Edóra
Ne keresd a tüneteket!
Ahogy írtad is ez mindenkinél másképp van!
Hinni kell benne és Én tudom,hogy sikerülni fog!
Nagyon-nagyon drukkolok Neked is!
Vucuska
Annyira kedves vagy és remélem,hogy igazad is lesz,hogy nemsokára Én is és Te is a másik topikon folytatjuk a beszélgetésünket egymással is és a többiekkel is...
Aztán jövünk ide is vissza tanácsokkal ellátni azokat akik ugyan úgy küzdenek a babáért mint most jelenleg mi
Vic12
De jó hírek ezek!
Mi is januárba költöztünk az új házunkba és májusba letudtuk az esküvőt is,tehát Én is úgy vagyok vele,hogy jöhet vagy jöhetnek a babák!
Én az elején a decatól nem voltam valami jól,de aztán pár nap után hozzászokott szerintem a szervezetem és minden rendbe jött!
A Gonal-F olyan mint a Puregon(pisztolyos és nagyon könnyen használható)meg sem érzed....
Lányok
Azt hittem ,hogy végre nyugodtan rákészülhetünk a lombikra,de sajnos adódott egy probléma!
Nekem legalábbis az!
(Lehet,hogy egy kicsit most megköveztek,de komolyan nagyon utálom) Ideköltözött vasárnap a Párom húga és Én nagyon nem örülök neki!
Szegénykém 19 éves és azt hiszi ,hogy körülötte forog a világ.
Tegnap este már közölte velem,hogy marha jó ha összejön a baba mert akkor pont a vizsga időszak alatt fog itt nyavalyogni
Mi úgy beszéltük meg,hogy 3- max 4 hónapig maradhat itt,de Ő közölte,hogy lehet,hogy marad akár egy évig is ,mert neki kell a pénze a sulira....
A barátja nem gyengén agresszív volt hozzá és mi "barmok" megsajnáltuk nehogy baja legyen szegénynek(megverje stb...)
Most ki vagyok borulva,mert a Párom képtelen ezt vele normálisan letisztázni!
Tudjátok az ő kicsi pici húga
A lakás teljesen fel van forgatva és azt hiszem most nem a takarításnak kéne a legnagyobb gonomnak lennie!
Festést kellett csinálni és még a szobákat is teljesen át kellett rendezni.
Ráadásul a földön van az összes ruhánk és csak jövő 7en valamikor tudjuk a helyükre pakolni a dolgokat és.......
Hétfőn beültetés!!!!
Minden ragyogott és készültem a legnagyobb nyugodtsággal a lombikra

És tessék...ez az Én formám!
Este már jót veszekedtünk ezek a Párommal és félek,hogy erre nem csak a lombikunk ,de még a kapcsolatunk is rámehet!
Ne haragudjatok,de muszáj voltam kipanaszkodni magam!
Puszi Mindenkinek!