A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Iris Rinkenbach
Spirituális felkészülés a gyermekáldásra
Az új élet útjának előkészítése

Ajánlja a könyvet ismerőseinek!
A leendő anya a tökéletes harmónia és szépség szimbóluma, aki az élet és az emberi lét alapját testesíti meg. A nő azon ereje és hatalma nélkül, amely életet hoz létre, nem létezne az emberiség, nem létezne fejlődés sem. A könyv célja, hogy ezt a tényt mindenkiben tudatosítsa. A szerző foglalkozik az anya és a földi élet felé tartó lélek közötti kommunikációval, véleménye szerint ugyanis a lelkük a születés előtt is kapcsolatban áll egymással. Azáltal, hogy az anya életre hívja leendő gyermekét, már sokkal korábban kialakul az összeköttetés. A könyv hónapról-hónapra végigkíséri anyát és gyermekét a terhesség fázisain. A magzat fejlődési szintjének megfelelő spirituális gyakorlatok és sok természetgyógyászati ötlet segíti az új élet előkészítését. Külön fejezetben ismerteti a szülés különböző formáit, ezek előnyeit és hátrányait.

KépKép
benó

A BENNÜNK ÉLŐ ANYAISTENNŐ - SZAKRÁLIS ANYASÁG
AZ ÁLDOTT ÁLLAPOT ÉS A GYERMEKSZÜLÉS TESTI...
ADAMSON, EVE - FELDMAN, GAIL CARR

Bolti ár: 2.750 Ft

Az Ön egyedi ára: 2.613 Ft
(internetes kedvezmény 5%) Megjelent a(z) EZOTERIKUS BÖLCSELET sorozatban, a(z) MANDALA-VÉDA KFT. gondozásában.
Szállítás: 2 munkanap
Oldalak száma: 316
Borító: KÖTVE
Súly: 480 gr
ISBN: 963943647X
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2006
Árukód: 1910001274

A BENNÜNK ÉLŐ ANYAISTENNŐ - SZAKRÁLIS ANYASÁG - AZ ÁLDOTT ÁLLAPOT ÉS A GYERMEKSZÜLÉS TESTI... - RÖVID TARTALOM
Várandós vagy! Anyává lettél! Hirtelen a magasan képzett, világot látott, elismert nő minden rendelkezésre álló energiáját az evés és alvás vegetatív készségeire fókuszálja, s álmatlanságtól égő szemmel olvassa könyvek tucatjait, hogy elsajátítsa az anyasághoz szükséges képességeket. Jelen korunkban túl gyakran történik meg, hogy az anyává válást kísérő fizikai növekedés egyfajta lassú belső önértékelés-csökkenéssel párosul. Meg kell erősítenünk magunkban a tudást, mellyel az ősi asszonyok rendelkeztek a női test és lélek új életet létrehozó és tápláló erejével kapcsolatban. Annak, hogy megtanuljuk, hogyan gondozzuk az új kis jövevényt már az anyaméhben, hogyan könnyítsük meg a szülés folyamatát, majd hogyan váljunk szerető édesanyává, s miképpen teremtsünk meleg otthont, nagyon is felüdítő, nem pedig redukáló élménynek kellene lennie egy patriarchális világban.

KépKép
benó

A laptetőn lépő könyv a webshop.animare.hu-n rendelhető meg, megtaláltam. Kofa lettem.

KépKép
benó

lépő könyv :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Leléptem. Majd jövök valamikor. Puszi

KépKép
benó

Huh, csajok, végre vagyok. Nyolckor írtam nektek,de nem ment el,mert kiesett a net. Aztán láttam,hogy a géppel van valami. Kikapcsoltam,hogy újraindítsam. Hát háromszor kellett újraindítanom, mire végre bekapcsolódott és működött is. :evil:

Kép
flóra 11

Délután pontosan elkészültem mindennel, mikor csengettek és megjöttek a vendégek. Aztán vendégeskedés, minden sikerült, jó volt. Csak a párom volt nagyon fura. Tudom,készült az autót szerelni,mert állítólag nappal nem jutott hozzá,mert hogy volt mindenféle intéznivalója meg nem tudom,mi. Épp indulni akart,mikor megjöttek az apuék. Akkor nem azt mondta,hogy sajnos,csak mkicsit tud maradni és mennie kell,hanem csak állt a konyha közepén.Mi meg ültünk. De ha azt mondja, hogy mennie kell,akkor sem lett volna baj. De semmit sem szólt, csak állt. Akkor mondom,neki, hogy üljön le, erre ő,hogy mindjárt megy. Mondom, jó, akkor addig.

Kép
flóra 11

Nagy nehezen leült, de csak ült szótlanul. Kiraktam a poharakat, az üvegeket, de nem öntött senkinek. Kínáltam őt kávéval, tüntetőleg nem kért. A desszertet elfogadta, szó nélkül megette, aztán csak ült,végül felállt,elköszönt és elment. Néha nagyon bunkó tud lenni. Biztos megint valami nem sikerült neki napközben és ezen felhúzta magát. Mindig tragédiaként éli meg az icipici kudarcokat is. El tudom képzelni,hogy most pl. semmi más baja nem volt, csak talán nem fért bele a napjába az,amit betervezett. :evil:

Kép
flóra 11

Agyamra mennek időnként a pasasok. :evil:
Én persze egész napmeg sem állok,mindenütt helyt kell állnom, mindent győznöm kell. Talán ez is a baja lehetett,hogy látta, amint én szaladgálok a lakásban fel-alá, ő meg a maga lassú tempójával állandóan utamban volt. Nem tettem neki szóvá, de kismilliószor megkértem őt,hogy engedjen át,lépjen arrébb stb.

Kép
flóra 11

Á,mindegy. Nem is töröm a fejem rajta,hogy mi a baja. Ha akarja elmondja.
Méghogy a nők a hisztisek! Szerintem a férfiaknak vannak havonta nehéz napjaik, nem a nőknek ésilyenkor depisek, hisztisek, nyafogósak. :evil:

Kép
flóra 11

Na, visszaolvasok.

Hányós fiam egyébként hál' Istennek délután óta nem hány, viszont belázasodott. Szigorú diétára fogtam szegényt, csak puffasztott rizsből ehet kenyeret és teát meg ásványvizet iszik. De valahogy ki kell őt kezelni. Mondtam neki,hogy holnap semmiképp semmi tejes, zsíros és semmilyen gyümi, csak banán. Apját elküldtem Tescoba, hogy vegyen neki még száraz kaját, vigyenek magukkal holnapra is. Ott teljes ellátásuk lesz, vagy félpanzió? Nem is tudom. De holnap még nem eheti a rendes kaját. Remélem lesz annyi esze, hogy betartja.

Kép
flóra 11

Benó,nagyon érdekes dolgokat írtál.

Kép
flóra 11

Sziasztok...

Kicsit elhúzódott az estém...
Mire hazaértünk majdnem fél8 volt...vacsikészités, fürdés, mosogatás, stb...
Aztán leültem megnézni a BK-t.
Most még elpakoltam a konyhában, stb...
A párom lassan 1 órája alszik, nem pihente még ki a hétvégét....

Kép

Kép[/
tancsu

Mivel több pénzt veszünk fel mint amit eredetileg akartunk, igy több lesz a törlesztő is pár ezerrel....
Nagyon fogunk nyögni...
A párom baromira fél, hogy mi lesz...
Mondtam neki hogy én is, de a baba kedvéért ha kell, akkor minden nap vajaskenyéren fogok élni, az sem érdekel....

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra...

A fiaidnak jó utat holnapra...!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Tényleg jó dolgokat irtál...
Köszike az ötöst...:D
Most jöttem rá, hogy már nekem el kellene kezdenem a fény-játékot a babával...:P

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska

Ha jól látom letelt az első munkanapod!!!!

Kitartottál???

Kép

Kép[/
tancsu

No, csak egy gyors köszönésre benéztem! :(

Kép
szilzi

Szia Tancsu! :D

Kép
szilzi

Na azt hiszem menek alukálni.....

A mindig csontos bokám most úgy néz ki mint egy elefánt lába....:(:(:(

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp Szilzi...
Mizujs?

Kép

Kép[/
tancsu

Képzeljétek, délután óta mióta nem írtam most ültem le először! Háromnegyed kilenckor jöttem ki az irodából :evil: 66 óra túlórám van ebben a hónapban! :evil: Mitől legyen jó kedvem? Hulla vagyok, nem is csodálkozom, hogy egy pici lélek nem akar ilyen anyukát! :(

Kép
szilzi

Holnap délután 1-től van itt a kórházban kismamatorna és ez 1 órás....
Kipróbálom...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Menj aludni Tancsu, pihenj Te is, rád is rádfér nem csak a párodra! Én is mindjárt megyek!

Kép
szilzi

Lassits, mert a pici lélek megérzi mikor fér bele az életedbe és csak akkor fog jönni!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Na akkor szép álmokat Szilzi...:)

Holnapra pedig kitartást, kevés munkát és türelmes ügyfeleket kivánok...:D

Kép

Kép[/
tancsu

De jó, hogy van kismama torna! :D Örülök, hogy ilyen jól alakul minden! A törlesztés menni fog, mindig addig kuporgatunk, míg a fontos dolgokra jut! :wink:

Kép
szilzi

Köszi, Tancsu, holnap már hó eleje, úgyhogy jönnek még a sok utas mellé a könyvelési feladatok! :(

Kép
szilzi

Mikor fogok én kikapcsolni? Hogy lehet ebben a világban egyáltalán nyugodtan élni? Tényleg jógázni, relaxálni kéne, állítólag azt ha megtanulja az ember, akár napi húsz perc is elég!

Benó, írtad délután, hogy a Gy. mondta, hogy tornáznod kéne... Na azt nekem is kéne, de mikor????

Kép
szilzi

Na jó éjszakát!
Zsuzsi gondolom Te is elfáradtál... Azért tűrhető volt?
Flóra, remélem a fiaid jól érzik majd magukat, Te pedig ne foglakozz a pasikkal, egyik sem normális! :evil: (Ok, ok Zsuzsi, csak a Királyfid :wink: )

Ígérem, holnap már nem panaszkodom! Süt a Nap, fúj a szél, lassan Mindenki babás lesz (Benó remélem tesztek érte! Bízom bennetek! :D ), tehát mi bajunk lehet?? :lol: :lol:

Kép
szilzi

Hú, lányok! Végre lezuhanyoztam. Hát nagyon jól esett az egész napos hajtás után. Reggel háromkor kelek, vagy még kicsit hamarabb. Gyors reggelikészítés,fél négykor indulnak a fiúk. Pozsonyba autóval mennek és onnan repülővel.

Kép
flóra 11

Szerencsére a Norbika jól van, azóta nem hányt. Csak segít neki a gyógyszer, amit adtam neki. Nem tudom a repülőn hogy vannak a gyógyszerekkel. Én csomagoltam nekik ezt azt, mert sose lehet tudni. Remélem nem lesz belőle probléma.

Kép
flóra 11

Nem is írtam még,hogy a Péter fiam milyen ügyi volt ma.Mire megjöttem munkából, addigra összeszerelte a cipősszekrényt,amit tegnap elkezdtünk. :D Meglepett vele.

Kép
flóra 11

Tancsu, örülök, hogy találtál kismamatornát. Messze van a kórház? Hogyan jutsz oda?

Kép
flóra 11

Benó,látom egész este nem jelentkeztél. Gondolom megfogadtátok a dokibácsi tanácsát. :wink: Helyes! Csak így tovább! Kép

Kép
flóra 11

Szilvi drága! Nem tudtam ma nagyon sok időt tölteni itt. Pedig vigasztaltalak volna. Légy nyugodt, nekem sem fogja senki kifizetni a plussz munkáimat. És látod, nyáron megint be kell majd mennem munkába, 18-ánés most jut eszembe, hogy arra a napra is szabadságot írtam ki magamnak. Jókor jut eszembe, ugye?

Kép
flóra 11

Zsuzsi,hogy bírtad az első munkanapot? Kép Biztosan nagyon kipurcantál tőle. Szegény. Holnap mikor is mész? Délelőtt? Akkor alig alszol.

Kép
flóra 11

Na, csajok,leragadnak a szemeim. Megyek alukálni. Kép

Mindenkinek szép álmokat! Kép

Kép
flóra 11

Jóóóóóóóóóóó Reggeeeeeeeelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Már fél6-tól fent vagyunk Törpével......
Rendesen hideg a hasam, annyira lehült a levegő, ő meg olyan aktiv, hogy nem hagyott aludni...
Mondtam is az apjának, hogy le sem tagadhatná a fiát, úgyanolyan mint ő....
A párom is kint állt a teraszon egy szál boxerben és élvezte hogy fázik!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra....

A kórházba busszal jutok el, a buszmegálló kb 100 méterre van tőlünk , 10 percenként jönnek a buszok és mindössze 3 megállót kell mennem, a busz meg pont a kórház előtt áll meg....
Kb 15 perc és bent is vagyok...

Kép

Kép[/
tancsu

Most néem, hogy te aludtál megint vagy 2,5-3 órát?????
Lassan ideje lenne kipihenned magad!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Szilzi...

Neked is tényleg pihenésre lenne szükséged.....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ó, csajok! Megszakad a szívem értetek! :cry: :cry:
Jó reggelt! Kép
Zsuzsi, hogy bírtad a munkát? :wink: Szegény, és ma mész is tovább? :( Komolyan mondom, hogy ma már én is szorgos háziasszony és szervező leszek! Ti annyit dolgoztok, mindannyian!

Szilzi, úgy készülj, hogy jövő héten 2 nap pihenést kapsz, teljes kiszolgálással itt nálunk! Az alvás nem lesz egy leányálom ("méznyalás") az egyszobás lakásban, de azon kívül minden jóval ellátlak téged itt a vendégségben, és belédszu(g?)gerálom a bébit! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Flóra, a Gy. pont ugyanígy reagált volna, és pontosan azért, amiért a Flórián. Írtam tegnap a levélsztorit, na, hasonló. De legalább az megnyugtató, hogy mind ugyanolyan, nem igaz? :lol: A fiúknak jó utat és nyaralást kívánok! Kép
Durva, hogy 3 órákat alszol. Nagyon durva. Nyári szünet van állítólag. :roll:

Tancsu, annyira jó, hogy ilyen jól alakul minden! Nem kell szívességet kérned az anyóstól se már, hogy vigyen el tornázni, közel is van, könnyen megközelíthető! Szuper! :D
Hányadik héten vagyunk ma? Egyébként pontosítanunk kell majd a bőrérzékelést, fényérzékelést, erre később visszatérünk, mert utánaolvastam, és nem egészen jól tudtuk, de azért az ötösöd nem veszem el. :lol: :lol: :lol:
Szerintem igaza van a Szilzinek, ha muszáj, akkor az ember össze tudja szedni a pénzt, viszont marad benne egy jó adag stressz és nyomás a vállán, ez igaz. :(

Timimami merre vagy, vajon? Megint szégyellheted magad lassan!

KépKép
benó

Timimaminak ez azért még lemaradt: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, és tegnap este tényleg azért nem jöttem..... :lol: :lol: :lol: Muszáj! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Péter fiadra büszke lehetsz, nagyon kedves. És még szép is. :oops: :lol:

KépKép
benó

Akkor ma jó tornát neked, Tancsu! Vagy holnap lesz? Mindjárt megnézem.
Na, hányadik héten vagyunk? 31., ugye? Írhatom a tudnivalókat?

KépKép
benó

Cupp Benó...:)

Igen, 31 hét..:)
Ma este lesznek új fotók is...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Kiváncsi vagyok a véleményetekre....
A páromnak 15-én lesz a névnapja...
Azt találtam ki, hogy barátnőm fényképész, és csinálna egy olyan képsorozatot, ahol a pocak lenne a középpontban...
Persze mindenféle beállitással, pocakon üzenet irva apának, pocak beöltöztetve, masni a hasra ragasztva, stb.....
Szerintetek örülni fog neki????

Kép

Kép[/
tancsu

Na, helló! :D
Akkor mindjárt írom.
A képeket pedig várom! :D :D :D :D

Figyi, ezeket kell tudnunk (még a fényről van szó):
Az anyaméhben nincs teljesen sötét. A hasfal és az uteris is fényáteresztő, ahogy azt a fénymérések is igazolják. Legkésőbb a 16. héten (ekkor a szemhéjak még zártak) érzékeli a baba, ha az anyja napozik.

És még mindjárt folyt.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?