A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Lányok! Írtam Marcsikának a nevetekben is!

Válasz: gratulál az újdonsült mamáknak és babáknak.
Vele: "Mi jól vagyunk, méhszáj bő két ujjnyi, fájások nincsenek, tegnap óta vérezgetek, de semmi.Emma becsült súlya 3600g, a főorvos szerint menni fog simán, a sajátom szerint nem. Be vagyok tojva."

Leírtam a mai történéseket. Írom, hogy kitartás és pusziljátok!

sz.andi

Andi!
Köszönjük a híreket!! Kitartás neki!!

Én ismét irtam Anyjuknak....semmi válasz!!

d.dodó

Hű szegény Marcsi!
Nem irigylem!
Azért nem semmi baba méretek vannak nálunk!

Kép
Kép
patr

a derékfájásom nem mulik...és már wc-n is voltam... drukkoljatok!!

d.dodó

Dodó: megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem miért nem fáj semmim????? pedig jártam ma is a piacon, megcsináltam a zöldséges palacsintát, krumplikrém leveset, meggyes pitét! De ha ez sem elég, mindjárt nekiállok takarítani!!!!!!!!!
Vendég

Abban reménykedem, hogy végül Babu és Véda is akik jó sokáig hordták a babákat olyan gyorsan születek! Legalább ennyi jutalmunk lehetne!!
Vendég

Húú, Dodó! Ez jól hangzik! Hajrá! Csak nem a tesóddal egyszerre szültök?? Tök vicces lenne. :lol: :lol: De megy a drukk!!
Ha valami van, szóljál!

sz.andi

v.kata!
De jó hogy ennyi energiád van.... hú, meggyes pite.....de jó. ugy ennék most. Csak itt nem lehet meggyet kapni! :( Kldjél fénypostával egy kicsit!

d.dodó

Vkata! Kitartás! Én is 39+6-ra szültem...És előtte való nap palacsintáztam este a párommal...Hátha!
Neked is megy a drukk+++++++++

sz.andi

Dodó hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok (akik még előtte vagytok), ti nem féltek?

Kép
Kép
patr

andi!
én is arra gondoltam, hogy lehet bell megérzem, hogy Anyjuk szül, és ezért megindul nekem is :)

d.dodó

patr!
én egyáltalán nem félek!!

andi!
Wera-nak fogok irni!!

d.dodó

Köszi Andi! Jól esik! De szerintetek egyik napról a másikra történhet valami ha most még semmi jel?
Vendég

Patr: én sem félek! (biztos mert mi még nem tudjuk mitől kell! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Már úgy szeretném, hogy kezdődjön, ha kicsit fáj drukkolok hogy jobban jobban, tartson tovább!!!!
Vendég

folyamatosan kukucskálom ám h mi történik!
Csak hozzászolni nem mindig tudok, valamelyik gyerköc, mindig akar engem :D

Hajrá lányok, láttom mindenki nagyon menne már főleg mióta a reggeli történések voltak-vannak! Én tényleg mindenkinek drukkolok!
bencuri

Mindenkinek megy pite aki kér, nyissatok abalakot! :D
Vendég

Oké Dodó! Majd Wera meg leadja a drótot nekünk! :lol:

Vkata! Tuti lehet olyan. Nekem sem volt semmi jele előtte való nap. Szóval simán. Aznap még tele voltam energiával, ugye a palacsintázásra is volt kedvem, és éjszak 1-kor ment el a m.víz. Szóval nem biztos, hogy van jele. Nyugi! Élvezzétek apával az utolsó napokat, órákat :lol: aztán nemsokára mész is!!

sz.andi

Kép

és egy kép róluk!
bencuri

Dóri, Kata, én is nagyon várom, kíváncsi is vagyok, de azért én sajnos félek is! Pedig tudom nem kéne!

Kata, egyik óráról a másikra is történhet bármi, nekem Zsuzsival minden előjel nélkül (se fájás, se nyákdugó, semmi) elfolyt a magzatvíz.

Kép
Kép
patr

egy kicsit nagy lett bocsi!
bencuri

Marcsi, Muffin és talán Anyjuk akik tényleg már a szülőágyon fekszetek: sokat gondolunk rátok!!!!!!!!
Vendég

Bencuri! Jaj, de aranyosak!Olyan jó. Jól látom, van fülbevaló? Mi még nem rakattunk. Nem tudom mikor szánjuk rá magunkat.

sz.andi

Bencuri: de édesek! Milyen jó lehet két ilyen kis tünemény!!
Vendég

Bencuri, nagyon édes kép!

Kép
Kép
patr

Igen van fülbevalója! és hat hetes korba majd kicseréljük arra amit vettünk, mert a kórházba nem akarták szúrni! hanem ezt a belövös módszert szeretik csinálni! De nekem ez is tetszik! :D
bencuri

Andi: mi sem, pedig én szerettem volna már a kórházban fülbevalót (én is ott kaptam) de a férjem még nem meggyőzhető! Pedig szerintem minél hamarabb annál jobb. nekem soha életemben nem gyulladt be a fülem és ha 3 hétig nem teszek bele semmit akkor sem nő be. (szemben azokkal akiknek belőtték később iskolás korban)
Vendég

Köszi csajok! jó is , de azért fárasztó is két ilyen törpe! de nagyon örülök, h vannak nekünk :D :D :D !
bencuri

Szonjának se volt semmi gond idáig a fülével, annyit kellett csinálni, h minden este(1hétig) alkoholal megtörölgetni!
A doktornénink és a védőnő is teljesen odavolt, :D h már van fülbevalója! úgy látszik manapság nem szokás?! nem mindenki szereti, sokan úgy vannak vele majd ha szeretne a gyerek akkor!
bencuri

DEHOGY SZULOK!

Egyszeruen azert nem valaszoltam mert mar jottem hazafele.
Dori de ha te szulni akarsz szulj, mar ugys hetek ota ra vagy kezulve a temara.

En bementem, tiszta hulyen erztem amgam, hogy ott allok tulajdonkepp minden indok nelkul. eloszor jol lecsesztek, miert most megyek, ha mar ejjel ereztem, aztan meg mondtak semmi kepp nem szivaroghat, szoval hiaba mentem( na ezt mar nem mondtak, csak erzodott a dokinon, aki vizsgalt). de a szuleszno nagyon lelkiismeretes volt, elkuldott uh-ra es ctg re is.
Az uh szerint atlagosnal kevesebb magzatviz, de jo az aramlas, lepeny 2-3as fokban erett, aktivan mozgo magzat. Sulyt nem becsultek, viszont a kis arcarol kaptam egy kepet:)

A dokino kozben felszivodott igy egy masik doki irta ala a leleteket, de hat nem mondott semmit igy eljottem.
Remelem tobb ilyen nem lesz, mert egy tiszta ciki volt, ketto majd beszartam ugy fajt a vizsgalat.
Jah mehszaj meg mindig teljesen zarva, epp burok.....
szoval jo soka szulok meg!

Mindjart visszaolvasok, kivel mi tortent.
Vendég

LAtom azert van mar mara babank:)VEDANAK GRATULALOK!!!!!!!!!! Akkor nem gond hogy en "csalodast okoztam" mindenkinek!
Amugy kosz ad rukkokat! NAgyon remelem nem lesz mar ilyen helyzet, mert igen szar erzes volt. Egyreszt feltem, masreszt hogy hulyenek neztek, annak is ereztem magam, harmadreszt nem nyugodtam meg.
Mert igaz 3 hete volt az utolso uh, de akkor nem volt meg atlagosnal kevesebb magzatviz, szoval akkor mitol lett?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, en ezt nem fogom igy birni meg 2 hetig idegekkel!!!!!!!!!!!!
Vendég

no most meg senki, most hogy en is itt vagyok, nincs semmi dolgom( jo foznom kell valamit...) na mindegy, majd benezek kesobb
Vendég

Anyjuk én itt vagyok, csak küzdök a szúnyoghálóval!
Természetesen nem olyan volt a dobozban, mint amit venni akartam! :?

Szerintem egyáltalán nem ciki, hogy bementél a kórházba! Honnan kéne tudnod, hogy magzatvíz volt-e! Nekünk azt mondta a szülésznő, hogy inkább háromszor menjük potyára, mint egyszer későn!

Kép
Kép
patr

Szunyoghalo, tapados?
Multkor en is neztem, de nemmertem megvenni, mert hogy nem hiszem fel tudnam rakni...
Jo ugyeskedest!

HAt ez a szuleszno is mondta mindenkepp menni kell ilyen helyzetekben, de akkor is ugy jott ki hogy na te jo eg, micsoda kis benacska, nem tudja eldonteni csurgott e vagy sem...
Es ami poen az egeszben, a belso vizsgaloban is fekudt eg no, szuleszno athivta hozza is a dokinot, mire o kerdi tole, biztos hogy erezte hogy csorog a magzatviz?
ugyanis neki is eppnek itelte meg a burkot...
Szoval nem csak en jartam igy, de annak a nonek legalabb fajasai is voltak, szoval o ott is maradt.
Vendég

Anyjuk: sajnálom, hogy kellemetlenül érezted magad, de szerintem helyesen cselekedtél!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 16:33-kor.
Vendég

továbbra
Vendég

Anyjuk ne aggódj, a víz magától nem lesz kevesebb ha hetekkel ezelőtt meg jó volt a mennyisége.Na mindegy erről ennyit, legalább láttad babódat ez már jó, és hogy aktív volt.Ne idegeld magad
tappancs28

VKata: ne is mondd, azota ezen kattog az agyam....hogy valamitol valahogy csak kevesebb lett....
figyelem azert, es ha ujra erzem, ujra megyek!
Vendég

No sziasztok!
Védának hatalmas gratula Csabihoz,nem kis tejjesítmény volt!!

Muffinnak továbbra is drukk ezerrel,nemsokára babázhat!!

Anyjuk:Nyugi,eljön még a te időd is :D

Hát velem sincs túl sok:Vizeletben fehérje,NST-n picurim úgy produkálta magát mint még soha,ezalatt azt kell érteni,hogy először ültem,elkezdett rugkapálni,eltünt,visszajött,eltünt,keményedett,eltünt,lefektettek ágyra,átrakták másik oldalra a kütyüt,mert átszökött,megint eltünt,visszajött........... :lol: :lol:

Szóval nagyon kacifántos lett az eredmény :lol: Szivecskáje is hogy 140-150,hol pedig110-120.

Doki megvizsgált:csak egy újnyira van nyitva,és nincs beilleszkedve se :? Pénteken ismét NST.Jövő héttől pedig kétnaponta-azt mondta előírás szerint naponte kéne,de én annyit nem utazok.
Így is már megint úgy leesett a vércukrom mire végeztem hogy remegett kezem lábam,alig tudtam megenni,amit a büfében vettem.
Védőnéni egyszer 140-es vérnyomit mért,egyszer125-öt :?

Dokim csütörtökön ügyel aztán pénteken már nem lessz két hétig-ami,azt mondta nem jelenti azt hogy ha szülök nem jön be.
A végső befekvés időpontja 14-e,ha addig semmi nem történik,akkor indítanak,szép kilátások :? :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Idegeskedni azért nincs min, mert ha elkezdett folyni, lesz további jel, aztán meg fájás is! Csak figyelj!
Vendég

Anyjuk, igen, tépőzáras. Azt fel tudom rakni, a babaszobával most lettem kész.
De vettem az erkélyajtóra is, és az nem tépőzáras, fúrni kell. Na ezt nem tudom egyedül felrakni. Felfúrnám, de létrára már nem mászom! :D

Kép
Kép
patr

Nekem teljesen fenn volt repedve a burok és elmondtak minden hülye pi---nak 2 gyereket várva ennyi eszem van? S amikor mentünk szülni akkor meg azért, hogy hogy a pi---ba nem lehet észre venni azt, ha szívárog a víz. Ez az orvosi jófej hozzáállás és mi meg mentünk mindíg be vizsgálatra és mi lettünk kikiálltva a hülyéknek :evil:
tappancs28

Kérdezte a doki hogy ezek mennyit húztak rá,még jó hogy tegnap megnéztem a kiskönyveket. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Mondtam én hogy lassan mindenki megszül,én meg itt fogok ücsöröni és rágódni hogy miért ilyen lusti a Fiam. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kike nyugi én nem előzök 10-én fektetnek be és 11 vagy 14-én császároznak.Ez se jobb hidd el
A fehérjére nem mondtak semmit?
tappancs28

Kivácsi vagyok már, hogy Muffinéktól mikor jön hír!! kinek is fog irni??

d.dodó

Hahó,
kialudtam magam, áramlik bennem a csíííí, végre!
Jó, a hasam az fáj, de annyi jégkrémet ettem meg vigasztalásul, hogy majdnem egy teljes doboz elfogyott :oops: úgyhogy most egy nagy fagyigömböm van. A kismackóm pedig meg sem mozdul odabent, szerintem végre kialussza magát.

Patr, én hétvégi viharban szívesen szülnék!!! Itthon a család, csapkodnak a villámok... tekeregnek a kígyók... hihi... pompás lenne! :lol:

Anyjuk, azon ne idegesítsd magad, hogy ciki volt-e, hogy potyára bementél. Én is kétszer szültem Szonját, mert három nappal korábban voltak jóslóim (amíg az ember nem tudja, mi az, addig nehéz a "baromira fáj és rendszeresen" kategóriát elkülöníteni a valódi "kaparom a falat" fájásoktól). Három nappal később meg elment a magzatvíz, de csak csordogált, mert beilleszkedett a feje a kicsinek, és a kórházban nagyon szkeptikus szülésznő fogadott, de hálistennek nem küldött haza. Meg is szültem éjszaka!
Ja, és mondták már előtte flowmetrián, hogy kicsit kevesebb a magzatvíz, nem éreztem, hogy csorog? És akkor még nem csorgott semmi sehova, illetve mindig jött valami kis véres trutymó valahonnan az utolsó két hétben, de nem víz!!!! A dokimat akkor kérdeztem is, és nagyon begorombult, hogy ilyen hülyeségeket bírnak mondani a saját kollégái!
Úgyhogy ne aggaszd magad ezeken, tényleg jobb bemenni, ha az ember bizonytalan!
Egyedül mentél be végül? Vagy bevitt a párod?

KépKép
szkagi

Most olvasom, hogy elvileg az utolso hetekben mar lehet kevesebb amagzatviz, meg hogy a megitelese relaiv...
azert meg nem nyugodtam...
Az uh alapjan mar csak a popsijanal van lathatoan- nagy fekete folt- boven magzatviz, amugy nem igen.de minden mas rendben volt....
Persze itt nekem is eloadtak, hogy esetleg vizeletvisszatartasi problema, vgay nagyobb mennyisegu folyas....de ezekre valami miatt bizton allitom hogy nem.
Mert igenis ereztem, hogy na most ujra csorogni fog, mint amikor verzik az ember...csak nem ver.

Nincs otletetek mivel "teszteljem" hogy szivarog e vagy sem?
A betetet elvetettem , bugyiba akar bele is izzadhatok...most egy hosszu vekony halingben csucsulok, mondvan azon latszodni fog a folt ha igen....

Patr: a tepozarast muanyag ablakra is fol lehet tenni? Mert lehet a kisszobara akkor en is veszek, mert a rohadek szunyogok mindig engem talalnak meg! NEm eleg hog a hangjuktol aludni nem tudok, de meg is csip!
Letrara ne is allj!
Vendég

kike: turelem!
Bar latva mit csinalnak vegig naponta akik tulhordjak a babyt, remelem nem fogom! Azert durva minden nap varni orakon at....
De ha egyszer fiuka, meg az elozoeke is tulhordtad, akkor nem is er meglepeteskent:)
Amig jol van, addig minden ok!
Vendég

anyjuk!

látom hazaértél 2in1. figyi én ugy tudom hogy a gyógyszertárban lehet kapni valami tesztet. olyasmi mint a terhességi teszt, csak ez a magzatvizet mutatja ki.

Kép

Kép
timi1982

A fehérjére semmit se mondtak :roll: Akkor lehet hogy egyszerre sülünk,de én nem akarom hogy addig várjon a babám,nem akarok két naponta buszozni,és nem is tudom hogyan fogom tudni megoldani a köklkökkel,,mert Apa is dolgozik.Ráadásul mivel dokim szabin van így mindig kereshetek valakit aki megnézi majd az NST eredményét.Mikor hazaértem,állt a bál,Apa egy órakor nem tudta lerakni a két gyereket aludni,mi lessz itt ha nem leszek itthon egy hétig :roll: Én lefeküdtem velük,és aludtunk két órát.

Remélem a pénteki front előcsalja a Domi babát.

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?