Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Nem vesztem el, csak ki sem látszottam a munkából, otthon pedig vírusos lett a gép
Először is: nem vagyok babás. Szerintem. Majd ma a dokinál kiderül.

Ja, még mindig nem jött meg.

Tuti, hogy norculutot fogok kapni.

2000 óta nem volt ilyen problémám. Most akkor miért???!!!
Üdv az újaknak, ne maradjatok sokáig!

Vár a babás tablicsku!
Alice!

Sajnálom, hogy így alakult a pároddal! Kitartás!

Ezután már csak jobb lehet!
Egcsi!
Gratulálok a babócához!
Szöszi!
Jobban vagytok?
Leone!
Olyan megható volt olvsni a babádról!

Olyan jó nektek.
Alice!
Igenis vannak barátnőid! Vagy mi semmik vagyunk?
Edit!
Sajnálom, hogy így alakult! Nem tudok mit írni hozzá... ...kitartás...
Virág!
Nagyon, nagyon sajnálom! Annyira drukkoltam neked!

Sikerülni fog, csak még lógicálják a lábukat a felhőkön a kis angyalkák! De már lassan kezdenek unatkozni, így biztosan jönni fognak!
Milli!
Mintha a saját gondolataim olvastam volna tőled!

Én átveszem a mikulásod tőled, nekem most jól jönne!
Alice!
Ugye nem sérültél meg komolyabban?!!! Jobbulást kívánok mielöbb!
Egcsi!
A kis aranyos 9 mm-es!

Olyan jó, ezen mosolyognom kellett!
Bnémethm!
Mi lett a HSG eredménye? Ugye jó?
Hajni!
Pihizz sokat! Jól legyetek mindketten!
Lányok!
Nagyon pocsék kedvem van. Eddig sem voltam feldobódva, de a vasárnap nagyon betett. Pakolgattam este a szekrényben, amikor a kezembe akadt egy doboz.

Majdnem elbőgtem magam. A picurka kis ruhácskák voltak benne. Használni akarom már őket!
De azért már a javulás útjára léptem. Tegnap már 2x is, amikor megláttam pár hónapos babákat, nem a gyomrom szorult össze, hanem őszínte szívvel rájuk tudtam mosolyogni.
Azt hittem, én ezen már teljesen túl vagyok. De mégsem. Nagyon betett nekem ez a késés, pedig nem akartam magam beleélni. Azt hiszem, a reménykedést teljesen elfelejtem, ezentúl csak várok. és várok, és várok... a csodára. A párom nem akar eljönni velem dokihoz, nem érdekli a baba.

Ez fáj, nagyon fáj... Azt mondta, ha sikerül jó, ha nem sikerül úgy is jó. Ő még várna, neki nem sürgős. De mire vár???!!! Nem tudom. Szomorú vagyok. Meg ideges, bár nem tudom az okát.
Ugorjon, aki nem akar panaszkodást olvasni, már így kora reggel. Bocsi.
Ja, meg azért vagyok ideges, mert ki akarjuk rúgatni a kolléganőnket!

Szomorú, hogy ezt kell írnom. De nem vagyunk hajlandóak tovább helyette dolgozni.

Állandóan olyasmiket csinál, amivel megnehezíti a munkánk! A múltkor "véletlenül" letörölt a gépről egy teljes munkát, ezzel 5 embernek 4 órás pluszmunkát csinálva!!! Jó, talán nem szándékos volt, de akkor is! Hogy nem képes valaki állítólag 2 éves tapasztalattal különbséget tenni a törlés és a másolás között? Ráadásul most jött ide 3 hónapja dolgozni és ugyanannyi fizut kap, mint mi 6 év munka után! Hol itt az igazság?
Pedig elhihetitek, nem vagyunk a kollégáimmal ilyen gonoszak, de ami sok az sokk. Soha senkinek nem tettünk még keresztbe. Rémes. Ráadásul fennhordja az orrát. Hogy ő milyen nagy ász tördelő. Azért csinált a cégnek már több százezres kárt a 3 hónap alatt! Bezzeg tőle nem vontak le egy fillért sem! Tölünk meg vonják rendesen, a legkissebb hiba után is!
Bocsi, de ki kellett kicsit panaszkodnom magam. Bár így sem jobb. Még mindig szomorú vagyok.
Tablicskut kicsit késöbb dobok.
Üdv:
Gitta