sziasztok
lépzeljétek, valameik este becsapott hozzánk a villám, és tönkrement a számítógép. akkora csattanás volt, a szivem majd' kiugrott a helyéről, kezem-lábam remegett. most apa kis kütyühéről írok, de innen meg nehézkes a visszaolvasás.
MÁK: kb 3hete igéyeltük postai úton+ múlt hét hétfőn adtuk fel a hiánypótlást, ma a számlámon volt az anyasági.
éjszaka: én nembébresztem Milánt... és képzeljétek, már ott tartunk, hogy tegnap este 9től ma hajnal 5ig aludt. fél5kor arra keltem hogy folyik a tejem... akkor jöttem rá, hogy a fiam elfelejtett 3kor felébreszteni.

vpersze aztán 2szer reggelizett: 5kor és negyed8kor.
tegnapelőtt voltunk utlevelet csináltatni, vicces lett a kisTökiről a fotó, majd ha jó lesz a gépünk, bescannelem és megmutatom.
Milán egész jól elvan egyedül, bár egyre hamarabb ráun a dolgokra. kaja után böfi, akkor elszunnyad, aztán tisztába teszem, az nagyon tetszik neki, teljesen felélénkül. aztán félórát játszom vele, félórát meg elvan és elalszik 1 órára kb, majd kezdődik elölről, kb 3órás ciklusokban az este 8as fürcsiig.
fürdetökrémet nekünk eleve ugy javasolta a védőnő, hogy fürcsi előtt kenjük be vele a babát, a vizben meg mossuk le. igy több krém éri a babát és nem szárad ki a bőre. nálunk bevált, bár lehet, hogy amúgy sem lenne száraz bőrű.