A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Sziasztok!!!

Beírtam magunkat a tálázatba... :D
Bár, ahogy haladunk, lehet, hogy mégsem februári, hanem januári lesz a pici....
Azér maradhatok akkor is???? :oops:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

mármint a táblázatba.... :oops:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy!
Nem! Ha januárban szülsz ki kell töröldöd magad! :lol: :lol: :lol:
Na csak hülyéskedek! Naná, hogy maradhatsz! Egyébként én is azon kezdtem gondolkodni, hogy a védőnő febr. 5-öt mondot szülésre. Jómagam 9-re számoltam. Kíváncsi leszek a dokim mit mond... És ha egy héttel előbb jön? Akkor én is januárban szülök. :shock: Habár, ha marad a tendencia és késik ő is akkor bőven benne leszek a februárban. :D

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!
A gyerekvállallási téma engem is kiakasztott és probáltam úrinői vénámat elővéve írni rólla.
Ha valaki az anyagiakon gondolkodna akkor sohasem válallna babát.
NAA részemről a téma lezárva!!
Tegnap délután nagyon rosszul lettem aztán ott volt az-az érzés:mindjárt hányok....Sikerült bár epéset hánytam...De olyan jólesett....BOCSI.
A Névbecézés:Amikor eldöntöttük,hogy Zsó Zsó lesz akkor az volt az első dolgom ,hogy kikértem magamnak és a gyereknek Ő nemlehet Zsófika!!!!Ugyanigy vagyok a nagylányommal igaz ritkaneve van...De szépen lehet becézni:Deborah=Deby,amikor kicsi volt akkor Debcsi,Debus volt.
A méretek miatt l akkor nemagggódom....(annyira).
Ha a párom és a gyerekek engedik akkor próbálok sürübben jönni.

Kép
zümis

Dina: szerintem egyáltalán nem ciki ilyeneket leírni...
Cserébe elmondom, hogy nekem az utóbbi 1-2 hétben borzasztó szorulásom van, hiába próbálok több rostosat enni... De olvastam, hogy ez előfordulhat mostanában. :evil:
Viszont nekem még egyszer sem volt hányingerem az elmúlt 10 hétben! :)

Egyébként én is simán beleeshetek a januárba a február 3-as időpontommal!

Kép
cserkészkolbász

Én meg akárhányszor kimondom, hogy enyhül az émelygés, másnap tuti előjön! Ugyanez van a barnázással. :cry:
Hajnalban egy kisebb barna nyálka csusszankt ki. De törlés után semmi. Ki érti ezt? Én nem! De nem tudtam nagyon visszaaludni az idegtől.
És ma reggel csináltam bundáskenyeret. Mikor kitaláltam, hogy ez lesz a reggeli a kis családnak, még nekem is volt rá gerjedelmem. De ahogy csináltam elmúlt és cserébe olyan émelygés van rajtam! :? Érzem, hogy éhes vagyok, de ahogy kajára gomdolok...brrr. Megint olyan lesz, hogy már fáj a gyomrom az éhségtől? Jaj! Azt hittem ez már a múlté!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok lányok!
Remélem mindenki jól fogja bírni hétvégén ezt a sivatagi meleget.
Verus jó lenne, ha csak egy percre bejelentkezne, aggódunk.

Zümis, a szomszéd kislányt szintén Deborah-nak hívják. Most született meg a kicsi tesója, ő pedig Szofia.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Én meg tudnék most enni egy m3 bundáskenyeret!!! Már alig várom hogy kész legyen az ebéd.

Kép
cserkészkolbász

Haliho!

Tablazat kiraly, en is belepiszkitottam kicsit, rendeztem szulesi idopont szerint, ha nem baj.

Nalam minden OK, nem is irogatok feleslegesen, inkabb pihizek, amig lehet.

Kép
Kép
-macsek-

Mit szolnatok, ha heti 1szer felnyomnank ide is a lenyegi infokat tartalmazo tablat? Pl. igy:

Kép

Ha nem szimpi, irjatok, ha tetszik, irjatok privit, melyik adatot mire javitsam esetleg. Ez csak egy proba a meglevo adatok alapjan.
Aztan ha majd kiderul vhol, hogy fiu, vagy lanyka jon, kekulhet es rozsaszinulhet a sor a tablaban.
Hetfonkent felnyomjam?

Kép
Kép
-macsek-

Macsek, nekem tetszik, csak nálam nem kettő tesó van, csak egy :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Ügyi vagy Macsek! Nyomjad csak, de el ne feledd! :lol:

Megettem egy fél dinnyét! :oops: Nem győzők nyogni és wc-re rohangálni. De nem birtam ellenállni! :oops:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!!!

Macsek! Ez tök jó ötlet!!! És tényleg jó lenne, ha minden héten fel tudnád tenni... Szuperül tundnánk követni az eseményeket...

Dina! Én tegnap este ettem meg egy fél görögdinnyét, úgyhogy mozgalmas volt az éjszaka, annyit kellettpisilni járnom...

Úgy néz ki, hogy mi most elmegyünk egy kicsit tavazni a kuttyokkal, eset még benézek, ha nem alszom be id előtt!!! :P

Legyen szép napotok!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Hahóóóóó lányok, merre vagytok? Mindenki pihizik?

Én bent ülök, nyomatom a klímát, mert kint meg lehet pusztulni a melegtől.
Kisróka úgy látszik, már minden nap meglátogat, így nagyon vacakul vagyok. Gyenge, erőtlen, és a gyomrom... azt nem is tudom mihez hasonlítani, olyan pocsék. :(

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!
Hogy bírjátok a meleget? Én teljesen szét vagyok peregve tőle :? Valami tuti tipp? Egész nap vízben ülnék de sajnos nem tehetem. Én is benyomtam egy fél dinnyét és nagyon jól esett!!! :D
Verus plíííííííz!!!!
Üdv Vera

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Én is nagyon nehezen bírom a meleget, de legalább a rosszullétek csillapodtak az utóbbi két napba! :lol:
Az előbb faltam fel fél doboz citrom fagyit! :P :lol:
zsu83

Sziasztok - hu en meg most tok irigykedem az otthoni jo idore, meg a dinnyere is. Itt egyik sem nagyon van. Tegnap olyan hideg volt, azt hittem osszefagyok. Igaz font voltunk a hegyekben, de akkor is.

Remelem mindenki jol van. Nalam a hanyinger mar szinte teljesen elmult, mar csak nagyon rossz izt erzek a szamban idonkent, de az altalaban elmulik ha eszem valamit. Holnap megyek 10 hetes uh-ra. :roll: Ettol tartok egy kicsit, mert az elsonel is ilyenkor volt baj. Igaz annak mas jelei is voltak es abbol szerencsere most semmit nem lattam, szoval bizom benne minden rendben lesz.

Macsek - jo a tablazat, de megtenned, hogy kijavitod a nicknevemet. Szerintem eleg idetlenul nez ki y-nal. :oops:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Sziasztok!

Erika: Az Általad leírt probléma nálam is megjelent, még egész a tehesség eleján. Akkoriban, ha muszáj volt, ittam Laevolac cseppet. Azt lehet terhesség alatt. Akkor segített. Aztán 2-3 hétig ok volt, most megint rosszabb nálam is a dolog. Most a laevolac sem nagyon segít... :(
Állítólolag ez is hormonális kérdés és a terhesvitamin sem segit a dolgon.

Viszont a mellfeszülés elmúlt. Nálatok?

Lányok, olyan nagyon szépek vagytok! :) Megnéztem a képeiteket, ennyi szép Lánnyal együtt babát várni! Nagyon jó nekem. :)

Szép hetet holnaptól!

Julcsi

Kép
julcsi-79

Zetibebi! Te nem szeretnéd Magad beírni a táblázatba?

Kép
julcsi-79

Annyit akarttam meg a tablazathoz hozzafuzni, hogy nalunk a parom nagyon nem szeretne elore tudni a baba nemet es pedig nem igazan tudnam eltitkolni elole - ugyhogy nalunk valoszinuleg csak majd februarban derul ki. Itt mindenki mas tudni akarja elore?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Beírom magam a táblázatba, mihelyst Z elaludt :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Ami engem illet alig várom hogy megtudjam, fogom is nyaggatni a dokit :lol: Z 15 hetes volt mikor mondta ugyanez a doki, hogy ebből már nem lesz lány, és nagyon jó volt mert tudtam vásárolni, nem csak zöldet meg sárgát :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Nálunk meg éppen úgy van, hogy én kibírnám, ha csak februárban tudnám meg, de a Párom mindenáron szeretne tisztában lenni a dologgal. Szerinte akkkor lehet véglegesíteni neveket és utána már hívhatjuk nevén. Elősegítendő a gyermek megfelelő személyiségfejlődését... :)

Habár mindkettőnknek egybeesnek a megérzései a nemmel kapcsolatban... Mondjuk ez azért talán nem olyan megbízható, mint az ultrahang. :)

Kép
julcsi-79

Hajni, én nagyon szeretném előre tudni a nemét, sőőőőt ,alig várom, hogy megtudjam.
Párom azt mondja mindegy milyen nemű lesz, de ő is szeretné tudni előre.
Szávát csak a 7. hónapban tudtuk meg, hogy lány lesz, addig a doki agyára mentem, mert minden alkalommal faggattam ,hogy mikor látni már :D

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Ti mikor mondjátok el a barátoknak, szűk családnak, bő családnak? Vagy már túl is vagytok? Olyan jó lenne szétkürtölni, csak a kezdeti nehézségeim miatt nem merem, bár mostmár úgy néz ki nem lesz gond. Z majdnem félidős volt mikor szétkürtöltük, nem nagyon látszott rajtam hogy terhes vagyok, és akkor az úgy jó volt. Most lehet, hogy nem állom meg addig :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

A baba neme: Hát mi szeretnénk tudni! A férjem szerint tuti kislány lesz, nekem még nincsenek megérzéseim! :roll:

A hír bejelentése: Hát nálunk a család tudja, becsomagoltuk a tesztet ajándékba! :lol:
A barátok meg sejtik, ha rákérdeznek, akkor nem tagadjuk! :lol:
zsu83

Sziasztok!

Baba neme: en is szeretnem minel elobb tudni, igazabol igy tudok rahangolodni teljesen. A ferjemet meg megoli a kivancsisag, szoval nalunk szoba sem johet a titkolozas.

Most teszem fel a tablazatot, mert holnap reggel nem lesz idom.
Ha vmi nem stimmel, privit irjatok legyszi, kar lenne a forumot az esetleges korrigacios kerelmekkel terhelni. Tele lehet hibaval, de hat en is csak emberbol vagyok ugye :wink: A heteket a vonalzokrol probaltam lelesni, a hatralevo idot az excel kalulalja atl. 30 napos honapokat szamolva. De atirok szivesen mindent, csak szioljatok.
Ja, es ezek a hetfoi adatok - ha minden igaz

Joejt!

Kép

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok

Úgy tűnik, vége a hőségnek. Itt éppen zuhog. Nem is baj, annyi vasalnivalóm gyűlt össze :oops:
Tegnap este 10-kor főzöcskéznem kellett. Tésztát főztem, sajt és kechup került rá. Utoljára kb. 10 éves koromban csináltam magamnak ezt az igénytelen kaját. De a pocaklakó most ezt kívánta. Mit kívánta, úgy követelte, hogy csapot-papot otthagyva rohantam főzőcskézni. Érdekes dolgok ezek :roll:
Ami Verust illeti, nekem bizony rossz érzésem van :( . Amikor én panaszra mentem az orvosomhoz az állandó görcseim miatt, csak azt mondta, nem tud mit tenni az első trimeszterben. Mivel már szültem gyereket gond nélkül, nem valószínű, hogy a hiba bennem van. Ha elmegy a gyerek, annak jó oka van, és ebbe ő nem avatkozik bele. Kicsit talán rosszul esett, de jobban belegondolva igaza lehet. :? De nem akarom az ördögöt a falra festeni, majdcsak jelentkezik Verus, és elmeséli mi történt.

Kép
kangu

Ja, ami a testvér-kérdést illeti, mi eleve 3 gyereket akartunk (erről már a házasság előtt megegyeztünk :oops: ). A körülmények, anyagiak? Talán háborúban nem születnek gyerekek? Az ember mindig többre vágyik, mint ami van. Ha ettől függne, én sem szülnék. Majd talán 50 éves koromban boldogan, hogy lám-lám, megvannak az anyagiak jöhet a gyerek :D . Ostobaság. Aki túl kényelmes, lusta a gyerekhez, annak jó kifogás az "anyagiak" meg az "erre a világra gyereket szülni?!" kezdetű szöveg.

Kép
kangu

Jó reggelt!

Hát tudtok írni! Győzzem olvasni! :)

Baba neme: Jaj! Nagyon foglalkoztat! Kicsit jobban szeretnék lányt. Már úgy magszoktam! :oops: De ha fiú, akkor sem hagyom a szülészeten. :oops: :)
Zümis! Kérdezni szeretnék tőled! Milyen a harmadik szülés? AZ előző kettőhöz képest?
Nekem mindkétszer darabosan jött ki a méhlepény. Remélem, harmadjára egyben jön, mert a "méhüri betapintás Bumm kanállal"-tól meghalok! Naggyon fááááj!!! :shock:
Kangu! A te dokid is azt mondta, mint az enyém! Hogy nem tud mit tenni a barnázással. Elöszőr arra gondoltam, hogy dehogy nem! Hiszen olvasom, hogy van legalább 3 féle bogyó amit mások barnázásra szednek. Aztán én is arrra jutottam, mint te. Ha két gyereket szültem akkor nem a szervezetemnek van szüksége pótlásra. Van olyan ismerősöm, akinek 2 gyerkőc úgy jött össze, hogy kellett hormonrásegítés. És a harmadik meg spontán sikerült! :shock:

Verusért én is aggódok. Aggódok, hogy baj van. Csak én nem mertem leírni, de, hogy Kangu megtette... :cry:
Bár jönne Verus és elhesegetné a rossz gondolatatinkat! :)

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok,

huh otthon nem megy a netem (még mindig :? ) szóval csak a cégnél tudok fórumozni, úgyhogy most volt mit pótolni péntek du óta :D

Verusért én is aggódom nagyon...

Az a helyzet, hogy nekünk ez a pici két év kemény várakozás/próbálkozás/végén már kínlódás után érkezett - két éve, amikor elkezdtünk próbálkozni, gyakorlatilag elsőre teherbe estem, aztán hat hetesen elvetéltem. Rettenetes volt, de mikor elkezdtem vérezni, nekem a doki rögtön felírt Utrogestant. De három napra rá mégiscsak bekövetkezett... (jófej ultrahangos orvos mit mond az asztalon bőgő nőnek? "gyönyörűen kitisztult, mintha soha nem is lett volna ott" na kössssz) engem is mindenki azzal nyugtatott, hogy ennek akkor így kellett lennie, biztos volt valami olyan baj, ami miatt nem lehetett volna egészséges - persze ezt akkor elég nehéz volt felfogni. Úgyhogy most hét hetes koráig nem is mertem igazűn elhinni, hogy mi van. De most nagyon bizakodó vagyok! :)

Rosszullétek - ugyanaz a helyzet, mint veled, Dina, mikor szóva teszem, hogy de jó, már egy napja nem volt öklendezés, akkor egy óra múlva tuti rám jön. Mondjuk mostmár "csak úgy" tényleg egyre ritkábban, de bizonyos szagoktól néha órákig rosszul vagyok :evil:

Dina, szerintem nem gáz ilyeneket leírni, sőt, igazából azt gondolom, egy ilyen fórum pont azért jó, mert olyasmit is meg tudunk beszélni, amit lehet, hogy az ember a nem várandós barátnőivel nem tud megosztani.

Baba neme - nálunk a családban általában nem nézték meg előre, legyen csak meglepi születéskor, de férjem rögtön mondta, hogy ő szeretne úgy készülni, én meg csak egyszerűen kíváncsi vagyok :lol: szóval ha megmutatja, hogy kislány-e vagy kisfiú, nem fordulunk el :lol: :lol: :lol:

macsek: szerintem tök jó ötlet hét elején kitenni a táblát, így könnyebb a nyomon követés, hogy kivel mi van

fotókat is szuper, hogy tettetek fel, mert valahogy nekem jobb úgy írni, hogy tudok arcot párosítani a nevekhez :)

KépKép

KépKép
stelly

És mindenki barna? :lol: :lol: :lol: Mármint hajilag?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

http://www.webbeteg.hu/index.php?page=n ... k-honapban

Ezt nézzétek meg! Annyira jó! Azt hiszem az élet az anyaméhban c. filből van! Látta valaki? Nagyon jó!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Hát nem csodálatos???

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Macsk!

Küldtem pü-t a táblázattal kapcsolatban!

Egyébként jól vagyok, nálunk a család már tudja, a munkahelyemen mostanság készülök bejelenteni. Nagyon látszik, már úgysem tudnám titkolni.

Verus! Írj, ha tudsz!

Kép
mist

ja igen, volt ilyen kérdés is, hogy ki mikor kinek mondja el:

én anyumnak azonnal elmondtam, aztán a családnak meg a barátoknak meg a melóban csak három hónapos korában szerettem volna elmondani, de anyu nem bírta ki, elmondta apunak, ő meg nyavalygott, hogy vagy én mondom el nagymamimnak, vagy ő nem bírja ki, és elmondja, úgyhogy akkor már inkább elmondtuk az egész családnak; baráti körben gyanították, hogy miért nem iszom egy korty bort sem, meg miért lépek le minden találkozóról olyan hamar, szóval nekik is elmondtuk inkább; melóhelyen meg gyakorlatilag lebuktam - most meg már elég komolyan látszik rajtam is, úgyhogy nem is tudnám tovább titkolni

úgyhogy nálunk most már mondenki tud mindent :)

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok - ma reggel voltam 10 hetes uh-n es junior nagyon produkalta magat. Egesz ido alatt ficankolt es egy pillanat alatt megfordult. Kaptam kepet, de az sem lett annyira jo, mert nehez volt elkapni. :lol: Szoval most fold felett lebegek vagy 3 meterrel. Ja es 36 mm a lelkem. Mar megint nagyot nott. :lol:

Egyebkent nekem is eredetlieg azt mondtak mindket vetelesemnel, hogy valoszinuleg azert ment el a baba, mert nem volt egeszseges. Csak kesobb a vizsgalatok utan deult ki, hogy velem van a gond es lehet, hogy egyik picinek sem volt semmi baja. :evil:

De probalok nem ra gondolni, hanem erre az eleven uj csodara koncentralni. :lol:

Ja es en meg nem nagyon mondtam el senkinek - az elozmenyek miatt ovatosabb vagyok - de ami kesik nem mulik.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Sziasztok!
Edina nagyon jó a link, tátott szájjal mgnéztem a videókat. Azért engem megborzongat ez az egész. Olyan furcsa dolog ez...
És anynira más, mikor a másodiakt várja az ember. Én az első terhességemnél cseppet sem izgultam, nem volt egy kósza gondolat sem a fejemben, hogy bármi baj lehet.
most a másodiknál egyfolytában aggódom, hogy kifejlődik-e minden szerve, hogy nem-e zavartam meg valamiben a fejlődést, mikor idegeskedtem, vagy amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, hogy tűzforró vízben fürödtem.. szóval egyfolytában hülye gondolatok kavarognak a fejemben.
Ti nem vagytok így vele ?

Nálunk is tudják a rokonok meg a közelebbi barátok, nem láttuk értelmét a titkolózásnak.
Volt egy-két ember, akinek pedig még nem volt szándékünk elmondani, de mit mond olyankor az ember, mikor rákérdeznek? Jajj, Száva már milyen nagy, meddig vártok, nem lesz következő? Erre mit mondjak, hogy nem tudom, mikor közben már itt ül a pocakban? :D

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

A vetéléssel kapcsolatban.. lehet, hogy már írtam itt, nem emlékszem...
Szávával az első 10 hétben nagyon görcsöltem, vérezgettem is.
A dokim azt mondta, hogy nézze, sajnos a 12. hétig nagyon rizikós, bármi történhet, de egyre gondoljon. Lehet gyereke, mert teherbe esett. És ha annak a babának valami genetikai baja van, vagy nem jól tapadt meg, az akkor is el fog menni, ha 10 professzor áll az ágya végénél. És így a jobb.
Ha meg egészséges és jól meg van tapadva, akkor megmarad, úgyhogy nyugi.

Engem akkor ezzel megnyugtatott. Most is sokat görcsöltem az elején, néha most is egy kicsit fájdogál a pocakom, de nem izgulok miatta, ez a babán múlik.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Hajni! De jó! :lol: :lol: :lol: Azt elhiszem, hogy 3 méterrel a föld fölött jársz!
Andi! Ez így van. Eszternél mikor mondták, hogy fenyegető vetélés...(Pedig láttam az uh-n a vérzést.) szerintem fel sem fogtam. Nem is aggódtam, stresszeltem miatta. Ez mondjuk nem jelenti azt,hogy ha baj lett volna akkor nem visel meg. De a többediknél már tudjaa az ember valamihez viszonyítani a bajait és ezen agyal folyton.
Én például most azt nézem, hogy a naplómban egy hét émelygést írtam és kész. Még a mellfeszülést sem írtam le. Ellenben gyomorégésről többet nyavajogtam! Most meg az nincs. :) Pedig az már elég korán elkezdődött anno.

Nálam még apám nem tudja. De nem szeretném lelohasztani magam, úgyhogy várok még. Az előző amikor elment azt mondta, hogy a tyúk is akkor kotkodál ha megvan a tojás. :? :shock: Erre meg mondtam neki, hogy bármikor lehet baj! Olvastam olyat, hogy május 20-ra volt kiírva a csaj és 17-(!!!)én nem érezte a babaát. A kórházban pedig megállípították a tragédiát. :cry: Ezzel nem akarok senkit sem elkseríteni!!!!!!!
A nővérem (féltesóm és nem nagyon tartjuk a kapcsolatot) meg azt mondta, mikor gratulált a harmadikhoz és én me gmondtam, hogy mi történt... Szóval azt mondta, hogy biztosan ne mvoltunk felkészülve egy új babára! :? :shock: Aha! Kettő után tényleg felkészületlenül éri az embert, hogy jön a tervezett harmadik! :lol: Nah mindegy!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Lenyűgöző a link amit küldtél! Ez tényleg fantasztikus! Potyogtak a könnyeim :oops: :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Örülök lányok, hogy tetszik! Nekem is! A filmet nem láttátok! Na azon nagyot bőgtem!
Az a legjobb, hogy látni lehet, hogy az adot hétn mekkora és tényleg ott van... olyan mintha a sajátomat látnám! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

[quote]A írta: filmet nem láttátok! na itt kérdőjel kellett volna! :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

[quote]A írta: filmet nem láttátok!
Na itt kérdőjel kellett volna! :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

írtál naplót? most is írsz? de jó :) én is tervezem, meg is van hozzá a könyvecském, de babonából nem merem elkezdeni a 12.hét előtt...

Hajni - ez szuper :D elhiszem, hogy a föld fölött lebegsz!!!

olyan hihetetlennek tűnik belegondolni, hogy egy alig négy centis kis emberke nyüzsög ott bent, néha rácsodálkozom, hogy mire vagyunk képesek! :)

sajna itt bent nem tudok videót nézni neten, otthon meg most nem megy a netem egy ideje, úgyhogy majd ha sikerült életre lehelni, megnézem a linket, de szerintem tudom, melyik film lehet ez, mert a Spektrumon vagy a Discoveryn láttam még tavaly egy olyan filmet, ami arról szólt, hogy hogyan fejlődik, mit csinál a babi fogantatástól a születésig

KépKép

KépKép
stelly

Dina: Nagyon jó ez a link! Láttam a filmet, már kétszer is megnéztem mióta babát várok! Olyan hihetetlen ami bennünk zajlik! :)

Napló: Múlhéten én is elkezdtem írni a naplómat! :D

Hajni: Gratulálok az uh-hoz! Múlthéten az én babám is nagyon produkálta magát az uh-n! :lol:

Veráért én is aggódom! :roll:
zsu83

Eszter!
Zsófinál írtam, de azt úgy, hogy amire emlékeztem Eszterből azt is odaírtam. Nem külön naplóba írtam, hanem amit lehet kapni bótba. A kismama babanaplója asszem. De most azt folytatom amit az előzővel elkezdtem. Az is előre gyártott. Hülyén nézett ki, hogy amiket beítam azt hibajavítóval kihúztam és átírtam. De akkor (az előző harmadiknál) elkezdtem írni egy sima eccerű füzetbe is. Ott meghagytam a régi írást és újra kezdtem.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Nekem Pocakosnaplóm van! :lol:
zsu83

Zsu! Az a keménytáblás? Amibe 4d-s képek is vannak? Az nekem is megvan.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Igen! Férjemtől kaptam, amikor megtudtuk, hogy babánk lesz! :lol: Minden héten nézzük, hol tartunk a fejlődésben! :lol:

Ma vettem az Auchanba kismamamelltartót 3ezerért!
zsu83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?