A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Szia Szöszke!

Üdv. a csapatban! :lol:

Kép
vanda1980

Köszönöm Vanda ;)
Szerintetek mikor érdemes dokihoz menni, mennyi idő múlvára kéne időpontot kérni? :roll:

Kép
szöszke.

Minden újdonsült zebrásnak szívből gratulálok :P

mpatr:
Nekem tíz éve tökéletesen bejött a számolás ovulációs teszttel..- védekezésre és babázásra is..
Plusz persze a hüvelytabletta. (Nem tudok fog.gátló tablettát szedni..)
De most-gondoltam...-nem kell hüvelytabletta,merthogy 4 nap múlva kellett volna megjönnie.........
Hát.. Felhívtam a szülésznőmet,azt mondta,nagyon ritkán előfordul egy második peteérés..

Szöszke:
Általában a 8. héten érdemes először menni.. De attól függ..
Jó géppel már a betöltött 6. héten ki lehet hangosítani a szívhangot.. És az nagyon nagy élmény.. :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Hát dokihoz 6 hetes kor előtt nem érdemes, mert az ultrahang még nem mutat ki semmit! :cry: Engem is 2 hét múlva rendelt vissza!
Első baba?

Kép
vanda1980

[quote="mamacsibe"]M írta:mamacsibepatr, de jó, úgy látszik, nem vagyok ufó :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szöszke, miattad kapcsoltam be a gépet éééééééééééééés YESSSSZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Barbamami :shock: :shock: :shock: nesze neked 4 gyerekes topik :P minden Fejben dől el...... :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Nagyon köszönöm a válaszokat, Csajszik, akkor mindjárt keresek egy telószámot, és kérek időpontot úgy 3 hét múlvára a dokihoz :)

Vanda! Igen, első baba.

Mpatr! De édes vagy, nagyon köszönöm!!! :D

Kép
szöszke.

Ja, lenne még egy kérdésem, csak h lássátok, mennyire kezdő vagyok :oops:
Azt hallottam több helyről is, h akinek sok görccsel járt a mensi, tehát nagyon megszenvedett vele mindig, annak valószínűleg nehezebb lesz a szülése is, aki pedig könnyebben viselte, annak a szülésnél sem lesz gond. Ebből igaz lehet vmi? :roll:

Kép
szöszke.

Sziasztok!

[quote="mpatr"]m írta:mpatrinden Fejben dől el...... :wink:

Én is így gondolom! Talán ezért is kezdtem ide írogatni, még bőven a teszt előtt... :D :D :D Remélem bejön! :D :D :D
Vendég

Szöszke!

Ha az ötödik héten mész, akkor egy jó minőségű UH-gal, ami általában hüvelyi szokott lenni, már meg tudják állapítani, hogy jó helyre ágyazódott-e be a baba. Ilyenkor még csak szikhólyag van. Hatodik hét után már szívverést is lehet észlelni. Melyik kórházba mész?

Szerintem ez a fájdalmas mensi és nehéz szülés összefüggés csak népi hiedelem. Nem tudom van-e valóságalapja. De az még annyira messze van, ne stresszeld magad miatta!

Vanda!

A Benjámin szép név! :D :D :D A mi kisfiunkat is úgy hívják. :wink:
Vendég

Catherine! Igazad van, még van pár hónapom ezen gondolkodni .. :D Köszi a választ neked is! Én külföldön élek, itteni kh-ba megyek :) Na, most tényleg keresek egy telefonszámot és felhívom őket :D Sztem 3 hét múlvára kérem, ha lehet, mert szeretném a szívhangot is .. :roll: Ha az még nem lenne, csak szikhólyag, akkor szétizgulnám magam.

Amúgy amikor hüvelyi UH van, akkor ti a párotokat bevisztitek? :roll:

Kép
szöszke.

Szöszke, gratula!!!! :D
ez a nehéz menzesz-szülés szerintem is urban legend!
velem jött a párom a hüvelyi uh-ra is, őt nem zavarta. de van akit igen, szóval ezt magadnak kell eldönteni, meg pároddal megbeszélni.
a 12. hétig általában olyat csinálnak, mert azzal jobban látni a babát.

hol laksz?

Vanda: linoladiol. a barátnőmnek a dokija írta fel, a tampont ezzel kell bekenni. úgyis mész addig a dokidhoz, kérdezz rá!

Kép
Kép
mamacsibe

Mamacsibe

Köszi az infot. Amikor a héten voltam a dokinál, annyi kérdésem lett volna, de kicsit passziv volt a doki, mondta, hogy amég ő nem állapítja meg a terhességet addig nincs miről beszélni! :cry:
Szóval, így nem kérdeztem semmit!

Az idő ólom lábakon jár! Sosem fog eltelni ez a 14 nap!

Kép
vanda1980

Szöszke

Szerintem a mensi erőssége nem befolyásolja a szülésnél lévő fájdalmakat! Persze, ez csak magán vélemény! Anyunak könnyű szülése volt velem. Tesóm 18 órát szenvedett mire meg lett az unokaöcsém. A barátnőmnek elment a magzatvize és rá 30 percre meg volt a baba is! És mindenkinek fájdalmas mensije volt! Szerintem ezzel egy kicsit megtudtalak nyugtatni, remélem!
Amikor megláttam, hogy pozitív lett a tesztem nagyon örültem, de a következő gondolatom az volt, hogy " Úr Isten ezt a gyereket meg is kell szülni". Ez már annyira nem jó! :cry: Persze még van idő aggódni, de ...................................

Kép
vanda1980

Vanda! Ne is mondd .. én július 18-ra kaptam időpontot, hol van az még .. nagyon messze, nem tudom, hogy fogom odáig bírni.

Mamacsibe! Köszönöm a gratulát :) És a választ is! Akkor már tényleg nem idegesítem magam, majd kiderül, h milyen lesz a szülés .. ezt meg majd akkor átbeszéljük a párommal, h jön-e velem az UH-ra. Ausztriában lakom.

Kép
szöszke.

Vanda! Ne aggódj, mire kicsit kevesebb, mint 9 hónap múlva eljön a szülés ideje, te is sokkal tapasztaltabb leszel, és már nem fogsz ennyire félnél ettől a dologtól semmi :) Addig meg majd tartjuk egymásban a lelket ;)

Kép
szöszke.

Jézus, ez nagyon értelmetlen :shock: szóval azt akartam írni, Vanda, hogy majd nem fogsz ennyire FÉLNI ettől a dologtól SEM :shock: bocsi, ma kicsit szét vagyok esve .. :)

Kép
szöszke.

Szöszke

Köszi a biztatást! Jó, hogy van ez a fórum!

Mindenki:

Az normális szerintetek, hogy néha görcsöl a hasam?

Kép
vanda1980

Vanda!

Úgy görcsöl, mint mensi előtt? Csak esetleg enyhébben, ha neked erős szokott lenni.
Mert az normális. Nyúlnak a méhszalagok. Nekem Benivel majdnem a 12. hétig volt ilyen. Állandóan attól rettegtem, hogy most aztán megjön, a baba meg elmegy. Szóval nagyon parás kismami voltam. Remélem ez most másképp lesz!
Vendég

Szülés!

Ez az amitől nem kell tartani! Ne hallgassatok meg rémtörténeteket és ne féljetek tőle! Akkor minden renben lesz.
Szerintem az a legfontosabb, hogy megbízz az orvosodban és a szülésznőben. Akkor tudod, hogy semmi olyan nem történhet amit ne tudnának megoldani.
Vendég

Én is úgy tudom, h az enyhébb görcsök normálisak, pontosan azért, amit Catherine írt - nyúlnak a szalagok. Amúgy én is nagyon parás vagyok .. de hát első baba, sztem a legtöbben így vannak ezzel ilyenkor. Tényleg jó, h van ez a fórum :)

Kép
szöszke.

Köszönöm szépen a jó tanácsokat és a megnyugtatást!
Igen, olyasmi görcsöm van, mintha megakarna jönni, csak gyengébb! Bevallom, én attól féltem, hogy ez azt jelenti, hogy nem tapadt meg a baba rendesen! :cry:
Olyan furcsa, ahogy napról napra változik a testem! Nem kívánok semmit, egész nap csak aludnék! A legrosszeabb az, hogy gyerek korom óta migrénes vagyok, és 3 napja fáj a fejem, de ugye nem vehetek be semmit! A homeopátiás bogyó, meg nem használ!

Kép
vanda1980

Vanda! Szegénykém .. nem lehet könnyű a migrénes időszak :( De én azt hallottam, h a szülés ill. terhesség után megszűnhet :) Remélem neked is elmúlik, ezt nem csak úgy hallottam, mint az fájdalmasmensi-fájdalmasszülés dolgot, ismerősöm tapasztalta és olvastam is. Drukkolok! Doki se tud mit kezdeni vele?

Kép
szöszke.

Dokival még nem beszéltem erről, mert közölte velem, hogy addig amég ő meg nem állapítja a terhességet, addig nincs miről beszélnünk! Majd 2 hét múlva megbombázom a kérdéseimmel! Remélem, akkor már látni fogja!

Kép
vanda1980

Ti meddig szándékoztok dolgozni? :lol:

Kép
vanda1980

Én nagyon kíváncsi vagyok rá, h milyen lesz az orvosom! Majd kiderül .. telefonban kedves és segítőkész volt, remélem, az UH-n is ilyen lesz majd. Teljesen rá vagyok kattanva a témára, már azon agyalok, h mi alapján fogok/tudok majd szülésznőt választani ..

Én nem dolgozom, suliba járok .. kicsit necces lesz majd a következő év vége, de remélem bírni fogom, és megoldjuk majd vhogy!

Kép
szöszke.

Vanda, azt nem lehet, hogy elküld laboros vizelet-tesztre? az ugyanaz, mint amiket mi is csinálunk, csak laborban végzik, és leleted van róla. velem csináltattak ilyet.
a háziorvosodat nem kérdezed meg esetleg?

Kép
Kép
mamacsibe

= Lindát mikor vártam, akkor csináltatott a háziorvosom ilyet.

Kép
Kép
mamacsibe

Vanda!

Migrénes fejfájásom nekem is gyakran volt még Beni előtt. Mióta megszületetett sokkal ritkábban. Nekem van hogy semmi nem segített. Erre mondta az egyik orvos, hogy próbáljam úgy bevenni a fájdalomcsillapítót, hogy kálciumot iszok hozzá. Ő kifejzetten a Calcimusc ampullát javasolta, de azt úgy tudom csak receptre lehet. De szerintem próbáld meg a homeós bogyót kalcium pezsgőtablettával bevenni. Állítólag a felszívódást segíti.
Szokták még mondani (köztük az én orvosom is), hogy Algopyrint lehet bevenni. Én nagyon sokat kaptam amikor a vesémmel feküdtem kórházban 25 hetes terhesen és szülés után is. Most pedig ezt olvastam a gyógyszer tájékoztatójában:
"Terhesség/szoptatás: Terhesség során, elsősorban az első három hónapban és a terhesség utolsó 6 hetében, csak különösen indokolt esetben, fokozott orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Szoptatás ideje alatt az alkalmazása nem javasolt, mivel kiválasztódik az anyatejbe."
Úgyhogy nem tudok okos lenni, viszont Beninek nics semmi baja! :D

Arról, hogy meddig dolgozhatsz, az orvost lesz majd célszerű megkérdezned. Ez ugyanis függ Tőled, a terhességedtől is, és attól is, hogy mi a munkád.

Szöszke!

Sulival addig szerintem nem lesz semmi gond, amíg a baba pici. Addig könnyű tanulni. Később viszont több figyelmet és időt igényel majd. Az húzósabb lehet. Én sokat vizsgáztam terhesen is, és két héttel a szülés után már szintén szóbeliztem. Beni addig kint várt Apával, mert ugye szoptatást nem lehetett kihagyni, és ha otthon maradt volna, akkor ezt nem tudjuk megoldani.
Hozzáteszem nálunk pocakos kismamákkal sokkal elnézőbbek voltak a tanárok. :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Nem tudom ide tartozom-e, még csak 3 napja késik...nagyon izgulok mi lesz, a terv az volt, hogy a kislányom 2-3 éves szülinapja körül érkezzen a tesó baba...de a férjem két napig nem volt itthon, és utána a védekezés elmaradt úgy egymásnak estünk..és utólag kiderült pont a 15. napon...hááát ezért megy a para...de a hasam fáj, mintha megjönne, nem tudom

Fürdeni lehet. Tavaly mi is horvátban voltunk, csak nem tudtuk hogy terhes vagyok, azt mondták nem lehet babám, vagy csak nehezen..napoztunk, prosekeztünk minden..és már ott volt a babám a hasamban..:) ha ezt tudtam volna..

Gratulálok mindenkinek akinek már pozitív a tesztje és annak meg drukkolok, aki a két csíkot várja...

Sziasztok!!!!

Kép
dytt

Dytt!

Mikor tesztelsz?
Azért örültök, ugye? Még ha későbbre is terveztétek.
Ilyenek ezek a babák, akkor jönnek amikor akarnak... :wink: :roll:
Vendég

Dytt!

Egyébként szoptatsz még? Mennyire lett pontos a mensid a szülés után? Eleinte ugyanis természetes, hogy akár ki is marad egy-két ciklus szoptatás alatt.
Vendég

Szöszke nagy-nagy gratula!!!!!!Ne aggodj minden rendben lesz .És nagyon igaz minden fejben dől el.Ha valaki nagyon fél a szüléstöl annyira leblokkolhatja magát ,hogy mindenképp császár lesz.

Most olvasok vissza.....Jól belehuztatok :lol:

Kép
zümis

Vanda! enyhe görcsök normálisak. amikor a lányom vártam, az esedékes banya napján volt egy olyan görcsöm, hogy összegubóztam az ágyon, aztán mentem megnézni, mi újság.... persze semmi nem volt :)

munka: 31+6-ig dolgoztam anno, most ugye itthon vagyok a kicsivel.

dytt, én az akció után 2 héttel már tesztelnék a helyedben :)

Kép
Kép
mamacsibe

Hahó

1 hós kora óta tápis a kicsikém..a mensim rendesen megjött, 26 napra átlagosan...hááááát már kíváncsi vagyok..ha ma éjjel nem jön meg, veszek egy tesztet..

Örülnék persze, már játszadozom ezzel a lehetőséggel, de nekem olyan borzalmas szülésem volt, hogy még mindig nem dolgoztam föl, majdnem ott maradtunk mindketten, én nyitva is maradtam...:( tudnék mesélni, de inkább hagyom, mert nem akarom elrémíteni az első babás anyukákat!!!

A másik hogy dolgoztam az utolsó pillanatig és 10 napos kora óta dolgozom újra, kicsit fáradt vagyok már...bár nem járok be munkahelyre, mert itthon van a stúdiónk, férjemmel együtt dolgozunk :)

Kép
dytt

Kép Kép Kép

Kép
dytt

Behalok csajok!!!!!

Minden zebrásnak millió gratula, a reménykedőknek gyorsan telő perceket és sikeres csíkozódást kívánok!

A boldog örömötök könnyeket szökkentett a szemembe, nosztalgok erősen........

Sok ölelés mindannyiótoknak

Mona a 2008-ból
Vendég

Sziasztok!

Tegnap este megmondtam a páromnak, h baba van, nagyon örült neki, annyira boldog lett .. és annyira jó érzés ezt látni :) Ti hogyan mondtátok el?

Vanda! Én is attól félek, h mi lesz akkor, amikor már nagy lesz a pocak .. mondjuk az a jó, h nem a vizsgaidőszakban fog érkezni a kicsi, mert az ugye májusban van, szóval lesz két hónapom, h belerázódjam a babázásába, így majd biztos nyugodtabban megyek .. csak hát tanulni is kell majd mellette ugye :roll:

Dytt! Üdv itt, akkor drukkolok neked :) Mizu, teszteltél reggel? Tessék jönni és beszámolni ;) Haláli édes a kiscsajszi!!! :D

Kép
szöszke.

[quote="monácska"]B írta:monácskaehalok csajok!!!!!

Minden zebrásnak millió gratula, a reménykedőknek gyorsan telő perceket és sikeres csíkozódást kívánok!

A boldog örömötök könnyeket szökkentett a szemembe, nosztalgok erősen........

Sok ölelés mindannyiótoknak

Mona a 2008-ból

Köszönjük, nagyon kedves vagy, Mona :)

Kép
szöszke.

Csajszik, egy kicsit el kell köszönnöm, mert a családdal utazunk haza (külföldön élek). 10 körül indulunk, úgyhogy zúzok pakolni. Vasárnap este érünk vissza, majd hétfőn jelentkezem. Addig is remélem csatlakozik még pár boldog, új kismami, és jó sokat írtok :) hétfőn jövök. Jó pocaknövesztést ;)
Pussz, Szöszi + PocakMaca :)

Kép
szöszke.

Sziasztok!

Én is csatlakoznék hozzátok,bár én majd csak holnap,vagy vasárnap fogok tesztelni,de én is szinte minden olyan tünetet produkálok,mint
kislányomnál.Valahogy megérzem a változásokat a testemben.Nagyon érdekes,sosem hittem volna.A cicijeim feszülnek,a pocakom feszes és ÉRZEM,hogy odabent valaki elkezdett növekedni.

Kislányom jövő héten vasárnap lesz 3 éves,még addig gyes-en vagyok.Pont kedden megyek a főnökömmel beszélni,remélem már kész tények elé tudom állítani :)

Mi 3 hónapja kezdtünk el próbálkozni és nagyon boldog vagyok!
Mindenkinek nagyon kellemes babavárást kívánok és azt,hogy minden úgy történjen,ahogyan Ti szeretnétek!
Remélem hamarosan egyre többen leszünk itt!

Szöszke!
Jó pihit a hétvégére!

Dytt!
Nagyon édi csajszika Bonita!És milyen sűrű sötét haja van!És ügyesen csücsül! :)

Mamacsibe!
Én csak 26 hetes korig dolgoztam,de elég is volt,mert sokat kellett állni és a lábaim már fájtak a végén!

Vanda!
Hová utaztok majd?

Barbamami!
Párod mit szólt az újabb bébihez?Mesélj lécci,milyenek voltak a terhességeid?Volt 2 egyforma,vagy nagyjából hasonló?

Majd még jövök,puszi mindenkinek:
Jucus
Vendég

Szöszke!Nagyon jó hétvégét és vigyázz magaokra.

Jucus üdv itt.A nöknek ezért van 6ik érzékük........
Csak bizonyitékot akarunk mindenről.....

Ma nagyon vacak a kedvem,ugy ingadozik... :oops: Tegnap meg a gyerekkel játszottunk és ugy bealudtam mellette :oops: :oops: De rendes volt szépen felpiszkált nyitogatta a szemem....puszizott...
Szerintem a déli alvásnál mellé bujok kicsit :P .

Kép
zümis

Zümis!
Köszönöm a kedves fogadtatást!Mennyi idős a kislányod?Én is lefekszem az enyémmel aludni,mert éjjel itt nálunk elég nagy vihar volt és persze én is felébredtem rá,aztán éjféltől 2-ig számolgattam a barikákat,meg cikáztak a gondolataim. :)
Vendég

Tyutyulolli

Hát először is szúrkolok neked, hogy pozitívat teszteljél! :lol:
Én is megéreztem még a tesztelés előtt, hogy pocakos vagyok!
Nagyon rosszul voltam az első héten, állandóan émelyegtem, hányingerem volt és furcsa volt a közérzetem! Mondtam is otthon, hogy 2 lehetőség van, vagy beteg leszek vagy babás! :lol:
Hála Istennek a második lett! A melleim nekem is feszülnek és nőnek! És felszedtem 2 kilót, pedig alig eszem! A kedvem nagyon ingadozik, hol ilyen hol olyan! Viszont egy biztos, hogy érzékenyebb vagyok, mint amúgy! Kicsit furcsa még számomra ez az új állapot, hiszem az első babánk lesz! És az utolsó is, mert a kedves férjem nem szeretne másodikat! :cry:
Horvátországba Rab-szigetre megyünk Júliusban, és augusztusban is megyünk, csak akkor Plitvicére! De már nagyon fáradt vagyok!
Alig alszom mostanában, kattog az agyam, hogy mit egyek mit igyak, hogy a babának jó legyen. Tele vagyok kérdéssel. Furcsa az a tudat, hogy anyuka lesz!

Ti idén mentek nyaralni?

Kép
vanda1980

minden kismaminak hatalmas gratula!!!!
Szöszke, Neked különösen ;) örülök Nektek :)

és drukk akik zebrára várnak a napokban... ;) ++++++

Kép

Kép
kolyok28

Jó reggelt mindenkinek!

Most megyünk majd be a városba és veszek tesztet.Nem izgulok(annyira),érzem,hogy pozitív lesz!!!
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Jucus
Vendég

dytt:
Huh..,hát nem semmi,mennyit dolgozol. (hát,nem mintha a gyerekek melletti "itthonlét" nyaralás lenne,csak ezzel nem lehet pénzt keresni..)
Milyen stúdiótok van?

Jucus:
Hát,kicsit ledöbbent,mikor sírva közöltem vele a telefonba a helyzetet........
De tegnap beszélgettünk,azt mondta,nincs kifogása mégegy csemete ellen,csak ne legyen több..
Hát ebben tökéletesen egyetértünk.....
Egyébként mindegyik terhesség más. Nekem a nagylányom az első férjemtől van. Nagyjából végigsírtam a terhességet....... Aztán elváltam..
Petikémmel volt a legnyugodtabb terhességem,Bogival már ugye ott volt az 1 éves Peti is,akit folyton emelgetnem kellett,stb.
Napsugár ráadásul asztmás,most télen is 3x rohantam vele éjszaka kórházba,3 hónapot hiányzott a suliból.
Úgyhogy nem egyszerű........ De legalább kiderült,hogy refluxos,attól van az asztma. Most télen remélem jobb lesz a helyzet,mert megőrülök...
Na,milyen lett a teszt? :D

Szöszke:
Jó utat.. :D Szép időtök lesz :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Szia Barbamami!

Egyenlőre még negatív.Kicsit ideges lettem,mert miután megcsináltam,akkor vettem észre,hogy pont olyat sikerült vennem,amit reggeli vizeletből kell megcsinálni.Én meg 11-kor csináltam meg.Elvileg szerdán kéne megjönnie,a szülés után beállt nekem olyan 24-25 napos ciklusokra a mensim,szóval még mindenképpen korán van a teszteléshez,de annyira érzem,hogy itt van a pocimban,hogy nem aggódom,várok még.
Hááát,Neked sem lehetett egyszerű az életed!Én a kislányommal 13 hetes terhes voltam,amikor elköltöztem Lolli apukájától.De nagyon élveztem a várandósság minden percét,így,egyedül is.Vagyis nem is voltam egyedül,mert a szüleim és nővéremék mellettem voltak mindenben.De ez egy hosszú történet.
Szegény Napsugár,nagyon rossz lehetett Nektek.Én minden betegségébe Lollinak kicsit belehalok ígyis,pláne,hogy egészségügyis vagyok és mindig kicsit rémeket látok.

Vanda!
Még nem tudom megyünk-e valamerre,valszeg a nővéremékhez megyünk majd a Balcsi mellé,augusztusban.Jó lesz Nektek,az biztos!Jártatok már arrafelé?

Most elköszönök,mert megpróbálom ágyba parancsolni csimotámat.Jó éjt mindenkinek!
Jucus
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Először is szeretnék gratulálni minden + tesztesnek és köszönet a 2008 márciusi kismamiknak a topic alapításért és a bátorításért.

Én is szeretnék csatlkaozni hozzátok, tegnap voltam vérvételen és a vv jó erős 192-es hcg-t mutatott. Úgyhogy én is kismama vagyok! Még oyan furcsa, szokni kell :oops:
Mi 3 évet vártunk a babára, nagyon sok viszontagságon mentünk át, és a pozitív vérvétel az első lombikunk eredménye.
Egyikünknek sem volt a világon semmi baja, ismeretlen eredetű meddőség volt a diagnózis. 4 sikertelen inszemináció után elmentünk a szegedi Kaáliba, ma éppen négy hete, és már pocakomban van az eredmény :wink: Mondhatni nem vesztegetik az időt...
Mielőtt bárki megijedne a lombiktól nem volt ám szörnyű egyáltalán, nem kaptam sok szurit, és hízás helyett fogytam 2 kg-ot alatta.
Tegnap kellett volna tesztet csinálnom, de nem mertem mert a cicifájáson kívül semmi tünetem nem volt, így maradt a vv.
Amikor az orvos közölte a jó hírt először tétován néztem mint aki sokkot kapott, aztán visszakérdeztem, hogy tényleg? Aztán meg sírtam és sírtam örömömben, az orvos meg mosolygott :lol:

A babák számáról majd csak az első uh után tudok nyilatkozni, 2-őt ültettek belém, és akármi lehet, mert én magam is iker vagyok, továbbá apukám is iker és anyukám ágáról a nagymamám is.

És szeretnék csatlakozni az 1980-asok táborához, ráadásul én is márciusi vagyok, pontosabban március 15.
:roll:

Jó hosszú voltam így elsőre...

Ja, és nekünk is első baba/ák...

Vanda,

én is migrénes vagyok, 3 napja nagyon fáj a fejem de nem merek rá semmit bevenni.Remélem, tényleg igaz, hogy a szülés után csökken mert én nagyon szenvedek tőle már kiskorom óta...

SZöszke,

mensi-szerű görcseim nekem is vannak, bár nekem elég erősek...
És én is nagoyn várom már az első uh-t, majd csak akkor nyugszom meg igazán :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Szia Monic80,

Üdvözöllek a csapatban!Én is 80-as vagyok, és szintén Halak, mint te! Sőt ugye, a babáink is Halak lesznek!Én is nagyon várom már az első ultrahangot, biztos nagy élmény lehet! :) A fejfájásról ne is beszéljünk, iszonyatos! :( Szinte minden nap fáj a fejem és a homeopátiás gyógyszerek nem hatnak! :(

Kép
vanda1980

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?