Potyka, Patr, Véda - köszi nektek a tanácsokat! Szerintem is cumizavaros lett Babácska, tegnap óta nem is adok neki semmit, csak a cicit, meg pohárból vizet (ez se a legjobb, de hát kell neki). Sajna még mindig átkozottul fájnak a cicik, de valahogy megpróbálom elviselni. Tegnap este már nagyon szépen szopizott, aztán éjjel 2,5 órát kínlódtunk megint, mert csak tátotta a száját, és várta hogy csorogjon bele a tejcsi. Közben lilára ordította magát. Odaadtam neki, elvettem, vártam, megint odaadtam, elvettem, vártam... ezt úgy 1200-szor, aztán megtört a jég és elkezdett enni. HÁt, türelemjáték, az egyszer biztos...
Ma már egy fokkal jobb volt a helyzet, de még mindig izomból rág, amikor épp nem nyel, erről kéne valahogy leszoktatni és akkor már rendben is lennénk.
Kimma - sajna a Babavilágról lemaradtam, volt benne vmi érdekes és használható infó a szoptatásról?
Titi - teljesen együtt érzek veled! Nóri sem eszik annyit amennyi elő van írva, és én is azt hittem hogy nincs elég tejem és aztán azt mondta a doktornő, hogy ez nem jelent semmit. Ilyen korban heti 18 dekát kell híznia és nem tudom hogy csináltuk, de nekünk 28-at sikerült, úgyhogy azt mondták nincs ok aggodalomra, elég neki amit megeszik. Egyébként én is mindkét ciciből meg szoktam kínálni a bizti kedvéért. És még vmi egyezés:

nekünk is ébredés után van mindig rotyi a nadrágban! Párszor megszívtam, mert rögtön elkezdtem tisztába tenni és 3 pelust fosott össze mire sikerült a művelet, úgyhogy most ebből okulva már várok egy kicsit.

Addig tornázunk, az láthatóan jól is esik neki és segíti a kakilást.
Én is irattam tápszert, de remélem nem lesz rá szükség.
Kike - nagyon csinos vagy!
Teó írta -
[quote]a írta:z újszülött fekhelye egy banános kartondoboz volt
Hát ezt bevizuáltam!
Attttttttyaúúúúristen!!!!!!!!
Marcsi - köszönöm a kérdésed, én gyógyulgatok, a sebem már egyáltalán nem fáj, vettem rá "heggyógyító" kencét is, remélem lesz hatása.
A pisim meg a beleim amikkel még mindig nem vagyok megelégedve(de ezt inkább nem részletezem
), de remélem ez is rendeződik idővel.
Nagyon drukkolok nektek hogy a kis csücsülő Emma még időben megforduljon.
Anyjuk - ha a feje van közelebb a kijárathoz bizti megforul még, mert lassan már nem lesz neki így kényelmes. Nekem is így volt Nóri és aztán jól be is fordult, csak szegényke már nem fért oda rendesen a kijárathoz, de ez nem azt jelenti hogy Te is így fogsz járni. Még bármi lehet, akár az utsó pillanatban is beékelődhet a buksija, ahogy írtad is!
Vidokata - kérdezted hogy mi a különbség a jósló és a rendes fájások között. Nekem jóslóim sose voltak, viszont a rendes fájásaim se voltak igazáná rendszeresek! Most megnyugtattalak, ugye?

Bocsi...
Ma hazament Anyukám. Olyan jó volt hogy itt töltött egy hetet. Megkönnyeztem amikor kilépett az ajtón. Meghaltam volna a segítsége nélkül. Most ketten vagyunk itthon Nórival, de holnaptól Apácska lesz szabin egy hétig. Holnap még itthon megszellőztetjük egy kicsit Babácskát, aztán kedden, ha az idő engedi, kicsit lemegyünk sétálni. Elég nehéz ilyenkor kitalálni hogy mit adjak rá, hogy ne süljön meg, de azért legyen is rajta elég ruha.
Potyka? Szerinted?
Figyelitek? Egész jól belelendültem az írásba...
Már nagyon várom Amimami beszámolóját az első otthon töltött napokról meg Áron babáról. Remélem hamarosan jelentkezik.
Babukám - neked meg 1000 drukk továbbra is! Ügyes legyél az éjjel, hátha nem kell indítani Szabit, hanem megtalálja a kiutat magától is!!!!
Azért nem irígylem szegényt... ott téblábolni tudva hogy reggel talán indítják... biztos nem sokat fog aludni, pedig fárasztó nap előtt áll...
Jóéjt mindenkinek!