A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Marcell ma lett 6 hetes (igazából majd este fél 8-kor),így hivatalosan holnaptól már nem újszülött, hanem csescsemő. Lezárult egy korszak. :lol: Számomra nem volt igazán egyszerű, annak ellenére, hogy Marci igazán nagyon jó kisbaba. Eleinte nagyon sokat sírtam (gyermekágyi depresszió? :roll: ) de ez mára elmúlt. Sokat küzdöttünk a szopival is, Marcus nehezen fogadta el a cicit, néha úgy éreztem egyszerűbb lenne tápszerrel, de végülis megtanultuk a szopizás fogásait, így szerencsére még mindig csak anyatejet kap.

A napirendünk is kialakult. Este 10-től alszik reggel 10-ig. Eközben kétszer van szopizás, 2-kor meg 6-kor, de szinte fel sem ébred közben, utána rögtön visszaalszik. Ez az alvás mindig a saját ágyában van. 10 órai szopi után kihozom a nappaliban, 13-ig elég éber. Ha fent van akkor próbálunk játszani, énekelek neki, ő nézelődik, néha ölbe kéretkezik, ha elfárad szundít egyet, de csak 10-20 percet. 13-kor szopi, utána alvás a saját ágyban megint 16-ig. Akkor újból szopizás és megint egy éberebb, játszósabb szakasz 19-ig, a következő evésig. 8-kor fürdés, majd a nappaliban szunyókál a 10 órás evésig, utána megy megint a saját ágyába és ott alszik.

Alvással nincs gondunk, mindig egyedül alszik el, ha néha felriad csak megsimizem és alszik is tovább. Ébredni sírás nélkül ébred, a-a-a hangokkal jelzi, hogy ébren van. Ha nem hallom meg időben, hogy felébredt, akkor egyre erősít a hangerőn, de idáig csak kétszer fajult el sírásig a helyzet. (Kint voltam a konyhában és nem hallottam meg a jelzéseit. :oops: )

Hason feküdni utál, oldal vagy háton fekszik, de ilyenkor is mindig oldalra fordítja a fejét, úgyhogy oldalt kis lapos a feje, hátul meg egy kicsit csúcsos. A pocakban is mindig alien-nek hívtam, hát ezzel a fejformával most is kiérdemli ezt a jelzőt. :lol: :lol: Csak szerencsére Marci nem olyan harapós. :lol: Ha a kiságyban fekszik, a lábával rugdal, addig, amíg keresztbe nem fordul az ágyban. Egyelőre ez az összes mozgástevékenység, amit művel.

Mosolygással elég fukarul bánik, néha már rám mosolyog, de leginkább akkor fordul ez elő, ha nincs rajtam melltartó, úgyhogy szerintem ez inkább a cickóknak szól. :wink: A hangomat megismeri, ha nyügös, sokszor akkor is megnyugszik, ha nem veszem fel, csak beszélek hozzá.

Rossz szokásunk is van már: a cumi. :? Napközben elég sokat cumizik, érdekes, hogy alváshoz nem kell neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2008.10.05 05:30-kor.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Montana: Gratula Marcellhoz! Nagyon kis formás baba! Kis hurkás! Nagyon szép amit írtál!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Montana:ügyesek vagytok!Nagyon szép Marcell baba!
Nem egyszerű ez a 6 hét(utána sem),de mindenki ügyesen megoldja szerintem.

Ezekkel az ébren létekkel csak az a bajom,hogy Máté olyankor általában sír.
Mondjátok már meg,ha tele a poci,tiszta a pelus miért nem alszik?????

Kép
melike

Szia Mindenkinek!

Sikerült egy kis szusszanásnyi időt lopnom Marcikámtól, így gondoltam ellátogatok hozzátok. Pár oldalt sikerült visszaolvasnom, és így legalább tudom már hogy nem csak én küszködök hasonló problémákkal.

Az én kisfiam sem éppen szeret nagyon sokat aludni, és szinte folyamatos készenlétet kell mellette teljesítenem, ezért sem tudok nap mint nap leülni a gép elé. Még szerencse nekem is van segítségem különben azt hiszem felkopna az állunk.
Tegnap amúgy katasztrófális volt a Marcell, szinte egész nap nem aludt. Délelőtt sikerült neki 2 órát szundítani, majd délután ismét 2 órát, de azután mintha elvágták volna. 16 óra után egészen 22:30-ig szinte percekre sikerült elaludnia. Már azt hittük valami baja van. Egyik pillanatban aludt, de a másikban már úgy ébren volt mintha sosem aludt volna. Nem tudom felétek volt-e vihar az éjjel, de én végül annak tudtam be ezt a nyügös napját neki.

Amúgy nálunk is az elején még tök ügyesen viselte a fürdést, de az utóbbi 2-3 nap végigsírja, de annyira sír az öltözködésre már, hogy levegőt is szinte alig vesz. Úgyhogy a végét kutyafuttában csináljuk. Már én is próbáltam szopiztatni előtte meg ilyenek, de nem igazán segít.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nálunk az éjszakai alvás is úgy megy hogy az első 2 órás szopi után még sikerül visszaaludni, de a második 5 órás után állandóan nyüszög, meg nyöszörög, és min. 1,5 óra kell mire visszaalszik, ha visszaalszik. Mondjuk kicsit hasfájós is amire Espumisan-t adok neki, de így is sokat facsarog, bár szerencsére sírni nem sír emiatt, csak nyöszörög. Bár amúgy is nyöszörgős fajta, mert álmában is sokszor úgy csinál mintha felébredne, de közben csak nyújtózik egyet meg nyög :lol:

A fakultatív védőoltásokat akkor ti beadatjátok? Nekem is javasolták, csak kíváncsi vagyok mi a véleményetek ezekről. És hány fajtát adattok be vagy mindent amit lehet?
ancsika82

Montana gratula én is a 6 héthez!!! Gyönyörű baba a te Marcellod is! Szép kis hurkái vannak!
Nekünk még gyúrni kell hogy ilyen legyen :oops:
ancsika82

Az én Marcellom kedden volt 1 hónapos. Rakok fel róla én is képet!
Kép
Vonalzónk még nincs, de gyorsan csinálok majd amíg van még időm rá!

Mindenkinek jó babázást ebben a melegben! Idővel jelentkezem, ha tudok még ma visszanézek hozzátok, hátha később lesz valaki fenn!
ancsika82

Jut eszembe, babauszira mi is megyünk majd, de nálunk azt mondták 3 hó-t be kell tölteni, és min. 4 kg kell hogy legyen a baba, és már lehet is lubickolni. Bár erre felén nem olyan népszerű a dolog, ezért sem kell előre bejelentkezni.
ancsika82

Ancsika:de cuki Marcell!
Nálunk is így van,a második éjszakai szopi után nyüglődik ,nyöszörög egy jó darabig mire visszaalszik.

Kép
melike

ancsika ne haragudj rám de én örülök,hogx nem csak dávidka ilyen nehéz eset :lol:
nem érzem egyedül magam :lol:

marcell gyönyörű baba és jó a rucija :wink:
Vendég

Ancsika: gratulálok Marcellhoz, nagyon cuki baba! Boldog első hófordulót!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

HELLÓ!!

ITTHON VAGYUNK, CSAK MÉG NEKEM KELL REGENERÁLÓDNOM.
EGYENLŐRE NEM TUDOK LEÜLNI, ÉS IGY NEM KELLEMES. (NA NEM AZÉRT MERT OLYAN HATALMAS LENNE A VÁGÁS :cry: :cry: )
MAJD JÖVÖK!
PUSZI NEKTEK
bszilvi25

Bszilvi hello üvd újra itt!!
Akkor írj állva :lol: De azért írj!!!puszi nektek is :lol:

mai sztárfotó
Kép
Vendég

Szia Szilvi! Üdv újra itt!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari: Dávid is kezd hurkásodni!!!!!!!!!!!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

sziasztok!

le kellett feküdnöm aludni,pedig napközben nem szeretek,mert utána még hullább vagyok...Lehet,hogy most jön(nek) ki rajtam az éjszakai felkelések????
nekünk 3 óra még mindig az alvási ciklus,éjjel és nappal is....irígylem azokat,akiknek a bébije már 4-5 sőt 6 órát is alszik 1 huzamba és nem horkol a férjük...) :roll:

Bari!
tényleg megjelentek az első hurkák Dávidon!

És mindkét Marcell is nagyon kis édes baba!

Szilvi,de jó,hogy otthon vagytok már!
mesélj!
Vendég

Kép CSAJOK!!!!!!
Meg voltam csuszva ithon egy kicsitt. Nincs semmi érdemleges segitségem.
Csak a párom,de mire ő haza ér munkából semmit sem várok el tőle. Egyébként ő fürdeti,a gyereket. Én csak annyit csinálok bepelenkázom,és felöltöztetem.És meg etetem. De tegnap már ő etette a lefejt tejcsivel. Olyan boldog.
Csak sokszor rossz mert KITUR!!!
Már mondtam is neki hogy akár dolgozhatok is,te meg jösz gyesre. Én ezt nem gondoltam. Annyira ügyes. :lol:

Eszünk,alszunk. 4 orát alszik,aztán eszik. Ez nem durva?? Sosincs fent egy huzamba sokat. Nem nézeget. Cicin is elalszik,keltegetem.
Éjszaka, 4,5 oránként kell enni. Magától,én nem keltegetem. De nappal kellene keltegetni,Nem???

GIGI??? SZerinted????

Sétálni még nem voltunk. Apa azt mondta majd holnap. Had legyen már 2 hetes. Én már ma vinném le, Később este. 7 körül.
Vonalzot raknék fel. Csak nem tudom már h.kell felrakni. meg honnan?? hol vannak jok?? mennem kell mert felkelt a főnököm.
TOVÁBBI SZÉP NAPOT NEKTEK!!!
Gratulálok!!! ibm,Bettica,Jevi,Almaani,Pirony,B.Szilvi25

Dobok képet.
Kép

Kata&Milán

oszman777

Osszmann!!
Gyönyörű kisfiú!!!!
Szerintem lesz ez még így se....úgyhogy ne nagyon keltegesd :lol:
Fog még neked egész nap éberkedni :lol:

Hurkák éljen!!!!!Amúgy direkt ezt a képet raktam mert itt tényleg van egy kis enyhe hurkásodás :lol:
Vendég

Csiri az én férjem horkol mint az állat...de én már olyan hulla vagyok hogy nem zavar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Oszman:cukorfalat ez a gyerek!Nem is két hetesnek látszik. :lol:

Csajok!Mit csinált ma az én édes kisfiam? :shock: :evil:
Pelenkáztam és ahogy elkezdtem törölgetni a fenekét durrantott egy nagyot,jó híg kakival együtt.Az ágyunkon a takaró és a barack színű padlószőnyegünk is sárga pöttyös lett.Nem voltam ideges.
Még nem száradt meg ahogy súroltam,de remélem nem lesz foltos.A pléd pedig a mosógépben.

Kép
melike

Most éppen úgy bealudt a drága,hogy nem is akart enni,pedig délben evett utoljára.Később újra próbálkozunk.

Kép
melike

Mia
Egészségedre!
Gondolod, hogy marhapörkölt után én vizet iszom :wink:

Melike
Ilyenek előfordulnak... :lol: :wink:
Nem mondhatom, hogy a kisfiam rám se carik... :wink:

Oszman
Én a nagy cula Petimet se hagyom ebben a melegben 2-3 óránál tovább ivás nélkül...

Bari
Akkor van tejecske :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="melike"]P írta:melikeelenkáztam és ahogy elkezdtem törölgetni a fenekét durrantott egy nagyot,jó híg kakival együtt.Az ágyunkon a takaró és a barack színű padlószőnyegünk is sárga pöttyös lett.Nem voltam ideges.
Még nem száradt meg ahogy súroltam,de remélem nem lesz foltos.A pléd pedig a mosógépben.

És ez még csak a kezdet!
majdamikor a maszatos kezével összefogdossa az ülőgarnitúrát vagy a függönyt...vagy indulás elött amikor teljes harci díszben,kulcs az ajtóban és bepisil...ésamikor olan kaját adsz neki ami nem kedvére való és rádköpi,nomeg a falra...

én a legjobban azt szerettem amikor télen 5 réteg ruha,sapka,sál,kiscsizma,overál,1 óra volt mire mindezt ráadtam a gyerekre és megszólal,hogy pisilni kell.... :wink:

De hidd el,mindez késöbb majd mosolyra derít,ha nagyobb lesz.... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Elég rég jártam erre,de mentségemre legyen mondva,eléggé elfoglalt 4 gyermekes anyuka vagyok,segítség nélkül ,a befőzési időszak kellős közepén,ráadásul tegnap temettük nagyapámat....

Rakok pár képet:

Holda egyébként tünemény kislány,eszik-alszik,szinte nem is halljuk sírni.Ha ébren van ,nézelődik.Tesók imádják...
Éjszaka 1x ébred hajnali 1 és 2 között.

Kép

Holle anyó...:

Kép

Tappancsok...:

Kép

Kép
orsitigris

Orsi!
Holda tényleg tünemény!
És minden elismerésem a 4 gyermekhez!!!És neked is,hiszen nem látszik rajtad a 4 gyerek!!!!!
Vendég

[quote="melike"]G írta:melikeigi:igazából én is utálom,ha benyúlnak a babakocsiba és van is ilyen ismerősöm (én nem mertem rászólni :oops: ),de ha csak a lábát fogja meg semmi baja nem lesz!

Melike
Néhány hónap múlva meglátod... a tappancsa és a keze felváltva lesz a szájában... vagy együtt.... :wink:
Vendég

Orsi: Holda nagyon aranyos! Nagypapádhoz őszinte részvétem. Mekkora a többi gyerkőc?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ancsika
Fakultatív védőoltás...
Most megkapja Tomi a rota+pneumo-ellenit... a második félévben a meningococcus ellenit... 1 éves kora után a bárányhimlő ellenit (ha addig nem leszünk barisok)

Montana
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi
Apa veheti a puskát :wink:
Vendég

húú nagyon cuki képeket raktatok fel! :)

ébresztgetés: én napközben 3-3,5 óránként felébresztem, ha esetleg túlaludná a kajaidőt. ha simire meg a felvevésre nem ébred fel, akkor tisztába teszem meg ilyesmi, szóval addig nyüstölöm, amíg magához nem tér. persze olyankor fel van háborodva, hogy miért is nem cicivel a szájában kelt fel. :D ma pl fél4-körül kellett volna ennie, 4kor még szunyált, felébresztettem, erre bekajált 190, azaz SZÁZKILENCVEN millit. ha nem ébresztem fel, akkor éhen halt volna???? :roll: éjjel nem ébresztem, eszik amikor akar. :)

pisi-kaki: Milán engem lassan rendszeresen lepisil, de már ügyesen próbálok ellene védekezni. kakiban még nem volt részem. :) csiri, szép jövőkép. :D

Montana: cumi nálunk is megvan, de furcsamód csak a nappali alváshoz kell, éjjel nem. ráadásul nappal sem mindig, mert most hogy ilyen bazisokat kajált, szinte egyből beájult, eszébe sem jutott a cumi. máskor meg rapli van, ha nincs a szájában. viszont vicces, mert ha hasonfekve kiesik a szájából, akkor elkezdi keresgélni, és addig küzd, amíg rá nem tudja tornázni magát (illetve a száját) az elhagyott cumira. bő 10perces sikertelen próbálkozás után szokott "szólni", hogy segítsek, de egy csomószor sikerül neki. :)

mia_snow

Sziasztok!
Engem is idegesít ha benyúlnak a babakocsiba,de amikor már képes bekapni a lábát akkor már ennyire nem érdekel a higiénia,hogy zavarna,hogy megfogja valaki a lábacskáját (gondolom nem egy tbc-s hajlétalan)

Ébresztés:ha Dávid nagyon alszik akkor a fürdetésre sem ébred,föl,még a köldökét is simán kezelhetem..a szemét kamillázhatom és csak alszik :twisted:
Teát nem nagyon kér de ez zavar,mert azért ő inkább táposnak mondható mint tejesnek(bár mindíg szoptatom)

Oltás:nekem azt a meningo-t nem is említette a védőnő :twisted:
De akkor kérni fogom azt is...egyedül a barihimlőt nem mert azon a nagyok is minden gond nélkül átestek.(tudom vannak szerencsétlen esetek)

Orsi örülök,hogy itt vagy!!Képek szépek(Vagyis a lányod szép rajtuk)...de én már láttam az iwiwe ezeket :wink:
Vendég

mia!!!
Mikor van hivatalos Milán napja. Mert van kettő is az évbe.

Kata&Milán

oszman777

Oszman: tudom, hogy 2 van, nem tudom melyik az "igazi". mi május 19-én szeretnénk majd tartani. még esküvő előtt beszéltünk arról, hogy semmilyen fiúnév nem tetszik nekünk, aztán amikor ki lett tűzve az esküvő dátuma, láttuk, hogy jééé, Milán nap, és hogymilyen jó és szép név a Milán, és ha fiunk lesz, így fogják hívni. szóval mivel az esküvő napja volt az ötletadó, a névnapot is akkor tartjuk majd. :)

mia_snow

sziasztok!

szilvi üdv itthon! jöhetnek a képek!

melike-nálam ugyanezt csinálta a kis Mira, csak szerencsére nem szőnyegpadlónk van, hanem hófehér szőnyeg a parkettán, s dobtam is a mosógépbe, egy kis kidörzsölés után, s miután láttam, hogy makacs a kaki.+én is kaptam, az egész felsőm olyan lett, ekkor elugrottam, lőtt még1et, amivel beterítette a szobát.
Egyébként rendre akkor kakil és pisil, mikor kibontom, de most már megvárom, s addig nem veszem el alóla a pelust. MIndig csücsörít, ha jön valami...

nagyon szépek a babák!!és tényleg hurkásodik Dávidka, az én kislányom még seholsincs hozzá képest, pedig 1 napon születtek.mennyivel is született Dávid?lusta vagyok visszanézni.

Ma az én gyermekemet úgy kell felrázni minden etetéshez.Tegnap is szépen alukált minden szopi között..Remélem nem vihar előtti csend. Éjszaka meg egy angyal.1szer kel kis nyöszörgésekkel, eszik, aztán alszik is vissza.

Cumija nincs, felveszem ha sír, de a 2. 3. gyerekeseket megértem, nem lehet könnyű, hisz a nagyobb is sok figyelmet igényel, főleg ha 2, 3 éves. fő a nyugodtság és a kiegyensúlyozottság.Én betettem azt a cd-t amit egész terhességem alatt hallgattam, ha kocsiba ültem. HÁt ne tudjátok meg hogy kikerekedett a szeme mikor meghallotta, tátott szájjal nézegetett körbe körbe.sikerült néhány mosolygós fotót készíteni, mindjárt felteszem.

oszman én úgy tudom azt a névnapot kell tartani, amelyik közelebb esik a születésnapjához, de ki ahogy gondolja, szerintem.

Kép
Kép
eyi

Kép mert teli a poci

összpontosítás a kakira

Kép

Kép
Kép
eyi

CSAJOK!!!
Hány ml tejcsit eszik egy 2hetes baby??? Mert Milán állandoan éhen kórász.

Kata&Milán

oszman777

Oszman: az én Milánom 2 hetesen napi 420-460 körül evett összesen, általában 50-80 között alkalmanként.
itt egy példa:
3:00 50
6:30 90
10:45 80
15:30 70
18:30 70
22:30 100

4 hetesen így nézünk ki:
3:00 130
7:30 120
10:00 100
12:30 50
16:00 190
19:20 110
20:40 70

és most lebuktam, statisztikusi végzettségem kiütött a gyerek etetésénél is. :D

mia_snow

Eyi:Dávid 3750gr-al született és nem vaskosabb mint a lányod csak az a kép van jó elkapva :lol:

Oszmann:nincs olyan,hogy mennyit KELL ennie!
Amennyi neki kell!!!na ezt jól megmondtam
na megyek mert esti sírás elkezdődött...fogalmam sincs ilyenkor mi a baja..
Vendég

[quote="oszman777"]C írta:oszman777SAJOK!!!
Hány ml tejcsit eszik egy 2hetes baby??? Mert Milán állandoan éhen kórász.

Elvileg 150 ml/kg az adag... ezt osztani kell a napi étkezések számával...
Gyakorlatilag... annyi anyatejet kapjon, amennyit elfogad...
Vendég

Gigi nem tudom mikor csináltad a júniusi babák című fotóalbumot de szuper jó :lol:
én most láttam :lol: köszönjük szépen :lol:
Vendég

Eyi!
A mosolygós kép zabálnivaló...
:wink:

Bari!
kis fáziskésésben vagy.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(1 hónapos minimum a fotóalbum) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

A lányom az éjjelt végig nyögte álmában...A párom meg végig horkolta....Én meg végig lestem a plafont...És hol a gyerekszobába néztem az alvó-nyögő kismenyasszonyt,hol apát bökdöstem,hogy vegyen fel más alvópózt,hátha halkul...szerintetek???tegnap délelött óta nincs kaka...Na nem az apukának,hanem Zoénak :lol:
Az espumisant beadtam neki minden kajánál,de úgylátszik immunis lett rá,a Mecsek baby teát nem nagyon fogadja el,de most főztem egy adagot...a védőnő azt mondja,hogy pár hétig legyek még türelemmel és kinövi...(szintén nem az apukája a horkolást,hanem Zoé a hasfájást...)
Én türelmes vagyok,csak a karikák gyülnek a szemem alatt.... :shock:

Anyósék ma jönnek haza a nyaralásból,tuti itt tobzódnak majd a hétvégén.... :evil: menni akartunk Mezőkövesdre vagy Abádszalókra,erre a páromnak dolgoznia kell,a lányok táborban,én meg Zoéval itthon várhatom,hogy anyósék hátha NEM jönnek.... :roll: :evil:
Vendég

Tényleg egy hónapos :oops: :oops:
Nem baj ma észrevettem...jobb későn mint soha :oops:

Én sem sokat alszok éjjel...mi meg a böfivel szenvedünk..majdnem kizárt ,hogy annyira meg tudjam böfiztetni,hogy ne jöjjö n álmában orrán száján...pedig akkorák böfizik,hogy azt hiszem már több nem jöhet...és mégis...fekve..én meg rettegjek,hogy meg ne fulladjon..

Most délelötti nyűglődését tölti a babakocsiban...éjjel meg ugye melettem...kiságy üres!!
Vendég

Csiri te olyan vagány vagy,hogy el mersz indulni strandolni abádszalokra Zoéval!!

Én kétszer voltam abádszalókon és nagyon tetszett...szivem szerint már indulnék is.
A balatont meg egyszerűen imádom,és annyira szeretnék eljutni idén legalább egy napra. :roll:
Vendég

bari!
A vízbe természetesen Zoét nem vittem volna....de van sátrunk ami árnyékot ad,babakocsiban is tud aludni,tisztába tudom tenni bárhol csak viszintes hely kell hozzá,az etetéshez pedig beülök a kocsiba és egy tetrapelust terítek a vállamra,hogy eltakarja a cicimet...
Semmivel nem teszem ki rosszabb és ártóbb körülményeknek mintha itt sétálgatnánk a városban...szerintem...

De ugye ez most áttolódott a jöv hét végére... :evil:

Na a kisasszony miután végignyögte az éjszakát,most láb és kézkalinpálásokkal,minden NYÖGÉS NÉLKÜL "játszik" az ágyon....
(tuti,hogy csak az éjszakára fejlesztette tökélyre a nyögést... :? )
Mindjárt csinálok fotót... :wink:
Vendég

Láb és kézkalinpálásokkal üdvözöltem reggel a "haverokat" 8)
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Csiri, a mi gyerekeinket össze kellene kötni!!!!!!!!!!!!! Dettó ugyanezt művelte Kristóf is. Mostanra fejlesztette ki a hangnélküli technikáját :twisted: :twisted: Ezt mondjuk 8 órával ezelőtt is kipróbálhatta volna :cry: Egy mosott car vagyok, és karikás a szemem és tele a t.....öm :twisted: :twisted: :twisted:
bluebox

sziasztok!

én sem aludtam sokat, Kitti fent volt 2:20-kor; 4:15-kor, 6:50-kor, és mindig minimum 1/2 órákat evett. Ja és 6:50-től nem alszik, én meg hulla-nulla vagyok.

Csiri: Zoé nagyon cukor! Édik ezek a ruhák!

Nah, megyek , mert a kisasszony éhes!

Pusz
Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri,Márti:ti azt mondjátok,hogy egész éjjel nem aludt a babátok?!Mert Máté "csak" fél 3tól csinálta ezt,de végem van.Most túl vagyunk egy hasfájós 20percen és végre elaludt a hordozóban. :lol:

Kép
melike

Szia Melike!

Igen én ezt állítom :cry:
bluebox

szia Melike!

Én is ezt állítom! :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?