Szanet,
Tündéri szépek a csajok, szerintem nagyon egyformák!:wink:
Sotske,
Szépek a babák, és szépen gyarapodnak! Jaj, már én is úgy várom a sétát! Nemsokára mehetünk azt mondta védőnő, a hétvégén már kézben levegőzhetünk egy picit, majd egyre többet, jövő héten pedig már mehetünk estefelé sétálni is.
Binyek,
Jól nézel ki! Örülök, hogy minden okés veletek, így tovább!
Banika,
Nem vagy szörnyeteg, van amikor ez a megoldás. Na mi ezt nem tudjuk kivitelezni, mert velünk egy szobában vannak.

Sajna nálunk Blanka hisztizik kicsit éjszaka, idegtépő. Zsanna szerencsére alszik, és nem ébred fel. Persze a kis piszok tudja mi a jó, ha magamra veszem, nem telik el egy perc és már durmol is.

Csak erre én sem akarom rászoktatni.
Amúgy édesek, jók a képek! Nagyon tetszenek a Varga fiúk!
Juci,
Borzasztóan aranyosak a csajok, és már milyen nagyok, hihetetlen!
Zsuzska,
Szépek vagytok!
Tonti,
Tényleg rengeteget nőttetek!
Tünci,
Hát nem semmi amit leírtál!

Szomorú, hogy pont egy óvónő mond ilyet! A csajok nagyon cukik!
Fanni,
Már meg is kaptad a választ! Elvileg kötelező levenni a kenetet!
Moni,
Üdv itt, gyere gyakrabban!
Szerintem nincs ilyen előírás mennyit szabad hízni. Jó persze, kb. 13-18 kg-t tartanak elfogadottnak, de ez alkat és egyén függő, úgy gondolom. Ha a hízás mellett az értékeid, a cukrod rendben van, szerintem nem kell aggódnod. Még az sem baj, ha nagyon vizesedsz, nekem is olyan volt a kezem, lábam mint egy mammuté, ha a vérnyomásod rendben van mellette.
Én 18 kg-t híztam, ettem, ittam mindent ami jól esett, most nincs egész 4 kg plusz rajtam, szóval szerintem felesleges aggódnod, az a lényeg hogy jól érezd magad. Amúgy én a vége felé már nem szedtem fel sokat, inkább a közepe felé a terhességnek.
Így alszunk a melegben:
Szerencsére tudnak aludni a melegtől, pedig 28 fok van kb. a szobában!

Csak azt tudnánk Blanka miért nem akar elaludni éjszaka evés után. Olyan mintha még éhes lenne. Már azon is gondolkodtam, hogy éjszaka picit emelek az adagon. A védőnő úgyis azt mondta, hogy nyugodtan ehet többet is.