Sziasztok!
No a frontok arrébbmásztak, kicsit javulgatunk mi is

Délelőtt bebugyoláltam egy takaróba és kiültem vele a teraszra 1 órára, egyből elájult

Hiába, nyithatom én az ablakokat, az mégse ugyanaz, mint kint lenni...
Aprooka: Nekünk egy nagyon normális védőnőnk van, ő azt mondta, hogy hivatalból neki azt kell mondani, hogy két hétig a szobából se vihetem ki, de ha ebben a rohadt melegben 11 előtt és 4 után pl a teraszra árnyékba teljes lelki nyugalommal tegyem ki a gyereket levegőzni. Úgyhogy nekem is már 1 hetesen kint sziesztázott délután a babakocsiban. Szerintem most ez is hiányzott neki már napok óta, mert az esőben nem tudtam kirakni...

Azért sétálgatni csak 2 hét után mentem ki vele, meg a családon kívül mást még nem hívtam - bár ez nekem is jobb így, épp elég dolgom van vendégek nélkül is... De ez meg úgyis egyedi...
Hozzám is sokan jöttek a kórházba, néha már kicsit kifáradtam, de úgy voltam vele, hogy ott úgysincs más dolgom, csak a babóra kell figyelnem, itthon már nehezebb...
Lányok, tegnap én is úgy kiakadtam anyósra... Telefonon... Tudni kell, hogy nálunk elég speciális a szitu, apóssal együtt lakunk, akitől 20 éve - nem épp békében - elvált, úgy, hogy a két gyereket is otthagyta, és lemondott az ő részéről a lakásban, hogy ne kelljen tartásdíjat fizetni. Ergo ő nem tud minket meglátogatni após miatt. Tegnap lecseszett telefonon, hogy ezt én hogy gondolom, miért nem állunk a sarkunkra a párommal, hogy ő idejöhessen amikor csak akar, hogy ő most el van tiltva az unokájától, holott neki joga van ahhoz hogy lássa, pláne, hogy a másik nagymama már hányszor látta... Már egy hónapos a gyerek és ő még csak a kórházban látta. (Persze, mert eddig nem nagyon hurcoltam, főleg, hogy ő 2db perzsa macskát tart a lakásban) És hogy ő pénteken jön Kistarcsára a nagymamához, legyek szíves átvinni a gyereket. Mondtam neki, hogy hívjon fel hogy mikor jön, és megbeszéljük, mert ha épp nyűgös és üvölt akkor nem indulnék el vele. Erre közli, hogy nincs porcelánból a gyerek, hadd üvöltsön, nem lesz semmi baja...

Úúúúgy el tudtam volna küldeni a fenébe... Nagyon felhúzott. Főleg, hogy láttam mit művel sógornőméknél - amikor ekkora volt a gyerek ott ült minden este, felvette a gyereket, majd a sógornőmet szórakoztatta egész este, vagy nézte a tévét... Sógorom hazajött munkából, és nem tudott hármasban lenni a feleségével meg a gyerekével, mert anyós mindig ott koptatta a kanapét... Ja és most is mondta sógornőm, hogy véletlenül se akkor megy anyós gyereklátogatóba, mikor a gyerek ébren van, hogy esetleg vigyázna rá és sógornőm tudna pihenni - szigorúan mindig akkor, mikor a gyerek alszik. És mikor ezt szóvátették, akkor megkapták, hogy persze az jó volt, mikor az első napokban főzött nekik és hozta a kaját, hogy most meg milyen hálátlanok...
Bocs lányok, ez most kijött belőlem... Elnézést ha sok voltam...