andkata, a két naponként miatt nem irigyellek. Nekem szerencsére azt mondta a doki, hogy egyenlőre majd csak hétfőn, aztán meg meglátjuk. Úgyhogy talán már csak egy lesz, a hétfői. Legalábbis remélem.
ami, csillala köszi a történeteket. Hát igen, vannak elég nagy különbségek...
csillala, nagyon jó, hogy minden ilyen jól megy. És a kis Bogi is tündéri.
vera, Nóri egy cukipofa.
én meg tegnap úgy dőltem ki, mint egy krumpliszsák. Még maradt egy kis munka a ház körül, és egész nap azt csináltuk az unokatesómmal. Kb. fél percre sem ültem le. Festettem, segítettem neki az előtetőt csinálni, mostam, stb. Aztán este 11-kor, amikorra sikerült végezni úgy ájultam az ágyba mint akit fejbevágtak. És mivel ez már a második nap volt ilyen zsinórban, ma reggel is alig bírtam felkelni. De ma jön két másik unokatesóm segíteni ablakot pucolni meg nagytakarítani, mert az már nem hiszem hogy menne ilyen sok mocskos meló után...
Úgyhogy a mai sem lesz egy túl pihenős nap. De legalább gyorsan telik az idő.
Amúgy én tegnap beszéltem védőnővel, és azt mondta, hogy az itthoni medencébe belemehetek mert azt úgyis mi tisztán tartjuk és nem megy bele más. Úgyhogy ma bele is vetem magam úgy rendesen, mert tegnap csak láblóga stb... De majd ma!!!! bocsi mindenki...
Na most megyek mert mindjárt itt is vannak és kezdődik a nap. Majd még jövök, hogy van-e valami errefelé.
(Ja és a legjobbat nem is meséltem. Apósom tegnap tök véletlen egy olyan nőnél dolgozott, aki ott dolgozott 20 évig, ahol szülni fogok. MOndta, hogy nagyon jó a dokim, nála jó kezekben leszek (megnyugtató

és azt is, hogy mivel a bébit meg fogják ugye alaposan vizsgálni, valószínű nem tudom melyik docenshez fog kerülni, de ha nem, akkor is kérjük őt (valami nagy fejes, csak még nem tudom a nevét) és ez a nő is megadta a nevét meg a telefonszámát, hogy hivatkozzunk rá, hogy az ő ismerősei vagyunk.

És amikor apósom mondta hogy mik a gondok és mondta az agyában is a kis hiányt, megkérdezte, hogy ha csak ez van, akkor lehet még egészséges? És azt mondta a nő, hogy attól még lehet teljesen egészséges!!!

Csajok, én nem akarom magam előre elbízni, de azt érzem, hogy az én pici fiam egy csoda lesz, úgy igaziból.

És már annyira várom, hogy megismerhessem a kis küzdő lényét.
Na most húzok. Majd jövök.

Mindenkinek olyan szép napot, amilyen az enyém.