Ó, csajok! Megszakad a szívem értetek!
Jó reggelt!
Zsuzsi, hogy bírtad a munkát?

Szegény, és ma mész is tovább?

Komolyan mondom, hogy ma már én is szorgos háziasszony és szervező leszek! Ti annyit dolgoztok, mindannyian!
Szilzi, úgy készülj, hogy jövő héten 2 nap pihenést kapsz, teljes kiszolgálással itt nálunk! Az alvás nem lesz egy leányálom ("méznyalás") az egyszobás lakásban, de azon kívül minden jóval ellátlak téged itt a vendégségben, és belédszu(g?)gerálom a bébit!
Flóra, a Gy. pont ugyanígy reagált volna, és pontosan azért, amiért a Flórián. Írtam tegnap a levélsztorit, na, hasonló. De legalább az megnyugtató, hogy mind ugyanolyan, nem igaz?

A fiúknak jó utat és nyaralást kívánok!
Durva, hogy 3 órákat alszol. Nagyon durva. Nyári szünet van állítólag.
Tancsu, annyira jó, hogy ilyen jól alakul minden! Nem kell szívességet kérned az anyóstól se már, hogy vigyen el tornázni, közel is van, könnyen megközelíthető! Szuper!
Hányadik héten vagyunk ma? Egyébként pontosítanunk kell majd a bőrérzékelést, fényérzékelést, erre később visszatérünk, mert utánaolvastam, és nem egészen jól tudtuk, de azért az ötösöd nem veszem el.
Szerintem igaza van a Szilzinek, ha muszáj, akkor az ember össze tudja szedni a pénzt, viszont marad benne egy jó adag stressz és nyomás a vállán, ez igaz.
Timimami merre vagy, vajon? Megint szégyellheted magad lassan!