Mi sem vagyunk pár napja olyan nagyon jó alvók,de ezt betudom a nagy melegnek is!!!
Andóca!
Köszi az érdeklődésedet,a tegnapi nap is jól sikerült.Poroszlón és Sarudon voltunk!Zoé jól viselte!miovel a nagyobb lányokat sem hanyagolhatom el "kirándulás "nyaralás"szempontjából,ezért döntöttünk úgy,hogy mivel mostmár Zoénk is a család része,Ö is jön velünk mindenhová...ráadásul érzem,hogy a nagyobb lányommal ez lesz az utsó "nagyon közös családi nyarunk",ki is akarom használni....(jövőre már a haverok,barátnők,sokkal fontosabbak lesznek mint anyával ülni a parton...)
Bettica!
nagyon aranyos Bence!
Csipisz!
Nekümk is sokkal több tej jön vissza mostanában mint eddig,de többet is van cicin...én sem tudom mi lehet az oka,de amit írt Hékás,abban van valami...ha mindkettőt cumisüvegből adod neki...
Hékás!
Nekem annyira változó...hol azt hiszem,hogy elapad a tejem,másnapra meg annyi lesz,hogy elindul magától...Mondjuk most sürübben szopizunk,vanhogy 2 óránként a meleg miatt,de akkor is néha "pang"...
A Corában láttam ujszülöttkortól adható tápszert,gondoltam biztos ami biztos veszek,hogy legyen itthon....de megláttam az árát...majdnem 3000 ft volt,nem vettem...ha doki írja fel olcsóbb????
Nem akarom,hogy szükségem legyen rá,de nyugisabb lennék ha lenne itthon...