Hahó,
kialudtam magam, áramlik bennem a csíííí, végre!
Jó, a hasam az fáj, de annyi jégkrémet ettem meg vigasztalásul, hogy majdnem egy teljes doboz elfogyott

úgyhogy most egy nagy fagyigömböm van. A kismackóm pedig meg sem mozdul odabent, szerintem végre kialussza magát.
Patr, én hétvégi viharban szívesen szülnék!!! Itthon a család, csapkodnak a villámok... tekeregnek a kígyók... hihi... pompás lenne!
Anyjuk, azon ne idegesítsd magad, hogy ciki volt-e, hogy potyára bementél. Én is kétszer szültem Szonját, mert három nappal korábban voltak jóslóim (amíg az ember nem tudja, mi az, addig nehéz a "baromira fáj és rendszeresen" kategóriát elkülöníteni a valódi "kaparom a falat" fájásoktól). Három nappal később meg elment a magzatvíz, de csak csordogált, mert beilleszkedett a feje a kicsinek, és a kórházban nagyon szkeptikus szülésznő fogadott, de hálistennek nem küldött haza. Meg is szültem éjszaka!
Ja, és mondták már előtte flowmetrián, hogy kicsit kevesebb a magzatvíz, nem éreztem, hogy csorog? És akkor még nem csorgott semmi sehova, illetve mindig jött valami kis véres trutymó valahonnan az utolsó két hétben, de nem víz!!!! A dokimat akkor kérdeztem is, és nagyon begorombult, hogy ilyen hülyeségeket bírnak mondani a saját kollégái!
Úgyhogy ne aggaszd magad ezeken, tényleg jobb bemenni, ha az ember bizonytalan!
Egyedül mentél be végül? Vagy bevitt a párod?