt - neki így fordult meg -, de akkor meg éreztem, hogy nyomom a gyereket, ő meg a szerveimet. Ebből is egy-két alkalmat bírtam ki. Igazából egyikhez se volt kitartásom, aztán feladtam. Arra gondoltam, minek akarom ráerőltetni az akaratomat a lányomra olyan pózokkal, amik marha kényelmetlenek (nyilván neki is), főleg, ha ő fejjel felfelé érzi jól magát. És valamikor ezután éreztem, hogy átrendezte a kis alkatrészeit
Na, ágyba dugom ezt a törpét.
Képzeljétek, ma voltunk a keresztffiaméknál. Az öccse 8 hónapos, és 10 (!!!) kiló

igazi michelin-baba, pedig anyukája semmi mesterségeset nem (még vitaminokat sem) evett, és a babus is csak szopizott féléves koráig...