Én is elszomorodtam, ahogy olvastam a tegnapi nap történéseit
Szerintem mindkét félnek igaza van, viszont én nem tartom úgy, hogy innen attól még el kéne szakadnunk teljesen, mert akkor ennyi erővel Gabicsibe idejében is kijött volna ez a dolog.....ő itt volt velünk szinte 9 hónapig, igaz én később csatlakoztam, de írtó sokat segített nekem is.
Szerintem nyugodtan maradhatunk itt is, mert én is szeretném biztatni a többieket és lehet, hogy jó tanácsokkal is tudunk szolgálni, viszont az biztos, hogy van olyan, ami a másik topikba való, de én mindig probáltam az olyan dolgokat ott megbeszélni, nem itt.....és szerintem mások is....
nem olyan régen még mi is ebbe a cipőben jártunk, szóval szeirntem 100%-osan át tudjuk érezni, hogy ki mit érez!
a topik létrehozása nem rossz ötlet, de szerintem a babásba is nagyon sokat segítenek a lányok!
Noki,
remélem, hogy az álmod valóra válik és a vonalzód nemsokára már teljes üzemmódban fog működni
Babszika,
Próbálgasd sokszor, nekem akkor sikerült őket felhívnom, amikor már magamban mondta, hogy muszáj lesz csak az időpont miatt bemennem, amit nagyon nem akartam, és akkor felvették....nagyon nehéz őket elérni, de kitartás!
Vic,
Én is örülök, hogy jól telt a nyaralás, ha tudsz majd rakjál fel képet!
Ha engem kérdeznél, ugyanúgy mint Noki én is belemennék a 6. inszembe, vesztenivalód nincs és ha így döntesz, akkor adnék egy-két tanácsot. Kitartást Neked!!!
Üdv
Kriszta