A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kike! Csak akkor szabad hamár túlhordás van és gyógyfüvekből áll! Egy szülésznő ismerösömtől kaptam a receptet!
Vendég

Babu:elküldenéd nekem,ha arra kerül a sor,asszem inkább bevetem,mint hogy indítsák,tudod én eddig mindkettőt túlhordtam.Köszike.

Kép
Kép
Kép
kike

Küldd el az e-mail címed és oda elküldöm! :wink:
Vendég

Babu:küldtem pü-t.Köszi :D

Kép
Kép
Kép
kike

babuli!
Akkor próbálj mást!! ;)

d.dodó

Dodó! Oké! :wink:
Vendég

Babuli:köszi szépen megkaptam,remélem nem kell alkalmazni,de inkább ez,minthogy egy hetet még kórházban legyek,aminek indítás lenne a vége. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Neked pedig további hatalmas drukk,hogy Szabi már végre kibujjon,úgy tűnik sajna te is a túlhordásosok táborát erősíted.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Én is fosok a vasárnaptól mert nem akarok sokat bent lenni a koriban! Remélem Szabi elindul addig! :lol:
Vendég

Gondolom milyen nehéz lehet várni,én is várom,pedig nekem még odébb van egy kicsit.Meg gondolom a szüléstől is tartasz,de hát ki nem.......én is,pedig nem először csinálom :lol:
Már akkor sincs messze hogy a karodban tarthasd!! :D :D És ez a lényeg :D

Kép
Kép
Kép
kike

Az biztos, hogy már nagyon várom de egy kicsit félek is mert nem tudom milyen lesz! :lol: Elhiszem, hogy Te is félsz mivel minden szülés más még akkor is ha nem az első!
Vendég

Ági! Igen, az a rugdalózó. Nekem van 6 db. de jó gyorsan fogy. Állandóan összetejcsizzük. De nem akartam többet vanni, gondoltam hamar kinövi. De arra nem számítottam, hogy 49 cm-el születik :lol: Ma mérték, már 51!

Tita! Nekem a gyerekdoki azt mondta, hogy a laktoherbnél sokkal jobb a Fitolac tea! Meg a leggyorsabb tejcsináló az alkoholmentes sör! Az 1 óra alat csinál tejet. Én nem próbáltam még, mert szerencsére van, de be van készítve a hűtőbe! :D

Vera! Nekem is azt mondta a doki, hogy ne adjak neki 2 órán belül enni. Ha éhes, akkor adjál neki cukros vizet, az is telíti a gyomrát és nem lesz addig gond vele. Nekem bejött. 100ml felforralt vízbe 1 tk cukrot kell beletenni. Nálunk beválni látszik!
Egyébként én 20 kilót híztam, de már 13 nekem is lement!! Viszont a régi nadrágjaim nem jönnek rám. Sajnos vennem kell!

Babu! Nem kell vasárnapig várni! Elindul az a gyerek a kijárat felé! (Legalábbis nagyon drukkolok ezért!) Tudom, milyen rossz lehet várni. Kitartás!

sz.andi

Sziszka :P
Még egyszer gratulálok ehhez a tündéri kislányhoz!!! (Ha melletted érzi jól magát, érthető, 9 hónapig együtt voltatok :wink: Igaza van!)

Titi :P
Urtica urens C5-s potenciál, és 2X5 golyócska. És gyakori mellretétel. Aztán majd szépen beáll a kerelet-kínálat elv. És nyugi!!!

Wera :P
Tljesen jól csinálod!!! Némelyik gyerekorvos megmaradt a 25 évvel ezelőtti nézeteknél :? Az újszülöttek gyakran szeretnek keveset enni. És ez így van jól. az anyatej meg amúgy is nagyon gyorsan emésztődik, és kiürül a pociból. Szoptasd IGÉNY SZERINT, ahogy eddig, és nem lesz semmi probléma. (Lilu 1-1,5-2 óránként evett az elején, aztán szépen nyúltak az időközök. Beállt a rend. :D )

Muffin :P
A II. érettségi fok nem jelent rosszat, főleg ebben a harmadban! Az a baj, ha a placenta nem látja el jól a feladatát, de ez nem mindig függ össze az érettség fokával. III-as fokú is lehet még nagyon jó tápanyagleadó :wink:

Babuli :P
Én kérdeztem, hogy hány napos volt a ciklusod :roll: :lol: Úgy látszik, mi folyton félreértjük egymást :lol: :lol: :lol: De a 30 nap az valóban azt jelentheti, hogy 2-3 nappal a peteérés is később zajlott le, mint normál 28 napos ciklusnál (amiből minden terhességet számolnak). Ergo ez a 2-3 nap hozzáadandó a kiírt dátumhoz, és máris szebben hangzik, nem?
Szabi a héten elindul magától! Megszuggerálom+++++++++++++++++++++++++++++++

Véda
Vendég

Véda! Bocsi! Már ebből is látszik, hogy néha nem a földön járok! Az bizti, hogy így jobban hangzik mert akkor csak 1 nappal vagyunk túl a kiírt időponton! Várjuk a szugerálást! :D
Vendég

Teszek fel egy képet. Ez az itthoni levegőzés után készült.
Persze nem akarlak vele fárasztani titeket!
Csak olyan jó mutogatni. :oops:

Kép

sz.andi

Andi! Remélem igazatok lesz és Szabi elindul magától kifelé! Azért mégis csak jobb lenne ha magától jönne! Viki tüneményes! Tőlem telerakhatod vele az egész oldalt mert szívesen nézegetem! :D :D :D
Vendég

Oké Babu! Akkor egy párat teszek még fel. Csak mert annyira szeretem ezt a tündérkét!

Levegőzünk:
Kép

Apa kezén:

Kép

Így is lehet aludni... :lol:

Kép

sz.andi

Egyetértek babulival,még,még Babaképeket :D

Kép
Kép
Kép
kike

Andi! Nagyon Drága! Az ilyen képeket naphosszat lehet nézegetni! Amíg nincs sajátom addig kiélem magamat a Ti babáitokon így képek formájában! :D :D :D
Vendég

Oké Babu, de majd reméljük Te is ellátsz majd minket a babafotókkal! Én egyébként még mindig imádom nézegetni a babafotókat!

sz.andi

Andi! Fotókban nem lesz hiány igérem! :wink:
Vendég

andi!
mééégggggg!!!! babafotókból sosem elég. ha már a sajátomat nem nézegethetem még :D
mennyi fogy kb. a ruhákból? habár szerintem nekem nem kell aggódnom. nekem sokszor 6 db van :D
látom szépen bevág a cumika :D :D :D kis husika

babu!
++++++++++++. mást nem tudok :( szorítok értetek, hogy mihamarabb kijöjjön szabi-baba.
biztos nem lesz egy idegbeteg, kapkodó kisember :D nem sieti el a dolgokat. ;)

olyan kajcsis vagyok :( habár az igazság az hogy délután 3 órakor reggeliztem :oops: előtte csak egy tányérka meggyet és egy kis szelet dinnyét ettem egész nap.
most meg... nem győzöm majd bepótolni :D
de már mindjárt kész a kajcsi :D a leves az már kész, de azt nem kívánom. igyis járok pisilni a dinnyétől :D

Kép

Kép
timi1982

Timi! Az biztos, hogy nem lesz kapkodós! Olvastad amit Vikiről írtam?
Vendég

igen olvastam. köszi az infot.
habár nem nyugodtam meg. alig várom a jövő hét szerdát. akkor megyek az ambulanciára. turciznak majd egyet :( meg szerintem már nst-t is elkezdenek.

Kép

Kép
timi1982

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy BÁRMENNYI képet tegyetek fel anyukák, szerintem mindenki örömmel nézi az édes kis csöppeket! :D

Hú, már most annyi hasznos dolgot írtok, annyira próbálom megjegyezni, hogy majd hasznosítsam, de az agyam nem épp szivacsszerű mostanság.

Bondi, biztató ez a befordulás! Te trükköztél valamit az ügy érdekében vagy magától produkálta a hölgyemény?

Az tök jó, hogy Maverick és a bébik ilyen jól bírják!
Egy ismerős pár is ikreket vár, a csaj semmit nem alszik, mert az egyik szinte mindig rugdos, de ha mindketten beindulnak, akkor az egész pocakjában kezeket és lábakat érez.

Hát Babuli vasárnapig még sok idő van, hátha!

Nekem aszonta a dokim is meg ma a szülésznő is, hogy ha nem jön hamarabb a baba, akkor a 40+0-on megindítják a cukor miatt. Jó is meg nem is.

Kép
teó

Timi! Bevág a cumi, és olyan aranyos, mikor kiveszem a szájából, olyan mint egy bohóc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Ilyen kicsi babáknak akkora a gyomra, mint egy cseresznye, lassan növöget (persze vannak akik hamar nagykajások, de kevesebben), én támogatom az igény szerinti szoptatást, szapoírtja a tejet is, ahol lehet, tessék lefeküdni (hat hét GYERMEKÁGY), enni és főleg inni. És elhinni, hogy úgy vagyunk teremtve, hogy működjön a dolog. A cukros vizet én nem pártolom, a cukor megemeli azt hiszem az inzulinszintet hirtelen, és utána hirtelen esés még fokozottabb éhséget okoz.

Wera, ha beszerzel olyan tejgyűjtőt, azt se hagyd fenn hosszan, mert műanyag, és ha sebed van könnyen felülfertőződhet. A folyás el fog múlni, bár tudom nem egy élmény.... Ne nagyon fejj, ha ennyi van kár fokozni, felborul az kereslet-kínálat egyensúlya, és egész csúnya spirál tud kialakulni belőle, mellgyulladással más egyébbel. (persze ha valakinek kell a lefejt tej, az másik történet).

potyka

Teó! Én is ebben bízok, hogy addig elindul magától a fiatalember!

Csajok most megyek mert Apa hamarosan hazaér!
Jók legyetek!
Puszi
Vendég

Potyka! Lehet, igazad van. De majd kialakul. Úgyis megpróbálja az ember többféleképpen is, és majd rájövünk melyik válik ba!

Megyek, készülődöm a fürdetéshez..

sz.andi

andi!
jaj fürcsi... hm... annyira irigykedem. persze lehet hogy néha meg pont az ellenkezője... mire belejövünk, el se tudom képzelni.
közösen fürdetitek? már amikor tudjátok gondolom, mert azért apának elég érdekes a munkabeosztása. otthon tud veletek lenni???
mi ugy tervezzük hogy nyusziapu fog fürdetni.
ő mindig haza fog érni a fürcsire :D
persze ha nem alakul ugy az estéje mint a mai :twisted:

de igy járt... lemaradt a vacsiról :D habár mire hazaér lehet megint együtt vacsizunk, mert megéhezek.

értekezletet tart, persze hol???? "kocsmában" sörcsi mellett... még ilyen értekezletet!!!!

babu!
remélem tényleg beindul magától. mondjuk lehet a helyedben már ugy lennék vele hogy mindegy csak jöjjön már!
ma is azon vettem észre magam hogy a gyerekszobában állok a kiságy mellett és nézegetem :oops: :shock:
persze még üres. csak a hazahozós rucija van benne.

Kép

Kép
timi1982

Timi!
A fürcsit azt ha tudjuk, akkor együtt intézzük, de természetesen nem mindig jön össze. Már egyszer egyedül is megcsináltam, de ma megint egyedül fogom. Jövő héten meg egy csomószor, mert apa sokat dolgozik... Na nem baj. Ha itthon van, akkor bent van velünk a szobában, és segít amit tud. :D

Viszont jó lenne már egy nagyot aludnom. :? Bár még csak most kezdtem, az alvás odébb van egy pár hónappal.. :lol:

sz.andi

Jaj de jó mennyi hír, hogy nem jártam itt!

Jó, hogy kaptunk hírt Maverickről meg Amiról is! Köszi!

Babaképből sosem elég, bárki bármennyit tegyen csak fel!

Sziszka: édesek vagytok ti is és köszi a storyt tőled is!

Tényleg akartam kérdezni, hogy a született nagyobb babákra ráment-e az 56-os ruhácska?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.04 18:50-kor.
Vendég

Bocsi nem Timinél, hanem H.Szilvinél
Vendég

Sziszka!!! Annyira édes Luca! Nektek is minden szépet és jót!!!
Örülök, hogy van elég tejecske!

Andi én is nagyon örülök Viki-képeknek!

Wera! Drukkolok, hogy hamar rendbejöjjenek a cici-gondok!

Babu
! +++++++

Persze nekem is mondta a védőnő, hogy kb 3 óránként, max fél óráig probáljak meg majd egy mellből. Szép és jó, aztán ez kb a 6-8-hétre jó ha kialakul. Igyekezni fogok ( olvasom a Suttogót is:) ) de kiváncsi vagyok a gyakorlatra majd...
:D :D :D

Rajtam olyan boldogságos várakozás van a tegnap ultrahang óta...Olyan nagyon várom leányunkat, de valahogy az a zizzent hétfői izgatottság nincs már... :P

Kép
andkata

Én nem tudom miért,de ezen a héten már másodszor szédültem meg hirtelen,mintha a terhesség elején lennék :roll: érdekes-és ismét előjött az orrvérzés,és fogínyvérzés is. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Sz.andi jaj annyira édes viki! Ez nem is kérdés hogy rakjatok e fel képeket. Annyira jó nézegetni a kis cukorfalatokat. :)

Lenne egy kérdésem. Volt már valakinek joslófájása?Ha igen akkor az milyen? Olvastam róla, de jó lenne ha valaki a tapasztalatát mondaná el. Nekem ma egy jó párszor megfájdult a hasam és a derekam is. Akkor ez már joslófájás lenne?

Kép
linda24

Köszönöm szépen a Viki-bókokat! Ha lesznek jó képek, majd rakok fel még.

Linda! Nekem voltak jóslók. Olyan, mintha meg akarna jönni a menzeszem. Plusz a derekam is fájt. Csak nem annyira erős. Jobban ezt nem tudom leírni.

Megvolt a fürcsi, evés, altatás. Megyek én is, hátha sikerül aludni.

Jóccakát mindenkinek!

Babu! Neked meg megy a szugera!

sz.andi

Halihó!

Szkagi, még veletek kapcsolatban jutott az eszembe az a bibliai részlet, hogy a férfi elhagyja apját és anyját és feleségével egy test-lélek lesznek.
Tudom, talán az anyukájának nehéz lehet kezelésre eljutni, de nehogy emiatt ti kerüljetek létbizonytalanságba... vagy a kapcsolatotok rovására menjen... kívánom, hogy megtaláljátok azt a megoldást, ami a legjobb nektek!

Tejecske: nálam a laktoherb és az urtica urens homeobogyó jöttek be a legjobban. csak arra kell figyelni, hogy a tejcsináló teákban van ánizs, ami mentolos, tehát nem lehet egy időben enni a homeobogyóval.
A legfontosabb: nem szabad kapkodni és türelmetlenkedni, a babák beállítják maguknak, ami kell. Nekünk olyan is volt, hogy Ottó egy-két napig 1, másfél óránként evett. Nehéz volt, de utána megint jóllakott 3-4 órára.

Babások, nyugodtan tegyetek fel képeket a babákról, nem győzünk betelni velük! Andi, Viki álomszép!
Sok tejecskét, babáknak ügyes szopizást kívánok!

Teó, a forduláshoz próbálkoztam azzal az indiai helyzettel: négykézláb (térd-könyök), de elvileg naponta 4x20 perc kellett volna, nekem max. 2-re volt energiám, de marha kényelmetlen volt. Aztán a védőnőm mondta a háton alvást, párnával a fenék alatt - neki így fordult meg -, de akkor meg éreztem, hogy nyomom a gyereket, ő meg a szerveimet. Ebből is egy-két alkalmat bírtam ki. Igazából egyikhez se volt kitartásom, aztán feladtam. Arra gondoltam, minek akarom ráerőltetni az akaratomat a lányomra olyan pózokkal, amik marha kényelmetlenek (nyilván neki is), főleg, ha ő fejjel felfelé érzi jól magát. És valamikor ezután éreztem, hogy átrendezte a kis alkatrészeit :)

Na, ágyba dugom ezt a törpét.

Képzeljétek, ma voltunk a keresztffiaméknál. Az öccse 8 hónapos, és 10 (!!!) kiló :shock: igazi michelin-baba, pedig anyukája semmi mesterségeset nem (még vitaminokat sem) evett, és a babus is csak szopizott féléves koráig...

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Sikerült előkerülnöm!

Gratulálok az eddig született babáknak! Nem írom egyenként, nehogy kihagyjak valakit!!! :oops:

Vkata, Ági, köszi a hiányolást, nem voltam sehol igazoltan, csak az esküvő óta képtelen vagyok kipihenni és utolérni magam.
Tegnap megvolt végre az évzáró, holnap lesz az utolsó értekezlet, de oda már nem megyek, mert holnap megyek az első CTG-re.

Voltam dokinál is kedden, kis görögdinnyénk kb. 3350 gr.
Doki bácsi szerint jó lenne, ha egy picit hamarabb születne.
Szerintem meg akár már holnap... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

De jó ennyi babóról hírt olvasni :lol: Várom már én is, hogy csatlakozhassak a friss Anyucik táborához.
Gratula minden újdonsült Anyukának és soksok tejcsit kívánok, erőt, egészséget, boldogságot! Szóval csupa jót :)

Bocsánat, hogy ilyen ritkán írok, nem annyira szeretek már a gép előtt görnyedni :( Inkább fekszem, vagy sétálok, az a tuti :wink:

Közben azért velem is haladnak az események, kedden összeismerkedtünk a szülésznőnkkel, nagyon kedves, szimpatikus hölgy, elmondta, hogy mi hogy fog zajlani, mikor kell bejönni a kórházba, stb. Valamint diktált egy klassz listát, hogy mit vigyünk magunkkal a szülőszobára :D Szóval eddig jónak tűnik nagyon.

Járunk heti kétszer CTG-re is, a hétfőin aludt a kis gazember, úgy kellett ctg közben felpiszkálni egy kis csokival, de túlóráztattak bennünket, sőt még egy UH Flowra is elküldött bennünket a CTG-s hölgyemény, de szerencsére minden rendben volt.
Ma megakadályozandón ezt, még a vizsgálat előtt benyomtam egy kakaós csigát, ez kellőképpen "doppingolta" az Uraságot :wink:

Most viszont nem bírok aludni, mert ahányszor lefekszem, Babóca bemászik a tüdőmbe és nem kapok tőle rendesen levegőt :shock:

Érdekes érzés, még nem tapasztaltam... Remélem lassacskán lenyugszik és tudok menni én is alukálni :D

Legyetek jók, és noha ritkán jövök, azért sokat gondolok ám Rátok!

Puszi mindenkinek!
sipiné

Jó reggelt!

Már nekem is nagy pocakom van :D
Képzeljétek, tegnap a négyéves keresztfiam és hétéves bátyja készítettek nekem szülinapi pudingtortát! Csokis-vaníliás-puncsos volt, és úgy nézett ki, mint egy nagy, rezgő kismamapocak :) Apa megjegyezte, hogy szerinte ez inkább a szülés utáni pocakot mintázza... :lol:

Muszáj volt fölkelnem, mert a lánykám a két elviselhető fekvő póz (jobb, ill. bal oldalt fekvés) egyikét sem tolerálja. Sőt, most már ülés közben is rugdos. Lehet, hogy éhes???

Sipiné, jó hallani felőled!

Patr, akkor neked is tömör gyönyöröd lesz :) :)

Teó, még a szülésznő-témához: nálunk is kétesélyes, mi lesz a szülés vége, de nekem nem lesz fogadott szülésznőm. Nem lenne miből... bízom abban, hogy az éppen ügyeletes is fog rám figyelni. Meg abban, hogy a dokim olyan ottlevős fajta, nem csak a kitolásra érkezik meg.

Dodó, hogy vagy?
És Babuli?
Örülök, hogy Maverickék is jól vannak! Főleg annak, hogy még egyben!

Ma megint megyünk vendégségbe ahhoz a barátnőmékhez, akiknek ikerbabái vannak. Hiába, itt a szülés előtti pánik, hogy mindenkivel találkozzam, akivel csak bírok :)
Persze ez mind a babasarok rovására megy, de majd csak elkészül valahogy :)

Azt hiszem, betolok valami kalóriát, mert Nati már nagyon rángatja a köldökzsinórt :lol:

Kép
Kép
bondi

Jó Reggelt Mindenkinek!

Még egyben!

Bondi! Gratula a nagy pocakhoz! :D

Sipiné! Örülök, hogy jól vagytok! Utólag is Gratula a 37. héthez! :D

Ma nem leszek sokat mert Apa itthon lesz de ha van valami írok Nektek!
Vendég

Vidokata, Kike! Nektek Gratula a 38.héthez! :D
Vendég

jó reggelt :)

Jaj nagyon szépek a babák.Én is akarom már :)

Teó,nem felejtem el,kedden megkérdezem és akkor szerdán írok.

nicike

Húha, 38. hét????? Olyna hihetetlen......Mármint KIke, meg Vkata.

potyka

Jó reggelt mindenkinek!

[color=white]Minden újdonsült anyucinak sok boldogságot gyors felépülést és tengernyi tejecskét kívánok![/color]

Babafotók

egyszerűen tüneményesek a kicsik :P

Szüléstörténetek

mindegyiket sikeresen végigsírtam és tombolok minden percben, hogy már én is akarok csöpségezni, meg szoptatni......illatozó kaka pelusokat cserélni ami cwak nekem szól :wink: ( na jó nem őrültem még meg de közel állok hozzá :lol: )

Hétfordulósok

Gratulálok nektek főleg a finisben lévőknek, lenék a helyetekben már nagyon

Babukám egy káddal a mai naora hátha a bűze egy kicsit kikergeti ezt a nagyfiút, mert jóképű a dokink de annyira nem , hogy két szép szeméért befeküdjünk csak úgy, akkor legalább tegyen érte valamit :wink: :lol:

Régeltüntek

Jó volt olvasni, hogy vissza tértek többen mert hiányoztatok a csapatból.

Megint jön a kánikula és nagyon nem hiányzik nincs kedvem semmihez, türelmem semmi, a párpm még ma se jön haza és meg kezdem felkötni magam a két gyerekkel így 3. nap egyedül. Állandóan aludni akarok és a fejemet a homokba dugni , csak enyhén vagyok depressziós.Minden bajom van , kár részletezni....na felébredtek a kölykök mehetek reggelit készíteni.

Mindenkinek szebb napot!
tappancs28

Sziasztok csajok!

Tegnap hazajöttünk!!!
Mindenkinek köszi a drukkokat és a gratukat!!!
Bocsi de most csak ennyire van időm,ígérem amint kicsit helyre kerülnek a dolgok újra jövök!

Pussz mindenkinek és könnyű és gyors szülést akinek még hátravan!! :lol:

Kép

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Hú,most már tényleg izgi a helyzet:38 hét :lol: Köszi mindenkinek-innen már csak egy köpés,nagyon furi :D
Kata:neked is gratula a 38 hoz :D

IBM:egyszerűen tündéri Áron baba :D Mégegyszer gratula,és persze várjuk a képeket,majd ha összerázodtatok egy kissé,és lessz időd. :wink:

nem aludtam valami jól:kilenckor lefeküdtem,de vagy öt-tíz percenként keményedett a pocó,és kicsit fájt is,így már elmúlott éjfél,mire elaludtam,akkor is csak egy órára,mert egykor arra keltem hogy nagyon ég a gyomrom. :? Ma még bemegyek a városba busszal,legyaloglok a Mamához,mert megígértem neki hogy még legalább egyszer beugrok dumcsizni,mielőtt meglessz a Baba.Aztán majd csak este a Nővéremékkel jövök haza.
Nekik van autójuk,veszek velük nagyobb cuccokat ithonra.

Még kettő NST-és ha minden igaz itt lessz a nagy nap :D

Kép
Kép
Kép
kike

JAjj, de jo babokat nezegetni!
Nem vagyok turelmetlen vagy ilyenek, de mar nagyon varjuk, hog ykibujjon! foleg ferjem van besozva, most mar mindennap elmondja, milyen jo lesz, ha kezunkbe vehetjuk....o valahogy kicsit sem aggodik, mi lesz, mit fogunk csinalni, hogy fogjuk a szitukat megoldani....
Jo en sem felek- csak amennyire az ismeretlentol "tart" az ember- de en nem erzem azt sem, hogy hu de frankon meg tudok majd mindnet oldani( bar almomban mindig minden tok flottul megy)..........

Tegnapi estet tuleltuk anyosekkal, csak nehanyszor tapogatta vegig a hasam, es persze allnadoan mozgast erzett, holott a gyerek akkor egyszer sem mozgott, csak feszitett es mint mostanaban minden este nyomta ki belolem a szuszt.
Mindig a bal also bordamban van a laba, vagy a gyomorszajamban. Szoval ezt annyira nem elvezem!
Most nem osztotta az eszt annyira, csak egyszer zenditett ra, az ugye a gyerek csak anyatejet fog kapni temara.....meg szegenyem nem igen veszi a lapot, hogy hamarosan szulok....na mindegy.

Ma ismet pokoli meleg lesz, igy nem hiszem csinalunk valamit is:( Talan a boltig eljutunk es ennyi. Ebedre van gyumileves, meg turos sutike, meg egy rakat gyumi, igy gondoltam plusszba nem fozok.
Takaritani akar minden nap lehetne, de inkabb majd holnap, csavarogni meg nincs hangulatom a meleg miatt, bar hugomnak bizti nagy elmeny lenne.
Meglatjuk....csak ne lenne ilyen allat draga a tomegkozlekedes!

Olvasgatok am, es varok minden jo hirt!
NA meg edi bedi babafotot!

linda: joslo fajasom szokott lenni, nekem eleg eles fajdalom, szerncsere leginkabb lefekves utan, de par pillanat alatt el is mulik, Olyankor nem igen birok moccanni, vag ylevegot venni. Mensi szeru gorcs is szokott lenni, az surubben, hosszabban, de az nem akkora fajdalom!

Patr: most mar aztan pihi!!!!!!!!! MIlyen volt az eskuvo?
Vendég

kike: vigyazz Maagdra ebben a nagy melegben!

En is nst eben szamolom az idot:)- foleg mert botrany mennyi idot kell ott dekkolni :evil:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?