Jó reggelt Mindenkinek!
4 óra óta nem tudok/tudunk aludni a melegtől és asszem az esti vacsi is közrejátszik...
De ennek ellenére nagyon "tüzes" hangulatom van! Bűntudat munkál bennem, ha van egy-egy nap, amikor nálam az autó, hogy könnyítse az orvoshoz jövést-menést, és így kicsi férjem a bkv-ra szorul. Ezért már fél6kor elvittem a dolgozójába, 7-kor kezd. De mivel imádja a munkáját, nagyon értékelte.

Ezért baromira írigylem, hogy a hobbija a munkája is egyben! Valamelyikőtök kérdezte korábban, hogy mivel foglalkozik: sportújságíró. Megszállott! De ha épp nincs meccs a tévében (vasárnap vége az eb-nek!!!), mint pl. tegnap, akkor edzésre, focimeccsre jár, jó esetben heti kétszer...

Inkább mint "kártyázni"
Kíváncsi lennék, hogy telt Kriszta éjszakája! Hogy telik az első éjszaka egy Anya életében... Remélem minden rendben Velük és minnél hamarabb élménybeszámol nekünk.
vumenke : nagyon tetszett az írásod/gondolataid, amit a családdá válás témakörben írtál! Fel is olvastam az uramnak!

Teljes mértékben egyetértek/tünk veled/veletek! Igen is, kell a kosz a gyereknek! Na jó, nem csak ennyit szűrtem le belőle.

Érezzük és mi is sokat beszélünk arról, hogy hogy őrizzük meg a szabadságunkat... Nagyon akarjuk Őt! Olyannak akarjuk nevelni (?) aki "bírja" a jövés-menést! Mi is nagyon sokat csavargunk, leginkább túrázunk, sátorozunk! Szeretnénk a kék-túrát végigcsinálni Vele, szeretnénk kajaktúrára vinni... Szeretnénk a színházat is megszerettetni vele, az sem maradhat ki az életünkből! Már rosszul érezzük magunkat, május végén voltunk utoljára, de én nem merem bevállalni nagy pocakkal, mert csak szenvedés lenne... Ha jövőre ismét megszervezésre kerül ez a kulcsos házas, gimis találkozó, akkor azt mi már sátorban képzeljük, a környezetünk nagy megdöbbenésére. És nem értjük, látva 1éves lurkókat, hogy ez miért nagy dolog... Aztán lehet, ha tényelg eljutunk odáig, akkor mi is meggondoljuk (?)... Volt most köztünk egy csajszi, 17hetes kismama, aki arról beszélt, hogy ha kutyát lát az utcán, akkor igyekszik minimum 5méter távolságban kikerülni és egy ideig levegőt sem vesz... és komolyan mondta... mindenki döbbenten hallgatta és kérdően néztünk a férjére, aki bólogatott...

Milyen szülő lesz egy ilyen lányból? Ja, és ők voltak azok, akik tavaly kijelentették, hogy úúútálják a gyerekeket, és különben is, ők rögtön egy 2-3éves-forma gyerekkel szeretnének kezdeni...
Én minden gyerkőcöt becserkésztem, négykézlábvaztam velük a füvön, kicsit nagyobakkal mecsboxokat tologattam... ők ezt nem értették. Na! Nem vagyunk egyformák. ÁMEN
És egészségedre! Teljesen átérzem, hogy kell az a pohár borocska! Én, ebben a baromi melegben, nem tudom megállni, hogy esténként meg ne igyak 2-2 korty sört.

Ugye nem baj?
oroszági : döbbenet, hogy már most van pocakod... Milyen érdekes, nekem a 24-46. hétig szinte alig látszott, aki nem tudta hogy állapotos vagyok, észre sem vette. De mostanában, úgy a 30. héttől, napról-napra hatalmas a változás! Ismét leszűrhetjük, nem vagyunk egyformák!

Párom nagymamája úgy fogalmazott, hogy érdekes, hogy Anna milyen mély...
pannanya, vumenke : köszönjük a képeket, tök jó nézegetni őket és azonosítani benneteket azokkal, akikkel ismeretlenül egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Igyekszem hamarosan én is felzárkózni.
Bocsi, hogy korán reggel így beindultam nektek

Most megyek a honvédbe és leadom a vérem...
Utána még visszajövök!