A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

akkor marad a láblógatás a hideg vízbe. Az is jól fog esni!

KépKép
szkagi

Ági:Bizony már én sem megyek bele a medencébe-pedig nagyon szeretnék,de tényleg jobb az elővigyázatosság-sajnos.

Kép
Kép
Kép
kike

Viki valaszolt. Tovabbra is fekszik, meg kb 1-2 hetig pihi van. Baba Laci jol van mar 3kg . Csut megy ujra dokihoz. Puszil minden babat es mamat!
Vendég

en sem merek furdeni, en vagy 2 eve nem is furodtem furdokadba:( de telen mar fogok!:) NAgyon szeretek jol elmerulni sok sok vizben mecsesekkel korulrakott kadba, illoolajos vizbe......
en uszni sem mertem elmenni. MIndenutt olvastam mennyire jo a kismama vizi torna- meg ismerek is egy not, aki vegig uszott es pikk pakk szult, es azonnal vissza is nyerte a regi alakjat...- de en felek a fertozesektol.
Balcsiba sem fogok szerintem meg Augusztusba belemenni, sot uszni is csak november korul gondoltam. Amikor babauszi is szoba johet mar.Apa uszisztatna a lurkot en meg ronam a hosszakat:)Muszaly lesz, mert a sonkaim kulonben nem tudom mitol mulnak majd el!
Vendég

tappancs: igen Erdelyi dokinak van ott maganja, de mar nem jarok hozza:( Sajna voltak honapok,m ikor ugye ferjem nem dolgozot es nem tudtuk anyagilag vallani a magant.
En sztkba jarok azota Hajdu dokihoz.
Vendég

nekem csak 100 cm a hasam:( 2-3 hete nem is nott!
Vendég

Sziasztok!

Marcsika! Csak a Te kedvedért! :D
Írni sajnos nem tudok,nincs időm. Elég, ha elolvasom mi van veletek, de mire végigmegyek rajta, Viki már fel is kelt. Na majd csak szakítok időt arra is.
No a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Lehet, hogy valamelyiket már láttátok. Nem tudom, sok kép van..

Na eldugulok!

sz.andi

Na, visszatértem! És most nagyon fáj a bokám! :(

Voltam bent melóban, valaki megkérdezte, hogy mennyi van még hátra? Két hét? :shock:

Ne tessék ott a sor elején panaszkodni a hasméretre! Előbb mértem: 114cm! :shock: 8)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Viki baba ha lehetséges, egyre édesebb! :D
Az utolsó kép a nyerő nálam! :D :D :D :D :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szia Andi!!!!!!!!!

KÖSZÖNÖM!!!!!!!
Nagyon cuki baba Viki!
(Nekem is au tolsó tetszik a legjobban!!) :lol: :lol: :lol:
Vendég

És milyen rágcsálnivaló kis hurkái vannak.... :wink:
Vendég

Nem lehet, hogy nem is vagyok terhes, és mindjárt megjön?! :shock:
Mert pont úgy érzem magam... :roll:
Vendég

Hm, sztem ha lehet kádban szülni, akkor míg a víz el nem megy, fürdeni is.

potyka

Viki baba nagyon édes!!!! Nekem is az utolsó tetszik a legjobban! Imádnivaló!!!!

Marcsika, nem megjön, hanem te mégy esetleg????
Ma még nem született babócánk :lol:

Nekem szombaton lesz épp két hete, hogy elment a nyákdugó :shock:

(fürdőkádban vagy egy éve nem fürödtem én sem...)
a babaúszást meg csak ajánlani tudom, szerintem nagyon jó! Szonja imádta, imádja! Bár már fél éve nem voltunk, merthogy az apja sajnos nem tudta elvinni, én meg :?

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Na, újra itt! :)

Azt hiszem a kisasszony szórakozik velünk :)
Szóval a CTG-n is látszottak összehúzódások, de ez csak jóslónak megfelelő és a méhszáj egy ujjnyi...Azért láthatóan készülődik...

Mondjuk a derekam most is veszettül fáj, lehet hogy hidegfront csak....Nem tudom még sose szültem. :)
Azért olyan jó lenne megismerni Adélt a hétvégén... :)
Most is várva az orvosomat csak olyan boldog izgalmat éreztem, úgy várom már, nagy kaland ez!!!

Bent találkoztam egy volt osztálytársammal, 13-ra volt kiírva, tegnap megszült. Édes kicsi leánya van, 3800 gramm, mi lett volna ha végig kihordja. :roll:

Kép
andkata

Ági!

Rajtam nem múlna, de tényleg, én bizony mennék, de Emma még ragaszkodik hozzám kicsit... :roll:

No meg nekem még nem szabad türelmetlenkednem... :roll:

(Nekem meg vasárnap 1 hete...)
Vendég

Na, ne!
HIDEGFRONT van?
Vendég

Andi! Viki annyira cuki!

Kép
andkata

Aki Budapesti: nem tudja hol van a deak ter kornyeken angol hasznlat ruha bolt? es mi a neve?
ocsem szerint a humaniccal szemben van, probaltam volna megtalalni, a nyitvatartas miatt, de hat remenytelen a keresesem annyi uzlet van, e hat a pontos cimet nem tudom.
Vendég

Vendég

front elvileg van, csak lehules nem lesz
Vendég

Anyjuk,
a Deák tértől nem messze, a Petőfi Sándor utca sarkán van a Humanic, és pont vele szemben van egy felnőtt angol ruhaturi. Arra gondolsz?
A Deák térről gyalog mégy a Váci utca felé, asszem Fehérhajó utcán, és ott lesz.

KépKép
szkagi

Nem értem, Vikinek miért kell még egy-két hetet feküdni. Annyira kinyílt a méhszája? De már ő is betöltötte a 36. hetet! Egy hét múlva akár szülhetne, nem? Vagy van még valami más oka is a fekvésnek?

KépKép
szkagi

Agi igen ere gondolok. van valami neve ahogy ra tudnek keresni?
avgy tudod esetleg nyitva van e szombaton?
Vendég

nem nincs mas oka, annyit irt kulso mehszaj teljesen nyiotott belso felpuhult, a doki mindentol eltiltotta....szoval valami para doki lehet!
Raadasul babo is szep nagy mar...sot: 3kg
Vendég

asszem nincs neve, csak angol használt ruha bolt. Ja, a Szervita tér - Petőfi S. utca sarkán van! Sajnos a nyitvatartását nem tudom.

KépKép
szkagi

Nekünk nincs is kád a lakásban! :( Na de majd jövőre mikor már nagyobb a gyerek, akkor bemegyek a lakás kiadóhoz (akiktől béreljük), és kicseréltetem a zuhanyt kádra...mert a gyerek addigra nem fog elférni a kiskádban...zuhanyban meg elég macerás lenne fürdetni! és egy ismerős mondta, hogy neki is kicserélték, mikor lett gyerek! hát majd meglátjuk! Néha már én is szívesen elmerülnék egy kis meleg vízben!

d.dodó

anyjuk, én is emaillel kezdtem, de arra senki nem reagált! homeóra nekem meg azt mondták, hogy fél óránként 1*5 caulophyllum, és szülés után 3 napig (vagy amíg a vérzés nem csillapodik) 1*5 arinca. (Mindkettő 30-as). És igen, én mindenhol járok. :) Nemrég költöztünk ki Maglódra. Az a XVII. ker. mellett van közvetlen. De tény, hogy egy autó olyan szabadságot jelent, hogy bármikor bárhova eljutok. Nem is tudom mit csinálnék nélküle... :)
És igen, én simán vezetek. Igazából mi történhet? Ha elkezdődik leállok és max. hívom a férjemet hogy hova jöjjön értem. :) Szerencsére nekem hosszú végtagok jutottak, úgyhogy a kormány nem zavar be. :)

medencézés, nekem tegnapelőtt azt mondta egy védőnő, hogy sajátba bemehetek. Ha belegondolsz, az jobban van fertőtlenítve, mint a kádvíz... Úgyhogy én tegnap nem lacafacáztam... És annnnnnnyira jó volt! :) Ma azt hiszem megismétlem... De mondjuk az is hozzátartozik, hogy én még soha semmilyen fertőzést vagy gombát nem kaptam el, úgyhogy mgértem, hogy aki könnyen elkap valamit, az óvatosabb... (potyka, nekem is pont ezt mondta a védőnő, hogy egy csomóan kádban szülnek... :)

babaúszás: sógorom barátnőjééknek van úszóiskolájuk, és ők mondták, hogy azért nem túl jó dolog, mert ezerrel elmélyítik a gyerekben a kutyaúszást és annyira berögzül a mozgás, hogy utána nem lehet őket igazán szépen és jól megtanítani úszni. Úgyhogy mi nem fogjuk hordani, az tuti, mert én szeretném ha jó úszó lenne a későbbiekben. :) Mármint így pancsolni meg ilyesmi tuti fogunk vele, de nem lesz az a kimondott babaúszás.

andi, annyira cuki kis pisze orra van vikinek. :) nagyon édes.

andkata, nem ér előzni... :) tessék csak szépen megvárni legalább. :)

anyjuk, a legtöbb helyen háda kft-nek van boltja. a deáknál is van egy, ahogy elindulsz a váci utca felé a sarkon. De a Blahán is van, és ott nagyon sok bébicucc is van, mert én a deáknál nem igazán találtam semmi gyerekholmit (ami tetszett volna) szóval a blahán meg a volt bástya mozi mögött...

és akkor upc. Nem hiszitek el. bementem, előadtam a problémámat, erre kérdezi az ember, hogy kinek a nevén van. Mondom a férjemén. és van felhatalmazásom? Mondom nincs. azt mondja, akkor nem járhatok el a nevében. Na itt kezdett eldurranni az agyam. Mondom nem is akarok eljárni, csak szeretném tisztázni a dolgot. De ő nem adhat ki számlainformációt. Mondom telefonon meg kiadhattak? Mert a múltkor beszéltem egy ügyfélszolgálatossal. De mondta, hogy ő így akkor sem tud semmit csinálni. úgyhogy tök fölöslegesen mentem be! Nem elég, hogy a nevemből is kiderül hogy a férjemről van szó, de az meg a másik, hogy az én állandó címemre jön minden számla és ott is volt nálam az összes számlalevél! De most erre mit tud mondani az ember?
Okmányirodában meg sikerült végre elintézni a jogsit, már csak érte kell majd menni valamikor két hét múlva... Lesz az több is... :) De ott is volt egy vicces fordulat. Adtak a múltkor egy 4000-es csekket, hogy fizessem be, én meg elfelejtettem. Már csak akkor vettem észre, amikor sorszámot húztam, és felmentem a másodikra. Mondom a nőnek, hogy gyorsan lemegyek a postára, befizetem. Erre mondja, hogy még 10 percig nyitva van a házipénztár, fizessem be ott. Kitöltötte a papírt és 4800 volt rajta. Kérdezem az hogy lehet. erre mondja, hogy az nem lehet. De mondom, tőlük kaptam a csekket a mőlt héten. Azt mondja az kizárt. Erre mondja a kolleganője, hogy ő adta... Erre mondja ez a nő, hogy még szerencse hogy nem fizettem be! Szerintetek?

na most húzok, mert vége a férjem munkaidejének és indulunk. :)

Majd este jövök szerintem megint, bár vacsizni megyünk, úgyhogy lehet hogy már túl késő lesz.

KépKép
muffin

anyjuk, nyitva vannak szombaton is, úgy tudom, hogy egyig. de keress rá, háda kft nekem most nincs időm, de szerintem fenn vannak a neten.

KépKép
muffin

szegény viki! minek már most feküdni vele? jöjjön ha jönni akar az a kislegény!
legalábbis én ezt tenném :D

muffin!
hogy te mindig megjárod ezeket a fránya ügyintézéseket. nem unod még?!?! ;) már én is unom, pedig a tiéd :D

hidegfront... hol? mert itt tuti nem. annyira süt a nap, hogy csuda!!!

megint muffin! :D
figyi már, kiokosítottalak benneteket csalántea terén, most meg én vagyok bajba. :D
ihatom én még most a 36. héten??? csak mert elkezdett vizesedni a lábam,ami eddig a melegtől dagadt.
te iszod még???
és a málnalevéllel lehet együtt inni? mert ezeket nem tudom :? :oops:

Kép

Kép
timi1982

Muffin, a babaúszás szerintem attól függ, ki és hogyan tartja. Szonja már nagyon ügyesen tempózott (én versenyszerűen úsztam, nekem is fontos) mellúszásban meg gyorsban 2,5 évesen. Úgyhogy oktatófüggő. Jó, levegőt venni csak előre emelve a fejét tud, oldalra nem...
Meg egyszerűen a gyerekek annyira szeretik, jól érzik magukat! Szonjának eszébe sem jut a kutyaúszás, mert sosem látta. Inkább elsüllyed nyújtott kézzel... a kis béka. 8)

Anyjuk, akár a bolt telszámát is megkérdezheted a tudakozótól. Már ha van telefonjuk. Nekem is a Háda kft neve rémlik!

KépKép
szkagi

Anyjuk! Én szülés közben 15 percenként kaptam 5 C30 as cimicufugát és 5 D30-as caullophyllumot. De azért volt D-s mert nem kaptam CH-sat.

Jól vagyunk. Jázmin nagyon rendes kiscsaj. Eszik alszik. Tegnap is meg tegnap előtt is voltunk sétálni. Eleinte ijedezett a kocsiban ha döcögött, de tegnap már szépen megszokta.

táblit rakom csak most nyöszög, majd később!

Kitartást mindenkinek

Kép
szly27

csajok nekem megvan még a nyákdugóm , viszont joslók voltak 15.03 15.08 15.13 most lég okos tappancsés a gáz, hogy mindenem fáj a görcs viszont mindíg baloldalon egy nagyadag keményedéssel és most megint érzem 15.17 kész vagyok picur meg befeszített hosszra emelett.Mi lesz itt?
tappancs28

megint kezdi 15.21 miérrrrrttttt tök egyedül vagyok hagyon békén hova rakom a törpéket ha lesz bármi is azt hiszem veszek be magne b6-ot hátha...
tappancs28

hányingerem is van és most már az egész alhas fáj :( :( :( :(
tappancs28

muffin: igen a had kft fenn van a neten, es nyitva szombaton. Koszi!
Most igazibol nem baby cuccot keresunk hanem ferjemnek rovid nacit, es ocsem ott a deaknal turt egy szupit, csak a miatt kerdeztem. de megjegyzem a blahast is! En turka part vagyok, szoval fogk meg arra jarni:)

Tappancs: nyakdugo nekem is megvan, es kb fel oraja megalals nelkul kemenyedek, joslom meg eleg reg ota van. Szoval azt hiszem mi a lassu de biztos uton jarunk...

Koszonom a homes infot!
Vendég

tappancs attól simán indulhat hpgy megvan a nyákdugó
szerintem lehet hogy ez már az

Kép
szly27

Sikeresen kijött minden belőlem és elkezdtem pnikolni hiisz a csomagom is hiányos még, kész vagyok és rendszerbe 5 percenként 15-20 másodpercig szeretnék meghalni
tappancs28

Tappancs!
Az egy dolog hogy megvan a nyákdugó..van aki nem is találkozik vele szülés előtt..... most én is vagy fél óránként keményedek!

Csak nem front van ma, és csak nem babaeső lesz?

d.dodó

tappancs!
már hánytál is?? Na, az lehet tisztító hányás.... na, a végén még baba lesz ma!

d.dodó

Tappancs,
apjuk, nagyszülők, barátok, szomszédok, bárki, aki tud menni, azt hívjad!!!! Ha tényleg beindul a kicsi, úgysem tudod visszatartani!
Van, aki tud menni hozzátok?

A csomagot tojd le, majd beviszi apjuk, ami kell még.
No pánik, telefonálj!

KépKép
szkagi

Kép

Kép
szly27

Tappancs++++++++++++++++++++++++++++ :-)

Kép
szly27

Én amugy megálmodtam hogy ma szülök....27-én.... párom is 27.ei, csak július :).

d.dodó

Drága Tappancs,
a harmadik gyereknél nem érdemes kivárni, tudod! Otthon szülni jó lehet, de oda is kell segítség!
Lehet, hogy ha áthívsz valakit, már az is megnyugtat, és elmúlik az egész fájdalom, nem?

KépKép
szkagi

Tappancs!!! ++++++++

Kép
andkata

Tappancs:megy a drukk,várjuk a híreket! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Annyian beelőztek már-nem ér ám! :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Tappancs,
ha nem szülsz,
jelentkezz,
mert izgulunk
meg drukkolunk
++++++++++++++

KépKép
szkagi

itt rágom a körmömet!
Teljesen babanetfüggő lettem, eszembe jutott, hogy otthon még mindig nincs internet, és mi lesz akkor velem... :shock:

KépKép
szkagi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?