Sziasztok!
Édesek a babák!
Bari: Az a katica ruha iszonyúan aranyos!
Montana: Mintha kicsit feszülne a gyereken az a ruci. Vagy csak ennyire megtömted a drágát?

Nagyon kis formás Marcell baba is.
Én is mennék sétálni társasággal, csak a leányzó, aki itt lakik nem messze tőlünk, Ő most a héten nem ért rá

Igaz, Andi?

Na jó, majd szólj ha már aktuális lesz és akkor összefutunk
Rucik: Rengeteg ruhát kaptunk újonnan anno. Hát a kinőttek nagy része egyszer sem volt a gyereken. Mondjuk jó nagynak született a szentem, szóval nem csodálkozunk, dehát lassan be kell újítanunk pár rugit, mert azokból jó, ha van most 3

Holnap visszük a ruhatárunk felét a rokonokhoz, ahol novemberre várják a kisfiút. Talán ők használni is fogják a ruhák egy részét (bodykat nem valószínű mondjuk, de van még sok más is...) Kicsit bosszantó, hogy olyan ruhákat kell tovább adnom, amiket még nem is hordtunk és sajnos van benne egy pár, amit én vettem, mert olyan édi rucik! Ááá, fáj a szívem értük
Holnap megyünk rokonsághoz, imádni fogom a vályogház hűvösségét
Bence is hihetetlen sebességgel fejlődik. Valamelyik nap benéztem hozzá, hogy alszik-e még és csak egy kiálló popót láttam

kinyomta a szentem a fenekét

A fejét már úgy emelgeti, hogy a könyöke is ki van nyújtva...

Ja és persze a sarokból kipakolja a macit és a helyére költözik

A gyereket minden alvás után a kiságy sarkából veszem ki

Ééééés a legújabb szokása: hason fekszik, cumi a szájban és nem oldalra fordítja a fejét, hanem a lepedőt nézi kicsit felemelve a fejét

Ha a cumi kiesik csak rá kell hajolnia

Nyakerősítőnek is elmegy ez a mutatványa
Apa lefotózta:
Felülről...
...és oldalról, nem túl jó sajna a minősége
Fáj a fejem... Ma Bence sem aludt egyhuzamban fél óránál többet.

Kicsit ki vagyok emiatt, remélem éjjel beájul

Most persze, hogy apa hamarosan hazaér, bealudt a fiam... Na mind1, tegnap én altattam egyedül a gyereket, mert apának nagyon fájt a feje. Asszem ma cserélünk...
Puszi mindenkinek!