Jó reggelt mindenkinek!
Először is szeretnék gratulálni minden + tesztesnek és köszönet a 2008 márciusi kismamiknak a topic alapításért és a bátorításért.
Én is szeretnék csatlkaozni hozzátok, tegnap voltam vérvételen és a vv jó erős 192-es hcg-t mutatott. Úgyhogy én is kismama vagyok! Még oyan furcsa, szokni kell
Mi 3 évet vártunk a babára, nagyon sok viszontagságon mentünk át, és a pozitív vérvétel az első lombikunk eredménye.
Egyikünknek sem volt a világon semmi baja, ismeretlen eredetű meddőség volt a diagnózis. 4 sikertelen inszemináció után elmentünk a szegedi Kaáliba, ma éppen négy hete, és már pocakomban van az eredmény

Mondhatni nem vesztegetik az időt...
Mielőtt bárki megijedne a lombiktól nem volt ám szörnyű egyáltalán, nem kaptam sok szurit, és hízás helyett fogytam 2 kg-ot alatta.
Tegnap kellett volna tesztet csinálnom, de nem mertem mert a cicifájáson kívül semmi tünetem nem volt, így maradt a vv.
Amikor az orvos közölte a jó hírt először tétován néztem mint aki sokkot kapott, aztán visszakérdeztem, hogy tényleg? Aztán meg sírtam és sírtam örömömben, az orvos meg mosolygott
A babák számáról majd csak az első uh után tudok nyilatkozni, 2-őt ültettek belém, és akármi lehet, mert én magam is iker vagyok, továbbá apukám is iker és anyukám ágáról a nagymamám is.
És szeretnék csatlakozni az 1980-asok táborához, ráadásul én is márciusi vagyok, pontosabban március 15.
Jó hosszú voltam így elsőre...
Ja, és nekünk is első baba/ák...
Vanda,
én is migrénes vagyok, 3 napja nagyon fáj a fejem de nem merek rá semmit bevenni.Remélem, tényleg igaz, hogy a szülés után csökken mert én nagyon szenvedek tőle már kiskorom óta...
SZöszke,
mensi-szerű görcseim nekem is vannak, bár nekem elég erősek...
És én is nagoyn várom már az első uh-t, majd csak akkor nyugszom meg igazán