A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Babu, sajna nem volt időm visszaolvasni, mert jöttek a rokonok meg kórházba kellett rohangászni meg bevásárolni és színház. Miért mész kórházba??? Gondolom megindítják a szülést! Sok erőt és kitartást kívánok neked
magdolnam

Magdi! Ma 1 hete, hogy túlléptem a terminust ezért kell befeküdnöm! Azt, hogy mikor indítják sajnos még nem tudom!
Köszönöm szépen! Én is Rengeteg erőt és kitartást kívánok Neked! :wink:
Vendég

jó reggelt!

jaj babu. most olvasom, hogy kórházba mész. remélem mostmár tényleg hamar kibujik ez a kis fickó!
olyan kiváncsi vagyok rá. biztos tök helyes lesz és azért bujkált eddig, nehogy össze vissza cuppogjuk :D
jól megvárat minket. már én is türelmetlen vagyok, el tudom képzelni te mennyire.
+++++++
várjuk a híreket!
+++++++

lányok, én ma este mit álmodtam :shock: :shock:
egész éjszaka a pocakomat kerestük nyusziapuval. azt vettem észre hogy nincs meg a pocim és a baba se volt sehol. szóltam nyusziapunak és össze vissza kerestük... hát még ilyet... lehet megártott a tegnap délutáni nyársalás :D :D :D

mindenkinek csodaszép madárcsicsergős, napsütéses, babázós napot kívánok!
anyukáknak sok tejcsit, a pocakosoknak kitartást! ++++++

Kép

Kép
timi1982

Timi! Én is remélem, hogy most már nem kell túl sokat várni Rá! Már eleget váratott magára! Én már a türelmetlenebbnél is türelmetlenebb vagyok főleg, hogy nem tudom meddig kell még várni! Utálok azzal a tudattal kórházba menni, hogy lehet még napokig ott kell feküdnöm és várni! Köszönöm a Szorításokat! Nagyon jól esik! Nem semmi álmaid vannak! :oops:
Vendég

Szép napot :P

Drága Babu :P
Annyira sajnálom, hogy végülis csak be kell menned :( De talán ott megindul szépen Szabi, és akkor babázhatsz végre!!! (Indulás előtt nem iszod meg mégis a bábakoktélt? :roll: )

Titi :P
Bízz magatokban! Be fog állni a kereslet-kínálat alapján a tej mennyisége. Ha nem adsz kiegészítést, igény szerint csak szopik, és ha lehet sokszor - tudom, nehéz, mert aluszékony -, akkor minden szépen elrendeződik.
Nekem is volt renfgeteg szoptatási probléma az elején, és pár nap alatt rendbejött minden! :wink: Potyka minden szavával egyetértek!!! És szorítok!!!

Wera :P
Lilu is cumizavaros volt, mert a kh-ban az újszülött intenzíven sajnos csak cumisüvegből adták éjjel a tejemet. És ettől az addig jól szopó babám összezavarodott. Mindent elhagytunk itthon, és pár nap kellett, mire vissza szokott, hogyan kell szopizni. Nehéz, de helyrehozható probléma! :wink: Szorítok!!!!

Véda
Vendég

Babu, kívánom, hogy te is a gyors, könnyű és szép szülésesek táborát gyarapítsd és ez a makacs Szabi baba már ne makacskodjon soká! Szurkolok!

Titi, ha lesz időd, teszel képeket?

Magdi, kitartást a kórházhoz, hátha következő 7végén is hazajöhetsz!

Szép vasárnapot mindenkinek!

Kép
teó

Véda! Sajnos ez van biztosan jobb lesz így! Mindenre számítottam csak erre nem de hát ezt szánta Nekem a sors! Nem iszom meg a koktélt mert nem akarom, hogy gond legyen belőle!

Teó! Köszönöm a jókivánságokat! Amint történik valami üzenek Nektek!

Most búcsúzom!
Ígérem, hogy próbálok pozitívan hozzá állni a dolgokhoz már amennyire lehet ilyenkor!
Mindenki Nagyon Vigyázzon Magára és a Babákra!
Hamarosan jelentkezek!
Puszi Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

babuli!
Kitartást....remélem azért nem kell sokáig a korházban lenned!

Magdi!
neked is kitartást ahhoz hogy vissza kell menned!!

Na, nálunk tegnap óta megkezdődtek az "egyben vagy még" kezdetű telefonhívások! Ma is tök jól aludtam még, mikor anyós fél 9-kor hívott.....persze utána már nem tudtam visszaaludni!! :evil:

d.dodó

Hehe, én azon gondolkodtam, hogy én majd tulhordás esetén sem tudnám meginni a bábakoktélt..... :) Itt nem is lehet pálinkát kapni. Sőt bármilyen alkoholt csak a szeszboltban, és rohadt drágán! :lol:

d.dodó

Sziasztok!
Babu:nagyon szurkolok,és várom a híreket!Kitartás :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Babu
! Ezt már biztosan nem olvasod, de hajrá!
Nagyon drukkolok!

Titi! Wera
! Ez most tuti nehéz nektek, de bele fogtok jönni!!! Kitartás!

Timi! Milyen egy álom! Bár lassan nem lesz poci viszont lesz helyette Bence!

Tegnap mi is színházban voltunk, ajándék jegy: Vámpírok bálja.
Hát én nem vagyok nagy musical rajongó, de egész jó volt. Mondjuk a leányzó nem nagyon értékelte, hogy hangszoró mellett ültünk :) , én meg a 3 órás széken ülést nem...De azért jó volt. Ma egy mozi még, hiába minden időt ki kell használni (lehet hogy az utolsó hétvége kettesben...) :roll: :D

Kép
andkata

hónapok óta ez az első hétvégi nap, hogy nincs dolgunk. tegnap befejeztük a ház szigetelést, színezést. a héten még jön az asztalos hogy megcsinálja az előtetőt, meg a jövő hét végén jön a burkoló befejezni a munkát, úgyhogy valószínű a mai az utolsó teljes napunk amikor azt csinálhatnánk kettesben, amit csak akarunk. Erre a férjem benn döglik a szobában, mert szédül. Hülyét fogok kapni. Nem tudok egész nap mit kezdeni magammal itthon. Szerintetek mit a francot csináljak? Reggel kilenckor felkelt (meglepő módon én még aludtam, de erre fölébredtem. Elment fürdeni röpke két órára, én persze már nem tudtam visszaaludni, aztán meg visszamászott az ágyba és most alszik. A guta üt meg tőle! Adjatok ötleteket hogy mit csinálhat egy mozgásában és jókedvében korlátozott bálna az 500 fokban egyedül???

KépKép
muffin

Hát nincs nagy forgalom ma sem!! Párom még csak most kelt fel. De hát ugye valami hajnali 2-ig játszottak a haverokkal valami hülye számítógépes játékon!

Ma szerintem itthon punnyadás lesz, mert egész reggel óta esik az eső! :(

d.dodó

Muffin! Ez jó volt :) Nem is vagy bálna...
Szoktál Honfoglaló-t játszani? Csak egy ötlet!!! Mi mostanában rákattantunk párocskával, de egyedül is tudod nyomni...

Adél is punnyad a nagy melegben...:D

Kép
andkata

Kata! jelentkezz!

Kép
andkata

vagyok! Jól vagyok, csak nem tudok ma írni. Köszi!
Vendég

Sziasztok!

Babu kitartást kívánok neked, és mielőbb jelenkezz a jóhírrel!!

Muffin nem vagy ezzel egyedül, párom dolgozik, én meg itthon rohadok egyedül, semmi dolgom, ugyhogy ez szörnyű. Kimenni meg nemtudok, mert megdöglök ebbe a melegbe. Szóval marad a tévé, meg a net. :?

Kép
linda24

na mentem vissza a kórházba! Mindenkinek további szép napot!!!
magdolnam

Sziasztok!

36 hét!!!!

Babák továbbra is gyönyörűek!
Hene, gratulálok barátnődéknek!

Babuli, kitartást, várjuk a híreket felőletek!

Muffin, sztem a legjobb ötlet a zuhany alatt ücsörögni, aztán bebújni Apa mellé és megpróbálkozni egy jó kis szunyókával :) Esetleg jó hideg gyümölcsöt vagy fagyit falatozni lábat felrakva, tévézés közben...

Wera, Titi, kitartást nektek a tejezéshez, remélem, azóta egyre csak jobb a tejhelyzet!

Nekiállok a kelengyének: pár dolgot megcsináltam, meg számot vetek, mi mindent kell még összekészíteni. Kiválogattam azokat a babarucikat, amik az első időkben kellhetnek, most várnak sorukra a mosásnál. Vettem két ari pizsamát is magamnak (a hálóingeket és a gombolós pólókat utálom...). Még néhány nyári kisrugi fog kelleni, meg némi tisztasági holmi (nagy intimbetét, mellbetét). Azonkívül mellszívót, cumisüveget fertőtleníteni... de jobban állok, mint gondoltam!
Bár Ottónál ilyenkor már haptákban állt minden. Most meg a kiságy sincs összerakva, nincs még helye a babaruháknak - tényleg igaz, hogy a másodiknál már sokkal lazább az ember :)

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Hát, csajszik nem írtatok sokat...

Majd én mesélek:

Tegnap este utcabál volt itt a városban, ahová elrángattam apucit.
Ennyit nem sétáltam az elmúlt 8 hónapban, meg is éreztem.
Éjfél körül értünk haza, már az emeletre sem bírtam felmászni, a földszinten zuhanyoztam...
Mire lefeküdtem, volt vagy 1 óra.
Fél 2-kor görcsökre ébredtem...
4-ig nem is számoltam, de utána már 5 percenként jöttek, de nem voltak túl erősek, bár aludni nem tudtam.
Reggel 8-ig sétálgattam itthon, már elkönyveltem, hogy ma szülök.
9 körül elaludtam, és jól lettem. Ebédre csak egy gofrira volt erőm, olyan álmos vagyok.
Ebéd után azonban folyott belőlem valami...
Meglepődtem, színtelen, szagtalan, de kevés, viszont csorgott a lábamon...(bocsi)
Lezuhiztam, és irány a kórház.
Kósza jóslóim azóta is vannak.
Szerencsére a dokim ügyelt. Szerinte a nyákdugesz lehetett... Még nem szülök.
Holnap kontroll, ill. ha van még ilyen, akkor kórház.
Baba, méhszáj rendben, 1 ujjnyi.

Viszont örömmel tapasztaltam, hogy van légkondi a szülőszobán...

Na, szóval nekem sűrű napom volt.

Most megpróbálok aludni, remélem sikerül.

Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Ja, és hiába reménykedtem, Emma csücsül. :cry:
Vendég

Sziasztok lányok!

Ma összefutottunk a kórházba Babulival :D ! Én pont végeztem Ő akkor még várakozott a szülésznőm azt mondta, hogy valszínű a dokink tesz neki fel este méhszálypuhító xy nevű gyógyszert ez beindítja a fájásokat stb...reméljük a legjobbakat.Délután 13.40-körül még mindíg várt szegény akkor az NST már megvolt Szabika virgonc mint eddig, de ennyi..annyit tudok, hogy a dokink szólt a másik orvosnak, hogy elindult Pestre viszont nem tudják, hova kell fektetni szülészet v. nőgyógy...ha megtudok valamit írok .

Mindenkinek szebb napot,

Marcsi
Te meg ne előzgess mert össze akad a bajszunk ez nem érvényes, mond meg Emmánnak :lol: :wink: :lol:
tappancs28

Ja és láttam egy gyönyörű 4300gr-os feket hajú babócát, nemtudom ki a mami de júniusi topikból van , nagyon édi bédi gyerekecske volt :P :P
tappancs28

Engem 10-én fektetnek be és 14-én reggel császároznak mert azt mondták kb 0.01% ewsély, hogy addig elindulna Dávid mert nagyon kemény a méhsztálystb.stb.....ez van pedig milyen jó lett volna ha ...de ez van és persze csücsül az én drága szentem és bulizik ottbent.De csak bújjon ki agyon harizom meg dögönyözöm arany husikáját :lol: :twisted: :lol:
tappancs28

Marika :)

Annyit gondolok Rád a napokban :wink:
Nagyon drukkolok Nektek :wink: Ez a mai történés már jelent valamit :wink:
Majd üzenj lécci, ha van valami izgi :lol:
Addigis kezem-lábam keresztben értetek :wink:
Kedden amúgy hideg front, de Emma lehet hogy nem várja meg :wink:
Pussz
Vendég

Tappancs, és miért csaszi? És miért feltetnek be 4 nappal hamarabb????

potyka

sikerült aludnom, végre! Nagyon álmos vagyok.

Nem akarok előzgetni... :oops: Doki szerint lehet még egy hét is...

Amúgy most olyan fura. Nem bántam volna, ha ma megdögönyözhetem! No, de ami késik, nem múlik! Én pedig türelmes leszek!

Apa most indul horgászni, úgyhogy csak csajokkal leszek itthon.
Lehet, hogy ma még benézek.

Holnap reggel doki... :?
Vendég

Drága Potyka
azt, hogy miértakarnak befektetni az passz, majd kiderül ha itthon lesz nyaralásból a dokim, a csaszi, mert nagybaba 4300 fölött 5000alatt valahol farral helyezkedik el és a 4300-as kiscsajomat annak idelyén 5-en nyomták ki belőlem most már nem reckíroznak szerintem+ kértem a sterilizációt ha úgy lenne, hogy csaszi.Félek tőle de ez már biztos
tappancs28

Most nézem Haga!

Kedden hidegfront?! A múltkor olyankor annyira görcsöltem, hogy azt mondtam, a következőnél megszülök! :roll:

mindjárt írok neked! :wink:
Vendég

Marcsi sok szép Emma fotóért beelőzhetsz .Áll az alku? :wink:
tappancs28

Oké, Tappancs!!!
:wink:

Szikla kemény a hasam... de nem fáj... :roll:
Vendég

hali lányok!

a pocim megvan, nem hagytam el :D egész nap "süttettem". vagyis azt nem, meg árnyékban voltam. a diófa alól ki se mozdultam, de ugy megégtem...
az arcom a vállam meg egy kicsit a mellemnél :D
de remélem nem lesz vészes.
most értünk haza. letusoltam, bekentem. remélem nem lesz fájós.
de nagyon jó volt a hétvége.
tegnap anyáéknál voltunk, estére meg anyósékhoz ugrottunk ki.
ott aludtunk, este nyársalás volt.
ma meg bográcsoztunk, és barátaink is kijöttek.
ugyhogy nagyon szupi volt.
csak valami viz hiányzott hogy uszni tudjak :D

most meg vérzik, vagyis vérzett az orrom. tuti a nagy meleg :cry: :cry:

babu!
+++++

magdi!
kitartást a kórházhoz. a végcél a lényeg!!! +++++

marcsi!
nem semmi hétvégéd volt.

tapi!
hát nem jó hogy be akarnak fektetni, de hát ekkora babánál... lehet jobb is igy. sőt tuti!!! ++++

muffin!
nah végülis mit csináltál ma??? el tudtad foglalni magad valamivel?

megyek eszek gyümölcsöt, mert már elvonási tüneteim vannak :D
tegnap is alig ettem, ma meg még nem is. :(
hogy birtam eddig???? :D :D :D

további szép hétvégét!!!

Kép

Kép
timi1982

HÍREK BABUÉKRÓL!!!!

1 perce beszéltünk sajna ma nem indítják meg Szabit mert dokikánk megvizsgálta, csináltak aminoszkópiát és ultrahangot is,minden a legnagyobb rendben, méhszály 2 újnyira nyitva van.
Holnap reggel a nagyvizit után a főorvos is megvizsgálja őket és ha úgy gondolja legyen indítás akkor, ha nioncs fullon a szülőszoba indítani fogják, ha fullon van akkor Kedden.

Mindenkit pusszant és köszöni a drukkokat.
szerintem 2 újnyival simán beindulhat már magától is mert az már egész jó.
tappancs28

En is vagyok, csak ez a rettenet hozeg kicsinal teljesen, meg hat ilyen itthon punnyados kozos hetvegenk volt.

Tegnap elment hugom, igy holnaptol megint egyedul leszek naphosszat:(
Aztan ma reggel jo sokaig aludtunk- mar amennyire alvasnak lehet enevezni az en vergodesem az agyban- utana foztem mara is holnapra is, ebed utan megint agyiko, de ismet nem tudtam aludni. Csak pihegek jobbrol balra, blarol jobbra teszem magam, de semmi....
Amugy nincs semmi bajom, csak levegot alig kapok, meg dagad kezem labam.Egesz nap vizest orulkozobe bugyolalom, meg hodegvizbe logatom a labam.
Ugy varom a keddet mint a megvaltast- meg akkor is ha hidegfrontokor nemi rosszullet befigyel.

Ha jol ertelmezem, akkor holnap lesz uj babank! vagy ez nem ilyen egyertelmu babulinal?

Mindenki vigyazzon nagyon magara!

En is az 500kgos pingvin kategoriaba soroltam ma magam, es ugysajnaltam ferjem, hogy o szamtalan otlettel allt elo, hova menjunk, mit csinaljunk, en meg mindre bologattam, hogy sajna nem! NEm vitt ra a jolelek hogy kimenjek!
Aztan csak kieroszakolta, hogy legalabb a tescoig menjek vele, nem tobb 10 percnel, viszont ha meg 2 percet kinn vagyunk, tuti osszeesek( pedig eletemben nem ajultammeg el) ugy forgott velem a vilag, dobogott a szivem.....utana vag yfel orat tertem eszhez hidegvizes borogatassal, jeges vizzel, etellel...
Szegenyem! Ugy sajnalom, hogy a regi szep aktiv eletunkbol alig maradt valami- regen minden hetvegen biciklire pattantunk es mentunk valahova- es tudom hogy nem haragszik erte, meg elfogadja hogy ezzel jar ez az allapot, de akkor is olyan rossz!
Vendég

Hát nem volt nagy forgalom ma! De hát biztos a hétvége miatt...na meg a negyed társaság már babázik, egy páran a korházban vannak....

babulinak kitartás!

Marcsi!
A végén még beelőzöl minket??

Én ma egész nap sokat keményedtem, de nem fájdalmasan....

d.dodó

huha, drukkolok babunak! Nem lehet jo ez a tukon ules, varakozas....remeljuk A kispasi rajon nem jo itten viccelodni es nem var semmifele dontesre, hanem kezebe veszi a dolgokat es kibujik!
Vendég

Hali! Épp csak benéztem! Anyuéknál vöoltunk, most értünk haza. Hulla vagyok, a lábfejem duplája! :cry: De rengeteget, és finomakat ettem!!! :lol: Holnap 11-re nst, utánna doki. Meg fogok sülni.
Mindenkinek jó éjszakát. Már aki tud aludni :wink:

Kép
dittke

Tappancs:köszi a híreket,továbbra is mennek nekik a drukkok! :D Lehet hogy reggel már Szabi baba kinnt lessz :D

Kép
Kép
Kép
kike

Szerintetek, ha baboca ugy van keresztben odabenn hogy nem a popsija van a "kijarathoz" kozel, hanem a kis feje, bal oldalt, akkor van esely arra, hogy megtalalja a helyes iranyt es beilleszkedik a feje? Vagy mivel keresztben van igy egyertelmuen csaszar?
Amiota elolvastam milyen a csaszar utani felepules ezen tepodom, mert igaza nem szeretnem....
Vagy ezen kar gondolkodni, mert eleg ha epp a szules pillanataban a feje kerul a szulocsatornaba?
Bocsi ha buta kerdes, de nem igen ertem a mi gyerekunk miert nem fuggologes helyzetben van odabenn!
Vendég

Csajok, mennyire normális szerintetek, hogy mikor "fájok" (még rendszertelenül) akkor alig kapok levegőt?? Baromi rossz érzés...olyan mintha menten megfulladnék!! :shock:

d.dodó

Potyka, Patr, Véda - köszi nektek a tanácsokat! Szerintem is cumizavaros lett Babácska, tegnap óta nem is adok neki semmit, csak a cicit, meg pohárból vizet (ez se a legjobb, de hát kell neki). Sajna még mindig átkozottul fájnak a cicik, de valahogy megpróbálom elviselni. Tegnap este már nagyon szépen szopizott, aztán éjjel 2,5 órát kínlódtunk megint, mert csak tátotta a száját, és várta hogy csorogjon bele a tejcsi. Közben lilára ordította magát. Odaadtam neki, elvettem, vártam, megint odaadtam, elvettem, vártam... ezt úgy 1200-szor, aztán megtört a jég és elkezdett enni. HÁt, türelemjáték, az egyszer biztos... :?
Ma már egy fokkal jobb volt a helyzet, de még mindig izomból rág, amikor épp nem nyel, erről kéne valahogy leszoktatni és akkor már rendben is lennénk.

Kimma - sajna a Babavilágról lemaradtam, volt benne vmi érdekes és használható infó a szoptatásról?

Titi - teljesen együtt érzek veled! Nóri sem eszik annyit amennyi elő van írva, és én is azt hittem hogy nincs elég tejem és aztán azt mondta a doktornő, hogy ez nem jelent semmit. Ilyen korban heti 18 dekát kell híznia és nem tudom hogy csináltuk, de nekünk 28-at sikerült, úgyhogy azt mondták nincs ok aggodalomra, elég neki amit megeszik. Egyébként én is mindkét ciciből meg szoktam kínálni a bizti kedvéért. És még vmi egyezés: :D nekünk is ébredés után van mindig rotyi a nadrágban! Párszor megszívtam, mert rögtön elkezdtem tisztába tenni és 3 pelust fosott össze mire sikerült a művelet, úgyhogy most ebből okulva már várok egy kicsit. :lol: Addig tornázunk, az láthatóan jól is esik neki és segíti a kakilást.
Én is irattam tápszert, de remélem nem lesz rá szükség.

Kike - nagyon csinos vagy! :wink:

Teó írta -
[quote]a írta:z újszülött fekhelye egy banános kartondoboz volt
Hát ezt bevizuáltam!
Attttttttyaúúúúristen!!!!!!!! :shock: :lol:

Marcsi - köszönöm a kérdésed, én gyógyulgatok, a sebem már egyáltalán nem fáj, vettem rá "heggyógyító" kencét is, remélem lesz hatása. A pisim meg a beleim amikkel még mindig nem vagyok megelégedve(de ezt inkább nem részletezem :twisted: ), de remélem ez is rendeződik idővel.
Nagyon drukkolok nektek hogy a kis csücsülő Emma még időben megforduljon. :wink:

Anyjuk - ha a feje van közelebb a kijárathoz bizti megforul még, mert lassan már nem lesz neki így kényelmes. Nekem is így volt Nóri és aztán jól be is fordult, csak szegényke már nem fért oda rendesen a kijárathoz, de ez nem azt jelenti hogy Te is így fogsz járni. Még bármi lehet, akár az utsó pillanatban is beékelődhet a buksija, ahogy írtad is! :wink:

Vidokata - kérdezted hogy mi a különbség a jósló és a rendes fájások között. Nekem jóslóim sose voltak, viszont a rendes fájásaim se voltak igazáná rendszeresek! Most megnyugtattalak, ugye? :twisted: :lol: Bocsi... :wink:

Ma hazament Anyukám. Olyan jó volt hogy itt töltött egy hetet. Megkönnyeztem amikor kilépett az ajtón. Meghaltam volna a segítsége nélkül. Most ketten vagyunk itthon Nórival, de holnaptól Apácska lesz szabin egy hétig. Holnap még itthon megszellőztetjük egy kicsit Babácskát, aztán kedden, ha az idő engedi, kicsit lemegyünk sétálni. Elég nehéz ilyenkor kitalálni hogy mit adjak rá, hogy ne süljön meg, de azért legyen is rajta elég ruha. Potyka? Szerinted?

Figyelitek? Egész jól belelendültem az írásba... :D

Már nagyon várom Amimami beszámolóját az első otthon töltött napokról meg Áron babáról. Remélem hamarosan jelentkezik.

Babukám - neked meg 1000 drukk továbbra is! Ügyes legyél az éjjel, hátha nem kell indítani Szabit, hanem megtalálja a kiutat magától is!!!! :wink:
Azért nem irígylem szegényt... ott téblábolni tudva hogy reggel talán indítják... biztos nem sokat fog aludni, pedig fárasztó nap előtt áll... :roll:

Jóéjt mindenkinek!
Vendég

Dodó - a rendszertelenül mit jelent? Hány percenként és meddig tart???
Vendég

Föld hívja Dodót---------- Föld hívja Dodót--------Dodó jelentkezz!!!! :D
Vendég

wera!
Volt olyan, hogy 5 percen belül jött egy, de volt hogy 30 is eltelt...de igazság szerint annyira nem néztem az órát...... hát egy párat sóhajtoztam mire elmult... (de legközelebb leellenőrzöm mennyi ideig tart).

d.dodó

wera!
Pont most irtam :D

d.dodó

wera!
Most is volt egy...de csak rövid... ugy 15 mp-ig tartott.

d.dodó

:D
Azért figyeld az órát inkább! Nekem kb így jöttek amikor bementem a kórházba: 8-12-6-10-10-8-12-10-6-6-12....
Általában azt mondják ha 10 perc alá mész, akkor már éredemes készülődni.
A legjobb ha lezuhanyzol jó meleg vízben és bebújsz az ágyba! Ha igazi fájások, akkor fölerősödnek és sűrűsődnek.
Egyébként hogy érzed? Szívesen mennél már? Vagy még inkább várnál pár napot, hetet?
Vendég

wera!
Most pl egy jóval durvább volt.... De maga egy összehuzódás hány mp-s "kell" legyen?
Most párom van a zuhi alatt....de utána rögtön én megyek....
Szívesen mennék....se félsz nincs bennem, semmi....várom már, főleg hogy mostanában már néha szenvedek a hasam miatt, meg amiatt hogy alig tudok valamit is csinálni, akár egy főzéstől is kifáradok roppantmód!

d.dodó

Babu!!!++++ hamarosan megismerhetjük Szabit...:)

Wera! Örülök, hogy lassan javul a helyzet! Szerintem a pohár még mindig a legjobb megoldás és kell hogy legyen folyadékbevitel, ha nem szopik eleget. A pohárral legalább nem tud cumizni. :)
Melledre melyik kenőcs vált be a legjobban?
Nem engem kérdeztél, de én valami nem túl tapadós, vékony fehér hosszú ujjúban vinném le. Álíítólag a Decathlonban vannak ilyenek, mondjuk én nem vettem, szerintem a body is megteszi adott esetben.

Mi voltunk moziban- Eszter hagyatéka. Én szeretem az ilyen filmeket, nagyon tetszett. Utána még kiugrottunk a nagymamámhoz, szerintem utoljára Adélcsek nélkül. De izgi. :D :D :D

Kép
andkata

Kata - köszi a tippet ruha ügyben, én is hosszú ujjú rugira gondoltam, meg kis vékony takaró és sapi. Aztán meglátjuk mennyire lesz melege, majd figyelem hogy izzad-e vagy ilyesmi.
Van Avent krémem is és Garmastan is, de az utóbbi szerintem jobb. Az Aventet elvileg nem kell lemosni, azért én le szoktam öblíteni, a Garmastant viszont alaposan. Hát, sokáig egyik se bír rajta maradni a csordogálás és a gyakori szopik miatt, de azért próbálkozom.

Egyébként azt javaslom, hogy aki még nem szült, az is kezdje el kenni a bimbóját, hogy erősödjön!!! Mert annnnyira tud fájni, hogy az valami nem emberi! :roll:

Dodó - általában 20-30 mp-esek az összehúzódások, de lehetnek ennél kicsit hosszabbak vagy rövidebbek is. Nekem a vége felé már durva volt. A 2 percesek 1 percig tartottak... :evil:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?