A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Pironya férjének minden tiszteletem!Nagyon szépen leírta a szülést! :wink:

Blue!
Anyasági a kanyarba sincs :evil:
Valakinek megjött már,aki velem egyidőtájt igényelte????
Vendég

Piri Apuka ez tényleg nagyon szép volt!Szerintem minden Apuka így gondolja,aki látja a párját "szenvedni",csak nem mindenki tudja ilyen szépen szavakba önteni.Mégegyszer köszönjük a nők nevében!És gratulálunk a kisfiatokhoz!

Mi éjszaka alig aludtunk,Máté fél2től sírt,beszélgetett,nyüglődött.Nagyon fáradt vagyok.

Itt volt a védőnő és azt mondja gyanús,hogy kevés a tejcsi.
Most újra mérjük minden etetésnél és meglátjuk.Nem örülnék,ha tápszerezni kéne,de inkább,mint,hogy bármi más baja legyen.

Kép
melike

Ma jött meg a lakcímkártyája Máténak.Nekünk azt mondták az is kell a pénz igénylésekhez.Nektek kellett?

Kép
melike

Én nem emlékszem,hogy kellett volna Zoé lakcímkártyája,de nekünk az anyakönyvivel együtt jött meg,egy borítékban!
Vendég

Melike: mi is rosszul aludtunk éjszaka 1-től 3-ig szórakoztattuk egymást... Lakcimkártyát mi még a kórházban kaptuk meg a születési anyakönyvijével együtt! Kell az intézéshez.

Mostanában nekem is egy kicsit kevés a tejcsi. Be kéne szereznem már végre a hómeos bogyót. Ha nem muszáj nem tápszereznék!!!

Csiri: Mi is már 2 hete igényeltük a cuccokat, de eddig még nem kaptunk semmit. Hogy sikerült a vasárnapi kirándulás?

Piri Apu: nagyon szép írás! Gratulálunk Csongorhoz!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ég a bőr a képemről, hogy csak most jelentkezem, de mentségemre legyen mondva eléggé szokatlan a helyzet és kezdő szülőként még nem megy minden simán :oops:

Szeretnék gratulálni minden utolsó jelentkezésem óta megszült topiktársamnak és nagy nagy drukkokat küldök a még szülésre váróknak. Tartsatok ki, már nincs sok hátra!

Bencével jól vagyunk, szépen gyarapszik, rengeteg tejcsi van. Talán majd leadni is fogok tudni, mert muszáj fejnem...

A szülés sajnos elég megerőltető volt mindkettőnknek, majd leírom csak egy picit még magunkhoz kell térnünk ;) Apa tiszta szerelmes a fiába is és látom, hogy teljes a boldogság, amikor ránk néz :D Szóval megérte :lol:

Néhány kép Bencéről:
Kép

A szülés utáni napon sajnos még mindig inkubátorban...

Kép

5 naposan már itthon szunyált a hordozóban...

Nem ígérem, hogy visszaolvasok mindent, de azért az utdó pár oldalt megpróbálom majd!

Kép

Kép
bettica

Betti: nagyon cuki Bence! De jó neked, hogy annyi tejcid van!!!! Irigyellek!!!! Én most pont a tejci miatt szenvedek!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:34-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:35-kor.
hékás

Sziasztok!

Pocsékul aludtunk az éjjel... Peti mostanában visszaküldi az anyatejet... szerintetek ez normális? A tápszer az bemegy, de a tejcsi az nem marad meg benne... létezik olyan hogy nem bírja a pocija?
csipisz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:35-kor.
hékás

Mi sem vagyunk pár napja olyan nagyon jó alvók,de ezt betudom a nagy melegnek is!!!

Andóca!
Köszi az érdeklődésedet,a tegnapi nap is jól sikerült.Poroszlón és Sarudon voltunk!Zoé jól viselte!miovel a nagyobb lányokat sem hanyagolhatom el "kirándulás "nyaralás"szempontjából,ezért döntöttünk úgy,hogy mivel mostmár Zoénk is a család része,Ö is jön velünk mindenhová...ráadásul érzem,hogy a nagyobb lányommal ez lesz az utsó "nagyon közös családi nyarunk",ki is akarom használni....(jövőre már a haverok,barátnők,sokkal fontosabbak lesznek mint anyával ülni a parton...) :lol:

Bettica!
nagyon aranyos Bence!

Csipisz!
Nekümk is sokkal több tej jön vissza mostanában mint eddig,de többet is van cicin...én sem tudom mi lehet az oka,de amit írt Hékás,abban van valami...ha mindkettőt cumisüvegből adod neki...

Hékás!
Nekem annyira változó...hol azt hiszem,hogy elapad a tejem,másnapra meg annyi lesz,hogy elindul magától...Mondjuk most sürübben szopizunk,vanhogy 2 óránként a meleg miatt,de akkor is néha "pang"...
A Corában láttam ujszülöttkortól adható tápszert,gondoltam biztos ami biztos veszek,hogy legyen itthon....de megláttam az árát...majdnem 3000 ft volt,nem vettem...ha doki írja fel olcsóbb????
Nem akarom,hogy szükségem legyen rá,de nyugisabb lennék ha lenne itthon...
Vendég

Csiri: én is így vagyok a tejjel. Nem tudom miért, de hétvégén sokkal kevesebb van. Van amikor alig van, utána meg jön egy csomó. Csak egy kicsit elszomorít, amikor a gyerek megeszik 40 g-ot és utána max. 10-20 g-ot tudok még kifejni. Holott szopizott már 110-es is! A nagy meleg miatt én is 2 óránként etetem, valószínű szomjas is, meg tejcsi sincsen sok! Már én is gondolkodtam a tápszeren, de amig nem muszáj, addig inkább tejet adnék neki!

Csipisz: én a tejjel vagyok így. Van amikor egy csomót bukik, van amikor egyáltalán nem jön vissza neki! Nem tudom mitől van. Van amikor sima tejci jön vissza, van amikor ilyen túrós trutyi. Lehet, hogy azt már elkezdte emészteni a kis gyomra...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Pironya! Gratulálok Csongor babához! Sok boldogságot nektek!

Nálunk Marcus szerencsére elég jól alszik éjszaka, inkább napközben van fent többet. Azért a kétszeri éjszakai evést szigorúan betartja, de utána visszaalszik rögtön.

Csiri! Én sem kaptam még meg az anyaságit. Utánad adtam be pár nappal.

Amióta újra szedem a homeós bogyót, megint van tejem rendesen. Fejni nem sokat tudok, de amennyi Marcinak kell, annyi van rendesen. Szerencsére ő nem bukik, csak elég sokszor csuklik evés után.

Márti! A védőnő szólt, hogy július 21-én lehet menni a babamasszázsra. Ez egy hétfői nap, utána pénteken van a következő. Kristófot is feliratta. Jó az nektek? Ma, ahogy voltam a tanácsadóban, gondoltam utána megnézem azt a gyógyszertárat, amit te említettél. Elgyalogoltam az sztk sarkáig, majd jól körülnéztem, hogy merre lehet és akkor láttam meg, hogy ott van az sztk sarkán. :oops: :oops: :oops: Mentségemre legyen mondva, azért nem vettem még észre, mert bent az épületben még sosem jártam, mindig csak hátul voltam a tanácsadónál. Viszont ott is 530 ft. az urtica urens, sajnos nem olcsóbb, mint ahol mi vettük.

Mi is utaztunk már Marcussal, elmentünk egészen Debrecenig. Jól viselte az utat, szeret autókázni. Levegőn már 6 napos kora óta rendszeresen van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2009.01.31 18:47-kor.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!
Én azt olvastam,hogy a "bukás" mindaddig normális amíg a béby gyarapodik melette rendesen!
Azért attól is függ,hogy jól let-e megbüfiztetve..néha én 30-40 percet is várok egy büfire...és van,hogy így is visszajön egy kis kaja..
Én nem tudom,most mennyi tejem van...mert nem fejek,csak tápszer elött szoptatom addig ameddig nem kezd beidegesedni...de hallom,hogy nyel és tejes az arcocskája,szóval valami tuti jön :lol:

Ma őszibarit ettem és málnát...nem bírtam ki...szerintetek baj lesz???
Sos választ kérek mert ha baj akkor inkább nem adok neki tejet
Vendég

Bárány!

Őszibarit már én is ettem és nem volt semmi baja utána. A málnának ma én sem tudtam ellenállni, annak még én sem tudom a hatását. Viszont az epertől sem volt semmi, ezért mertem megkóstolni a málnát is.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

xxx
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:36-kor.
hékás

Hékás: Marcell édes kis szépség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:36-kor.
hékás

Helló!
Nagy vagányan kifeküdtem az erkélyre napozni.... 8) A lelkesedésem tartott 10 percig,akkor már forrt a tej is a mellemben és úgy döntöttem,hogy idén hipófehéren nyomulok!!! :?
Szoliba nem merek menni,mert a sebemnél is vékony a bőr és nem tudom,hogy a tejemre milyen hatással lenne...

Bari!
Én rákérdeztem a védőnőnél és azt mondta,hogy mindent ehetek kisebb mennyiségben....én túlvagyok a görög és sárga dinnyén,epren,barackon és málnán is....
Mi is max 5 perc alatt büfizünk 1-2 t!

Hékás!
Holnap megyünk mérekezni a védőnőhöz és akkor én is rákérdezek,hogy írnak-e fel nekünk tápszert,de csak akkor íratok ha olcsóbb,ha nem ,megveszem a boltba...Azért köszi ha megkérdezed az árát!
Vendég

Bárcsak! A mi időnk is eljön majd. DE MÁR ÚGY VÁROM!!!!!!!!!!!!!!!!!
bszilvi25

Hékás!
A 3. kép nagyon tetszik,még apa is megdicsérte...itt ül mögöttem a kanapén...

Mi ma így alszunk a nagy melegben....(és most tippelgetek mennyit híyzhatott kedd óta...teljesen ki van hurkásodva a kiskeze is...) :lol:
Vendég

A kép lemaradt :evil:
Kép
Vendég

xxx
hékás

Igen!
Nem is írtam,hogy a hétvége óta aktívan VISSZAMOSOLYOGRÁNK!!!!
Akkora élmény!!!Mindenkinek az lesz tuti!!!Én megkönnyeztem!!! :wink:
Vendég

Zoé biztos szépet álmodik azért mosolyog ilyen kis helyesen! :wink:
bszilvi25

Köszi a válaszokat!
Sokat nem ettem,kb 10 szem málna és egy barack!
De annyira kivántam...
Marci és Zoé nagyon szépek...Zoé már tényleg hurkásodik...
Dávidnak még lóg a bőr a kezén meg a lábain de szerintem már nem annyira piszka mint amikor született :lol:
Nagyon szeretném ha hurkás lene...

Csiri irigyellek,hogy föl mersz venni fürdőruhát...én magamat sem merném megnézni :twisted:
Ma a zöldségesnél ahova járok,megkérdezte a csaj,hogy mikor szülök :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ez olyan szemétség..szerintem terhes hasam már nincs csak simán nagy belem :twisted:

Többiek mutassatok szülés utáni nagy hasakat...DE NE CSIRI ÉS GIGi!!! :twisted: :twisted:
Ne érezzem magam egyedül :oops:
Vendég

Bari!
Ne irígyelj,nem merek felvenni fürdőruhát,mert a "tundra" méretű is kicsi volt a melleimre... :evil:

rövidgatyában és spagettipántos atlétában mutogatom habtestemet...de kizárólag a családomnak,remélem Ök nem ábrándulnak ki belőlem... :wink:
olyan helyre járunk a aTiszához,ahol nem sokan vannak pár méteren belül.... :oops:
Vendég

Hááát nem rádlicitálni akarok de én rövidgatyában és spagettipántosban is undórító lennék :?
Vendég

Bari! Akkor amit feltettél képet a multkor, azon nem is Te vagy?????
Mert ha Te, akkor nem értelek!!! Azon a képen has semmi....
bszilvi25

Szilvi én vagyok de az sajnos nem semmi :cry:
Szeretnék már tornázni de állitólag azt sem szabad mert elmegy a tej tőle..azért eléggé kötött dolog ez a szoptatás :?
Vendég

Szilvi te meg mikor mész már szülni...megvárod amíg 5 kilóüs babád lesz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!

PIRONYA NAGY NAGY GRATULA A PICIHEZ!

múlt hét elején leesett a Mira köldökcsonkja, pár napja pedig kicsit nedvedzik, véres a köldök magasságában a pelus, és szerintem picit fáj is neki.a védőnő azt mondta, tegyek rá betadint.szerintetek?azóta már nem kezelem alkohollal, csak hintőporozom.csak olyan rossz, hogy lehet, hogy fáj neki.

nekem is azt mondta a védőnő, hogy mindent ehetek, csak módjával.a bab, káposzta, puffasztó ételek kivételével.

NEhezen bírjuk ezt a nagy meleget, délelőtt kb 1 óránként keressük a cicit, du-án bealszunk 2-6-ig, az éjszaka 2x kelés, de akkor már nem nyüglődünk, egyből visszaalszunk(kicsit lehűl a levegő)

pár kép:mi ez a micsoda a fejemen? Kép

csiklandoznak az angyalkák
Kép

Kép
virágot a virágnak
Kép

hagyjatok már békén
Kép
miből lesz a cserebogár

Kép
Kép
Kép egy kiadós szopi után

bocs ha sok voltam, de nem tudunk betelni vele

Kép
Kép
eyi

Eyi:nekünk is alvadt vér van a köldökében...de nekem azt mondtaa dokinéni,hogy ilyenkor már csak alkohol és semmi képp nem hintőpor...ahány annyi féle vélemény :?
Vendég

[quote="bárány"]S írta:bárányzilvi te meg mikor mész már szülni...megvárod amíg 5 kilóüs babád lesz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mennék én, mondjátok meg mit tegyek.....
bszilvi25

Eyi: Mira szép kislány nagyon!
bszilvi25

xxx
hékás

Hékás! ezt most nem értem. Én is szedek homeos bogyót, a Caulophylium-ot. De attól még nem kell szűlnöm (sajna)
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:37-kor.
hékás

ohh, nem!! CH12-t. :oops: De azt már hetek óta (2)
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:37-kor.
hékás

BEBA HA: a gyógyszertárban 2000 Ft receptre. Legalább is én ennyiért vettem.

2 cumisüvegből megy a kajcsi, mert Peti nem hajlandó cicilni. Beállt a cumizavar :( de nem hiszem hogy ezért küldi fel az anyatejet.
csipisz

[quote="bszilvi25"] írta:bszilvi25
[quote="bárány"]S írta:bárányzilvi te meg mikor mész már szülni...megvárod amíg 5 kilóüs babád lesz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mennék én, mondjátok meg mit tegyek.....

Szilvike
Egy kiadós unga-bunga... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Kép
Kép
Vendég

xxx
hékás

Gigi: ment pü! és köszi a táblát! :wink: :wink:
bszilvi25

Én még eltiltás nélkül sem űzöm. :? :? :? Persze nem azért mert én nem akarnám, apa nem meri. Fél, nehogy megnyomja! :roll: :roll: :roll:
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:38-kor.
hékás

mi szülés előtt 1 nappal is együtt voltunk..biztos van benne valami.
ugyhogy szilvi mindent bele!még egy utolsó nekiugrás, nem lesz a picinek semmi baja.
nekem még 4 hét :twisted:

Kép
Kép
eyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?