Sziasztok!
Épp párom talárjára várunk, 2,5 órás sort kellene végigállni. Így most belopott engem az egyetemi netszobába, hogy addig se álldigáljak. Mert itt ugye előreengedésről szó sem lehet.....
Annyi mindent írtatok, próbálom követni:
Nagy gratula a beforduláshoz utólag is, tényleg nehéz mindenre reagálni, de ez nem azt jelenti, hogy nem örül az ember!!Tényleg!
Barbi, kislurkó csodaszép, gratulálok, reméljük nemsokára átveszi a mellszívó szerepkörét is!!!Regőnek sok puszi.
Pocakfotók nagyon tutik. Én már fel sem merek tenni.
Aranyér: Nekem a védőnő felváltva ajánlotta a körömvirágkenőcsöt és a Mastut. Főleg az utóbbire esküdnek. A gyógyszerészünk is.
Mondjuk nekem nem fáj, csak csúnya, de a soki múlt héten bíztatott, hogy majd fog.
Panna, ne izgulj, pihizz sokat. A másik topikban egy anyuka 3 ujjnyi tágulással is húzta még napokig, pedig nem is első baba volt.
Sztem azért amennyit tudsz, feküdj, mert akkor nem terheled a méhszájat.
Zsófi, nálunk amikor hazavittem a szopipárnát, páromtól úgy kellett elcsenni esténként, annyira beleszeretett.
Gyerekcuccok: Ma végre a gyerekdoki által majd felírandó és a homeos bogyókon kívül minden gyerekcucc beszerzését letudtam.
Már csak a családból kell összeszedni, ennek egyik felét ma, másik felét vasárnap. Akkor már "csak" a konyha szétverése van hátra, és nagyjából fellélegezhetünk. Próbálom kicsit pozitívabban nézni a dolgokat, csak néha már tényleg nehéz.
Ma este megyünk 5 hét után uh-ra!!!

Már nagyon várom. Sztem összeszedtem valami fertőzést is, de nem érdekel, csak Prücsköm legyen jól. Kíváncsi vagyok mennyit nőtt, sztem sokkoló lesz az eredmény. És a doki mondta, hogy vihetünk pendriveot, akkor lesz felvétel is!
Eszti, hurrá a beköltözéshez!
Gabi, jó volt látni írásod. Párizst én is megjártam 3x, csak pozitív élmények. Élvezd ki minden percét és a Notre Dame-nál, ha átmentek az éttermi negyedbe, az arab kuszkuszt ne hagyjátok ki, mennyei.
Niki, egy dinnyére most én is beneveznék, vagy legalább egy fagyira.hmmmm
Mindenki mást megszólítatlanul is sokszor puszilok, vigyázzatok magatokra így a finishben!