A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Én is elszomorodtam, ahogy olvastam a tegnapi nap történéseit :(
Szerintem mindkét félnek igaza van, viszont én nem tartom úgy, hogy innen attól még el kéne szakadnunk teljesen, mert akkor ennyi erővel Gabicsibe idejében is kijött volna ez a dolog.....ő itt volt velünk szinte 9 hónapig, igaz én később csatlakoztam, de írtó sokat segített nekem is.
Szerintem nyugodtan maradhatunk itt is, mert én is szeretném biztatni a többieket és lehet, hogy jó tanácsokkal is tudunk szolgálni, viszont az biztos, hogy van olyan, ami a másik topikba való, de én mindig probáltam az olyan dolgokat ott megbeszélni, nem itt.....és szerintem mások is....
nem olyan régen még mi is ebbe a cipőben jártunk, szóval szeirntem 100%-osan át tudjuk érezni, hogy ki mit érez!

a topik létrehozása nem rossz ötlet, de szerintem a babásba is nagyon sokat segítenek a lányok!

Noki,
remélem, hogy az álmod valóra válik és a vonalzód nemsokára már teljes üzemmódban fog működni :)

Babszika,
Próbálgasd sokszor, nekem akkor sikerült őket felhívnom, amikor már magamban mondta, hogy muszáj lesz csak az időpont miatt bemennem, amit nagyon nem akartam, és akkor felvették....nagyon nehéz őket elérni, de kitartás!

Vic,
Én is örülök, hogy jól telt a nyaralás, ha tudsz majd rakjál fel képet!
Ha engem kérdeznél, ugyanúgy mint Noki én is belemennék a 6. inszembe, vesztenivalód nincs és ha így döntesz, akkor adnék egy-két tanácsot. Kitartást Neked!!!

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Sziasztok csajok!

Csak bekukkantottam hozzátok,de látom áll a bál!
Én megértem mindkét felet!Nekünk 8 kemény év után lettek meg a babáink.Volt sok jó és sok rossz napom is.Néha amikor megláttam a BMC-ben egy terhes nőt,úgy gondoltam,de jó neki,hurrá mindjárt én is az leszek.Majd volt idő,amikor ha csak megláttam a pocakosokat szétvertem volna mindegyiket,mert annyira elkeseredtem a kűzdelmek miatt!És nyugodtan megkövezhettek az előbbi mondatomért.Egyébként igen néha tényleg bementek előttem is a terhesek,de láttam sokszor őket 2 után is!Én is szerettem volna ha a Zeke doki marad a dokim,de úgy gondoltam nem lenne helyes,ha éppen az én szülésem miatt nem tud beültetni,mert engem pl. zavart,hogy elrohant szülni én meg vártam rá,de fordítva ugyanolyan rossz lenne,ha nála szültem volna és ő épp azért nem jön,mert lombikozik!Szóval a rendszer a rossz szerintem,hogy nem csak a lombikkal foglalkozhatnak!
Babások!
A terhességgel járó gondolatotokat meg a másikban is leírhatjátok és szerintem tudunk nektek segíteni,de lehet tényleg nem érdekli azokat,akik még csak a szúrásnál tartanak és még kűzdenek!

Bocsi,ha bárkit is megsértettem!

Mindenkinek ezer drukk!!!!!!!!!
Vendég

Babszika!
Próbáld 14-15 óra között, nekem azt mondták akkor érdemes, mert akkor már nyugi van és jobban ráérnek.

Vucuska!
Ez tök jóóóóó!! Azon gondolkodtam, mi lehetett az a szuri... :roll: Csak nem babafixáló??Hm? :lol:
Komolyra fordítva a témát, nagyon szorítok, hogy sikerüljön a függetlenség napjára a dolog. Most már nem sportolsz, ugyi?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Tubikriszta
Félre olvastad :shock:
Én pont azt javasoltam Vicnek,hogy Én nem mennék bele a 6-dik inszembe :oops:
Én is csak ötöt csináltam és utána feladtam,mert ragaszkodtam a lobikhoz.
Sőt!
Én már az 5dik inszemet sem akartam,csak mivel nem csinálta meg a doki a Párom tenyésztését ezért elmaradt a lombik :cry:
De ezzel nem akarom befolyásolni Vic-et, csak ez az Én véleményem az Én gondolatom erről :oops:

Puszi

Kép
noki&potyi

Babszika!

06-1/3552736
06-1/4584579
06-1/4584580

Én ezt a 3 számot felváltva szoktam hívogatni. :)
Egyszer csak felveszik :)

Kép
nika28

Noki,

Akkor tényleg félre olvastam :( bocsi, akkor én mást javasoltam.
Igen tudom, hogy Ti hogy jártatok, mármint mást ígért a doki, mint amit betartott, de remélem, hogy azért minden rendben veled és hamarosan a babások táborát erősíted! :)
tubikriszta

Noki,

Akkor tényleg félre olvastam :( bocsi, akkor én mást javasoltam.
Igen tudom, hogy Ti hogy jártatok, mármint mást ígért a doki, mint amit betartott, de remélem, hogy azért minden rendben veled és hamarosan a babások táborát erősíted! :)
tubikriszta

Tubikriszta
Köszönöm minden rendben van velem és reménykedem,hogy nemsokára Én is a Ti táborotokba fogok tartozni :wink:
Te, hogy vagy?

Puszi

Kép
noki&potyi

Noki,

Írtam privit. :)

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Tubikriszta
Megkaptam és ment a válasz :lol:

Kép
noki&potyi

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de mindig olvastalak benneteket.
Gratulálok mindenkinek aki sikerrel járt és sok sikert kívánok a következőhöz azoknak akiknek nem sikerült.

Én jelenleg várakozó állásponton vagyok. Az immunológián pazsmirigy amtitesteket találtak és jelenleg most azt vizsgáltatom ki. De remélhetőleg november környékén megyünk a 4. lombikra.
Nem véletlenül emeltem ki a 4-et.

Olvastam a balhét és tudom, hogy véleményből már van elég de azért elmondanám a gondolataimat. Anélkül, hogy bárkit bántani akarnék ezzel.

Tudjátok valahányszor nem sikerült, mindig borzasztóan elkeseredtem. Ezt az egészet akkoris butaságnak tartom, mert terhes nőket, vagy épp olyanokat akik arról beszélgetnek, hogy sikerült nekik nap mint nap látni, hallani lehet és nem csak a BMC-ben.
Ezenkívűl, szintén magamból kiindulva, mióta babát szeretnék számtalan áruház linkjét megnéztem vajon milyen babakocsit, pelenkát vagy épp rugdalozót vehetnék ha sikerül és ha kislány lesz vagy fiú. Továbbá én akikkel itt megismrekedtem valószinűleg azért beszélgettem mert megkedveltem őket, ebből adódóan érdekel a további sorsuk. Azoknak a csajoknak akik terhesen ott maradnak a BMC-ben lehet olyan pokoli 9 hónapjuk van, hogy úgy fekszenek úgy kelnek vajon még mindig él e a babájuk. Az is lehet , hogy bizalom kérdése de szerintem ez is megérthető.
Tegye a szívére a kezét és mondja azt valamelyikőtök, hogy soha nem nézett át a babás topikba pusztán kiváncsiságból, vagy csak azért amiért én, hogy gyönyörködhessen a képekben és álmodozhasson.
Másrészről a rengeteg hasznos infócseréért ami itt történik senki nem érdemli meg azt, hogy mert neked sikerült nincs itt a helyed.
Szerintem az aki ide belép és képes eredendően vad idegenkkel megosztani a problémáját és segítséget kérni az nem lehet ennyire lelkis ezen a téren.
Végszóként még egy mondat a dokik mentalításáról. Történetesen Zekéjéről aki az én dokim. A jó múltkor olyan nagyon sokan voltak a BMC-ben, és volt ott egy nő aki kistestvért akart. Viszont úgy 11-körül kint zokogott a folyosón, hogy a férje telefonált a fül-orr gégészeten van a gyerekkel és az anya után sir menjen már. Még Irénkét is beküldte szóljon a dokinak, hogy vegye előre. Pont én voltam bent és annyit reagált a doki, hogy hamár az apjával van akkor örüljön neki, hogy van ki sírjon utána mert ezeknek a nőknek egy sincs . Ebből számomra az is kiderült ha mondjuk az oviból telefonáltak volna és nem lett volna senki a gyerekkel előre vette volna de egyből érezte a fontossági sorrendet.
Én speciel örülök, és bízom a dokimban de volt már rá precedens, hogy más vizsgált más ültetett be és nem csalódtam egyikben sem.

Szerintem mindannyian ugyanazért járunk oda, hogy babánk lehessen, nekem az a fontos sikerüljön, akinek meg sikerült az, hogy egészséges legyen és a legjobb kezekben.
Ha valaki meg tudja állapítani melyik kívánság a fontosabb az előtt le a kalappal.

Puszi nektek és bocsánat, hogy ilyen hosszú lettem.
dugo41

Sziasztok!

A vitához én nem szólnék hozzá.
2 okból is: 1., mert új vagyok nálatok ; 2., mert átéltem már pár ilyen vitát (ugyanis másik fórum törzslakója vagyok -sajnos már lassan csak én nem babásodtam be az alapítók közül)

Sikerült elérnem a BMC-t.
Hát, nem semmi volt.
Az új lnyka vette fel a telefont, aki legalább 4 percig tartatta velem a telefont úgy, h végig hallgattam a csevegését.... no comment.
(letenni csak azért nem mertem, mert órákig próbáltam így is :evil: )
Majd kaptam egy időpontot. Rávettem magam, h bemenjek a főnökömhöz és kérjek egy szabadnapot arra a napra, mikoris hívott az egyik hölgy, h "akkor ő átadja a telefont a kolléganőnek" - akivel beszéltem.
Kiderült, h olyan napra kaptam időpontot, amikoris, nem is csinálnak hsg-t.
Ismét no comment ....

De végülis júl. 3-án megyek 10 órára hsg-re.
Esetleg vmi jó tanács? Mit vigyek, vagy hasonlók?
Megköszönném.

babszika

Szia Babszika

Betétet mindenképp vigyél magaddal, mert vérezni fogsz egy kicsit meghát amit belédtöltenek az kifelé jön magától.

Törlőkendő, meg esetleg a nagyobb biztonság kedvéért bugyi.

Nekem ezekre volt szükségem.
Nem tudom mennyit tudsz a hsg-ről vagy mi érdekel.
Nekem is itt csinálták meg. Ráadásul akkoriban nekem majd egy hónapra adtak időpontot olyan sokan voltak.

üdv Neked
dugo41

Köszi!

Valójában csak a rémtörténeteket ismerem.
(már emiatt parázok előre - pedig magas az ingerküszöböm)
Persze, önmagában a folyamatot is tudom. Leginkbb azt nem tudom, h akkor mi van, ha nem vagyok átjárható. Ott, akkor gondolom, nem tudnak mit kezdeni velem, ugye?

babszika

A paráról annyit, hogy nálam jobban, biztos nem.
Röviden:

Hátra kell majd menni oda ahol a kórtermek vannak. Kapsz egy szurit fájdalom csillapító, megse érzed.

Utána műtősnőci átkisér a röntgenre ahova érkezik a doki. Van egy tök idős doki hallomásból szinte mindenkinek ő csinálta nekem is.
Írtó aranyos lesz mindenki. Felteszik a katétert, majd jön a kontrasztanyag. Kb 3 perc az egész.
Én annyira féltem, hogy már mikor hátra mentünk kitört belőlem a zokogás, szintén a rémtörténetek, miatt.
Őszínte leszek veled én a kellemetlenségeken kívűl nem éreztem többet mint egy erősebb menstruációs görcs. Igaz mikor végeztem kezem-lábam remegett de az csak a nagy izgalom miatt volt.Még azt is megkérdeztem, hogy csak ennyi volt?
És nekem úgy fájt csak ennyire, hogy az egyiken nehezebben folyt át a folyadék. Én nem kétlem, hogy esetleg teljes elzárodás esetén pokolian is fájhat, de itt mindent elkövetnek, hogy a legkevesebbet szenvedj. Kitrtás hidd el nagyobb a félelem, mint a fádalom.
dugo41

Köszi, h leírtad.
Na, emiatt rettegek. Nagyon is félek, h nem vagyok átjárható (tudom, h nem szabadna, de már valójában vhol reménykedek is, mert ha nem vagyok átjárható, akkor legalább mondhatom azt, h megvan a probléma oka... hú, ez állati hülyén hangzik, de a rossz hír is jó vmilyen szinten)

Kavarognak a gondolatok a fejemben....

Ráadásul a 2. cn-nek köszönhetően írtó (v)érzékeny vagyok ma.... Ma vagyunk 1 hónapos házasok és megnéztem nosztalgiából (hűűű, de rég volt 8) ) a videónkat és zokogtam közben, h végre a hsg után hamarosan nekünk is lesz babánk. Közben pedig próbálom magamba súlykolni, h igenis ebben kell hinnem :cry:

babszika

Hát a legjobbakat kívánom neked!

Nekünk most volt 16-án az első házassági évfordulónk.
dugo41

Gratulálok!
akkor én kussolok az egy hónapommal :lol: 8) :lol:

babszika

Babszika!
Ne aggódj, túlélte eddig mindenki. :D Megmondom őszintén engem az segített át az egészen, hogy nagyon mélyeket lélgeztem és akkor arra tudtam koncentrálni. Szerintem menj elsőnek hogy ne legyenek rémtörténetek, az ilyet meg se halljad. Gondolj arra, hogy egy lépéssel közelebb vagy már a célhoz! Ja és amit felírnak gyógyszert szerintem utána rögtön váltsd is ki és vedd be.
Nagyon aranyos az idős doki, aki csinálja, tényleg nem lehet panaszkodni, a körülményekhez képest nagyon kellemesen próbál nyugodt légkört teremteni. (pl utána, amikor csak feküdni kell egy kicsit, bekapcsolták a ventillátort a plafonon, na az tényleg jólesett....)
Az a baj, hogy én is elolvastam mindenféle marhaságot, jól beparáztam és közel sem volt annyira fájdalmas, mint amiket egyesek leírtak, gondolom mindenkinek más az ingerküszöbe.
Kitartás és ne olvasgass rémtöriket, oks? Minden rendben lesz
Az átjárhatóságon meg majd ráérsz akkor aggódni ha már tényleg kell, előre ne parázz ilyeneken

(Rodin)
rony77

Ugyan már nekem az egy hónap is ugyanolyan csodás volt.

Persze néha olyan mintha már 10 éve együtt lennénk. :twisted:
dugo41

Babszika!

Én májusban voltam HSG-n, nem a BMC-ben sajnos.
Engem is rémisztgettek mindennel, felnőtt kísérő, stb...

Én 3 hónapot vártam a vizsgálatra, az időpontomat 2x változtatták meg és a mensi elmúlása utáni napon voltam, ami szerintem nem túl szerencsés.
Én nem kaptam semmilyen fájdalom-csillapítót, a katéter felhelyezése inkább kellemetlen feszítő érzés volt.
Nekem is nehezen kezdett a jobb oldalon átfolyni, az fájt egy kicsit, mert mozgatta a katétert. Elég éles fájdalom volt, inkább feszítő érzés, de csak kb 15 másodpercig tartott.

Utána kész is volt, rögtön felkeltettek és már mentem is haza.

Betétet mindenképpen vigyél, és ne izgulj hamar túlleszel rajta és a negatív lelettel legalább ezt is ki lehet zárni a lehetséges okok közül. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Kép
akire79

Szia Rony

Megkaptam a privit válaszoltam.

Jó éjt mindenkinek
dugo41

Akire!
Ez komoly ez a mensi utáni HSG...
BMC-ben a 15. nap körül kell menni. Én ezt nem is igazán értem, hogy térhet el egymástól ennyire ua. vizsgálat. Na de mindegy, túl vagy rajta, ez a lényeg
:lol:

(Rodin)
rony77

Rony!

Nem vagyok túl rajta, csak nem akartam ijeszgetni Babszit!
Nekem nagyon sok mindent elszúrtak a HSG-vel kapcsolatban (többek között egy pici cystát feltöltöttek golflabda nagyságúra kontrasztanyaggal :?: :?: :twisted: ), utána nem is vettek emberszámba, ezért váltottam és jöttem BMC-be.
De ez egyedi eset, pont én voltam, a kivétel és rossz helyet válsztottam!

Kép
akire79

Kira!

Remélem csak viccelsz, hogy itthagysz bennünket?
Ha máshogy nem, legalább pü-ben írd le mi van Veled, mert hamár megörököltem, akkor rendesen szeretném vezetni a táblát és engem érdekel minden tünet, stb, hátha felismerem valamelyiket magamon (bár így is minden hónapban produkálom a terhesség tüneteit :lol: )

És azért remélem Téged is érdekel, hogy Velünk mi van, szóval folytatódjon minden úgy, ahogy VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
akire79

Kismamik!
Szerintem a többség hallani sem akar arról,hogy Ti minket faképnél hagyjatok!
Szükségünk van rátok!
Történt ami történt itt a fórumon, de ha komolyan foglalkoznánk vele akkor akár ki is "halhatna" a fórum,azt meg senki nem akarná!
Tehát Kismamik!
Ki látna el minket jó tanácsokkal ha nem Ti, akik már túl vannak a nehezén?! Nagyon számítunk rátok és írjatok nekünk is?!

Elnézést,hogy többes számba írtam,de szerintem sokan most egyetértenek velem úgy gondolom(remélem)?!

Puszi Nektek és kitartást a nagy meleghez!
Jó pocak növesztést és sok-sok egészséges babát Kívánok Nektek!

Kép
noki&potyi

Babszika
Ha jól olvastam akkor nekünk ugyan azon a napon volt az esküvőnk :lol:
08.05.24.

Kép
noki&potyi

Babszika
Lemaradt az,hogy.......
Nagyon Gratulálok Nektek és Sok Boldogságot Kívánok!
És mihamarabbi pocakosodást!!!
Megnézegettem a képeket :lol: szuper jók lettek és szépek vagytok rajta :!:

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Csak pár napig nem olvasom a fórumot, és tessék, három oldalnyi vitát kell végignéznem!!!
Persze, valahol megértem mindegyik fél érveit, érzéseit (én is sokszor egyik végletből a másikba esem), de tényleg jó volna, ha legalább mi összetartanánk!
De nem is akarom tovább fűzni a vitát, csak csatlakozni szerettem volna Akire és Noki véleményéhez!
Kismamik, maradjatok! Szükségünk van a segítségetekre, tanácsaitokra, és hogy általatok a cél közelebbinek tűnjön számunkra is!
(Hú, de patetikusra sikerült, de tényleg így van!) És persze ezeken kívül is érdekel, mi van Veletek!
De, ha mégis úgy döntenétek, hogy másik topicban folytatjátok, úgyis át fogok majd olvasni, mint ahogy most is gyakran nézegetem a babafotókat!

És persze: mennek a drukkok mindenkinek!

Dugo!
Üdv itt, mielőbbi sikereket! Tényleg ne félj a HSG-től, nem olyan borzasztó, és nagyon kedves a doki is, meg mindenki, aki foglalkozni fog Veled! Persze, könnyű mondani, én is paráztam eddig mindentől: HSG, szurikat magamnak beadni, petesejtleszívás altatással (ez volt életem első "műtéte"). De végül mindegyik kevésbé volt rossz, mint vártam. Gondolj arra, hogy mindegyik lépéssel közelebb kerülsz a babához!
vuki124

Bocsi, tiszta hülye vagyok, de lehet, hogy csak a meleg teszi és van még remény... :oops:

Szóval: az utolsó bekezdés természetesen Babszika, Neked szól! Dugo, Tőled is ezer bocs!
vuki124

Jó reggelt Lánykák!

Zsókuci,

Csak most vettem észre, hogy van egy szupi vonalzóm. Köszönet érte. :D

Úgy döntöttünk a párommal, ha nincs ciszta, akkor belevágunk a 6.inszembe. Holnap megyek a BMC-be reggel uh-ra. Igazából azért döntöttünk mellette, mert úgyse lombikoznánk most nyáron, csak szeptemberben. Így a július nincs elvesztegetve, és legalább az utsó tb támogatott alkalmat is kihasználjuk. Ha ciszta van, akkor viszont nem szeretnék mtöbb inszemet, persze ezt a dokival még meg kell beszélnem.

Szuper volt a nyaralás, egy hétig döglesztő hőség, ami nappal ugyan jó volt a tenger mellett, de éjszaka nem tudtunk aludni még nyitott teraszajtó mellett mesztelenül sem, annyir befülledt. 30 fok volt a szobában, hajnali 2-kor. Gyönyörű sziget, nekem az álom, mindig ide vágytam telepített idveznek. De lehet, hogy ez már álom marad, ha összejön a bébi. Voltunk vulkántúrán, meg hakókiránduláson, szamaragoltunk, béreltünk mocit 3 napra, bejártuk a szigetet. Oia-ban megnéztük a világ legszebb naplementéjét,amikor a tengerbe belebukik az óriásira duzzadt narancssárga égitest. Fantasztikus volt. Egy pár, pont ott a caldera tetején a naplementekor mondta ki az igent. Végignéztük az esküvőt. Én ennél romatikusabbat nem is tudnék elképzelni. Ha újra férjhez mehetnék a férjemhez biztos itt mondanék neki igen. Ez sokkal szebb, mint valami karibi tengerparton (bocs ha ezzel megbántottam valakit akinek esetleg ott volt) persze jó költséges mulatság lehet, és valszeg nem engedhetnénk meg. De néha húzom azzal apát, hogy nem akar e ott majd egyszer újra elvenni.
Voltunk az antik Thíra romjain is, egy 500 méteres hegyet másztunk meg 40 fok melegbe érte, de az a panoráma mindenért kárpótolt. Sajnos az Akrotiri ásatások még mindig be vannak zárva, sok emléket nem láttunk Atlantiszból :D Voltunk az archeológiai múzeumban is. Láttuk annak az óceánjáró hajónak a roncsait, ami 2 éve ott süllyedt el, és annak a kutatóhajónak a roncsait is, ami annak a felderítésére ment és megfeneklett a parton. Jókat ettünk, mindenféle tenger gyümölcseit, kagylót, polipot, halat, rákot, éééés rengeteg gyrost, igazi görögöt meg sok sok gyümit fagyit............Fekete kavicsos a part, kicsit nehéz a vízbe bemenni, és alul az alja megkövesedett láva. Kicsi kék kupolás templomok, fehér házacskák, szélmalmok a caldera tetején, apró utcácskák, sötétkék tenger, görög zene, csini görög pasik....... :D csak nézve...szóval kinek csináltam egy kis kedvet egy görög nyaraláshoz??????? :wink: :lol:

Puszi és nagy drukk mindenkinek, akinek kell.
vic12

Mi vaaaaan kihaltunk?????
vic12

Vic!
Már elnézést,de basszus fantasztikusan leírtad a nyaralást!
Szinte átéletem az egészet :lol:
Remélem képeket is kapunk!
Felért egy nászúttal(ami nem volt sajnos) ez a leveled :shock: :lol:

Puszi!

Kép
noki&potyi

Valaki jön pénteken BMC-ba?
Sajnos Kira holnap megy és nem találkozom vele sem :cry:
Ismertetőjelem:Katedrálist olvasom még mindig :lol:

Kép
noki&potyi

Szia Vic!
Szerintem mindenki dolgozik ezerrel - vagy elment nyaralni...
Fantasztikus lehetett a nyaralásotok, Görögország nekünk is nagy kedvenc, de a szigetek még hátravannak! (ha tudsz, tegyél fel képeket is!) Most viszont hiába kaptam kedvet, mert szombaton Oroszországba indulunk! Moszkvában és Szentpéterváron fogunk hűsölni...
Drukkolok Nektek a 6. inszemhez! Azt hiszem, ha lehetőségünk lett volna rá, mi is inszemmel mentünk volna tovább, de a doki nálunk nem látta értelmét a 2. után. Úgy tudom, ha az orvos nem tartja szakmailag indokoltnak a lombikra való áttérést, muszáj is végigcsinálni a 6 inszemet. És, ha már lombikba kezdtek, utána talán nem is lehet visszatérni az inszemhez (legalábbis nem TB-támogatással). Szóval, szerintem nem igazán választás kérdése, legfeljebb az, hogy mikor kezditek.
vuki124

Noki,

A nászutunkon Krétán voltunk, és egy napra átugrottunk Santorinire 4 éve, azóta egy szerelem, és alig vártam hogy újra eltölthessek itt egy kis időt. És lám teljesült. :lol: Kicsit nászút is volt. Örülök, hogy tetszett. Végülis egy idvez írta :lol:

Vuki,
Elvileg végig kellene csinálni a 6-ot, de van ismerősöm akinek a 4, 5 után már azt mondta a doki inkább legyen a másik. Vagy aki már annyira szeretné, mint Noki a lombikot.
vic12

Vuki,

Érezzétek jól magatokat a ruszkiknál :D . Legalább nem szenvedtek majd a hőségtől.
vic12

szia Vic

Nekem nagyon is nagy kedvet csináltál elsején indulunk Krétára, egy hétre , most még jobban várom
dugo41

Sziasztok!

Csibe!
Köszi a drukkot! Én is szorítok nektek!!!!

Rony!
Most nincs mozgás, annál több tespedés. Úgy döntöttem hogy holnap már kimozdulok mert én nem az a lány vagyok aki hosszú ideig kibirja egy helyben.

Vic!
Örülök hogy jól sikerült a nyaralásotok és sajnálom hogy az inszem megint nem jött össze. Szerintem csináltasd meg a 6. inszemet, hátha....főleg ha a lombikba csak összel kezdenétek bele. Legalább addig is szinten tartod a hormonjaidat.

Kira és az összes kismami!
EL NE TÜNJETEK!!!!!
Én szeretnék felőletek hallani, hisz ti adjátok az erőt hogy sikerülhet és mivel azért már így virtuálisan megismertük egymást szeretném ha a továbbiakban is adnátok magatokról életjelet és ellátnátok minket hasznos tanácsokkal!!!!!

Babszika!
Drukkolok neked a HSG-re. Nekem nem itt csnálták, hanem a Honvédben a nőgyógyászom és semmi nyugtatót, bogyót, szurit nem kaptam. A rémület nagyobb volt mint a fájdalom. Ne izguljál minden rendben lesz!

Én 3 napja pihengetek, tévézek, olvasgatok, rejtvényfejtek. Holnap már elmegyek sétálni a környékre....
Egyébként folyamatosan beszélek a babóimhoz, iszom a vizet és eszegetem a fehérjetartalmú ételeket is. Szóval nincs velem semmi különös.

Kép
vucuska

Vic!

Ez igazán fantasztikus lehetett.
Nagyon írigyellek, ha minden jól megy mi augusztus végén megyünk Kos szigetére, de nem akarom elkiabálni még nem biztos!

Mi van az eredménnyel? Ma volt az eredményhirdetés a vonalzód szerint!!!!!!!!!!!!

Kép
akire79

Vic!

Holnap reggel én is megyek BMC-be :lol:
Vörös fülig érő hajam van, fekete basa nadrágban leszek, szivárványos felsővel :lol:

Kép
akire79

Sziasztok Sikerült visszaolvasnom, nem volt egyszerű. Szerintem az arány a fontos a fórumon. BMC-be járunk téma alá az is ide tartozik, akinek már sikerült, pláne, hogy sok tapasztalata van, és tud segíteni a még bebabásodással küzdőknek. Én szivesen olvasom, hogy milyen érzés a terhesség, de csak mértékkel. De csak azért, mert nincs időm olyan sokat végigolvasni, és manapság azért nem jövök annyit, mert úgy megszaporodtunk, hogy nem tudom követni az eseményeket, és nem szeretem, ha nem tudok hizzá szólni mindenkihez. Haterhességről szeretnék olvasni, akkor átmegyek a BMC Babás topicba.

Én még azt akartam felvetni annó, hogy válaszzuk szét a BMC-be járunk topic-ot BMC inszemes és BMC lombikos topic-ra. És attól még mindenki írhat máshova is, csak az adott témában többnyire.

Vic, én is elmennék a 6. inszemre. Van esély rá, hogy sikerüljön úgy is, annak kevesebb kockázata van, szinte semmi!

Vucuska, én végig feküdtem a 10 napot, és elindult a terhesség, de leállt az első pár napban anno. Más pedig egyáltalán nem feküdt. Azt mondják kell egy kis vérkeringés a méhnek, a séta jót tesz, de ne a nagy melegbe tedd, az nem tesz jót, ha lehet, inkább este. Ja, és te nagy boros vagy, ha jól emlékszem, 1dl vörösbort is sok doki tanácsol a vérkeringés javítására. Én legközelebb csak 4-5 napig fogok pihizni. De nem fogok feküdni végig. Drukkolok neked nagyon, hogy sikerüljön!
Vendég

Vucuska!

Én az első 2-t majdnem csak végigfeküdtem......most viszont csak 2 napot.
Nyugodtan sétálgass, ha jól esik, amikor elfáradsz akkor meg pihenj le.
Nagyon szorítok Neked! :)

Kép
nika28

Nika!
Szerintem láttalak kedden, de nem voltam benne biztos, hogy Te voltál.

Noki!
Megyek Én is pénteken BMC-be korán reggel.
gyoreneildi

Sziasztok Lánykák!

Most jöttem a BMC-ből, 4 órát vártam, tiszta kupi volt ma. W doki rendelőjében volt Szűcs doki meg az ős asszisztense ő hívogatott be minket. De nem érkezési sorrendben, hanem fordítva.

Szóval nem lesz több inszem. Mivel van 2 jó nagy cisztám, ki kell hagyni egy hónapot megint. Így viszont szeptember vége előtt nem lenne lombik. Azt meg nem akartam, így lombik lesz augusztus végén kezdődik a stimu. W.doki most megy szabira júliusban,a férjem megy a Kaukázusba túrázni a grúz határhoz 3 hétre augusztusban, így pont jól jön ki, hogy aug közepén kezdem majd szúrni a Decát. Örültem meg egy kicsit meg is ijedtem.

Asszem majd bombázni foglak titeket a kérdéseimmel a szurikkal kapcsolatban.

Akire,
Javítanál a táblába, hogy első lombik aug.közepén indul köszi
Kos sziget szuper, angyon jók a strandok, mi 2 éve voltunk, nekem tetszett nagyon. Nézzétek meg feltétlenül Kos várost, és Asklépieont, Hippokratész kórházát, mármint a romjait.
vic12

Ildi!

Térdig érő, fehér, virágmintás ruhában voltam. :)

Kép
nika28

Nika!
Akkor szerintem láttalak. A párodon zöld felső volt?
gyoreneildi

Ildi!

Igen:)

Oda jöhettél volna! :)

Kép
nika28

Sziasztok Lányok!!!!

Vic!
És azt esetleg tudod, hogy W. doki pontosan mettől-meddig megy szabira? Vagy egész hónapban? Mert nekem hónap elején kell visszamennem és ha minden rendben akkor folytatajuk az inszemet. Vagy ilyenkor a helyettesítő doki is megcsinálja? :?

Köszi!!!

Jó nyaralást és sok sikert kivánok mindenkinek!!!!! :D
Vendég

Lányok,
A stimumból megmaradt 1 doboz Orgalutran, vagy 2 doboz Merional, van egy csomó injekciós tűm, meg pl. Metypred is, ha valakit érdekel szívesen odaadom az egészet egyben! :wink: A szavideje még bőven jó mindegyiknek.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?