A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

CsajokKép
Képzeljétek hajnalban a főnököm felhívott a párom mobilján, mert az enyém ki volt kapcsolva, hogy azonnal jöjjek, be mert áll a bál, és át kell tervezni a jövő évet. Tiszta idegbeteg voltam egész délelőtt, tök fejetlenség van itt. Aki pénzvilágban dolgozik az érzi.KépKépKép A délelőtt folyamán többször a sírógörcs szélén álltam. Délben felpattantam, és kimentem a Marks and Spencerben vettem magamnak egy pulcsit, mert Ti értitek, hogy kellett a lelkemnekKépKépKép

Már jobban vagyok, de szerintem még karácsony előtt kihajtják a belemet.Kép

AlenaKép
Az a repesztés szurival jó ötlet. Szerintem már nem lesz cisztád, de tornázz jó sokat, hogy kipukkadjon! A depis korszak engem is elkap néha, én meg a Megasztáron bőgtem el magam tegnap, pedig semmi sírnivaló nem volt benne, csak ahogy a szülők meg voltak hatódva a gyerekükön.KépKép Tök nem vagyok normális már.

LujzaKép
Ha van híred a méretekről írj. Tudod a jó nagyot szeretjükKépKépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Csutka!
Az időjárás szélsőségeivel én is igy vagyok! Kép
Lányok, 6-ra megyek a dokihoz és már annnnyira ideges vagyok, izgulok,.....
Évici

Éva
Évici

CatKép

Hasonló helyzetben vagyunk. Összefüggöen talán három napot leszek otthon az Ünnepek alatt. IszonyatKép

ÉviciKép
Ne izgulj, itt egy kis++++++++++++!Kép Sok sikert!

Na, irány az otthon melege, meg a mosogatás....

Pusz
Csutka
csutka

Lányok,

Köszi a vigasztalásokat. Ezeket is kicsit megkönnyeztem.Kép Kép

Cat Kép
Ez nem semmi, hogy hajnalban berendelnek! Jó kis év végi hajrá lehet nálatok. Azt a pulcsit teljesen megérdemelted! Kép

Lujza Kép
Imádom a karácsonyt, és készülök is rá. Már meg is vettük az összes ajándékot, bizony.
Csak valahogy most egy csomó más dolog is eszembe jut, ahogy közeledik az ünnep, és azért szomorkodom.

Puszi, Alena
alena

Lányok!
Én is haza akarok már menni! Kép Reggel 1/2 7 óta robotolok! Kép Grrrr... már mindenki hazament, aki utánam jött! Kép

Karácsony!
Jaj de várom már! 2 hét szünet! Kép Kép Kép

Évici!
Drukkkkkkkkkkk hegyeket küldök neked! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!

Jajj, úgy örülök. Nem lehet semmi baj, hiszen szeded a bogyókat nem?
Az én pindurkám, már nem is annyira pindurka és egy ördögfiókaKép De komolyan, egy pillanatra nem maradmeg a fenekén, és folyton a nyomában kell lenni,mert mindig valami rosszaságon töri a fejét. Már 14 hónapos, megy, és mászik felfelé mindenre. Ezenkívül veszettül hisztis.... Kívánok neked is egy ilyen imádnivaló hisztis-rosszcsont-ördögfiókátKépKépKépKép

Ha nagyon off, beszélgethetünk emilben is!

puszi
sasha

Kép
sasha

Lányok! Szombaton sajna késön vettem észre, én is lemaradtam, hogy a Spektrumon van egy uj sorozat, ma este ismétlik Mesterséges megtermékenyités a cime. 5 részes, lehet hogy a köv. megint szombaton lesz, nincs tv ujságom. De lessétek akkor is!

Ritkán netezek, most még többet fekszek, hogy kihuzzam januárig, akkor legkésöbb befektetnek. Nem tudom kinek kell most a drukk, Virágnak, Gittának és persze mindenkinek megy!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

CsutkaKép
Őszintén sajnállakKépKép Nálunk ugyanez az őrület bent, és megyek haza mosogatni, vacsit főzni, így folytatódik a robot, bár ez sokkal kellemesebb.

AlenaKép
Mi még semmi ajándékot sem vettünk meg, és azt sem tudjuk, hogy kinek mit vegyünk, csak nagyjából vannak sejtéseink. Szerintem utolsó pillanatban lesz szaladgálás, pedig sosem hagytam a végére. Ez egy méltó befejezése nálam egy szar évnek.Kép

GittaKép
A 2 hét pihiért rettentően irigyellek.KépKép Szerintem a munkahelyemről esek be a karácsonyfa aláKép

VirágKép
Mi van Veled ? Elvesztél a munka útvesztőjében ?

JoviKép
Jó lenne ha bejelentkeznél, mert nagyon érdekel, hogy mi van Veletek !!!!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

ÉviciKép
Mi volt a dokinál?
Egcsi
egcsi

Sziasztok!
Emlékszik itt még rám valaki? Azért figyeltem ám, ha nem is látszott. Képzeljétek, pillanatokon belül 9 hónapos a kisfiam. Annyira szalad az idő. Még most írogattam ide és most a kistesót tervezzük. Olyan jó lenne, ha most simán összejönne. Kép

Alice Kép
Hatalmas gratula!!! Olyan jó, hogy végre sikerült!

Virág, Gitta
Nektek is megy a nagy drukk. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

GittaKép
Szolj, ha lehet gratulalni, mert addig csak szoritani tudok, de azt nagyonKép

CatEyeKép
Sajnalom, hogy ennyit kell dolgoznodKép Azt a pulcsit meg igenis megerdemledKép Ennek is van jo oldala, hogy most vegkepp nem ersz ra a baba project-ra gondolni.

AlenaKép
Nem szabad szomorkodni! Jol kibogod magad es utanna mar lehet is mosolyogniKép En is igy szoktam mostanabanKép Nem tudom hol tartotok a Veszhelyzetben, nem akarom elrontani senkinek a kedvet, de volt egy olyan resz, amin en az egeszet vegigbogtem. Meg jo, hogy a parom mar aludt, mert eleg hulyen neztem ki egy halom zsebkendovel korulottem.
Viszont az idojaras szelsosegeivel en is igy vagyok, pl. imadom a hatalmas viharokat. Lehet, hogy valami gond van velem??Kép

LanyokKép
Ha lehet,es akinek van feleslegesen raktaronKép holnapra kernek egy kis drukkot, ugyanis ma voltam uh-n a 11. napon es harom szep nagy tuszocske volt, amikhez kaptam innyekcioot es holnap delutan inszem!! Ugy izgulok, hogy azt el sem tudom mondaniKépKép Ha valakinek van hasznos tanacsa az inszemre, legyszi ne kimeljen, hogy fel tudjak keszulni ra.

Vica
vica72

EdelweissKép
Tényleg jó nagy már a kisfiad!Kép Drukk a kistesóhoz!

VicaKép
Nagyon szorítok!Kép

Egcsi
egcsi

Edwlweis DrágaKép

Nagyon édes vagy hogy gratulálszKép de talán te már tudsz valamit amit én még nemKép Kép
Sajna még eddig nem sikerült de ha belegondolok mostanában nagyon egybevág minden.Én emlékszem ám rád és nagyon remélem hogy hamar jön az a kistesóKép
Tegnap megint jósoltattam eggyet olyan kis rossz vagyokKépés az jött ki hogy úton van a babaKép most meg bejövök dolgozni és mit látok??? EdelweisKép

Mindenkinek cuppantás
Alice
malice

SziasztokKép
Ma reggel voltam UH-on és a jobb oldalam elég szépen beindult, de a bal kicsit lemaradt.A jobb oldalamon van egy 16,15,két 14mm-es tüsző és még pár kissebb, a bal oldalamon négy db 10mm-es. Most a Menogon adagon emeltek, ma és holnap 2ampulla, a Gonal-F továbbra is 2 ampulla és a Suprefact maradt. Szombaton ismét UH és hétfőn punkció. A nyh-m 9mm. Ja és a 10. napon vagyok.
VicaKép
Megadrukk megy ezerrel KépKép++++++
EdelweissKép
Én is emlékszem rád. Húúú, baromira megy az idő...
Lujza
lujza

Sziasztok!

Sasha!
Örülök neki, hogy jó kis rosszcsontod van! Kép Írhatsz e-mailban is, hogy ne zavarjuk vele a többieket! Kép

Edelweiss!
Kistesó? ÓÓÓÓÓ! De jó! Kép

Lányok!
Elöszőr is egy jó hír: most találkoztam Dorissal, mentek haza a picikkel a kórházból! Kép Nagyon boldog volt!

Akkor a rossz hír:
Semmi sem biztos, 3 lehetőségem van a doki szerint. Nem láttak az UH-n semmit.

1. Tévedett az UH Tb-n, és nem is voltam terhes.
2. Nem tévedtek, csak elbújt és terhes vagyok.
3. Nem tévedtek és méhenkívüli terhes vagyok.
BUUUUUUMMMMMMMMM! Erről a csattanásról beszéltem nektek. Pesten is lehetett hallani, nem? Most totál kivagyok. Nem szenvedtem már eleget?????
Holnap reggel kiderül, addigra meglesz a vérvétel eredménye. Most már nem is tudom, mit szeretnék.
Elöszőr is megnyugodni és elfelejteni egy időre a baba kérdést. Most ez az 1 hónap teljesen padlóra küldött. Kép
Ez van.

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Most MI VAAN?! Ki látott és mit nem látott? Tegnap még volt valami 2mm-esed akkor a dokid honnan veszi, hogy nincs? Kicsit össze vagyok zavarodva!
Örülök, hogy Dorisék mentek haza, biztos nagyot nőttek a picurkák.Kép

Egcsi
egcsi

Sziasztok!

Gitta!Kép
Ez elképesztő, az ember már tényleg nem is tudja hol mit ki miért mond neki....És akkor ne éld bele magad, de talán mégis, meg a társai. Szegénykém, most nagyon hosszú lesz a mai napod! Azért amíg akár 0,0001%-a van, addig reménykedünk, igaz?

Cat!Kép

Igen ez így van. sajnos hozzászoktattam a párom, hogy mindent a feneke alá teszek, és van mikor egy nehezebb nap után baromira nincs kedvem semmihez, de muszáj! Ja! Még ilyet, még 24.-én is ügyeletet kell tartanunk. Röhejes!Kép

Csutka
csutka

Egcsi!
Tb-n az UH-s doki látott egy 2 mm-es kis gömböt, amit úgy diagnosztizált, hogy korai gravida kérdőjellel. Ma voltam Pesten, és ott az UH-n nem találtak semmit!

Hab a tortán, hogy az el is felejtettem írni, hogy éjjel 0.15-kor arra ébredtem, hogy kegyetlenül görcsölök!!! Kép Vagy 15 percig sírtam a wc-n, mert az előző terhességem alatt is így kezdődtek a problémák! Kép De ahogy jött elmúlt.
Úgy látszik, nálam ez egy visszatérő probléma.
De még mindig nem jött meg.
Várok és befelé sírok...

Sajnos Dorisék picurkáit nem láttam. Azt mondta, hogy jó nagyok már, és felgyógyultak teljesen a tüdőgyusziból. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

ÉviciKép
Tegnap voltál dokinál, nem? Ne csigázz bennünket, mi volt?

SorayaKép
Nagyon el tetszettél tűnni!

Egcsi
egcsi

GittaKép
Hát erre nem tudok mit mondani. Holnap már biztosat tudunk.
Sajnálom a kálváriádat!Kép

Egcsi
egcsi

Sziasztok!Kép

Hát, csak kapkodom a fejem, annyit írtatok, meg annyifélét.Kép

Alena, előre is köszönöm szépen a gyogyókat! És ne szomizz lécci!Kép Legközelebb inkább kölcsönözz ki egy komédiát, vagy vígjátékot!Kép

Alice,Kép Te voltál valami jósnál?? Hú, én nem mernék elmenni. És azt mondta, hogy a baba útban van+EdelKép Hm. Hm. Lehet, hogy viselned kell az erőszak következményeit??? De az is lehet, hogy a "baba úton van" azt jelenti, hogy odaföntről már elindult, de még nincs fizikai megnyilvánulása. Lehet, hogy most érthetetlen voltam?Kép Akkor bocsi. Szóval mi volt a jósnál, elmondod?Kép Lécci!

Gitta, én nagyon-nagyon szorítok, hogy az a variáció jöjjön be, amelyiket Te a legjobban szeretnéd, ami Neked a legjobb. Ez a bizonytalanság a legeslegrosszabb... Holnap gyere és mondd el, hogy mi lett az eredménye a vérvételnek!

Lujzikám, drukkra elő vagy jegyezve nálam hétfőre!Kép Szépen növögetnek ezek a tüszők! És ez a sok gyogyó, amit kapsz, az mind szuri? Brrr. Hogy bírod?

Vica, de jó Nektek! Inszemre küldök sok-sok tapasztó, meg hasonló energiát!Kép Ügyes légy! Karácsonyra már talán...Kép Klassz lenne... ugye?

Cat, ez a munkahely KépKépKép Javult már valamit a helyzet? Vagy még mindig eddig-eddig-eddig vagy? És milyen pulcsit vettél?Kép

Csutka, elindítottam Neked egy jó kis havazást, remélem az majd megnyugtat!KépKép Ugye mi most együtt járunk? Mármint ciklusilag? Nekem ma van a 3.cn.Kép

Lányok, tudjátok mit csináltam az előbb? Egy nagyon klassz excel diagramot a decemberi hőmérsékletemről. Lehet, hogy korai, de most nagyon-nagyon szeretném ha sikerülne a bébi, ezért is készítettem el, önszuggessziónak (?) jó lesz. Szép rózsaszín a háttér, olyan átmenetes, levendula színű a görbém, sárgák a feliratok.Kép Szóval egyértelműen kislányos hónapnak nézek elébe. + a kínai holdnaptár szerint is, ebben a hónapban lányom foganna. Meg az a bácsi is azt mondta, hogy lányom lesz, így nagyon bízom ebben a hónapban. Arra most nem gondolok, hogy hogyan fogom magam felmosni, ha mégis megjön. Most a mának élek, carpe diem! És ha elmúlt a mensi, kezdjük a babagyártást!Kép

Puszi, Milli
milli

Lányok!
Most jövök a gyógyszertárból. Szerettem volna venni Elevitet, de azt mondta nekem a patikuslány, hogy azt csak a terhesség 3. hónapjától javasolja szedni. Pedig nekem mindenki azt mondta eddig, hogy a terhesség 3. hónapjáig, meg előtte kell szedni, utána már nem érdemes, mert nincs semmi hatása.
Rá is kérdeztem nála, de azt mondta, hogy biztos, hogy ő tudja jól, és hogy azért születnek óriási vitaminbabák, mert mindenki szedi marékszámra a vitaminokat.
Nem is vettem Elevitet, mert eddig mindig olyan segítőkész volt, és mindent kérdés nélkül elmagyarázott az összes szerrel kapcsolatban, amit vettem nála, hogy nem akartam megbántani azzal, hogy mégis veszek.
De akkor most kinek van igaza?

Gitta Kép
Remélem a következő uh-on mégis ott lesz a kis gömb...

Mandula
mandula

Mandula
Amikor az első lombikom sikerült azt mondta az orvosom, hogy már aznaptól kezdjem el szedni az Elevitet. Az, hogy előtte elkezded szedni semmilyen hatással nincs a babára, viszont a szervezeted hiányzó vitaminkészletét feltöltöd, ami viszont azért jó, mert ellenállóbb leszel a betegségekkel szemben. Egy babó nem költözik be legyengült szervezetbe. Nem szeretném persze a patikuslány szaktudását kétségbe vonni, de szerintem a logika is mást diktál..Bár ez csak egy vélemény, aztán mindenki úgy tesz, ahogy jónak látja.
Lujza
lujza

Milli Kép

Hát igen.
Elősször eelmentem egy hónapja akkor azt mondta hogy 6 hónapon belül összejön a baba. Most tegnap pedig azt mondta hogy itt van a közelben és hogy úton van a baba.Na erre varjá gombot.
Hát szeretnék hinni nekiKép
Azt is elmondta hogy vannak zűrök a párkapcsolatban de megoldódnakKép

MeglássssukKép
Alice
malice

Mandula!
Igenis, szedheted az elevitet! Pont az első 3 hónapban a legfontosabb, hogy mindent megkapjon a baba! Nézd meg az elevites topicot. Ott sokan írtak róla. Ha elevitet nem is akarsz szedni, akkor legalább folsavat szedj, az megakadályozza a nyitott gerinc kialakulását a babónál!
UH-val kapcsolatban meg majd lesz valami.

Üdv:
Gitta
gitta

Cat Kép
Eggyüttérzek

Mi Apeh ellenörzést kaptunk
Szerinted??? Kép lassan szétesekKép

Alice
malice

Mandula Kép
a többiek véleményét osztom. Nyugodtan kezd el szedni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mandula!KépKép

A patikuslány bármilyen segítőkész is votl korábban, most jó nagy baromságot mondott! Pont azt hangoztaták mindenhol, hogy az első 6 hét, vagy max. 3 hónap a legfontosabb. Azalatt alakul ki a babcinak mindene, addig kell vitaminokkal is segíteni a fejlődését. Persze utána is, de addig iszonyúan fontos. Azért ajánlják már a tervezett teherbeesés előtt elkezdeni szedni, mert ugye általában nem tudjuk mikor esünk teherbe, és hogy biztosan szedjük már, amikor megtermékenyül a petesejt.
Lujza dokija azért tartja elegendőnek valszeg a foggantatás után, mert az lombik, és akkor ugye biutosan tudjuk az időpontot.
Szvsz Elevitet és folsavat javaslom szedni a felkészülés és a koraterhesség idején.

Kele
Kele

Gittus!KépKép

Nem tudom, hogy írjam le amit szertenék! De megteszem, mégha úgy érzed is, hogy megbántalak.
Azért mert úgy gondolom nagyon rossz irányban haladsz és nem látod a kiutat belőle. És mert segíteni szeretnék. Nagyon!KépKép
Kb. 3/4-fél éve olvasom a topicot rendszeresen és előtte is gyakran benéztem ide. Ezalatt az idő alatt, te többször láttál két csíkot a teszteken. Az esetek mindegyikében (ez alatt az idő alatt természetesen) később kiderült, hogy nincs babuci, csak a fájdalom és csalódottság. A Tatabányán lévő dokikban sokszor csalódtál, hihetetlen farkashibákat ejtettek. Te mégis mindig visszamész hozzájuk és újra egeded, hogy ilyen eszement hibákat követhessenek el. És hiszel nekik, beleéled magad a rég várt terhességbe, majd 1-2 nap múlva másik orvosok visszarángatnak a földre, hogy még mélyebre zuhanj. Már sokszor sokan leírták neked ezt, mégis mindig, újra és újra megtörténik.
GittusKép Remélem nem fognak nagyon fájni a soraim, de nem áltathatlak, szörnyülködhetek, histzen avval igazolnám az elmúlt időszak baklövéseit. Értékeld át az elmúlt 1 évet, keress (azt hittem már találtál Pesten) egy másik orvost, ne csinálj feleslegesen teszteket és próbálj meg egy kicsit leszakadni a témáról. Tudom, szinte lehetetlen ez utóbbi mondat, de így ilyen úton nem jutsz el oda ahová igyekszel. Hangsúlyozni szeretném, hogy nagyon nagyon kívánom, hogy beköltözzön végre egy babuci a pocakodba, talán a fórumtagok közül neked kívánom (meg Cateye-nek) a legerősebben. De már nem bírtam szó nélkül hagyni az eseményeket....
Nagyon bízom benne, hogy úgy fogod értelmezni a szavaimat, ahogy szántamKépKépKép

Kele
Kele

Sziasztok csajok !

A melóból ki sem látszom, de nem bírok nélkületek élni!!!!KépKép

VicaKép
Megy a drukk az inszemre. 1 jótanácsom van, este tessék Apucival rádolgozni, mert állítólag az nagyon hasznos.

KeleKép
Meg sem érdemlem ezt a sok jóságot Tőled. Ma reggel voltam dokinál, újabb tenyésztés, és ha negatív akkor 3. napon LH/FSH mérés, és 21. napon indul a Dceapeptyl. Az kb. dec. 30.

MandulaKép
Jó ha elkezded a baba előtt az Elevitet, mert csökkenti a beteg baba esélyét. Patikuslányt cseréld le !

GittaKép
Én is azt tanácsolom Neked, hogy nézd végig az előző évek, és főleg ez év hozzászólásait, és meglátod, hogy ez hányadszor ismétlődik Veled. Számtalanszor önmagaddal is összeütközésbe keveredsz, nagyon zavart vagy. Én már korábban tanácsoltam, hogy érdemes lenne egy lelki szakembert igénybevenned, sokat segítene feloldani a feszültséget. Remélem hamar rendbe jösz, én nagyon szurkolok!!!!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok! Munkahelyemen munkahegyek, még mindig itt dekkolok, de jobb, mintha főállásban otthon sajnálnám magam.
CAT:ez szuper! Ér beelőzni!Kép Engem érdekelne mi ez a pénzügyi zűr, mert a mi pénügyeseink is idegbetegek, de mivel belső ellenőrzés van, nincs alkalmam tőlük megkérdezni!
GITTA:nagyon sajnálom, hogy újból csalódtál, de majd a vérvétellel kiderül az igazság!
VICA:ezerrel drukkolok, 3 tüszőcskéből ikrek lesznek!!KépKép
LUJZA:szerintem nagyon szép a nyálkahártyád és a tüszőcskéid. Nem a mennyiság, hanem a minőség a lényag!
EDELWEISS:persze, hogy emlékszünk! Meglesz az a kistesó egy-kettőre!Sajnos én nem voltam olyan szerencsés, mint Te, az első lombik éppen 2 napja nem sikerült (mármint 2 napja tudjuk). Februárban újra megpróbáljuk!
EGCSI:jó kis tünetek! Én is bevállalnám!Kép

Holnap ha gondoljátok bosszúhadjáratot indíthatunk a Miki ellen, merthogy állandóan meglátogat minket! A bosszú abban áll, hogy le kell harapni a fejét! Indexes sorstársnőmet idézve ha a csokimikit kicsomagoljuk, úgyis úgy néz ki, mint egy kukiKépKépKép

Napuszi, már látszik, hogy lefáradtam,
Virág
virag

Virág Kép, Cat Kép és mindenki más, aki még a melóhelyen dekkol, csakhogy ez a teher is könnyebb legyen és legalább a szomszéd lova is megdöglött érzést adjam: Én is melózom Kép Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

VirágKép
Bosszúhadjárat indul! Inkább a miki fejét harapjuk, mint azt amire hasonlítKépKépKép

off. A pénzügyi zűr a 3%-os kamatemelés, és a forint gyengülése miatt van. Nem irigylem azokat, akiknek változó kamatozású Ft hitelük van, mert az most a gatyáját is kamatra fizeti. De sajnos ez a pénzintézeteket és pü-i vállalkozásokat is sújtja, akiknek alacsonyabb szintről lefedezetlen fix pénzeszközeik vannak.

EditKép
SzolidarítokKépKépKép

LujzaKép
Ezek nagyon szép eredmények. Ez lesz legalább 8 nagy tüsző, meg még nő is hozzá a Menogontól tuti. A nyh-a is optimális. Hétfőn ezerrel drukkolunk. KépKépKép

MilliKép
Nálunk még mindig nagy az őrület, és addig amíg a piac le nem nyugszik az is leszKépKépKép Viszont egy nagy előnye van, hogy ledobtam 2-3 kg-t, mert nem érek rá enni. Na azért összeszakadni nem fogok, mert volt mibőlKépKépKép

Drukkolok, hogy a rózsaszín babagörbe valóban egy pici lányt eredményezzen. Legalább azzal is elvontad egy picit a figyelmedet.

AliceKép
Ez a jósnő érdekes dolog. Én annyira szkeptikus vagyok és eszement racionalista, materialista, hogy nem tudnék ebben hinni. Tudom, hogy ez nem jó, mert kell valamiben hinni az embernek. A tehetséges természetgyógyászok felismerik, hogy nem hiszek bennük, ezért meg is mondják, hogy nem tudnak gyógyítani, mert érzik a taszításomat.

Csinálj vudut az APEH ellenőrből, és szúrkáld, hátha elkotródik.KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Alice
Bocsi, akkor félreértettem valamit? Na nem baj, akkor belédbeszélem azt a babócát. KépKép

Virág
Annyira sajnálom, hogy nem sikerült most a lombikotok. Kép
Tényleg nagy mázlink volt. Épp most derült ki, hogy ha 2 embriót tesznek be akkor kb. 36% a siker esélye, ha csak 1.et akkor nyilván ennek a fele. Ha még azt is hozzászámolom, hogy összesen 1 petesejtet sikerült anno produkálnom... Hát mit mondjak... De nagyon aranyos. KépKép

Annyira örülök, hogy Dorisék végre hazamehettek. Jókis kálváriát jártak meg, de hála Istennek jó lett a vége. Kép

Gitta
Bocsi, de egy kicsit le vagyok maradva. Akkor most bizonytalanságban remegsz? De jó lenne ha az a kis pontocska jó nagyra nőne!!! Annyira drukkolok! Nem minden doki lát ám a szemétől. Remélem ez is olyan lesz. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Mandula
Velem anno a Kaális doki az első naptól szedette az Elevitet. Szóval igazuk van a lányoknak. Cseréld le azt a patikuslányt. Kép

Edelweiss
edelweiss

Cat Kép Edit Kép Virág Kép
Én tegnap voltam benn 9ig Kép fantasztikus, és ma kiderült, hogy teljesen feleslegesen, mert annyira nem is volt sürgős a dolog.

Edelweiss Kép
én is emlékszem rád. Drukkolok a kistesóhoz. Most azonnal mentek lombikra? Mikor?

Lányok Kép
megjöttem a doktornőtől. Hüvelyflóra úgy tűnik rendben, ph és bacik OK. Megkaptam a beutalót a 3. napi vérvételre (fantasztikusan a két ünnep közé ill. újévre fog esni - remélem azért el tudok menni a laborba). A HSG-t megcsináljuk januárban, hogy lássuk a méh állapotát. A sima HSG-t választottuk, mert mindenki szerint az a jobb. Szóval készítem a lelkem.
Emelett megcsináljuk megint a toxoplazma tesztet, hátha változott valami tavaly óta. A Gynevac kúrát kedden kezdjük.

Kellemes estét mindenkinek
puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Mandula!

Igaz en nem tartozom a soraitokba mivel 3honapja szultem egy kisfiut,de elszeretnem mondani en is mint a tobbiek hogy amikor mar megfogan az otlet hogy babat akartok es mar probalkoztok ,az a legmegfelelobb idoszak az elevit elkezdesere.
Mandula en a terhessegem elott 3 honppal mar szedtem az elevitet ,vegig a terhesseg alatt,es szules utan +3 honappal is szoptatas alatt.Nem igaz hogy tole nagy babak szuletnek az enyem 3250 gr volt,es sokat is hiztam,de annal inkabb igaz hogy megelozheto hogy beteg gyerek szulessen,es a vitamin sosem art nem neked sem a babanak.Egyebkent en az Usa-ban elek es ide is hoztam ki magammal elevitet es meg is mutattam az orvosnak aki azt mondta ismeri ezt a ceget nagyon jo gyogyszereik vannak,jobb mint az amcsis prenetal vitamin.Szoval nyugodtan szedd ,sot vegig szedheted az a leg jobb!!!!!!

MIndenkinek gyonyoru babat kivanok es az Isten aldasat az eletetekbe!
GABi

Sziasztok!

Jó Mikizést, gondolok itt a fejleharapós balhéra...Kép

Na, most az van, hogy itt ül az egész iroda, és nem hiszitek el, de mindenki cuki kis mikisapiban virít. Ezt kaptuk a főnöktől, és kötelező ebben fogadni az alvállalkozóinkat. Kicsit röhejes, de nagyon buli!KépKépKépKépKépKép

Milli!

Köszi a havazást, remélem hamarosan ide is ér! Amúgy ma vagyok én is a negyedik napon. Jővő péntek meg a HSG brrrr, nem is gondolok rá, mert még a hideg is kiráz. És ugye ki látott már reszkető mikit?

Ja! Én nem olyan miki vagyok, úgyhogy kéretik a fejem a helyén hagyni!Kép

Na, dolgozzunk egy picit, fő a komolyság...Kép
Csutka
csutka

Orsi Kép

Ezek szerint te nem a Kaáliban csináltatod a hormonvizsgálatot?
Mivel ott mindennap vannak, hétvége, ünnepnap.....
Én holnap megyek.

Edit
Kép

Kép
reditke

R. Edit Kép
Csak akkor fogom ott csináltatni, ha a 3. nap hét végére jön ki, vagy valamelyik ünnepnapra. Ha normálisan hétközbe esik, akkor nem fizetném ki az ottani eljárási díjat. De ha hétvége, akkor irány a Kaáli. Krizsa dokitól is megkaptam a papírokat, így mehetek oda is.

Holnap lesz a 3. napod? és akkor a következő hónapban kezditek is a simulációt? De jó Kép Drukkolok ám Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Alena, a kis pikk-pakk tegnap megjött. Vagy legalábbis mi tegnap vettük észre.Kép Köszönöm-köszönöm-köszönöm!Kép Nagyon ari volt a virág is. Pont ilyen levendulaszínűre csináltam tegnap a görbémet is.Kép

Csutka, nincs egy fényképezős telefonotok?Kép Úúúúúgy megnézném ma az irodátokat!KépKépKép Nagy szám lenne, ha valamelyik lány meg beírna, hogy most volt az egyik partnerüknél, ahol mindenki tiszta dilis, mert mikusapipban dolgoznak.Kép Ne félj, jövő pénteken kollektíven csak Rád fogunk gondolni a HSG-n! És tényleg ne reszkess, nehogy valami félrecsússzon a vizsgálaton!Kép

Orsi, ez nagyon klassz! A Gynevac szabadon választott, vagy kötelező megcsinálni? Szóval Te is januári hsg-s vagy? Mint ahogy én NEMxxx!Kép Akkor ma hazamész hamarabb, ha tegnap olyan soká voltál bent?

Alice, szóval ezt mondta a jós. És miből csinálta? Kártya, tenyér, gömb? De izgi. Amúgy jól vagy? Mi újság az albival?

A vitaminról csak annyit, hogy az én dokim is ajánlotta, már akkor, amikor tavaly ilyenkor Kép elmentem hozzá, hogy gyereket szeretnénk. De amíg nem vagyok terhes csak heti két darabot mondott + vitamindús táplálkozás. Én szedem is rendületlenül, remélem nem lesz óriásbébink.Kép

További kellemes mikuelőnapot kívánok Mindenkinek! Amúgy a Ti mikutok visz valamit a párotoknak?

Milli
milli

Szép reggelt mindenkinek!

Milli Kép

KártyaKépKöszönöm jól vagyok és tegnap este majdnem behánytam(bocsi) a pörkölt szagátólKépvagy csak egy influenza kerülgetKép
Már egy albit megnéztm hát nagyon gáz volt,de szombaton megyek egy másikat megnézniKépa párom kapálózik rendesenKépamikor azthiszi hogy elaludtam odabujik simogatja az arcomat és átölelve alszunk elKép

Alice Kép
malice

REditke
Én is holnap megyek a Kaáliba, de én csak UH-ra. Te mikor mész?
Lujza
lujza

Milli Kép
a gynevac nem kötelező, de ajánlott a dokinénim szerint. HSG januárban.
Hát persze, hogy ma nem megyek haza hamarabb, sőt, kettő helyett valószínűleg 5ig itt leszek, ahogy a munkamennyiséget elnézem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Alice, Te kis hamis!KépKépKép
"amikor azthiszi hogy elaludtam odabujik simogatja az arcomat és átölelve alszunk el"
Szóval úgy csinálsz, mint aki alszik... Mi lesz még itt?Kép Hányinger? Nem túl korai még???
Az albihoz egy kalappal!

M.
milli

Sziasztok!

Lányok!
Név szerint nem említek senkit, csak össze szeretném foglalni nektek a gondolataim.

Igen, ez már sokszor előfordult velem. DE:
1. Én mondtam legelsőnek, hogy biztos nincs baba!
2. A ti biztatásotok után éltem bele magam utána!
3. Más is látta a 2. csíkot a tesztjeimen, tehát nem én képzeltem oda!
4. Igen, csalódtam az itt lévő dokikban. Viszont olyan kötött munkában dolgozom, hogy örülök, ha élni van időm, nem Pestre rohangászni mindennel.
5. A többi meg az én dolgom.

Nem akartam ezzel senkit megbántani. Egyébként meg volt HCG a véremben, de terhességhez kevés! Kép

Köszönöm, hogy próbáltatok lelkileg segíteni, de ez azt hiszem nem jött össze!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!
Asszem nekünk sem sikerült ismét... Először azt gondoltam, iszonyatosan zokogni fogok, de túl vagyok rajta. Éjjel arra ébredtem,hogy iszonyatosan görcsölök... Szóval szerintem cn:1
Kép Kép Kép KÉpzeljétek milyen szülinapi partim lesz, holnap itt lesz az egész pereputty, meg a MIki, aztán én meg talpig veresben még örüljek is. Ez az élet vicce!!
Valahogy az az érzésem,hogy egyáltalán nincsen pé.-m. A Maca Vibe ezen segít??
Irtóra idegesít, hogy megyünk bele januárban az inszemben, és nem is tudjuk, hol a baj. Ha nincs petesejtem, az milyen okból kifolyólag lehetséges?? Ere egy könyv sem válaszol.
Ti értetek meg egyedül......................................................................... ................................................. Kép
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Röhej, hogy egyetlen perc alatt összeomlik a minden hónapban újra és újra felépített képzeletbeli családom...
Arra gondoltam, hogy el kellene utazni valahová, csak kirándulni, beszélgetni, no meg ...minden mást is. Nincs valami jó tippetek, valami olcsó, mondjuk Lengyelo.-ba. Úgy eltűznék egy hosszú-hosszú időre ebből az egész rohanásból.
Pussz, A.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

LujzaKép
Én 8 és 10 között érkezhetek a nem túl udvarias telefonos kisasszony szerint.
Még elköszönni sem engedett, úgy leb...ta a telefont, pedig hát nem én találtam ki, hogy ezzel zaklassam.
Az orvos mondta, hogy előző nap, hogy megyek telefonáljak oda a recepcióra és kérdezzem meg, mikor jöjjek.

Szóval, ébredés után ahogy odaérek.
Te Krizsa páciens vagy?

Edit
Kép

Kép
reditke

Gitta
Mailka ment !!!

Milli Kép
Ha tudnádKép Szerintem se amiatt volt hányingerem,DE bármi előforgulhatKép

Pusszancs
Alice