A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Jó éjt csajok!

Kép
kimma

Jó reggelt szundis banda! :lol:
Első vagyok,bár elég nhezen keltem fel,a tegnapi jvés-manés után.

Én nem szoktam mikrózni a tejecskét,hanem forróvízben felmelegíteni.

Utálom az éjszakákat,olyan meleg van.
Hajnalban bár még félig aludtam,azt álmodtam hogy hasbarúgott valaki-mire feleszméltem fogy jóslóm van-félálomban :roll: Ennyire elfáradtam tegnap,hogy erre is csak félig tértem magamhoz.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Szia Csilla: jó volt hallani felőletek! Toncsi biztos nagyon aranyos! Bogáta meg gyönyörűséges! (nem is kicsi ahhoz képest, hogy 36. hét, az én kislányom azthiszem most sem nagyobb :( :( :( )
Vendég

IBM, ne mikrózd, m egöli benne a lényeget!!!! Melegvízben szokták melegíteni. DE ha lehet, ne add neki, inkább szoptasd, az stimulálja a tejképződést, ez legyen vésztartalék.

Csilla, olyna szép :P :P :P

potyka

andkata, a két naponként miatt nem irigyellek. Nekem szerencsére azt mondta a doki, hogy egyenlőre majd csak hétfőn, aztán meg meglátjuk. Úgyhogy talán már csak egy lesz, a hétfői. Legalábbis remélem.

ami, csillala köszi a történeteket. Hát igen, vannak elég nagy különbségek... :)
csillala, nagyon jó, hogy minden ilyen jól megy. És a kis Bogi is tündéri. :)

vera, Nóri egy cukipofa. :)

én meg tegnap úgy dőltem ki, mint egy krumpliszsák. Még maradt egy kis munka a ház körül, és egész nap azt csináltuk az unokatesómmal. Kb. fél percre sem ültem le. Festettem, segítettem neki az előtetőt csinálni, mostam, stb. Aztán este 11-kor, amikorra sikerült végezni úgy ájultam az ágyba mint akit fejbevágtak. És mivel ez már a második nap volt ilyen zsinórban, ma reggel is alig bírtam felkelni. De ma jön két másik unokatesóm segíteni ablakot pucolni meg nagytakarítani, mert az már nem hiszem hogy menne ilyen sok mocskos meló után...
Úgyhogy a mai sem lesz egy túl pihenős nap. De legalább gyorsan telik az idő. :)

Amúgy én tegnap beszéltem védőnővel, és azt mondta, hogy az itthoni medencébe belemehetek mert azt úgyis mi tisztán tartjuk és nem megy bele más. Úgyhogy ma bele is vetem magam úgy rendesen, mert tegnap csak láblóga stb... De majd ma!!!! bocsi mindenki...

Na most megyek mert mindjárt itt is vannak és kezdődik a nap. Majd még jövök, hogy van-e valami errefelé.

(Ja és a legjobbat nem is meséltem. Apósom tegnap tök véletlen egy olyan nőnél dolgozott, aki ott dolgozott 20 évig, ahol szülni fogok. MOndta, hogy nagyon jó a dokim, nála jó kezekben leszek (megnyugtató :) és azt is, hogy mivel a bébit meg fogják ugye alaposan vizsgálni, valószínű nem tudom melyik docenshez fog kerülni, de ha nem, akkor is kérjük őt (valami nagy fejes, csak még nem tudom a nevét) és ez a nő is megadta a nevét meg a telefonszámát, hogy hivatkozzunk rá, hogy az ő ismerősei vagyunk. :) És amikor apósom mondta hogy mik a gondok és mondta az agyában is a kis hiányt, megkérdezte, hogy ha csak ez van, akkor lehet még egészséges? És azt mondta a nő, hogy attól még lehet teljesen egészséges!!! :) Csajok, én nem akarom magam előre elbízni, de azt érzem, hogy az én pici fiam egy csoda lesz, úgy igaziból. :) És már annyira várom, hogy megismerhessem a kis küzdő lényét. :)

Na most húzok. Majd jövök. :) Mindenkinek olyan szép napot, amilyen az enyém. :)

KépKép
muffin

Szép napot :P

Wera :P Csillala :P
Gyönyörűek a kislányok!!! Kis formásak!!!

Hát, mi még mindig egyben, pedig Szabika előbújt, és most mi vagyunk soron, tudom... Igaz, kislányom is eltöltötte bent az előírt időt, lehet, hogy a kisfiam is pontos lesz és a betöltött 40. hét körül érkezik. Ha pozitívan akarok hozzáálnni, akkor azt kell mondjam, hogy az már csak 5 nap 8) 8) 8)

Lányok :P
Tud valaki valamit Vikiről? Én neki küldtem volna azt a bizonyos SMS-t... De most bizonytalan vagyok :roll:

Potyka :P
Téged kiszemeltelek... Van még időd a szülésig, így talán nem egyszerre vajúdunk :roll: Küldhetek neked SMS-t, ill. MMS-t majd?

Véda
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Wera! Nagyon cuki ez a kiscsaj! Neked meg tényleg nincsenek karikáid!

Csilla! De jó, hogy jöttél! Tünemény a kislányod! És nem is kicsi! Olyan szabályos-formás! Gratulálok nektek hozzá!
Tényleg jó gyors szülésed volt! Köszönjük a történetet!

És itt egy tegnapi pocak:
Kép34+4

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

hali lányok!

jaj muffin!
ez szupi hir!!!! +++++
a ház körüli munkához nagy kitartást neked!!!!!
a medencéhez meg... nah inkább nem is írok rá semmit :twisted:

a tejet nem tudom hogy lehet-e mikorzni. nekem inkább azt javasolták hogy meleg vizbe tegyem majd ha lesz.

éjszaka milyen jó lett volna aludni... van klíma, jó hüvös... a fenéket!
jött egy nagy vihar. a redőnyt le kellett engedni az erkélyen de igy meg a klímát kellett kikapcsolni mert a külső egység igy a redőny miatt nem tudott szellőzni. ugyhogy maradt a kis ventink. szegény... már ugy sajnálom. aztán persze hüvöset nem is tud csinálni...
de legalább járt az agyam. szerintetek ha a dokim kb. a 38-39. hét körül fog elutazni, rákérdezhetek hogy esetleg nem-e lehetne mielőtt elmegy megszülni???? betervezhetne nekem egy szülést és akor még vele csinálnám végig.
szerintetek kérdezhetek ilyet? mert tudom hogy van akinek terveznek...

Kép

Kép
timi1982

Jó reggelt!

Ritka sz@r éjszakánk volt. 1 órától 4-ig etettem altattam Leventét. Egyszerűen nem tudott elaludni. A cicin időnként bealudt aztán amikor letete felébredt és egyfolytában tepert az ágyában. Aztán végre valahogy sikerült bealudnia.

reggel 7-kor kezdett mocorogni így fel is ébreszetettem. Reggel mértem a tiszta súlyát, mert este elfelejtettem. Képzeljétek 260 grammot hízott 1 hét alatt. Ez nagyon szupi. Úgy látszik jó a mesés tejem(hol volt, hol nem volt :lol: )
Most egy ciciből megevett bő 80 grammost és kb.: 15-20-at még ki is fejtem. Hát ez szupi. Ja és a másikat is ki kellett fejnem mert nagyon be volt keményedve.Legalább most van tarcsi tejem, ha kell. :lol: 8) :P
Most bevettem a homeós bogyómat és mindjárt lefekszem aludni, hogy legyen kaja mire felébred.

Képzeljétek a köldöke ma reggelre még jobban elkezdett levedzeni. Lehet ugyan, hogy csak beizzadt, de nem vagyok nyugodt annak ellenére sem, hogy tegnap ránézett a doki. Annyira puha a töve a bör mellett nemtudom ez lehet e nem kellene kemény száraznak lennie. Na mindegy csak nem lesz baja.
Bocsi, hogy már megint csak dumálok!!!

na megyek pihizni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Csilla: örülök, hogy minden rendben veletek és ilyen jól vagytok!!! Még egyszer nagy gratula Bogátához!!! Jó volt a kórházban olvasni, hogy Bogáta is megszületett!!! Sajna annyi eszem már nem volt, hogy továbbítsam is Bencúrinak, hogy tegye fel a topikba. Nem tudom másnak is küldtél e sms-t?
Tök jó, hgogy Toncsi ilyen jól viseli a kishugit!!!
Nagyon szép baba Bogáta!!!
Olyan jó, hogy ilyen "könnyű" szülésed volt!!! Ezek a gyerkőcök tudják mit kell tenniük. Leventének mondtam,hogy induljon el kifelé, nehogy csak úgy kirángassák a pocakomból, ha már hamarabb kell megszületnie és láss csodát adott nap hajnalban kezdett készülődni kifelé. :lol:

Kriszti: nagyon szép kismami vagy!!!

Ami: tényleg ne mikrózd a tejcit malagvízben is hamar felmelegszik a mikró pedig megöli benne a fehérjét ami most a legfontosabb!!!
Tök jó, hogy tudtál fejni!!! Nagyon édes Áron babuci!!!
Én is elbőgtem magam a szüléstörténeteden!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Babuli, szívből gratulálok Szabi baba érkezéséhez! Sok tejcsit és jó egészséget !

KépKép
hene

Sziasztok Anyucik és Kismamik :-)

Nagyon édesek a babák!! Mi még egyben vagyunk, bár hétfőn voltam vizsgálaton, a doki azt mondta, h. 1 ujjnyira nyitva vagyunk és gyakorlatilag bármikor beindulhat a szülés :shock: Egyrészt kicsit sokkolt a hír, másrészt meg várom nagyon.
Hétfőn voltunk ctg-n is, de nem akart mocorogni a babám. Erre a nő odaült mellém és elkezdte macerálni a hasamat, mozgatta jobbra-balra, le-föl, hogy hátha felébred a baba. Nem fájt, csak hát kellemetlen volt. Namármost, az én pici fiam olyan, hogy ha csak azt akarom megmutatni egy "idegennek" (pl. tesóm, vagy a barátnőm, vagy a szülők, stb), hogy hogy rugdos, rögtön mozdulatlanná dermed, mikor érzi az idegen kezet a pocin. Most el tudjátok képzelni, ezek után mennyit mozgott.... Persze semennyit! Úgyhogy megint mehettem UH-ra, áramlásvizsgálatra. Persze minden ok volt, csak nem kellett volna macerálni. Ennek a szar eredménynek köszönhetően kedden is voltunk ctg-n, ekkor már nem engedtem bántani a pocit, mozgott is utána szépen. Az eredménnyel meg kellett keresnem a dokimat, megnézte, nem-e tágultam tovább, de nem :) Azért berendelt mára is, ctg-re is + hogy keressem meg. :( Ebben a melegben ez igazán kiszúrás! De hát csak túl leszünk rajta. Ráaduásul nyitott méhszájjal ez a vizsgálat már nem annyira fájdalommentes - legalábbis nekem -, mint eddig volt :?
Na jó, nagy drukk mindenkinek, aki hamarosan szül :lol: Én mindig attól parázok, hogy honnan fogom észrevenni, ha eljön az idő, dehát, majdcsak lesz valahogy :roll:
sipiné

Sziasztok!

Csak felületesen olvastam vissza, de úgy látom, mindenki 2in1...

Nekem ritka sz@r éjszakám volt ismét, egyfolytában görcsöltem, a derekam majd leszakadt, és most is fáj minden porcikám.

Meddíg mehet ez így?! :shock:

Nem emlékszem, hogy a lányokkal ilyen brutális jóslóim lettek volna... :roll:

Ma semmihez nincs erőm. Most is görcsölök, pedig ebédet kellene a lányoknak főznöm. Nincs valami könnyű kaja ötletetek?
Olyan, amivel kevés a macera...
Vendég

Na, csináltam új vonalzót, amiben a tuti júli 10-i dátumhoz igazítottam a napokat, addíg már csak pont két hét... :?
Vendég

TEgnap este mar csak visszaolvasni volt erom, irni nem.
GYonyorkodtem a baba kepekben, sirdogaltam a szules torteneten:)

en jol elfaradtam, de jo volt nem egyedul lenni.
Ma sem leszek sokaig, hamarosan bemegyek a varosba- jo ideig az utolso alkalom- amitol nem vagyok tul boldog de eg ykonyvet kell atvennem, amit rendeltem.
Aztan ha meg mar metrozok, picit "csavargok" is, bar amennyire ettol a melgtol lesz kedvem.

Az ejjszakam nekem is remes volt- mily meglepo, jtt egy vihar, aminek csak annyit koszonhetunk, hogy megint rengeteg fa kidolt, de lehulni nem tudott.
En picit kiultem az erkelyre husolni, elvezni az eso szagat, de annyira kizokkentett az ejjszakai hangulatbol, hogy utna sem jutottam tobre mint bobiskolas. Este meg termeszetesen a kis pocaklako nagyon is erzte a vihar jottet, es szejjelrugott.es hogy hogynem atkoltozott a masik oldalra.Most alaba van bal oldalt....szoval o nem torodik azzal hogy nincs hely meg ilyenek:)
Vendég

Sehol senki? :shock: :shock:
Vendég

en vagyok
csak anyos boldogit telefonon
:evil: :twisted:
Vendég

Sziasztok!
Hát én ma reggel először fél 5-kor keltem.... vergődtem egy jó darabig az ágyban, de ugy döntöttem nem jövök ki... és milyen jól tettem, mert igy sikerült visszaaludni, és most keltem fel! :)
Bár este is nehezen aludtam el, mert sok jóslóm volt nekem is!

Az időjárás meg egyszerűen katasztrófa...tegnap tök meleg volt. Ma meg megint beborulva, ugy tűnik hamarosan esni fog! Pedig ma le kell mennem a városba.....3-ra megyünk a dokinőhöz (vizsgálatok, meg meg kell néznünk videon szülést is....) de már kicsit előbb lemegyek, mert telefonkártyát is kéne vennem....

Főzni szerencsére nem kell, mert maradt minden tegnapról. Azon gondolkodtam, hogy még a hajamat kéne addig befestenem... nem tudom lesz e hozzá erőm! Apácska azt mondja, majd befestem ha már megszületett a gyerek....haha...azt hiszi, hogy akkor majd olyan sok időm lesz! :)

Muffin!
Tök jó, hogy mostanában jönnek sorra a jóhírek! Megkapjátok a "jutalmat" azért, amiért a legnehezebb idők egyikében is kitartottatok pároddal is egymás mellet. És hogy meg tudtátok hozni a megfelelő döntéseket! ;)

Kriszta!
Milyen jó színed van! És poci is csinos!

d.dodó

bla b;a b;a, nagyon izgi
Vendég

Muffin én annyira örülök! És úgy drukkolok! hétfőn találkozunk remélem!!!

Csilla olyan édes ez a kicsi lány! És köszönjük a történeted! Sok örömet a leányokban!

Kép
andkata

Anyjuk!
most miről tart éppen "előadást" anyós?? :)

d.dodó

semmirol....
csak mondja a magaet...
Vendég

Marcsi: gratula 37. héthez! :D )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 15:59-kor.
Vendég

Kata!

Köszönöm a gratulációt!

Én sajnos ma nagyon nyűgös vagyok...
Napok óta nem megy a pihenés a görcsök miatt, és attól rettegek, hogy ez már mindig így marad... :?
Őszintén szólva én most nagyon mennék...
Vendég

Huh, de neked már egyjegyű a napjaid száma..!!! :shock:
Vendég

most jutott eszembe, hogy kell vinnem a kórházba szsívószálat is!

Lányok, segítsetek!
Van még valami, amit kifejezetten császáros szüléskor érdemes vinni?
Vendég

Eznagyon kellett fel ora locsogas a semmirol. Ennyi erovel egy lelkisegleyt is felhivhatna, en az igen nem szavakon kivul meg sem szolaltam, o meg vagy 40 ev tortenetet zsufolta bele abba a tenybe milyen meleg van es hogy birom ezt a meleget. Azt hiszem ez volt a beszelgetes inditeka, de o mindig az egesz vilag gondjat bajat beleszovi egy egy godoltakorbe, aztan csodalkozik hogy fogalmam sincs mirol beszel:)

NA most aztan huzok, zuhanyozni, es indulok, mert igy pont delben leszek kinn :twisted:
Vendég

Marcsi! Én azért még drukkolhatok Emma babának, hátha mégis megfordul 14 nap alatt?

Kép
andkata

Nincs valkinek hordozo kendoje, amihez van hasznalati utmutato? KAptam kolcson kendot, de nincsenek hozza rajzok, es amiket en a neten talaltam az alajan haat, nem tudom menni fog e.
Ha van esetleg valakinke, nem tudna bescannelni, lefoozni es privatba atkuldeni?
Nagyon megkoszonnem!
Vendég

MArcsi: talan Espumisan, nem tudom te mennyire vagy kenyes gyomor ugyileg, de nekem mutet sot terhesseg nelkul is nagy gondot okoz a puffadas, es olvastam a csaszaros szules utan igen kinozhatnak a gazok. Szerintem ez az Espumisan egy hatasos bogyesz. en azt berkatam, bar annyira szeretnem nem csaszar lenne!
Amugy nem tudom, mert a konyv amiben olvastam nem a legfrisebb kiadas, es ott meg az van nem lehet zuhizni, de valahol elotte meg olvastammar nincs ez, amint fel tudsz allni mehetsz, csak utana kotest cserelnek. Igazibol nem tudom. Szerintem az elso 12 ora utan- ha nincsenek nagyon nagy fajdalmaid, es nincs komplikacio- szinte ugyan az mint sima szules utan, csak hat a felepules hosszabb lasabb, kellemetlenebb....
Vendég

en annyira ba vagyok kakilva a csaszartol :( De tenyleg, engem meg soha nem mutottek- illetve 4-5 eves koromban mandulamutet- es en ismerem magam hog nem birom elviselnia kiszolgaltatott helyzetet....en nem is tudom, nem amiatt nem szertnem a csaszart, mert akkor a "koz" szemeben nem vagyok teljes erteku anya- megsugom ez az egyik legnagyobb f.szsag amit mondhatnak a kivulallok, vag barki!!!!!!!!!!!!!!- hanem azert ami utana var ram...felek nagyon!
Annyira jo lenne megkonyorulne rajtam a pici kiscsillagom es megtalalna a helyes iranyt!
De leht pont azert mert ennyire nem akarom es felek ez lesz a vege:(
Tudom akkor is tul fogom elni, es akkor is vegig tudom majd csinalni....de megis!
Vendég

na megyek tenyleg!
ugyis latom monologizalok csak:)

MAjd este leszek meg szerintem!
Vendég

Anyjuk!
Ezen az oldalon vannak kötési módok.....És leírás

http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=14402200

d.dodó

Anyjuk!
és az a másik dolog, hogy lehet hogy "hiába" fordul be, mégis csaszi a vége! Nem egy ilyen "eset" volt már most a topiktársak között is....

d.dodó

Kata!

Kevés dolog van, amit jobban szeretnék, mint a természetes szülést!!!
Úgyhogy mindenki drukkoljon Emmának, mutassa meg, milyen stramm kiscsaj... :wink:
nagyon félek a császártól, de jobban a faros szüléstől... :?

Kitaláltam, mi legyen az ebéd.
Oldalast fogok sütni, van kovászos ubi, meg csinálok sült krumplit.
Ma ennyi telik tőlem...

A görcsök most enyhültek, de a fejem az odavan. Álmos vagyok, ettől a napok óta tartó alig alvástól...

Anyjuk!
Köszi a tippet, be is pakolom, van itthon.

Szőnyben, ahol műtenek, csak gerincszuri van, de annyira nem tudom, mire számítsak...
Az rémlik akkorról, mikor bennt voltam, hogy nem mozoghattak elég sokáig, még a fejüket sem... Nem tűnt túl bíztatónak...
Pláne, hogy a szobákba hozzátartozók nem jöhettek, így anyuka kicsit el van zárva az első napon a külvilágtól.
Szép kilátások... :shock: :?
Vendég

Sziasztok!

Köszi az infókat a tejről akkor majd melegvízbe teszem.

Szoptatom persze,de nincs neki elég és gondoltam akkor inkább a lefejt tejjel pótolom mint tápszerrel!
Reggel képzeljétek annyira sírt,hogy elfelejtett levegőt venni,a frász tört rám!! :shock:
Úgy megijedtem!
Nekünk sem volt túl jó éjszakánk,szegény Apa is már alig lát ki a fejéből!

Maria! 14 nap tök jó!
Drukkolok,hogy megforduljon még,de ne keseredj el ha nem fog!
Tudom,hogy te már szültél,de én rettegtem a császártól és most azt mondom,hogy ha mégegyszer az életben alkalmam lesz rá addig megyek amíg olyan orvost nem találok aki írásban adja,hogy császár lesz!!!
Persze van akinek könnyen megy,de én örülök,hogy így végződőtt.

Glicerines kúpot vigyél magaddal,nekem sokat segített!! :wink:

Na most épek fejni! :lol:
Kiscsávó végre alszik,de szerintem nem sokáig!

Jók legyetek,ha tudok még jövök!

Kép

Kép
ibm

Anyjuk!

bocsi, biztos nem figyeltem, de Anna is faros?!

engem már többször is műtöttek, volt egy vakbél, ill. egy méhszájplasztika, kettő teniszkönyök... egyik sem volt egy leányálom.... :?
Vendég

Anyjuk
! ezen szerintem ne edd magad! Sokféleképpen hozhatja az élet! És első az Ő egészséges és épsége! Én legalábbis így gondolom....

Kép
andkata

Maria! Nincs ember a földön aki nálam jobban fél a gerincszúrástól és hidd el tényleg nem gáz!
Nekem csak 6 órát kellett feküdni,addig nem emelhettem a fejem,de eszembe se jutott,kivoltam mint a liba,örültem,hogy élek és aludhatok egy jót!
6 óra után fel kellett kellni,elkísértek zuhanyozni,pisilni,kivették a katétert és áttoltak a szülészetre ahol perceken belül odahozták Áront!
Az első 2 nap kicsit keserves volt a felkelés és lefekvés,de nem olyan vészes!
A lábamba hamar visszajött az érzés,sőt az szinte el sem zsibbadt rendesen és a szúrásból semmit nem éreztem!
Ne izgulj!!!!!!
Minden rendben lesz! :wink:

Kép

Kép
ibm

Ami!

Köszi a bíztatást, rám fér...
A kúpot beszerzem... sejtem mire kell.. :?

Csak szoptasd a kis vasgyúrót, meglátod lesz tejcsi!!! :lol:

Amúgy nekem az előző kettővel volt szerencsém megtapasztalni a könnyű és a nehéz szülést is...
Az elsőnél este fél 8-kor repesztettek burkot, és negyed 11-kor a karomban volt. A szülésznőm akkor azt mondta, ő is ilyen szülést szeretne.
A másodikra úgy mentem, hogy biztosan könnyebb lesz, mint az első...
hát egy frászt!
Ugyan nem tartott sokkal tovább, mert 8-kor burokrepesztés, és fél 2-kor megvolt, de beszorult.
Már írtam, hogy a karjaival tolakodott előre, és így nem akart kiférni, plusz fájásgyengeségem volt.
hát az valami brutális. Ne gondolja senki, hogy olyankor nem fáj.... sokkal jobban.

Bocsi, ha valakit elborzasztottam, de azt gondolom nem olyan rémes, amit leírtam.

Nos, én a második szülés miatt tartok a farostól... plusz nem kellett volna itt a neten utánanéznem...
Vendég

Hahó, sms ROnixtól:

Sziasztok, ma 7.45kor megérkeztem, a nevem Léna, a súlyom 3300 gramm, 52 cm hosszú vagyok, anyukám és én is jól vagyunk.

Sima szülés volt, Ronix mindenkinek minden jót kíván, kép majd otthonról lesz.

(Véda, küldhetsz nyugodtan mindent, telszámom a táblában). -

potyka

Nagy-nagy gartula Ronixéknak!! :)

d.dodó

Isten hozott kicsi Léna!!!

Kép
andkata

Ó Ronix: hát te is túl vagy rajta és ilyen szép nagy baba lett!
Sok szerettetek gratulálok Léna babához!
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 16:00-kor.
Vendég

Kata,
A legutolsó vizsgálat után nekem is volt, mondjuk csak aznap...

Kép
andkata

sziasztok!

Húúúúúú, micsoda hírek!!!!

Ronix!
Szívből gratulálok Léna érkezéséhez!!!
(Nekem Réka rémlett... :roll: )
milyen szép nagy baba lett!!!

vidokata!
Teljesen normális, amikor benn voltam a kórházban, és megvizsgált az ügyeletes, akkor nekem három napig volt ilyen.
Akkor még csak 28 hetes voltam.

Szerintem nálad simán lehet tágulási vérzés is, én felhívnám a szülésznőt.

Valószínű, hogy készülődik Dórika! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok a kicsi Lénához! Milyen jó, hogy gyarapodunk..Sok boldogságot és Tejcsit nekik! :D

Mi alakulunk, de a tápszer még mindig nem kell neki. Sajnos.
No fel is kelt. Mennem kell...

Ja az a nyári babák 2008 nagyon jó ötlet szerintem.

sz.andi

Ronix! Hatalmas gratula Léna babához! Sok boldogságot nektek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Anyjuk, Marcsi: én is csak megerősíteni tudom amit Ami írt. Egyáltalán nem gár a császár. Én sajna vizuális típus vagyok ezt mondtam is az altatódokinak ai tök rendes volt szóval tartott és így kicsit kevésbé koncentráltam arra vajon mikor vághatnak. Abszolút semmit sem éreztem és még az sem volt gáz amikor kinyomták belőlem. Csodálatos érzés volt hallani ahogy felsír. Az utánna lévő dolgokkal is hamar készen voltak. A szobába amikor bekerülte egyből hozták Levit és ott is hagytak minket kettesben. Nekem is hamar elmúlt az érzéstelenítő hatása és én másnap kelhettem fel, de nem bántam. Fájdalomcsillapítót bármikor adnak ha kérsz. Nekem sem tartott sokkal tovább a hasfájásom mint Aminak. Ja és én már a műtét után tudtam pukizni (bocsi) msnap pisilni (elég gyakran) és talán a 3.napon hajnalban már kaki is volt. Mire hazaértem a kórházból már nem éreztem hasi fájdalmat. Azért vigyáznom kell nehogy megemeljem magam, de jól vagyok.

Nem olyanszörnyű mint amilyennel riogatják az embert!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?