Megdöbbenve olvastam Niki tudósítását Barbiékról.
Barbi, nagyon remélem, hogy gyorsan felépültök mindannyian és nagyon nagy gratula a babához. Annak ellenére, hogy ilyen hamar érkezett nagyon szép súlya van és biztosan minden rendben lesz vele! Remélem, hogy akad segítséged ebben a nehéz időszakban!
Hétévégén mi is kirándultunk, alig érkeztünk vissza időben, hogy férjecském megnézze a döntőt. Az M7-es be volt dugulva rendesen, de végül csak hazeértünk. Mi is jó messze voltunk, Nagykanizsa környékén, gyönyörű kis faluban, 148 lakosa volt

madárcsicsergés, erdei vonat, kirándulás, fürdés, semmi térerő vagy más zavaró tényező. Zéti nagyon élvezte a társaságot és a fürdést. Egy 50 fős bandával voltunk, sok gyerekkel.
Ági, szerintem a keddi előadás pont arról fog szólni, amire kíváncsi vagy. Különben én sem tudom mit kell vinni, igaz én nem is izgatom magamat ezen

egyrészrt vannak elképzeléseim, meg majd a szülésznőtől megkérdezem, ha találkozunk. De az még sokára lesz. Kár, hogy nins torna, most tudnék menni

az előadáson remélem találkozunk holnap. Nem tudtam, hogy szülinapod volt. Ezt meg kell ünnepelnünk

esetleg kedden az előadás után ráérsz???
Köszi Titi a híreket. Juditnak üzenem, hogy kitartás, nehéz lehet nyugton maradni és annyit feküdni, de megéri.
Vica, ne aggódj az antibiotikum miatt. Én az első terhességem alatt kétszer is kaptam és megbíztam az orvosomban, hogy olyat ír fel, ami tényleg nem árt a babának. Azt tudnod kell, hogy minden gyógyszerre azt írják, főleg az antibiotikumokra, hogy terheseknek nem ajánlott. Mégpedig azért, mert nem végezhetnek vizsgálatokat terheseken, ezért biztos, ami biztos ráírják.
Pöttöm, ha jól emlékszem Lanesome volt a neve annak a mellbimbóvédőkrémnek, amit használtam és nagyon jó volt. Pici kell belőle, nem kell lemosni.
Eszter, mi az említett Ung.Infantumot használjuk , a kék-fehér tubusost, mert azt hiszem több fajta is van, de ez nem halszagú és nekünk nagyon bevált. Csak akkor használok mást, pl. Neogranormont ha nagyon bepirosodik a feneke Zétinek.
Szuszu, eldobható pelenkaalátét bababoltokban kapható, én a Brumi Maciban vettem a Mester utcában, de több helyen láttam már. Arra jó, pl. ha mentek dokihoz vagy vendégségbe, akárhová, azt leteríted, tisztába teszed rajta a gyereket, biztosan steril és nem koszolsz vele össze semmit

Pl. nem pisili le a gyerekorvosi rendelőt (csak ha messzire hord

)