A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

REditkeKép

Nekem is magas volt az FSH-m, 2 hónappal ezelőtt 11 felett volt. Azt mondta a doki, hogy jó csomó gyógyszer kell majd a lombikon, hogy stimuláljon, de az bíztató, hogy van spontán is peteérésem. (és ezt igenis a hő jól mutatja!!!) De én ebbe nem nyugodtam bele, és a következő hónapban is megcsináltattam a 3. napi hormontükröt, és akkor már csak 9 volt az FSH. Érdemes többször nézni. És nekem tapasztalat, hogy ha nem gyógyszereznek hónapokig, akkor lemegy. Az viszont igaz, hogy ebben a korban már versenyt futunk az idővel, így minél hamarabb kellene a lombik. Vágjatok bele mindenképpen. Ha már 1-2 tüszőt tudnak érlelni, akkor már van esély. Sokaknak itt 1 tüszőből lett baba. Mennyi az a nagyon magas FSH ? Az Indexen 20-as FSH-val teherbe estek 40 körüli nők. Sőt spontán terhességről is olvastam ott, ekkora FSH-val. Remélem olvasod még a hozzászólást, és kicsit megnyugodtál.

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Virág!Kép
Megcsinálod végül holnap a tesztet?
Nagyon drukkolok! ++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi, Leone

KépKép
leone

Lányok, sajnálom, hogy ilyen rossz hírrel kell indítanom a hetet, de negatív lett a teszt (kettő is) és ráadásul úgy néz ki meg is jött...
Nagyon jól esett, hogy annyit gondoltatok rám és drukkoltatok, sajnálom hogy csalódást okoztam mindenkinek.
Orsikám, ha olvasol, tedd meg hogy beírsz a lányoknak az indexre, mert én itthonról csak olvasni tudom. Köszönöm szépen nekik is az értem való szorítást.
CAT: nem szeretném, ha hamis következtetéseket vonnál le az esetemből. A sorstársamnak, aki sosem volt terhes azelőtt egyből sikerült.
Még egyszer köszönöm a kedvességeteket!
VirágKép
virag

Virág Kép
üzeneted átadtam. Sajnálom. Azért pihengess, és várd meg a holnapot! Lehet, hogy csak valamelyik meg nem tapadt baba búcsúzik a kis vérezgetéssel, és van, aki kapaszkodik!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virág

Nagyon sajnálom, beszéltél már az Arnival? Mi a tanulság, következő alkalommal kisebb stimulálás?

Bea
Bea

Sziasztok!
Pénteken szabin voltam ezért nem tudtam még visszaolvasni, majd pótlom du-án.

Egcsi Kép
Mindjárt olvasom a mailt, addig is.
Nekem sincs semmi tünetem!!! Azon kivül hogy tegnap azért elkezdett egy kicsit érzékeny lenni a mellem, főleg oldalt (megjegyzem, elég nagy egyébként is..Kép )
Már én is aggódtam egy sort hogy hogy hogy nem érzek semmit. Szerdán megyek dokihoz.
Na, megyek megnézem a mailed addig is puszi mindenkinek és szép hetet!!
Évici

Éva
Évici

Sziasztok!

Ma reggel a hőm Besenyei Péter által is megirigyelt zuhanórepülést mutatott be, így már egyértelmű, hogy a hónapban már megint nem voltunk elég ügyesek.Kép És eltelt egy év. Közben nemhogy gyerekünk nincs, de még egy pozitív tesztünk sem. És a nyáron még azon izgultam, hogy mi lesz, ha tavaszi gyerekünk lesz és túl korán megy majd suliba és nem lesz elég érett rá, stb... Ha-ha-ha. Most már tudom, hogy nem kell ilyenen parázni.
Minden ciklus végét utálom. Utálom, ahogy figyelem magamat, hátha valami nem olyan mint máskor és az a valami csakis egy dolgot jelenthet. Persze a normálisabbik agyam pontosan tudja, hogy egy kéthetes terhességnél még semmi különösebb tünet nincs. Főleg olyan nem, amit egyértelműen a babásságnak lehetne betudni. Utálom a hőmérőt. Mert bár egész hónapban sikerül magam távol tartani tőle, azért a hó végén mindig előkerül. És akkor reménykedek. Hogy talán az a 36.9 csak átmeneti, holnap még felmehet 37-re, vagy éppen túl korán keltem, nem jókor mértem a hőmet. De a normálisabbik agyam tudja, hogy ez nem így van, kár beleélni magam, mert ha egyszer már 37 alá ment, akkor itt nincs baba. Utálom a gyógyszereket is. Mert ugye egy jó kis nátha is éppen ilyenkor lepi meg az embert. Fáj a torkom, folyik az orrom, alig bírok nyelni, de hősiesen tartom magam, nem veszek be semmilyen gyógyszert, mert mi van HA és akkor ártok vele a gyereknek. És a normálisabbik agyam ilyenkor is tudja, hogy az első két hétben nincs is kapcsolat az anya és a magzat között, tehát valami enyhe gyógyszer nyugodtan jöhetne. És ez így megy hónapról hónapra, az ember lánya meg lassan bedilizik, a pasija nem érti, mi van vele ilyenkor, mert még az élő fába is képes belekötni. Aztán eltelik néhány nap, lenyugszom, rájövök, hogy mindjárt itt az ovuláció, kétnaponta akció, gyertya, fejen állás, kispárna, a pasi megint nem érti, hogy mi van, mire ez a sok macera. Aztán ismét kezdődik elölről a parázás.
Közben persze jönnek a helyes kis utalások, kérdések a barátoktól, rokonoktól, szülőktől, a kis trónörökös jövetelét tudakolva. És akkor - egy bájos mosoly mögé rejtve a fogcsikorgatást - válaszolok, hogy majd ha eljön az ideje, vagy az első ötéves tervben benne van és mindenki jót nevet rajta. Eközben én legszívesebben bőgve rohannék a mosdóba. De nem rohanok, mert tartom magam. Erős vagyok, kemény vagyok.
Az élet persze nem áll meg. Menni kell dolgozni, iskolába, vizsgázni, lakást intézni, kocsit nézni, ajándékot kitalálni és még ezer dolgot elintézni. De a baba mindig ott jár a fejemben.
Az információs szupersztrádán már rég nem szilveszteri bulihelyeket keresek a vizslával, hanem ovuláció, beágyazódás, hsg és egyéb szakkifejezések után kutatok. Olyan szinten vagyok művelt a témában, hogy az orvosomnak már előre látom a gondolatait, hogy most mit fog javasolni és ha ne adj Isten mégsem azt mondja, magamban felháborodok a hozzá nem értésén.Kép Mert én ugye jobban tudom...

Szóval nehéz ügy ez. Főleg ilyenkor, amikor a hőm lezuhan 36.8-ra. És a bizonytalanság a legrosszabb. Vajon mikor lesz? Lesz-e? Lehet-e?
Nem irigylem én mástól a babáját, csak nekünk MIÉRT NEM SIKERÜL????????

Bocs, hogy kicsit hosszú lettem és regényes, de most ez van. Ezt le kellett írnom. Hozzám kicsit hamarabb jön a Mikulás, nem a hétvégén.Kép

Mindjárt elolvasom a hétvégi termést is.

Milli
milli

Virág
Nagyon sajnálom, rengeteget gondoltam rád Kép

Cat
Nekem 24-es volt októberben, júliusban pedig 16-os. Tehát durván emelkedik.
Bromo nem kell, mert a prolaktin okés és semmiféle gyógyszert nem szedtem, tehát magától ennyi.
Én 31 múltam, anyukámnak 36 évesen kezdődött a klimax. Lehet, hogy felgyórsult a világ Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
gondoltkoztam az eseteden, és valamit nem értek. Ha egy 60 éves nőnél el bírják érni az orvosok, hogy 20 évvel a klimaxa után legyen újból peteérése, akkor a Te esetedben miért ekkora feladat ez?
Nagyon nagyon drukkolok a lombikotokhoz!!!
Mikor lesz a 3.nap?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép

Nagyon helyes vagy.
Olyan jó, ilyen pozitív hozzáállásokat olvasni, ilyenkor én is mindig szebbnek látom a világot és azt mondom magamban, tényleg miért is nem??!!

Küldtem neked mailt korábban a leveledre.

3. nap? Valamikor a napokban. Elvileg kedd-szerdán kell megjönnie, de nem a harmadik napon kell mennem, hanem ahogy megjött az utána következőn (2.).

Pasi kollegám szerint jól beijesztik az embert, hogy utána hajbókoljon a doki előtt, ha mégis összejön Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Na, megint itt vagyok.

Edit!Kép Úgy sajnálom. De a többiek itt annyi ellenpéldával szolgáltak, hogy talán a Ti esetetek sem reménytelen. És a mi drukkjainkkal megtámogatva, biztosan sikerül majd egy bébi. Vagy kettő.Kép Ha a többi eredményed szuper, akkor szerintem az is számít! Lécci ne légy szomi!

Virág! Lécci ne írj ilyet, hogy csalódást okoztál nekünk! Szomorkodunk Veled együtt, de nem csalódtunk Benned. Továbbra is kedvelünk, szeretünk Téged és a következő lombiknál (ha lesz ilyen, mert talán még van remény és Orsinak igaza van)ismét szurkolunk Értetek! Fel a fejjel, elvtársnő!Kép

Én is láttam a Spektrumon a meddőségről szóló műsort. Láttátok, hogy oroszok voltak a dokik?Kép Nekem - megmondom őszintén - kevés volt az információ. Nem mondtak semmi részleteset, csak a nagy vonalakat. Az sem tetszett, hogy több doki is egymás után ugyanazt mondta el. Nem volt szó részletesen a hormonokról, vagy hogy a laparnál milyen eltérést találhatnak és azt hogyan kell kezelni. Az igaz, hogy a meddőség kivizsgálásán mentek végig, de egyik résznél sem mondták el, hogy itt mitől lehet meddőség. Lehet, hogy azért nem mentek bele a témába jobban, mert ez a sorozat a mesterséges megtermékenyítésről szól és ez úgymond csak a bevezető volt. Viszont a lapar az nagyon jó volt!Kép Látni a petefészkeket, petevezetőket, méhet és ahogy a kontrasztanyag feltöltötte...Kép Na ez klassz volt! Mi is felvettük vidijóra.Kép

Még nem jött meg, de minden percben kopoghat.Kép

Milli
milli

Edit Kép
azt még szombaton megkatam, és válaszoltam is rá. nem ment el a válaszom??? Hmmm... utánanézek.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Edit Kép
mailt megkaptam. Válasz megy, amint lesz egy kis levegőm...

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!KépKépKép

Edit! KépKépÉn is pasi kollégád véleményén vagyok. Mesélnek 1%-ról, aztán meg ha összejön, ugye ők csinálták a csodát. Csakhogy nem! A csoda bennünk van. És a megfogganó gyerekedben. Nem szabad feladnod, ha lombik hát lombik minél előbb. És unokáid is lesznek! 32 éves nő, az azért még nem nagymama!Nagyon nagyon sok nőnek sokkal később is születik elős babája, meg vannak, akiknek 46 évesen sikerül a lombik. (Beverly de Angelo, csakhogy egy ismert péládt írjak)
A párod mit gondol? Szorítok, kitartást é türelmet kívánok NektekKép

Kele
Kele

VirágKépKép

Olyan nagyon sokat gondoltam rátok! De hátha van még remény? Ha mégse, akkor a következő lombiknál még többet fogok szurkolni nektek. Pedig valahogy én annyira úgy éreztem, hogy neked most siekrülni fog.

Kele
Kele

Kedves EditKép

Nagyon sajnálomKép, hogy ilyen rossz híreid vannak, de azt gondolom, hogy bízz a lombikban és csináljátok meg mindenképp. Amíg van egy pici esély, addig próbálkozni kell. Van itt nem egy sorstársunk, akinek ELVILEG nem volt esélye, GYAKORLATILAG meg sikerült, és ez a fontos. erre gondolj és kitartás!!
Aranyos lehet a kollégádKép

VirágKép
sajnálomKép, pedig annyira bíztam benne. Mikor indul a következő?

L.
Levendula

VirágKép
Most egyszerűen le vagyok taglózva !!!!! KépKépKépKép Akkor kinek sikerül, ha Neked tökéletes tankönyvbe illő hormonok mellett nem sikerült?? Annyira betojtam, hogy félek belevágni az egészbe. Mi lehetett a gond ? A mennyiségre mentek a minőség helyett ? Én biztos voltam a sikeredben. De előre kell nézni, a következő sikeres lesz.

EditKép
Szerintem is igaza van a kollégádnak. Miért csak az a jó lombik stimulálás ahol 15 tüsző van ? Miért megalomániásak az orvosok ? Nem hiszem el, hogy 1 tüszőt nem tudnak gyógyszerekkel érlelni. És miért volt jó akkor a hőgörbéd, ha nincs tüszőérés ? Bízzni kell a lombikban. Meglátod sikerül majd!!!!

LujzaKép
Hol tartasz ? Sokat gondolok Rád!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok

Hogy vagytok ma?

Virág
Nagyon sajnálom de még nincs minden veszve,milyen tesztet csináltál?nem lehet hogy korai volt még?Nem holnap kell tesztre menned?Én még mindíg szorítok neked Kép

Nekem Jányok nemelég hogy sz.r az életem mostanában ma reggel még ráadásul balesetem is volt belénkjöttek és hát persze hogy az én oldalamon hol is másholKép nehogy már ne engem találjanak elKép
Semmi bajom a nyakamon kívül ami egy picit megrándult,de kit érdekel....nemtudom hogy mi jöhet még ezutánKép

Gitta hol vagy még mindíg kereslek?????????????????????????????????????????????

Mindenkinek ezermilió Üdv.

Alice
malice

Virág
Annyira biztos voltam a sikerben!Kép És ahogy Cat is írta akkor tényleg kinek, ha Neked nem...? Megjött?Tudod én az elsőnél a 30.napon csináltam és nagyon halvány volt, a 31.napon lett erős a csík.
Cat
Én most vagyok a 7. napon. Voltam reggel UH-on, jobb oldalon 3db 10mm-es, 2 9mm-es és több pici, baloldalon sok kicsi és egy 9mm-es tüsző van. Azt mondta ez még változni fog. A nyh. ma 7,5 mm. Csütörtökön megyek legközelebb. Hétvégén, vagy legkésőbb hétfőn leszívás.
Lujza
lujza

Sziasztok!

Hát ez nem szép, sok a rossz hír!

Virág!Kép

Nagyon sajnálom, pedig nagyon úgy álltak a dolgok, hogy minden rendben! Ugye nem adod fel és mihamarabb újra próbálkoztok?

Milli!Kép

Mintha magamat hallanám, ez tényleg szívből jött, ugyanezt érzem ma én is!

Alice!Kép

Téged meg még az ág is húz, vagy mi? Nagyon összetörtek? Talán ez már a mélypont, és hamarosan jobb napok jönnek, csak pozitívan!

Nekem ....." ma megint megjött".... ez van, pedig most is nagyon bíztam benne, hogy a fejenállás segít, mert az olyan új, ilyet még nem csináltamKép

Puszi
Csutka
csutka

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni tőletek. 1 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését és vártam, hogy megjöjjön az első menzeszem magától. Most a 37. napon tartok és eddig csak annyi történt, hogy a 28. napon volt két csepp vér, amúgy semmi. A melleim feszültek, 28. nap előtt pár nappal volt egy kis folyásom is. Most nem tudom, hogy volt-e peteérésem vagy nem. Igazából az első menzesz után mi már élesben akartunk próbálkozni, de most nem tudom, hogy még várjak-e vagy sem. Úgy tudom, hogy a dokik általában gyógyszerrel szokták beindítani a menstruációt, de gyógyszert már nem szívesen szednék. Nektek milyen tapasztalataitok voltak? Minden tanácsot és véleményt előre is köszönök!

Mangó
Névtelen

MilliKép
Irományod regénybe illő. Szerintem a topik megjelenő könyvében akár előszó is lehetne!Kép
Drukk a következő ciklushoz!

VirágKép
Hányadik napon vagy, hogy már megjött? Hiszen még csak most volt a beültetés! Ha nem sikerült, sajnálom, legközelebb mégjobban szorítunk!

AliceKép
Te szegény! Remélem a nyakad nem fog sokáig fájni, mert elég kellemetlen, tapasztalatból tudom. 2 éve nekem egy kamion csókolta meg a faromat.

CsutkaKép
Kép

Ilyen rossz hírek után kicsit rosszul érzem magam, hogy ilyet írok, de ma voltam UH-n. (Nem bírtam tovább várni)és van egy normális 9 mm-es petezsákom.

Egcsi
egcsi

MilliKép
Irományod regénybe illő. Szerintem a topik megjelenő könyvében akár előszó is lehetne!Kép
Drukk a következő ciklushoz!

VirágKép
Hányadik napon vagy, hogy már megjött? Hiszen még csak most volt a beültetés! Ha nem sikerült, sajnálom, legközelebb mégjobban szorítunk!

AliceKép
Te szegény! Remélem a nyakad nem fog sokáig fájni, mert elég kellemetlen, tapasztalatból tudom. 2 éve nekem egy kamion csókolta meg a faromat.

CsutkaKép
Kép

Ilyen rossz hírek után kicsit rosszul érzem magam, hogy ilyet írok, de ma voltam UH-n. (Nem bírtam tovább várni)és van egy normális 9 mm-es petezsákom.

Egcsi
egcsi

Egcsi!Kép
Gratulálok a pici pocaklakódhoz! Ne érezd magad rosszul, azok akik régóta várnak ugyanúgy örülnak más régóta várakozó sikerének mintha a sajátja lenne! Ez mind azt mutatja, hogy van remény!

Puszi
Csutka
csutka

MangóKép
Előfordulhat, hogy a fogigátló egy időre felborítja a hormonháztartásodat. Én kivárnám a 3 hónapot az abbahagyástól a próbálkozásig, bár tudom mostanában azt mondják a dokik, hogy nem kell, de én nyugodtabb lennék. Ez csak magánvélemény. Hány évig szedted a gyogyit? Hagyj egy kis időt a szervezetednek, hogy helyrerázódjon.Kép

Egcsi
egcsi

Sziasztok!

Túlvagyok a HSG-n, nem volt egy kellemes élmény, de túl kellett esni rajta.

bnemethm
bnemethm

Drága sorstársaim!
Mindenkinek köszönöm a vígasztaló szavakat. Már megnyugodtam egy kicsit, itt volt velem egy barátnőm a babájával és a baba egyáltalán nem borított ki!
ORSI:köszönöm, hogy beírtál!Sajnálom, hogy az Indexben is topictársak lettünk, de legalább célegyenesben vagytok. NE rólam vegyél példátKép!
BEA:beszéltem Arnival és azt mondta, ahogy rendbejövök belevágunk a következőbe - lehet hogy már 2 hónap múlva!!Nem kevesebb hanem más gyógyszerekkel fog stimulálni, mert szerinte attól lettek gyengébb minőségűek a peték.Mármint attól, hogy nem jól reagáltam a Menogonra.
MILLI:szívemből szóltál, én is megszavazom bevezetőnek!!Kép
EDIT:csatlakozom az előttem szólókhoz - ne add fel!Mi sem fogjuk.
KELE:Kép
ALICE:sajnálom a balesetet, szegény embert az ág is húzza. Ez nem a mi napunk!
CSUTKA:persze, hogy próbálkozunk, amint lehet. Én már holnap belevágnék a következő szurikúrába!
CAT:a minőséggel lehetett a gondKépSzóval:NE én legyek a lombikos példaképed, hanem mondjuk Egcsi vagy Doris vagy....még naphosszat sorolhatnám azokat akiknek rögtön elsőre összejött!
LUJZA: köszönöm, de nem akarom áltatni magam...
EGCSI:gratulálok a petezsákocskához!A drukkal aztán gond nem volt egy szál sem!!!KépKép
Mindenkinek kitartást a sors csapásaihoz és elviselhető hétindítást kívánok!

Virág
virag

Helló!

Bnemethm, mesélj kérlek a hsg-ről! Úgy látom, hogy én sem fogom megúszni.Kép

Alice, hát ez egy ilyen nap, hogy ma átok ül rajtunk.Kép Hívjuk fel Lui Pádrét és kérjünk tőle átok-oldást! Na, mit szólsz hozzá?KépKép Nyakacskád hogy van? Autóval voltál, vagy busszal?

Egcsi, regénybe illő, az igaz, DE MIÉRT PONT VELÜNK TÖRTÉNIK MINDEZ???? Nekem már ez is sok, pedig hol vagyunk azoktól a dolgoktól, amiken pl. a Sejtjeinkben szereplő párok átestek? Vagy itt a többi babanetes lány.
De Te egyáltalán ne érezd Magad rosszul azért, mert jó híreket hoztál!Kép Mert ez jó, hogy Nektek már van egy kis 9 mm-esetek. Ez tartja a lelket azokban is, akiknek még nincs ilyenjük. Például nekem sem.Kép

Virág, Te fantasztikus vagy! Nem találok szavakat Rád. Egy ilyen nőnek KELL, hogy legyen gyereke. És lesz is!Kép Majd meglátod, hogy a következő alkalommal egészen másfajta hírekkel jössz hozzánk!Kép

Csutka, akkor mi majdnem egy hullámhosszon, akarom mondani ciklushosszon vagyunk!Kép De jó lenne ebben a ciklusban a karácsonyi készülődés alatt egy bébit összehozni... Nektek lesz valami vizsgálat ebben a ciklusban?

Lujza, ez szép termés. Ahogy számolom, hat domináns tüsződ van. Akkor a hétvégén-hétfőn megy Neked a drukkkk!Kép

Gitta, most már tényleg gyere elő! Hol bújkálsz?

Puszi,
Milli, aki bánatát csokiba fojtotta.Kép
milli

Virág Kép
nincs mit. Máskor is, ha gondolod, megírom, hogy mi van Veled. Az Indexbe a lombik miatt jelentkeztem be, ott sok az érintett lány, így több infót tudok onnan vadászni. Drukkolok, hogy a következőnél semmi gond ne legyen. Legyen 5 db szuperjó minőségű petéd Kép

Egcsi Kép
gratula a petezsákhoz Kép (kicsit azért sárgulok... de nemsokára már én is azt fogom nézegetniKép )

Milli Kép
ismerjük az érzést, de ilyen jól még senki sem fogalmazta meg. Mindenkinek vannak ilyen napjai. Teljesen együtt tudok érezni Veled.

Mangó Kép
Szerintem várj még egy kicsit. Ha a fogigátló után nem áll vissza magától a szervezeted, akkor bizony csak gyógyszerrel lehet rendbetenni a hormonháztatásod, így nem válsztás kérdése, hogy beveszed-e őket vagy nem. Szerintem várj a 40-45. napig. Ha nem jön meg, akkor keresd fel a nőgyógyászod, hogy hozza meg neked gyógyszerrel ill. vizsgáljátok ki, hogy mi miatt nem jött meg magától. A következő ciklusban elkezdhetsz hőmérőzni, és akkor meg lehet elég jól állapítani, hogy van-e peteérésed.

Alice Kép
sajnálom, hogy neked mentek. Pihengess egy kicsit, igazán rád férne. Írasd ki magad a dokival!

Az én kedvem olyan, mint kint az időjárás... inkább nem panaszkodom. De!!! Bíztat, hogy holnap 1kor beszélünk a "gyerekcsináló" orvossal Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

VirágKép
Nagyon csodállak a lelkierődért!!!! Példaértékű, és mindenkinek így kellene hozzáállnia! Lehet, hogy egyszerre fogunk lombikolni? Hátha szerencsét hozok Neked!

EgcsiKép
Gratulálok a pici pocaklakóhoz! Sok boldogságot NektekKépKép

LujzaKép
Ez nagyon szép eredmény a 7. napon. Ez lesz később 8-10 tüsző, és a nyh-a is szép. Nagyon szorítok! Téged mivel stimulálnak ?

CsutkaKép
KépKépKép

BnemethmKép
Mi lett a HSG eredménye ? Remélem minden OK.

AliceKép
Szerintem is most vagy a gödör mélyén. Innen már csak felfelé van út. Sajnos csőstöl jön a baj.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

Ma megint megjött nekem is, de rég volt ilyen, hogy erre vártam, de most a ciszta miatt bizonytalan volt, hogy mikor jön meg. Így legalább új ciklus, új remények.

Virág Kép
Nagyon sajnálom, annyira bíztam benne. Hétvégén is gondoltam rád, és úgy vártam az örömhírt. A következő biztos sikerül majd.

Egcsi Kép
De jó, hogy láttad UH-n a kis emberkét!

Milli Kép
Írtam neked mailt, holnap megpróbálom a gyógyszert elküldeni.

Edit Kép
Ne add fel, az orvosok tényleg szeretnek ijesztgetni! Vágjatok bele a lombikba minél hamarabb.

Lujza Kép
Nagyon drukkolok neked!

Puszi, Alena
alena

Cat
Bárcsak igazad lenne! Most napo 0,25ml Suprefact, 2 ampulla Gonal-F és 1 ampulla Menogon. A Menogon az új, mert ezzel még nem stimuláltak. Úgy tűnik ez szépen növeszti a nyálkahártyát is. Titokban persze szedek napi egy bébi Aszpirint isKép. Na meg 1 Folsav, 1/2 Elevit,C vitamin, Ca+Mg vitamin és pénteken kezdtem el szedni napi 2 méhpempő kapszulát, na és persze reggelente 40ml Aloe Berry nectár. Miután ezekből jól bereggelizek, elégedetten üldögélek a munkahelyemenKép
Milli
Szolidálok veled...csokizokKépKép
Lujza
lujza

Cat!Kép
Hát az eredmény az nem OK!Kép

Milli!Kép
Hát nem egy kellemes élmény, de túl lehet élni. Azt mondom, ha nagyon szükséges lenne odafeküdnék mégegyszer, ha a babáért ezt kell tenni! Kép szóval a cél érdekében mindent!
Kaptam ágyikót, vittem türcsit, hálóinget, köntöst..stb. Aztán a HSG után pihizni kellett, fél 12h-kor csinálták és 5h-kor engedtek ki. De jó is volt pihizni, mert egyszer begörcsöltem, de aztán elmúlt hamar. Kanalat meg villát elfelejtettem vinni, pedig ebédet már adtak, mivel nagyon éhes voltam, ettem kézzel mint az 1 éves gyerekek! Kép

Orsi!Kép
Szoritok holnapra!Kép

bnemethm
bnemethm

Virág!
Még azért nincs vége ennek a játszmának!
Majd holnap derul ki az igazság.
Én még bíznék.

Edit!
Csak az jutott eszembe, hogy, ha-mondjuk-1 évig fogigátlot szednél, nem pihenné ki magát a petefészek? A leállások ált. jot tesznek neki, vagy ez hulyeség?

bella
bella2

Bnemethm Kép
Köszi. Aztán hozom az infókat Kép
Örülök, hogy nem OK Kép az eredményed. Mikor kezditek a lombikot?
Egyébként nem hivatalonsan mindent rendben találtak?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Egcsike!KépKépKép Gratula a hatalmas petezsákhodhoz.

BnemethKép De a tényleges eredmény mi volt a HSG-n? Ha jól emlékszem, akkor a minél előbbi lombikhoz kell az, hogy nem ok, igaz?

AliceKép Sajnálom a kocsit, de a fő, hogy neked nem lett bajod. Tudod, innen már csak felfelé vezet az útKép
Soraya olyan régen jelentkezett, nem tudtok róla valamit? És Hurkiról? A jó hír bejelentése óta nem hallottam róla.
Kele
Kele

Sziasztok!

Ma én is láttam a pocaklakómat, nagyon édes. 8 mm -es a magzat, de már kivehető emberke formája van. Annyira meg voltam hatódva, mikor megmutatta az UH-n, hogy hol ver a kis szíveKép
Hétvégén nagyon megrémültünk,ugyanis elkezdtem vérezgetni kicsit.És hát ez nálam, akinek sárgatest elégtelensége volt,és az előző terhesség vége is így kezdődött, nem valami jó dolog.Kép Én meg voltam róla győződve, hogy vége, meghalt megint a picim. Ehhez képest extatikus élmény volt látni dobogni a parányi szívét.Sajnos a progi szintem valóban esett, úgyhogy most 3*3 Utrot kell szednem, meg pihiznem sokat. Jó lenne már a 12. héten átlendülni. Addig tele leszek félelemmel.
Ehhez az FSH dologhoz: nekem is kicsit magas volt, és spontán összejött baba,úgyhogy nem biztos, hogy annak iszonyú nagy jelentősége lenne, ha kicsit magas.
phajni

EgcsiKép
Szuper, hogy mar lattad a pocaklakodat!! Nyugodtan irjal ilyen jo hireket, ez tartja bennunk a lelket!

MilliKép
A szivembol szoltal!! Pontosan szorol szora ezt erzem en is, meg azt hiszem itt meg nagyon sokanKép Elmehetnel ironak, amilyen szepen leirtad.

ViragKép
Nagyon sajnalom, hogy nem jott osszeKép Pedig ugy szoritottam!!!! De fantasztikus lelkierod van, hogy ilyen konnyen tultetted magad rajta. Becsullek erte, barcsak nekem lenne ennyi energiam.

AliceKép
SzegenykeKép Remelem a nyakad mar rendben van! Sajnos a baj mindig csostul jon Kép De ne gondolj a rosszra, akarmilyen melyen is van az ember lelkileg, az el fog mulni! Innen mar csak felfele lehet evickelniKép

BnemethKép
Mit jelent, hogy nem OK a hsg? Mindket oldalon van elzarodas? Remelem igy hamar tudtok lombikra menni.

HajniKép
Pocaklakohoz gratula, olyan jo erzes lehet latni az uh-nKép remelem mi is hamarosan fogunk latni ilyeneketKép

LanyokKép van ma ejszakai muszak? most van egy kis idom csevegni Kép

Vica
vica72

Virág!Kép
Mi az hogy "úgy néz ki" meg is jött? Én csak akkor fogom teljesen elhinni, ha holnap a doki is azt mondja, hogy alacsony a HCG szinted!

Milli!Kép
Sajnos én is nagyon ismerem ezt az érzést, nagyon jól megfogalmaztad, újra teljesen átéltem az egészet! De egyszer mindenki kikerül ebből a gödörből, csak sajnos azt nem lehet tudni, hogy mennyit kell erre várni! Kép

Egcsi!Kép
KépKépKép Gratula!

Leone

KépKép
leone

Virág!Kép
Mert ha jól számoltam ez még csak 26. napi teszt volt!

Leone

KépKép
leone

Virag!Kép
Szerintem is nezzuk azert meg a holnapi vervetel eredmenyt!Nem vagyok hajlando elfogadni!Sikerulnie kell!En tudom...
Hajni!Kép
Nyugalom...A 12.-ik het utan is fogsz izgulniKép.En is azt varom,de tudom,hogy aztan majd azt,hogy megmozduljon,stb.Pont beszeltuk Egcsivel,hogy innentol az aggodalom allandosul.En is felek a nagy csalodastol,azta szot ki sem merem mondani....
Leone!Kép
Ugye,nem felejted el,amit igertel nekem.Amugy ma eszembe jutott meg valami ami kellene toled,de most hirtelen nem tudom...Ja,igen!KépA mezeskalacsrecepted.Ami nem kemeny!
+szoszi+
szoszi

LeoneKép
Neked nem kellene ilyenkor mar pihenned?? Vagy mar a 14. het utan lehet virgonckodniKép

+Szoszi+Kép
Remelem mar sokkal jobban vagy, ugy aggodtam erted!!! Bar ha ilyenkor is a gep elott csucsulsz az mar egy jo jelKép

Vica
vica72

BELLA,LEONE,SZÖSZI:köszönöm Kép Holnap természetesen jelentkezem, akárhogy is lesz, de sajnos csak délután fog menni, mert kb.2 körül tudom meg.
ALENA,VICA:Kép
HAJNI:gratulálok a szép "nagy" picurkához! Nyugodj meg, nem lesz baj, csak kíméld magad!Kép
Megyek aludni, mert tegnap éjjel nemnagyon tudtam!
Puszi
Virág
virag

Virag!

Sajnalom. Azt is, hogy ezt kell irnom. De egy ilyen eros, pozitivan gondolkodo lanynak a kovetkezonel ott lesz a ket csik. Kitartas!

Andi
andi28

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Nem vesztem el, csak ki sem látszottam a munkából, otthon pedig vírusos lett a gép Kép

Először is: nem vagyok babás. Szerintem. Majd ma a dokinál kiderül. Kép Ja, még mindig nem jött meg. Kép Tuti, hogy norculutot fogok kapni. Kép 2000 óta nem volt ilyen problémám. Most akkor miért???!!!

Üdv az újaknak, ne maradjatok sokáig! Kép Vár a babás tablicsku!

Alice!
Kép Sajnálom, hogy így alakult a pároddal! Kitartás! Kép Ezután már csak jobb lehet! Kép

Egcsi!
Gratulálok a babócához! Kép

Szöszi!
Jobban vagytok? Kép

Leone!
Olyan megható volt olvsni a babádról! Kép Olyan jó nektek.

Alice!
Igenis vannak barátnőid! Vagy mi semmik vagyunk? Kép

Edit!
Sajnálom, hogy így alakult! Nem tudok mit írni hozzá... ...kitartás...

Virág!
Nagyon, nagyon sajnálom! Annyira drukkoltam neked! Kép Sikerülni fog, csak még lógicálják a lábukat a felhőkön a kis angyalkák! De már lassan kezdenek unatkozni, így biztosan jönni fognak! Kép

Milli!
Mintha a saját gondolataim olvastam volna tőled! Kép Én átveszem a mikulásod tőled, nekem most jól jönne!

Alice!
Ugye nem sérültél meg komolyabban?!!! Jobbulást kívánok mielöbb! Kép

Egcsi!
A kis aranyos 9 mm-es! Kép Olyan jó, ezen mosolyognom kellett! Kép

Bnémethm!
Mi lett a HSG eredménye? Ugye jó?

Hajni!
Pihizz sokat! Jól legyetek mindketten!

Lányok!
Nagyon pocsék kedvem van. Eddig sem voltam feldobódva, de a vasárnap nagyon betett. Pakolgattam este a szekrényben, amikor a kezembe akadt egy doboz. Kép Majdnem elbőgtem magam. A picurka kis ruhácskák voltak benne. Használni akarom már őket!
De azért már a javulás útjára léptem. Tegnap már 2x is, amikor megláttam pár hónapos babákat, nem a gyomrom szorult össze, hanem őszínte szívvel rájuk tudtam mosolyogni. Kép
Azt hittem, én ezen már teljesen túl vagyok. De mégsem. Nagyon betett nekem ez a késés, pedig nem akartam magam beleélni. Azt hiszem, a reménykedést teljesen elfelejtem, ezentúl csak várok. és várok, és várok... a csodára. A párom nem akar eljönni velem dokihoz, nem érdekli a baba. Kép Ez fáj, nagyon fáj... Azt mondta, ha sikerül jó, ha nem sikerül úgy is jó. Ő még várna, neki nem sürgős. De mire vár???!!! Nem tudom. Szomorú vagyok. Meg ideges, bár nem tudom az okát. Kép

Ugorjon, aki nem akar panaszkodást olvasni, már így kora reggel. Bocsi.

Ja, meg azért vagyok ideges, mert ki akarjuk rúgatni a kolléganőnket! Kép Szomorú, hogy ezt kell írnom. De nem vagyunk hajlandóak tovább helyette dolgozni. Kép Állandóan olyasmiket csinál, amivel megnehezíti a munkánk! A múltkor "véletlenül" letörölt a gépről egy teljes munkát, ezzel 5 embernek 4 órás pluszmunkát csinálva!!! Jó, talán nem szándékos volt, de akkor is! Hogy nem képes valaki állítólag 2 éves tapasztalattal különbséget tenni a törlés és a másolás között? Ráadásul most jött ide 3 hónapja dolgozni és ugyanannyi fizut kap, mint mi 6 év munka után! Hol itt az igazság?
Pedig elhihetitek, nem vagyunk a kollégáimmal ilyen gonoszak, de ami sok az sokk. Soha senkinek nem tettünk még keresztbe. Rémes. Ráadásul fennhordja az orrát. Hogy ő milyen nagy ász tördelő. Azért csinált a cégnek már több százezres kárt a 3 hónap alatt! Bezzeg tőle nem vontak le egy fillért sem! Tölünk meg vonják rendesen, a legkissebb hiba után is! Kép

Bocsi, de ki kellett kicsit panaszkodnom magam. Bár így sem jobb. Még mindig szomorú vagyok.

Tablicskut kicsit késöbb dobok.

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

A HSG-n egyébként ok volt minden. Pénteken megyünk a Kaáliba, kiváncsi leszek mit mondanak, hogyan tovább. Remélem hamarosan kezdhetjük a lombikot.Kép

Orsi!Kép
Hány órára mentek??? Írd majd meg mi volt!!

Gitta!Kép
Hát ez nem szép hozzáállás a párod részéről!Kép

bnemethm
bnemethm

Köszönöm lányok a válaszokat!

Mangó
Névtelen

Sziasztok!

Amit tegnap előrejeleztem, az ma reggel megjött.Kép Ilyen az én formám. Most mit csináljak?? Olyan tanácstalan vagyok, meg szomorú is, meg minden. Menjek hsg-re? De a múltkor nagy nehezen elhatároztam, hogy majd januárban. Persze abban reménykedtem, hogy decemberben már nem kell betétet vennem. Most kiderült, hogy kell. Vagy keressek én is egy olyan energiás-karmaoldós valakit? Á, olyan szerencsétlennek érezem én is magam.Kép És nekünk mikor lesz már gyerekünk??? Egy év alatt nem bírtuk összehozni. Akkor itt valami nagy gubanc van. Szerintetek mi lehetne a következő lépés? Bocs, hogy így a nyakatokba zúdítottam magam ismét.Kép

Gitta, gyere fogjunk össze, együnk-igyunk valamit, aztán hátha jobb kedvünk lesz!Kép Ja, és küldöm Hozzád a Mikut.

Bnemethm, örülök neki, hogy mindent rendben találtak. Ez azért jó hír. De miért is kell egy hivatalosan nem jó változat a Kaálihoz? Erről lemaradtam.

Orsi, szorítok ma értetek!xxxxx

Virág, jobb éjszakád volt? Remélem igen. Délután várjuk a híreket a vérvételről!

Azért mindenkinek jó napot kívánok!

Milli
milli

Milli Kép
Nem biztos, hogy nagy a baj. Menjetek el egy-két kivzsgálásra, és akkor már tudjátok, hogy hol lehet gond, és mit kell orvosolni.
Az érzéseid megértem, de nem szabad nagyon összetörni, mert ha gond van, akkor bizony még sok lelkierő kell Kép ezt nem elrettentésnek szántam!
Szóvel fel a fejjel, és optimizmus Kép
Köszönöm a drukkot Kép Mindenképp bejelentkezem, mikor tudok.

Bnemethm Kép
1re megyünk Kép már csak 3 óra Kép mint egy ovis, olyan vagyok Kép tiszta gyagya Kép
Aztán Krizsa doki azt fogja mondni, hogy minek nekem gyerek, elég gyagya vagyok magam is Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Milli!Kép
A párom andrológiai eredménye siralmas, nem mozognak a spermiumok és az 5%-uk normális csak a többi genetikailag hibás. Nem lehet se gyógyszerrel,se műtéttel változtatni ezen. Az andrológus azt írta a papírra, hogy két inszemet javasol és utána újabb androl. vizsgálatot, de azután miután mondtam, hogy az orvosom mit akar (már nem ehhez a dokihoz járok). Viszont ő (andrológus) azt mondta, hogy természetes úton nem lehet. Szóval azért kell így, hogy ne kelljen tovább kisérletezni! Mert hiába csinálunk inszemet, ha nem mozognak akkor hogy termékenyítsenek???

bnemethm
bnemethm

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?