A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Semmi gond Timi, cipelni már nem könnyű mondjuk...:)
Tudod alapvetően van egy széles csípőm, na vékony az sose voltam, így sok " eltűnik " belőle...:)

Kép
andkata

nah husit kivettem a fagyasztóból. mig olvad addig elgurgulázok a városba.
anyukámnak kellene venni vmi ajándékot. születésnapja volt és holnap agy holnapután megyünk köszönteni.
de fogalmam sincs mit vegyek. már mindene megvan (kivéve az unokáját tőlem:D ) de hát azt meg nem tudom és nem is akarom mostanra időzíteni :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

jah!
ne is mond. az enyémből is annyi eltűnik... persze cipelni ugyan ugy nehéz, mert a sulya az megvan. annyi előnye van hogy nem dudorodik ki annyira előre és nem huz orra :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Szép napot mindenkinek!

Dodó! Gratulálok a kis Laura Alice születéséhez!

Kike! VKata! Mennek a drukkok! Nagyon szorítunk! ++++++

Magdi! Liza baba nagyon édes!

Andi! Kitartás Apához, tudom milyen nehéz velük sokszor, de remélem hamarosan javula helyzet!

Muffin! Imádom az ilyen ellentétes véleményezést... :roll:
Huncut kis Eliot fityiszt mutat a világnak! Nagyon édi! És az a ráncos talpacska! Imádnivaló! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Velünk meg annyi történt, hogy szombaton már nem tudtunk elmenni palacsintázni, mert elkezdett szakadni az eső. De mikor elállt, azért elmentünk sétálni, de akkor már nem volt nyitva a hely. :(

Tegnap meg elvittük öcsémet a nagyszülőkhöz. Minket megint jól megpakoltak. Hoztunk tököt, négyet, meg csomó sárgabarackot. Hazafelé még dinnyét is vettünk...nyamm!

Úgy elfáradtam, hogy legszívesebben ki sem keltem volna az ágyikóból, de muszáj volt: boltba kell mennem, rendet kell tennem a konyhában, meg kell varrnom Apa melós nadrágját, meg hát ilyen hírek mellett le sem veszem a szemem a monitorról!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

kike smse: 8.55kor megszuletett a fiam. Faros volt, de siman es gyorsan kibujt. 3700valamennyi es 52 cm, es van haja.

Angy nagy gratula kikenek es Dominik babanak. NA amennyit varaott magara olyan gyorsan ki is bujt! NEm semmi! Azt hiszem ilyen szulest kivanna mindenki maganak:)
Vendég

Kike! Óriási gratula Domi babához! :D

Hát ez aztán...tényleg jó gyors volt, ráadásul farosan...le a kalappal!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Basszus 7-kor hívta a mentőket és 8.55kor kint volt a kisfia! Ráadásul farral! Nem semmi! :)

Kép
andkata

Kike! Óriási gratula! Minden szépet és jót kisfiatokkal!!!

Kép
andkata

Kike! Hatalmas gratula!
Ez gyors volt!

Kép
Kép
patr

Lehet, hogy én nem figyeltem, Kike tudta, hogy faros?

Kép
Kép
patr

Pati! Szerintem nem!!! Én is ezen agyaltam...

Kép
andkata

Sziasztok lányok!

Kike és Dodó, gratulálok a babókhoz, sok boldogságot, jó egészséget és sok-sok tejcsit nektek!

Ez a Kike nem semmi, még 7.09kor a gép előtt ücsörgött és röpke 2 órával később megszült egy faros babát. Ennyit számít, h 3. gyerkőcről van szó?
Amúgy neki faros volt végig? mert én erre nem emlékszem, lehet menet közben visszafordult Domi?

Amúgy is akartam már kérdezni, szüléskor csinálnak UH-t, ugye, mindig, mindenhol?

Kata, Timi, szerintem én pocakom is ekkorka lehet, én szeretem, hogy ekkora.

Kép
teó

Teó, szerintem nálam nem tuti hogy fognak...ha beilleszkedett a feeje, nincs állítólag túl sok értelme...

Kép
andkata

Aha, tehát ha előzőleg már látszik, h beilleszkedett a feje, akkor már nem csinálnak. Az UH-val derül ki?
Mert én azon gondolkoztam, mi van, ha közben mégiscsak visszafordul farosba, azt azért csak jó lenne tudni, mielőtt nagyban nekilátunk vajúdni.

Kép
teó

Teó, azt ők elvileg tapintás alapján is megmondják....

Kép
andkata

Teo, nekem szülésnél egyszer sem csináltak UHt. Fel sem merült...

Kike sztem nem tudta, hogy faros, hát le a kalappal!!!!!!!
Isten hozott Dominik! Anyának és a családnak sok erőt, és kitartást-!

potyka

Szerintem Kikének nem faros volt.

UH-t csinálnak mindig szülés előtt én úgy tudom.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ja, képzeljétek el, Apa pár napja nem hiszi el, hogy fia lesz. Azt mondogatja, hogy már nagyon várja, hogy megszülessen, és kiderüljön, hogy kicsoda-micsoda.
Este meg rákérdezett, hogy ha lány, akkor mi is lesz, Noémi?

Hát most elbizonytalanított. Talán szíve mélyén lányt akar? :shock:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ja, tényleg, a farosság tapintással is diagnosztizálható. Meg mindne más hasonló. És azért ugye ha az ember úgy megy szülni, mint kike, hát hol lenne idő UHra????

potyka

Hát nem tudom, szerintem az én dokim jó doki, de szerda este még tapintással azt mondta, hogy faros, másnap reggel UH-n már koponyavégűnek mondták, lehet persze pont akkor éjszaka fordult be, de akkor nemigen volt mocorgás, úgyh sztem nem,szóval én nagyon bízom benne, h egy UH-t kiszorítanak.

Kép
teó

Kike! Gratulálok! Ez gyors volt! :lol:

Kép
szly27

Kike, Dodó hatalmas gratula a babákhoz! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!!!!

KépKép
hene

Nálunk nem csinálnak Uh-ot szülés előtt. Tapogatnak max. meg a szívhang helyéből is lehet következtetni, hogy hogy fekszik.

Kép
szly27

Kike, Dodo gratulálok! Sok sok boldogságot kívánok nektek.

Hát Kikének aztán tényleg gyors szülése volt, irigykedem is. De végül is neki már 3-dik babó, az mindig gyorsabb szülés mint az első!

Kép
linda24

kike!

:shock: :shock: :shock: :shock: farosan????? és ennyi idő alatt???
nah jó tény hogy előtte sokat vártatok, de ilyen rövid idő alatt előbujtatni... persze 3. baba, de akkor is. vagy azért volt ilyen gyors a szülés, mert menni kell a kertbe kapálni, vagy homokot lapátolni vagy fürdetni a gyerekeket?!?! :lol: :lol: :D :D :D
még jó hogy eldöntötted hogy hivod a mentőt. kicsit vársz és akkor hol szülsz?!?!?! :shock: :shock:
le a kalappal előtted!

sok boldogságot kívánok nektek! és sok-sok tejcsit!!!!

Kép

Kép

Kép
timi1982

lányok, nekem ha 2-szer annyi idő lesz is a szülésem mint kikének, én akkor is nagyon boldog leszek. 8)

Kép

Kép
timi1982

huh hát nálunk a hidegfront az eltűnt valahol... olyan meleg van...
hazafelé folyt mindenhol a viz rajtam.
de sikerült venni ajándékot, gyümölcsöt, krumplit is vettem az ebédhez, és vásároltam babaruhákat is :D
vettem pólókat, kertész nacikat, bodyt meg zoknit is.
már csak rakni kellene bele valamit :D

Kép

Kép
timi1982

jah meg még annyit, hogy azért az orvosok 98%-a szerintem tapintásra vagy vizsgálat alapján is meg tudja állapítani hogy faros a bébi vagy nem.
engem akárhányszor vizsgált a doki mindig meg tudta mondani hogy fejvégű fekvésben van.
és szerintem szülésnél meg ugyis többet vizsgálnak mint máskor. azzal kezdik az egész műveletet hogy megvizsgálnak mennyire vagyok kitágulva. legalábbis nálunk igy működik.
és a szülésznők is meg tudják állapítani!

még a védőnő is tapintással általában tudja hogy kb hogy helyezkedik el.

Kép

Kép
timi1982

Húúú milyen hírekre jövök!!!!!!!! Gratulálok az újdonsült kismamiknak!
magdolnam

Na, sikeresen rádumáltam magam, hogy nem kell boltba menni.
Most megpróbálok dinnyéből egy "kisebb" mennyiséget magamba rakni! :wink:

Hát nem tudom, az én védőnőm egyszer sem akart megtapogatni, max a pulzusért, meg szívhangot sem nézett soha. :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok csajok!

Bocs eddig nem volt netszolgáltatásunk, nem tudtam jelentkezni.

Először is gratula az újdonsült kismamiknak és sok-sok tejcsit

Muffin
sok erőt és kitartást sajnos az orvosok felháborítóak, tisztelet a kivételnek persze, de most már itt ez a gyönyörű talpival és kispraclival rendelkező szívtipró akiért küzdöttetek és fogtok ezután is

Babu
remélem te is és kispasi jól vagytok s szépen fejlődik Szabibaba és rendeződik a cici is ami fájt

Bocs gyenge vagyok nem bírok írni , megyek pihizni, velem sajna szórakozik a drága kisfiam de még egyben vagyok :( itthon szenvedgetek mert nem akarok kórházba menni mert ott megőrülök.

Katák
megy a drukk s remélem a pindurik mielőbb kibújnak.

Többieknek minden jót . Majd később jövök.

Ti is ilyen fáradtak vagytok lányok, ez leírhatatlan.......egésznap alszom csak pisilni jövök ki az ágyból.Bocs inkább megyek mert nem bírok két mondatot se kinyögni ami értelmes lenne.
tappancs28

Hát, Kike!!! Így legyen 5-ösöm a lottón! Bizti voltam benne hogy villám leszel és így is lett! :lol: De hogy farosan... :shock: hát, minden csodálatom a tiéd!! Tiszta szívből gratulálok nektek és sok-sok tejcsit kívánok! :wink:

Lányok! Így Marcsinak is van remény egy gyors faros szülésre! Szegénykém, annyira fél tőle pedig! Asszem mindjárt dobok is rá egy sms-t bíztatásképp! Mit szóltok :?: :?: :?: Szerintetek írjak?
Vendég

Hahó sziasztok!

Sok boldogságot a kis Dodó és Kike babának!
Micsoda baba-eső :D!

Drukkok a finishelőknek is!

Most vagyunk először itthon hármasban. A két lány és én.

El kellene menni boltba is, előre rettegek :oops: . Mi lesz, ha félúton elfárad a nagyobb a testvérfellépőn, hogy cibálom haza őket :shock: . Szép látvány lesz 8) .

Ráadásul a kisebb ma állandóan cicizne, de csak keveseket eszik. Max 60-70-t. Hátha még ő is megéhezik az úton és üvöltve cibálom őket haza :roll: . Micsoda idill :lol: .

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Teo - a Péterfy-ben csinálnak UH-ot ha bementél szülni és még van rá idő. Nekem is volt, pedig aznap délelőtt csináltak ugyanott. De azt mondta a doki, hogy nem baj, ő látni akarja!
Vendég

csilla!

melyik boltba mentek?
a hossóba vagy mi az ami ott van a 3farkas mellett? az nincs olyan messze. vagy igen?

Kép

Kép
timi1982

wera!

tejcsitek hogy alakul? nonó hogy birja ezt az állítólag kettős frontot???

Kép

Kép
timi1982

Csilla - Nóri már 3. napja játssza velem ezt. Eszik pár kortyot, bealszik, nyekli-nyaklik, nem ragál semmire. Leteszem, 5 perc múlva felkel és üvölt hogy éhes. Nem csoda, hisz alig evett, de borzalom hogy egész nap cicin csüngne... :? Az előbb hagytam üvölteni hogy egyszer majdcsak abbahagyja. Szerinted befejezte? 45 perc múlva nekem lett elegem... :roll: Tegnap 1x már azt csináltam hogy préseltem a tejet a szájába, ahogy csak tudtam és úgy nem aludt be mert kénytelen volt nyelni :P . Csak hát ez elég fárasztó. Viszont ezzel a módszerrel fél óra alatt úgy jóllakott hogy 4,5 óra alvás után úgy kellett felrázni. :twister: Lehet hogy ma is ki fogom ezt próbálni, hátha lesz egy nyugtom utána...
Vendég

Timi - tejcsi van szerencsére. Állandóan feszül a mellem, főleg most hogy folyamatosan igénybe van véve 8)
Nem tudom hogy a front szerepet játszik-e ebben a hülye viselkedésben amit az előbb leírtam... nincs kizárva... :?
Vendég

Csilla! Én is most vagyok először egyedül a kicsikkel. Remélem menni fog nektek a boltozás. Nekünk van testvérkocsink, így én ettől nem tartok.

Kép
szly27

Sziasztok!
Gondoltam, örültök a jó hírnek, úgyhogy így ismeretlenül írok Nektek:
Megszületett Dóri :) 3100 gramm. Többet sajnos nem tudok. Állítólag gyönyörű (természetesen ;) ) és mindketten jól vannak.
Üdv:
Ági
unokasógornő (bár asszem ilyen rokosági fok nincs is, de nem is ez a lényeg :) )
agic83

Azta, Kike! Micsoda rekordgyors szülés!!! Még jó, hogy nem a mentőben született... ráadásul faros baba! Hát nagyon gratulálok! Stramm anyuka, stramm kisbaba :D

Potyka, jó ötlet, hogy mehetnek majd a kórházi idő alatt kajálni mindenfelé a gyerkőcök...
A szüléskor én tuti felébresztem, mert a terv szerint együtt indulunk el a kórházba, és az apja átviszi nagymamázni a kicsit (nagyot). Aztán persze meglátjuk, hogyan alakul. Azt sem akarom, hogy szenvedni lásson :?
Te egyedül mégy be akkor a kórházba? Vagy valaki jön a gyerekekhez?

Ja, és egyébként Szonja mostanában kezdte el mondani, hogy reggel ébresszem fel. Nem nagyon szoktam, de mivel ő még napközben alszik, muszáj 9 óra előtt felkelteni, mert ebéd után nem tud egyébként elaludni, és esetére meg kipurcan.
Persze tegnap csak tízkor keltettem fel (éjjel háromszor is felébredt, hát hagytam, hadd aludjon). Asszem, azt nem szereti, hogy egyedül ébred (az új szobájában), és jobb neki, ha én ébresztem... így mindig mosolyogva ébred.
Most aludt el, és megint mondta, hogy mikor ébresztesz fel, mama? Azt szereti, ha pontosan megmondom, hogy négykor vagy ilyesmi. Pedig nem is ismeri az órát.

Lányok, én is viszem a kedvenc kispárnámat a kórházba! És szerintem egyáltalán nem ciki semmi ilyesmi!

KépKép
szkagi

Kata, gratulálok!!

Az meg tényleg természetes, hogy gyönyörű!
Ági, köszönjük a hírt!

Kép
Kép
patr

Ági, nekem is fel kell keltenem Zsuzskát, ha éjjel megyünk szülni! A lelkemre kötötte, hogy mindenképp szóljak, ha megyünk!
Nehéz lesz neki ittmaradni, amióta elköltözött az apja nagyon anyás. Mondjuk szerencsére itt van a mama a földszinten.

Kép
Kép
patr

Dóri baba? Akkor ez Vkata kislánya lesz, HURRÁ!!!! Éljen a mai harmadik kicsi baba! Isten hozta a kinti világban!!!

Ki szül még ma????
Marcsi szül ma? Wera, akartam írni, hogy szerintem írj neki sms-t! Hátha már ő is babázik... remélem!

KépKép
szkagi

Na, eldőlök én is egy kicsit... ma úgysem szülök, ráérek aludni :lol:

KépKép
szkagi

Dodo, Kike(nem semmi tempo - farosan :shock: ) es Vkata Oriasi gratula Nektek es sok örömet a babaitokhoz :!: :!: :!:

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

jaj szly!

nem tudom mennyire nagy kérés, de várandós táblit tennél fel? nem baj ha nem friss, csak hogy tudjuk ki következik. gyorsan lezavarták itt egy páran a szülést :D
és már nem tudom kik is következnek.

Kép

Kép
timi1982

Timi! ÉÉÉÉÉÉÉÉÉN szeretnék következni! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Kata! Jaj de jó! Nagy gratula Dóri babához! :D :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina