anyjuk, én is emaillel kezdtem, de arra senki nem reagált! homeóra nekem meg azt mondták, hogy fél óránként 1*5 caulophyllum, és szülés után 3 napig (vagy amíg a vérzés nem csillapodik) 1*5 arinca. (Mindkettő 30-as). És igen, én mindenhol járok.

Nemrég költöztünk ki Maglódra. Az a XVII. ker. mellett van közvetlen. De tény, hogy egy autó olyan szabadságot jelent, hogy bármikor bárhova eljutok. Nem is tudom mit csinálnék nélküle...
És igen, én simán vezetek. Igazából mi történhet? Ha elkezdődik leállok és max. hívom a férjemet hogy hova jöjjön értem.

Szerencsére nekem hosszú végtagok jutottak, úgyhogy a kormány nem zavar be.
medencézés, nekem tegnapelőtt azt mondta egy védőnő, hogy sajátba bemehetek. Ha belegondolsz, az jobban van fertőtlenítve, mint a kádvíz... Úgyhogy én tegnap nem lacafacáztam... És annnnnnnyira jó volt!

Ma azt hiszem megismétlem... De mondjuk az is hozzátartozik, hogy én még soha semmilyen fertőzést vagy gombát nem kaptam el, úgyhogy mgértem, hogy aki könnyen elkap valamit, az óvatosabb... (potyka, nekem is pont ezt mondta a védőnő, hogy egy csomóan kádban szülnek...
babaúszás: sógorom barátnőjééknek van úszóiskolájuk, és ők mondták, hogy azért nem túl jó dolog, mert ezerrel elmélyítik a gyerekben a kutyaúszást és annyira berögzül a mozgás, hogy utána nem lehet őket igazán szépen és jól megtanítani úszni. Úgyhogy mi nem fogjuk hordani, az tuti, mert én szeretném ha jó úszó lenne a későbbiekben.

Mármint így pancsolni meg ilyesmi tuti fogunk vele, de nem lesz az a kimondott babaúszás.
andi, annyira cuki kis pisze orra van vikinek.

nagyon édes.
andkata, nem ér előzni...

tessék csak szépen megvárni legalább.
anyjuk, a legtöbb helyen háda kft-nek van boltja. a deáknál is van egy, ahogy elindulsz a váci utca felé a sarkon. De a Blahán is van, és ott nagyon sok bébicucc is van, mert én a deáknál nem igazán találtam semmi gyerekholmit (ami tetszett volna) szóval a blahán meg a volt bástya mozi mögött...
és akkor upc. Nem hiszitek el. bementem, előadtam a problémámat, erre kérdezi az ember, hogy kinek a nevén van. Mondom a férjemén. és van felhatalmazásom? Mondom nincs. azt mondja, akkor nem járhatok el a nevében. Na itt kezdett eldurranni az agyam. Mondom nem is akarok eljárni, csak szeretném tisztázni a dolgot. De ő nem adhat ki számlainformációt. Mondom telefonon meg kiadhattak? Mert a múltkor beszéltem egy ügyfélszolgálatossal. De mondta, hogy ő így akkor sem tud semmit csinálni. úgyhogy tök fölöslegesen mentem be! Nem elég, hogy a nevemből is kiderül hogy a férjemről van szó, de az meg a másik, hogy az én állandó címemre jön minden számla és ott is volt nálam az összes számlalevél! De most erre mit tud mondani az ember?
Okmányirodában meg sikerült végre elintézni a jogsit, már csak érte kell majd menni valamikor két hét múlva... Lesz az több is...

De ott is volt egy vicces fordulat. Adtak a múltkor egy 4000-es csekket, hogy fizessem be, én meg elfelejtettem. Már csak akkor vettem észre, amikor sorszámot húztam, és felmentem a másodikra. Mondom a nőnek, hogy gyorsan lemegyek a postára, befizetem. Erre mondja, hogy még 10 percig nyitva van a házipénztár, fizessem be ott. Kitöltötte a papírt és 4800 volt rajta. Kérdezem az hogy lehet. erre mondja, hogy az nem lehet. De mondom, tőlük kaptam a csekket a mőlt héten. Azt mondja az kizárt. Erre mondja a kolleganője, hogy ő adta... Erre mondja ez a nő, hogy még szerencse hogy nem fizettem be! Szerintetek?
na most húzok, mert vége a férjem munkaidejének és indulunk.
Majd este jövök szerintem megint, bár vacsizni megyünk, úgyhogy lehet hogy már túl késő lesz.