Azta, Kike! Micsoda rekordgyors szülés!!! Még jó, hogy nem a mentőben született... ráadásul faros baba! Hát nagyon gratulálok! Stramm anyuka, stramm kisbaba
Potyka, jó ötlet, hogy mehetnek majd a kórházi idő alatt kajálni mindenfelé a gyerkőcök...
A szüléskor én tuti felébresztem, mert a terv szerint együtt indulunk el a kórházba, és az apja átviszi nagymamázni a kicsit (nagyot). Aztán persze meglátjuk, hogyan alakul. Azt sem akarom, hogy szenvedni lásson
Te egyedül mégy be akkor a kórházba? Vagy valaki jön a gyerekekhez?
Ja, és egyébként Szonja mostanában kezdte el mondani, hogy reggel ébresszem fel. Nem nagyon szoktam, de mivel ő még napközben alszik, muszáj 9 óra előtt felkelteni, mert ebéd után nem tud egyébként elaludni, és esetére meg kipurcan.
Persze tegnap csak tízkor keltettem fel (éjjel háromszor is felébredt, hát hagytam, hadd aludjon). Asszem, azt nem szereti, hogy egyedül ébred (az új szobájában), és jobb neki, ha én ébresztem... így mindig mosolyogva ébred.
Most aludt el, és megint mondta, hogy mikor ébresztesz fel, mama? Azt szereti, ha pontosan megmondom, hogy négykor vagy ilyesmi. Pedig nem is ismeri az órát.
Lányok, én is viszem a kedvenc kispárnámat a kórházba! És szerintem egyáltalán nem ciki semmi ilyesmi!