Sziasztok!
Hát, csak kapkodom a fejem, annyit írtatok, meg annyifélét.
Alena, előre is köszönöm szépen a gyogyókat! És ne szomizz lécci!

Legközelebb inkább kölcsönözz ki egy komédiát, vagy vígjátékot!
Alice,

Te voltál valami jósnál?? Hú, én nem mernék elmenni. És azt mondta, hogy a baba útban van+Edel

Hm. Hm. Lehet, hogy viselned kell az erőszak következményeit??? De az is lehet, hogy a "baba úton van" azt jelenti, hogy odaföntről már elindult, de még nincs fizikai megnyilvánulása. Lehet, hogy most érthetetlen voltam?

Akkor bocsi. Szóval mi volt a jósnál, elmondod?

Lécci!
Gitta, én nagyon-nagyon szorítok, hogy az a variáció jöjjön be, amelyiket Te a legjobban szeretnéd, ami Neked a legjobb. Ez a bizonytalanság a legeslegrosszabb... Holnap gyere és mondd el, hogy mi lett az eredménye a vérvételnek!
Lujzikám, drukkra elő vagy jegyezve nálam hétfőre!

Szépen növögetnek ezek a tüszők! És ez a sok gyogyó, amit kapsz, az mind szuri? Brrr. Hogy bírod?
Vica, de jó Nektek! Inszemre küldök sok-sok tapasztó, meg hasonló energiát!

Ügyes légy! Karácsonyra már talán...

Klassz lenne... ugye?
Cat, ez a munkahely

Javult már valamit a helyzet? Vagy még mindig eddig-eddig-eddig vagy? És milyen pulcsit vettél?
Csutka, elindítottam Neked egy jó kis havazást, remélem az majd megnyugtat!

Ugye mi most együtt járunk? Mármint ciklusilag? Nekem ma van a 3.cn.
Lányok, tudjátok mit csináltam az előbb? Egy nagyon klassz excel diagramot a decemberi hőmérsékletemről. Lehet, hogy korai, de most nagyon-nagyon szeretném ha sikerülne a bébi, ezért is készítettem el, önszuggessziónak (?) jó lesz. Szép rózsaszín a háttér, olyan átmenetes, levendula színű a görbém, sárgák a feliratok.

Szóval egyértelműen kislányos hónapnak nézek elébe. + a kínai holdnaptár szerint is, ebben a hónapban lányom foganna. Meg az a bácsi is azt mondta, hogy lányom lesz, így nagyon bízom ebben a hónapban. Arra most nem gondolok, hogy hogyan fogom magam felmosni, ha mégis megjön. Most a mának élek, carpe diem! És ha elmúlt a mensi, kezdjük a babagyártást!
Puszi, Milli