A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kery!

Nem kell e miatt aggódnod! :)
A helyettesítő orvos is megcsinálja a beavatkozást.

Kép
nika28

Kery,

W.doki nekem azt mondta reggel, hogy most megy és hogy júliusban nem nagyon lesz. Attól ne félj, másik doki is meg tudja csinálni, nekem is csinálta már Zeke. A gyógyit is felírják szerintem.
vic12

Nika!!!

Köszönöm a válaszodat!!!
Sok pihizést és vigyázzatok Magatokra!!! :D
Vendég

Vic!

Én is ma (csütörtökön) voltam BMC-ben.
Én is 4 órát vártam W dokira.
Te hogy nézel ki? Szerintem biztosan láttalak.

Kép
akire79

Kira,Akire.
Mi volt tegnap a dokinál ?
Hogy vagytok ?
Mit mondott a doki ?

Én ma megyek!
Tessék drukkolni Nekem :shock: :D :lol:

Puszi

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Edóra!
Drukkolok neked mára hogy minden rendben legyen. Remélem ott van a baba!!!!

Nemone!
Tudom hogy most nyaralsz, de itt egy honlap ami mutatja hogyan alakul a hcg szint a különböző hetekben:
http://www.pirula.net/diakok/szuleszet/ ... galatt.htm
Ahogy látom a HCG szintet simán belefér az adott tartományba.
Remélem hogy emelkedik a HCG-d és kedden jó híreket kapsz!!!!

Rebe!
Megnéztem a lányokat a babásban. Nagyon édesek!!!!!
MÉg egyszer gratulálok!!!!!

Kép
vucuska

Noki!
Én drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!

Kép
vucuska

Köszi Vucuska :oops: :lol:

Kép
noki&potyi

SZiasztok!

Vic,Madrin
De szép helyen jártatok!!!!

Vic
Hajrá hatodik!!!!!!!

Madrin
Veled mi van?

Akkor most pontosan mikortól nem lesz W doki? Már jövő héten se? Vagy csak elsejétől? És egész júliusban nem lesz???? Valaki írja meg pontosan!

Edóra, Noki
Megy a drukk!

Nemone
Remélem, minden jól alakul!!!!!

Zsókuci, Süni, Baby, Anett... és a többi eltűnt lány??????

Beleolvastam a vitába, én is a duplatopic híve vagyok... Attól nem szakadnánk el egymástól. Az se együtt, se külön, hanem átmeneti megoldás, mindenki mindkét helyre írhatna, csak másra lenne kihegyezve a téma. De látom ezt más is felvetette, de nem reagáltatok rá. Csak ilyen balhé ne legyen.... Valamelyik kismami nem csinálja meg?

Sajnos nincs időm többet írni, üdv mindenkinek.

Drukk a szúróknak, eredményre váróknak, nyugalmas pocaknövesztést a kismamiknak, jó pihenést a pihenőknek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok!
Voltam ma BMC-be és meglehetősen korán végeztem.
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy mit jelent a méhnyálkahártya 7B? Ezt az egyet nem értettem.
A doki szerint július 7-én lesz a leszívás!

Mindenkinek megy a nagy drukk! És csak jó hírekkel jönni!!!!
gyoreneildi

Akire,

Tegnap fehér felsőben, fehér-fekete mintás szoknyában voltam, fekete masni volt rajta, fehér táska volt nálam, fekete papucs, és szemüveg volt rajtam.

Gil,
Lombik lesz, nem vállaltam be a 6.-at mert cisztám van, és nyár végétől én már lombikozni akarok. Aug közepétől szúrom a Decát.
Pontosan nem tudom mikor megy ela doki szabira, de azt mondta most és hogy júliusban nem nagyon lesz. Ennyit tudok én is.

Noki,
Drukk.

Vucuska,
Pihizz ezerrel...
vic12

gyorineildi
Ha jól tudoma a 7B a méhnyálkahártya vastagságát jelenti miliméterben. Elvileg a stimu során kissé vastagodik. Minél vastagabb annál jobb. 10-12 már jó.
Üdv
juzsika

Méhnyálkavastagság 7 mm, azt jelenti. a "B" betűt nem tudom... lehet, hogy bevérezve, nemrég múlt el a menzeszed? Nem akarok hülyeséget, de nekem bevérezve volt már, és mikor rákérdeztem, mondta, hogy akkor az normális dolog.

Nekem egyelőre úgy tűnik, hogy sikerült :)

Akire! Még mindig csak annyit szeretnék a táblába, hogy UH jövő csütörtök. Ez a biztos. A többit még nem merem. :roll: de egyelőre pozitív a dolog :)
edóra

Edóra! Juzsika!
Köszönöm a válaszotokat!

Edóra!
Küldök neked egy halk gartulációt, remélem minden oké lesz!!!!
gyoreneildi

Edóra!
Hú de titokzatos vagy. :D
Voltál ma a uh-on? Mesélj mit mindott a doki!

Noki?
Mi újság?

Kép
vucuska

Vic
Bocsi, nem vettem észre, hogy már lombikozni fogsz! De akkor még nagyobb az esély!

Edóra
De jóóóóóó!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok!

MEgcsinálom a másik topicot, már akartam, csak nem volt rá időm, de a hétvégén megcsinálom!

ÜDv
Kriszta
tubikriszta

EDÓRA!

Nagyon halkan és nagyon óvatosan, de GRATULÁLOK!
Beírtam a táblába, ha meg akarod osztani velünk, amit Te már tudsz, akkor szívesn fogadjuk! :lol:

Kép
akire79

Küldöm a TÁBLÁT:

Kép

Kép
Kép

Kép
akire79

Köszi az érdeklődést!
Nem szándékos a titokzatosság, hanem túl friss még a legutóbbi rövidke öröm utáni csalódásom... az első inszemem ugye azonnal sikeres volt, de a 6. hét betöltése előtt vége lett a kurta várandósságomnak. Eléggé megviselt.
Ez az inszem, hogy ismét sikeresnek bizonyult, elhatároztam, nem élem bele magam előre, nehogy megint nagyot csalódjak. (Ráadásul 2 nappal a pozitív teszt után volt egy fél napos barnázásom.) De, egyelőre úgy tűnik, nincs baj, ma vagyok 5+3-on. Az UH-n látszott valami petezsák-féle, a Hcg pedig 1500. Napi egy progreszteron szurit kapok, ill. emelt utrot, hogy biztosabban rendben is maradjon minden. Remélek, de nem akarok ilyen korán örülni.
edóra

Teljesen igazad van, hogy azok után ami Veled történt nem akarsz elhamarkodottan örülni, de ne csak reménykedj, hanem beszéld meg a kis pocaklakóddal, hogy ágyazzon meg magának és kész, más lehetősége NINCS! :lol:

Veled együtt BÍZOK benne én is!

Kép
akire79

Edóra!
Megértem hogy nem akarsz elhamarkodottam örülni, de ezek már azért jó jelek. Tényleg beszélgessél a babáddal és meglátod minden rendben lesz.
DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!

Kép
vucuska

Edóra!

Nagyon szorítok neked, tudom milyen a progeszteron szuri, én napi 2 ampullát kapok még most a 10. héten is, kitartás, és kívánom hogy minden álmod teljesüljön :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Edóra!

Nagyon szorítok Neked! :)
Csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, beszélgess a babáddal. :)

Kép
nika28

Sziasztok!
Ma voltam a BMC-ba és az eredményem a következő!
Bal oldalon 7-ből 4 db, a jobb oldalon 11-ből 7db.
Ennyit mondott a doki!
Ja!
És,hogy a mnyhártya 7mm.
Hétfőn kell mennem újra UH-ra és vérvételre.
Fogalmam sincs,hogy mikor lesz a leszívás?!
Tudnátok Nekem valami biztatót mondani,mert nem tudom,hogy ez most jó vagy nem!

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Noki!

Ezek jó eredmények. Nem kell aggódnod. :)
Meglátod, észre sem veszed és már lesz is a leszívás.
Hihetetlen, hogy milyen gyorsan tudnak növekedni a tüszők, és a mnyh.

Kép
nika28

Sziasztok,

Csak egy villám-bekukk! :oops:

Edóra,
nagyon-nagyon szorítok, és mennek a drukkok is! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Noki,

Szerintem ez szép eredmény, növesztgesd csak a petikéket, és a méhnyálkahártyádat tovább! :wink: Mennek a növesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Olvaslak ám benneteket folyamatosan, csak nincs sok időm, meg energiám már írni. Én jól vagyok, a tanfolyam jól megy, bár nagyon fárasztó így munka mellett. Egészségileg: a torok- és orrtenyésztésem negatív lett, de kell mennem arcüreg CT-re hamarosan.

Sok puszi, jók legyetek! Szerintem vasárnap jövök hosszabban.

Kép

Kép
zsókuci

Nagyon megnyugodtam,mert nem tudtam,hogy ezek az eredmények jók vagy sem :shock:
Nika
Valóban nagyon hihetetlen,hogy mennyire növekednek a petécskék....
Én azon aggódtam,hogy nem érzek semmit hiába szúrom magam és ,hogy biztosan nem is növekednek a tüszőim :oops:
És tessék :lol:
Zsókuci
Neked is köszönöm a növesztőket, rámfér :lol:
Jó tanulást ebbe a melegbe, és jó munkát!
Próbálj pihenni egy kicsit azért .
Örülök,hogy jók lettek az eredményeid, és nagyon drukkolok Neked,hogy CT-n is mindent rendben találjanak!!!

Kép
noki&potyi

Mi ez a nagy csend ?
Mindenki nyaral :lol: ?

Kép
noki&potyi

Mindenkinek köszönöm a szép szavakat a sok drukkot és a bátorítást. Igen, hogyne, beszélgetek a babával, sőt naponta többször elképzelem magam, amint hónapról-hónapra nagyobb a pocakom, és kis füzetet is nyitottam, benne gólyával és babaképekkel, hogy igenis ő egészségesen meg fog születni.
De közben ott az a titkos félsz, ami remélem, elmúlik, ha valóban a vizsgálatokon is megerősítést kapok majd.
Azta, Witch! Napi 2 progiszuri! Hős vagy. Itt mindenki egy hős, de valahogy a progiszuri tövig szúrása külön katasztrófa azzal a nem hajszálvékony, és ráadásul hosszú tűvel... Legalábbis nálunk a párom is triplán remegett, én is. És ez csak napi 1, és úgy néz ki a 10-es adag után nem is kell tovább. Még 8 van hátra.
Persze ez a legkevesebb már nekünk, babára vágyóknak.
edóra

Edóra
Én is csináltam egy füzetet és könyvjelzőt is amin még nem igazán látható a szülés időpontja,de remélem,hogy nemsokára láthatóvá tehetem :oops: :lol:
Én nagyon kívánom Neked,hogy minden rendben legyen és drukkolok tiszta szívből!
Minden jót!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Megjöttem!

A nyaralás végülis jó volt, mert szép helyen voltunk, jó volt a kaja, gyönyörű tiszta volt a víz, de ennek ellenére valószínűleg soha többé nem megyünk Horvátországba. Odafelé 2x kerültünk be dugóba, visszafelé 3x is, és kb. 2-3 órát csúsztunk emiatt. Aztán ott volt a kompra várakozás. Hát, azt tudtam, hogy sokat kell majd várni, de hogy a 3. kompra férjünk csak fel, na az egy kicsit felháborító (8,5 óra várakozás). Visszafelé szerencsére megúsztuk, mert felfértünk az elsőre, de ennek az volt az ára, hogy hajnal 4-kor keltünk.

Az injekciókat végül sikerült beadnia a férjemnek, de az első nagyon nehezen ment, mert elég vastag, hosszú az a tűvel kell beadni. Szegénykémnek úgy remegett a keze, legalább 5 percig tartott mire összeszedte a bátorságát és beszúrta. Aztán megkaptam minden este, és nem is volt annyira vészes, csak egyszer fájt, de akkor úgy megijedt a felszisszenésemtől, hogy rögtön kihúzta a tűt. Na, én meg jól leszúrtam, hogy mi a francot csinál, most mégegyszer meg kell szúrnia, de ez már nem volt olyan vészes. Viszont másnap mindig fáj az injekció helye, pedig próbálom kimaszírozni, hogy ne csomósodjon be, de ezek szerint nem eléggé. Tisztára szita már a fenekem, és lila is, mert a nagy tű miatt mindig vérzik. De kibírom, ha ez kell! Csütörtökön már volt hányingerem, pénteken csak picit, és tegnaptól szinte állandóan érzem. Tegnap reggel csináltam azért egy tesztet itthon, és rögtön + lett, sőt a tesztcsík erősebb volt, mint a kontrollcsík!. Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy holnap mit mond a doki!

Edóra,

Nagyon drukkolok Neked!+++++++++++++++++++++++++++

Vucuska,

Köszönöm szépen azt a táblázatot, megnyugtató, hogy mégsem volt az én értékem olyan alacsony! Te hogy vagy? Gondoltam ám Rád, és gratulálok a picikéidhez!

Noki,

Szorítok Neked nagyon, hogy minden rendben legyen!+++++++++++++++++++++++++++

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone!

Sajnálom hogy adódtak kellemetlenségek a nyaralás alatt.
Viszont annak nagyon örülök hogy jó irányban alakulnak a dolgok nálad. Remélem hogy holnap a doki is megerősíti a pozitív híreket!
NAGYON DRUKKOLOK NEKED!!!!!!
Aranyos vagy hogy gondoltál rám. Én köszönöm jól vagyok, itthon pihengetek, de azért csütörtök óta már sétálgatok esténként, amikor már nincs annyira meleg. Most már azért kezdek izgulni péntek miatt. :oops:

Noki!
Drukkolok mára!
Remélem minden rendben lesz!

Kép
vucuska

Nemone
Kérünk képeket :lol:
Sajnálom,hogy ilyen kacifántosra sikeredett az utatok,de azért örülök,hogy jól éreztétek magatokat!
Annak meg még jobban örülök,hogy pozitív teszteket produkálsz :lol:
Remélem Én is nemsokára ezt teszem....
Sok ---- csíkosat láttam már és kicsit unom már!
+Kell a változatosság+ :lol: :D :shock:
Köszönöm,hogy szorítasz értem! :oops: :lol:
Progi szurit Én is kérem a doki,hogy írja fel,biztos ami biztos!
Pihenj sokat és kitartást a rosszulléthez!

Vucuska
Köszi Neked is a drukkot!
Most jöttem nemrég haza a BMC-ből, vérvételen voltam,de megyek is vissza....... 12:30-kor indulok :shock:
14-14:30-ra megyek vissza egy gyors UH-ra és akkor remélem jó híreket kapok.....
Majd jövök és leírok, elújságolok mindent amit a doki mond!
Pihengess Te is sokat!
Alig várom már,hogy péntek legyen és olvassam a jó híreket amiket írsz majd!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi :lol: :lol:

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Nemone,
Remélem, hogy jó hírekkel jössz majd hozzánk! Olyan izgi, de szerintem az erős + teszt, az már nagoyn-nagyon jót jelent! :)
Szerintem így már a nyaralás rossz dolgait is el fogod felejteni :)

Noki,
Szerintem is jók az eredményeid, hajrá és reméljük, a héten már lesz leszívás, majd írd meg, hogy mit mondott ma a doki!
Tudsz valamit Kiráról?

Akire,
Beírhatod ám oknak nálam a PCO-t és a peteérés hiányát!

Puszi
Kriszta
tubikriszta

Tubikriszta
Kirával minden a legnagyobb rendben van hála égnek!
Növöget látványosan a pocakja és a babó is szépen fejlődik!
Valami probléma van nekik az internet szolgáltatóval,mert kidobja őt folyamatosan a rendszer!
A héten mennek elintézni a dolgokat és lehet,hogy szolgáltatót kell váltaniuk, tehát nem lehet tudni,hogy mikor tud jelentkezni!
Addig is ha van valami vele kapcsolatba akkor Én jelentem majd Nektek!

Puszi

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Most jövök BMC-ből, volt ultrahang és vérvétel. A mnyh. 11 mm, a bal oldalon van egy 16-os, meg több kisebb, a jobb oldalon egy 12-es meg kettő 11-es. A Merional adagomat felemelte a doki napi 6-ra! Közülettek szúrta magát valaki ennyivel? Miért kell ilyen "sok"? Eredményeim jók szerintettek? Kicsit el vagyok keseredve, hogy még mindig emelt az adagon.
gyoreneildi

Sziasztok!
Megérkeztem és a mondom a híreket!
Tehát: jobb oldalon 7db tüszőcske 12-15 mm
Bal oldalon 8db tüszőcske 15-16mm, mnyh 12mm.
Pénteken leszívás,de szerdán még mennek kell vérvételre, Uh-ra megint.

gyoreneildi
Nekem azt mondták ezekre az eredményekre a csajok pénteken,hogy jók(kb ilyenek voltak az Én eredményeim is)
Még nem is hallottam ilyenről,hogy 6 merional?!
Ez biztos,nem hallottad félre? :shock: :shock:

Kép
noki&potyi

Noki!

Kezdek így egy kicsit megnyugodni, de majd szerdán kiderül mizu.
Sajnos nem hallottam félre, mondta a doki, hogy jó volna ha 2*3 Merionalt szúrjak, mert az volna a legjobb.
gyoreneildi

Gyoreneildi!
Nekem az utolsó héten hétfőn és kedden kellett 2-2 Merional reggel és este majd szerdán meg 4-4, szóval 8 kellett aznapra meg még a 2 tüszőrepesztő. Ettől az adagtól biztos szépen beindulnak a tüszőid a növésben! :wink:

Noki!
Ezek nagyon szép eredmények. Pénteken biztos sokat le tudnak majd ezekből szívni. Nekem azt mondta az asszisztens a leszívás előtt 2 nappal hogy a 17 felettiekkel lehet számolni. Neked addigra biztos mindegyik meghaladja majd ezt a méretet.
Nekem ez be is jött: 5 tüszőm volt 17-nél nagyobb, ennek ellenére 6-ot le tudtak szívni, de végülis a megtermékenyítés után 5 lett életképes.

Kép
vucuska

Noki!

Ezek nagyon szép eredmények!
Látod? Kár volt izgulni! :)

Kép
nika28

Noki!

Szép eredmények, remélem ebből babó(k) lesz :).

Nemone!

Én május 2. óta kapom a progi szurit, jegeld, borogasd, és kend árnikakrémmel a csomókat, nekem úgy ahogy használ, bár már a csajszi aki beadja (amúgy nővér) a szurikat nehezen talál csomó mentes helyet... :oops:
Teszt: Nekem csak halvány volt az a teszt, de mégis itt az én manóm. remélem neked is, szorítok, és várom holnap a híreket :)!

Vucuska!

Nagyon szorítok neked, és remélem te is pozitív eredménnyel jösz :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

witch,nika,vucuska
Köszönöm az elismerést :oops: :lol:
Beszélgettem a hasamhoz és biztattam őket(tüszőcskéimet),hogy ha megnőnek akkor baba lesz belőlük és az nekik is és nekem is jó :oops: :lol:
Lehet ,hogy már kicsit bekattantam?
Vagy valamelyik szuri mellékhatása ez?
:lol:
Puszi Nektek!
Witch
Látszik már a pocaklakó,hogy odabent van?
Nincs kedved képet felrakni róla?
Kíváncsi lennék rá,biztosan nagyon helyes kismami vagy!

Kép
noki&potyi

Lányok :!:
Mi van veletek :?: :!:
Szinte csak 3-an 4-en írogatunk egymásnak..... :roll:
A többiek nyaralnak,vagy mi van velük :?:

Puszi Mindenkinek :!:

Kép
noki&potyi

Én vagyok, és minden nap benézek, csak nagyon lapítok, mert nem érzem, hogy kellően fokozódnának a tüneteim, sőt, a mellemmel nem vagyok elégedett. Lehet, hogy csak para az egész, nem tudom, de úúúúúgy félek. Csütörtökön UH, kibírom addig, csak roppant nehéz....
edóra

Én is itt vagyok csak most az új topicban kértem tanácsot a kismamiktól.

Noki!
Te is hamarosan az leszel! :wink:

Edóra!
Nagyon drukkolok neked! Sikerülnie kell! És most teljesen átérzem az aggodalmaidat, én is nagyon félek a péntektől.
De mint ahogy a másik topikban is írták a lányok mindenkinek másképpen reagál a szervezete.

Kép
vucuska

Én is itt vagyok, csenben olvasgatlak titeket, csak most sok a meló. Nagyon sokat én most nem tudok írni, mert nem igazán történik velem semmi, nagyon várom már az augusztus-t hogy elkezdjük a lombikot. Igazából be vagyok miatta sózva, és annyira azt érzem ennek már sikerülnie kell. Viszont aug-ban a párom itthagy 3 hétre elhúz a Kaukázusba, de én akkor még csak a Decát kezdem szúrni.

Amúgy annyi van, nem akarom elkiabálni, de úgynéz ki lehet, hogy végre el tudjuk adni a lakást, és aug végén tudjuk folytatni az építkezést. Úgyhogy a baba/babák remélhetőleg már az új házba születnének.

Majd megpróbálok feltenni képet a nyaralásról.

Jövő héten megyünk vitorlázni a főnököm hajójára a Balcsira csapatépíteni.

Drukk mindenkinek akinek kell, és titkon azért remélem nagyon hogy nemsokára én is csatlakozhatok a másik topichoz máááááá.....
Nemone, Vucus most ti vagytok előttem, és annyira bízom, hogy tuti siker a lombik a sok inszem után.

A Decától nem voltatok rosszul? A Gonal F az olyan, mint a Merional???? merthogy majd azt kell is kell szúrnom..............

Nemone,
szerintem tuti a siker.....drukkolok nagyon
vic12

Edóra
Ne keresd a tüneteket!
Ahogy írtad is ez mindenkinél másképp van!
Hinni kell benne és Én tudom,hogy sikerülni fog!
Nagyon-nagyon drukkolok Neked is!
Kép

Vucuska
Annyira kedves vagy és remélem,hogy igazad is lesz,hogy nemsokára Én is és Te is a másik topikon folytatjuk a beszélgetésünket egymással is és a többiekkel is...
Aztán jövünk ide is vissza tanácsokkal ellátni azokat akik ugyan úgy küzdenek a babáért mint most jelenleg mi :wink: :lol:

Vic12
De jó hírek ezek!
Mi is januárba költöztünk az új házunkba és májusba letudtuk az esküvőt is,tehát Én is úgy vagyok vele,hogy jöhet vagy jöhetnek a babák!
Én az elején a decatól nem voltam valami jól,de aztán pár nap után hozzászokott szerintem a szervezetem és minden rendbe jött!
A Gonal-F olyan mint a Puregon(pisztolyos és nagyon könnyen használható)meg sem érzed....

Lányok
Azt hittem ,hogy végre nyugodtan rákészülhetünk a lombikra,de sajnos adódott egy probléma!
Nekem legalábbis az!
(Lehet,hogy egy kicsit most megköveztek,de komolyan nagyon utálom) Ideköltözött vasárnap a Párom húga és Én nagyon nem örülök neki!
Szegénykém 19 éves és azt hiszi ,hogy körülötte forog a világ.
Tegnap este már közölte velem,hogy marha jó ha összejön a baba mert akkor pont a vizsga időszak alatt fog itt nyavalyogni :shock: :shock: :shock:
Mi úgy beszéltük meg,hogy 3- max 4 hónapig maradhat itt,de Ő közölte,hogy lehet,hogy marad akár egy évig is ,mert neki kell a pénze a sulira....
A barátja nem gyengén agresszív volt hozzá és mi "barmok" megsajnáltuk nehogy baja legyen szegénynek(megverje stb...)
Most ki vagyok borulva,mert a Párom képtelen ezt vele normálisan letisztázni!
Tudjátok az ő kicsi pici húga :cry: :shock:
A lakás teljesen fel van forgatva és azt hiszem most nem a takarításnak kéne a legnagyobb gonomnak lennie!
Festést kellett csinálni és még a szobákat is teljesen át kellett rendezni.
Ráadásul a földön van az összes ruhánk és csak jövő 7en valamikor tudjuk a helyükre pakolni a dolgokat és.......
Hétfőn beültetés!!!!
Minden ragyogott és készültem a legnagyobb nyugodtsággal a lombikra :cry: :cry: :cry: És tessék...ez az Én formám!
Este már jót veszekedtünk ezek a Párommal és félek,hogy erre nem csak a lombikunk ,de még a kapcsolatunk is rámehet!
Ne haragudjatok,de muszáj voltam kipanaszkodni magam!

Puszi Mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Noki,

Hú nem tudom, ez nehéz kérdés, én ebbe nem szeretnék beleszólni, sem tanácsot adni, de az biztos, hogy ez most nem lesz így jó neked. Valahogy ki kéne ezt kapcsolni, persze tudom, hogy nem lehet. Csak egy kérdés? miért nem a szüleihez költözik?
Csak pont most kellene neked a teljes nyugi. Remélem betegácsiba vagy az eredményhirdetésig, és nem dolgozol. A takarítást meg a beültitől felejstd el vagy fogd be a kiscsajt, ha már nálatok lakik, ennyit segíthet nem???????????????

Persze nehéz ügy egy költözés, meg ház berendezés, és nagy valószínűséggel a mi költözésünk albérletbe is egybe fog nagyjából esni a lombikkal hát az frankó lesz. Mert a ház karácsony előtt nem nagyon lesz kész, az már tuti.

De ez a lombik is maga egy tiszta para? Lesz e elég tüsző? Le tudják e szívni? Mennyit tudnak megtermékenyíteni? Mennyi fejlődik? És persze sikerül e az idegőrlő 2 hét után......jaj én a leszívástól nagyon félek, pláne Brumi óta brrrrrrr.....főleg attól mit szúrnak át, és sajnos benne van a pakliban. :? De annyira szeretném már megkapni a 2 kis embriót. Ugyanakkor meg para, hogy egyre kevesebb a tb támogatott lehetőség. Na ettől is kivagyok. De sikerülnie kell, szinte mindenkinek sikerül lombikkal.
vic12

Sziasztok!

Megjöttem a BMC-ből, és meglepően hamar végeztem, mert csak UH volt, nem kellett a vérvétel, mert látszott a picikénk! 7 mm-es petezsák, és jó helyen ágyazta be magát! :lol: Jövő héten újra megyek UH-ra, és addig szúrnom kell még a progit.

Witch,

Köszönöm a tippet, kipróbálom, mert a tegnapi injekció nagyon fájt, és a legjobban a férjemet sajnálom ilyenkor, mert megijed a felszisszenésemtől.

Noki,

Próbálj meg megnyugodni, és nem foglalkozni vele (bár tudom, hogy nehéz)! Drukkolok, hogy minden jól alakuljon, mert nektek a babát(i)tok lesznek úgyis a legfontosabbak, és nem a húgica!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?