JÓ REGGELT LÁNYOK!!!!!!!!!
VIKKA NAGYON DRUKKOLOK RAJTAD A VILÁG SZEME, MEGTUDOD CSINÁLNI
Manka: Sajnos én sem tudok segíteni betét miatt, hála nekem Tominál nem kellett, remélem Kristófnál sem lesz rá szükség

De ha ilyen kedves a védőnéni, nem tudnál inkább tőle hasznos segítséget kérni?
Urtica Urens, szerintem nekem bejött, bár fogalmam sincs, mivan akkor, ha nem szedem. Annyi tejem lett a mellgyulladás után, hogy nem győzőm fejni

Ja, meg persze megvettem a tápszert is.
Tejapadás: ha emlékezetem nem csal, sajnos elmehet a tejcsi egyik napról amásikra, de szép lassan fokozatosan napról napra kevesebb is lehet. No para, még minden lehetséges
Képzeljétek, ha minden igaz akkor ma el tudok menni fodrászhoz.

Már teljesen le vagyok strapálva külalakilag. bár belűlről sem érzem magam valami pompásan.
Alvás: Hát Kristóf visszatapsolta az előző éjszakai műsorszámát

Hajnali 3 órától üvöltős számát mutatta meg

Aztán jött a bohócos előadás, a -hogyan szivassam anyucit - című másfél órás műsorszám

én annyira nem díjaztam az előadását, ezért fogtam, és átvittem a bátyja szobájába (ugyanis Ő tegnap kimenőt kapott, így üres volt a szobája) ha hiszitek ha nem, ahogy betettük a lábunkat a szobába elaludt. Visszavittem a mi szobánkba elaludt. Megint visszavittem a bátyó szobájába, megint elaludt. Szóval nem tudom mi van abban a szobában, de nekünk nagyon bejött. (a titkok kamrája) És hagy ne mondjam, hogy most hol van és mit csinál???????????
Természetesen a bátyó szobájában és édes-deden horpaszt
No összeszedem magam, sietek elmegyek tataroztatni, aztán jövök vissza.
Egyébként én már nagyon fáradt és álmos vagyok de ha szabad időm lenne én akkor is a csavargást választanám. Max felmosnak az utcán