A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Hát, gyönyörű babák laknak ebben a topikban!!!
Egytől egyig!

Kitartás mindenkinek, aki még nem szült! Most már egyikőtöknek sincs sok hátra!

Anyjuk vigyázz magadra! Ahhoz képest, hogy egy napra voltunk kiírva!

Ági, te meg ne idegeskedj! Árt a babának, meg a szépségednek! :lol: :lol:
Kinek írsz, ha szülni mész? Nekem jöhet, ha gondolod! Már úgyis benne vagyok a telefonodban! :lol:

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Tappancs!
Nagy-nagy gratula az óriás Dávidhoz
!

Kívánok sok-sok boldogságot, egészséget és Dávidkának bőséges tejcsit! :wink:

Timi!
szerintem az anyósodnak ne engedd hogy ő intézgesse-irányítsa a látogatási programot, ez a ti családotok! jó az ilyen dolgokat finoman, de időben tisztázni...
nyákdugesz: én is ezen mind morfondírozok :roll:
szerintem a rózsaszínes trutyi a vizsgálattól volt- nekem is lett egy hete is , meg ma is :evil:

nálunk ma voltCTG, minden rendben, méhszáj nyílt, de még nem rövidült...
én amúgy nem sietek :lol:
úgyis kijön valamikor :lol: :lol: :lol:
súlybecslés:3200g

Ági!
remélem sikerül v.mit intéznetek TGyás ügyben!
Drukkolok!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kimma

Anyjuk!
Drukkolok!!! :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++
+

tesóddal meg ne foglalkozzál :wink:
ha nem tetszik neki v.mi, mondjon le :evil: :evil: :evil:

Kép
kimma

Sziasztok!

Bocsi, hogy megint eltűntem, de már kész zömbi vagyok. Nem tudok most semmire sem reagálni, mert nincs időm és energiám. Ha nem baj csak helyzetjelentésre jöttem.
Legutobb azt írtam, hogy Olivér belázasodott ez szerdán este volt és egészen vasárnapig tartott. Vasárnap már elvittük az ügyeletre, mert féltem hogy megint 39 fólé megy a láza éjszakára és hátha tudnak valami okosat mondani mitől lázas, mert semmilyen más tünete nem volt. A doki azt mondta pirosnak látja a torkát és írt fel antgibiotikumot. Már megbánta, hogy elkezdtem neki adni mert másnap egy másik doki aki szájfájás miatt megvizsgálta (annyira fájlalta a száját, hogy éjszaka még cumizni sem tudott) azt mondta nem látja pirosnak a torkát és nem érti az antib.-ot és van 4 napos lázzal járó virus is. Mivel elkezdtem neki adni így muszály legálább az 5 napot kihúznounk. ( Katák tényleg így van? Ha már elkezdtük végig kell csinálni feltétlenűl?)
Levente mióta hazajöttünk a kórházból (betesda) kevesebbet eszik és sokkal nyugtalanabb is. Ha ömlik a szájába a tej(ami elég ritka, a cici is vacakol) akkor azért, ha nem jön rendesen mert kevés van benne akkor meg azért. Kész rémálom a szoptatás. Annyira vártam, hogy újra szoptathassa és kész rémálomaz egész. Mindig legfejem szopi után a maradékot és alkalomadtán odaadom neki, de a cumisüvegből sem akarja elfogadni. Olyan mohón eszik hogy egy csomó levegőt nyel közben aztán percenként kűzdünk a böfikkel, mert alig akar kijönni és üvölt közben.
Ma voltunk a Betesdában kontrolon, azt mondta a doki, hogy minden rendben, de ha 2-3 hétig még mindig rángatózik és nyugtalan( hanytfekve sokszor remeg keze lába) akkor vissza kell mennünk a neurológushoz vizsgálatra. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nem tudom mi baja lehet, miért csinálja. (Katák ez mit jelenthet? Bocsi, hogy ezzekkel zaklatlak benneteket!)
Na mostmár lelövöm magam, mert megint sokra sikeredtem és mennem kell aludni amíg lehet. Amúgy éjszaka Levente 1 kürül és 4-5 körül szokott kelni, de van hogy csak 4-5 körül. Amúgy csak 5-6x eszik egy nap és nem átlag 70-80-akat eszik. Szerinetm ez mennyiségre kevés, de elég jól hízik. 25-30 dkg-ot hetente.

Na tényleg megyek!

Jó éjt!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Bocsi, hogy megint eltűntem, de már kész zömbi vagyok. Nem tudok most semmire sem reagálni, mert nincs időm és energiám. Ha nem baj csak helyzetjelentésre jöttem.
Legutobb azt írtam, hogy Olivér belázasodott ez szerdán este volt és egészen vasárnapig tartott. Vasárnap már elvittük az ügyeletre, mert féltem hogy megint 39 fólé megy a láza éjszakára és hátha tudnak valami okosat mondani mitől lázas, mert semmilyen más tünete nem volt. A doki azt mondta pirosnak látja a torkát és írt fel antgibiotikumot. Már megbánta, hogy elkezdtem neki adni mert másnap egy másik doki aki szájfájás miatt megvizsgálta (annyira fájlalta a száját, hogy éjszaka még cumizni sem tudott) azt mondta nem látja pirosnak a torkát és nem érti az antib.-ot és van 4 napos lázzal járó virus is. Mivel elkezdtem neki adni így muszály legálább az 5 napot kihúznounk. ( Katák tényleg így van? Ha már elkezdtük végig kell csinálni feltétlenűl?)
Levente mióta hazajöttünk a kórházból (betesda) kevesebbet eszik és sokkal nyugtalanabb is. Ha ömlik a szájába a tej(ami elég ritka, a cici is vacakol) akkor azért, ha nem jön rendesen mert kevés van benne akkor meg azért. Kész rémálom a szoptatás. Annyira vártam, hogy újra szoptathassa és kész rémálomaz egész. Mindig legfejem szopi után a maradékot és alkalomadtán odaadom neki, de a cumisüvegből sem akarja elfogadni. Olyan mohón eszik hogy egy csomó levegőt nyel közben aztán percenként kűzdünk a böfikkel, mert alig akar kijönni és üvölt közben.
Ma voltunk a Betesdában kontrolon, azt mondta a doki, hogy minden rendben, de ha 2-3 hétig még mindig rángatózik és nyugtalan( hanytfekve sokszor remeg keze lába) akkor vissza kell mennünk a neurológushoz vizsgálatra. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nem tudom mi baja lehet, miért csinálja. (Katák ez mit jelenthet? Bocsi, hogy ezzekkel zaklatlak benneteket!)
Na mostmár lelövöm magam, mert megint sokra sikeredtem és mennem kell aludni amíg lehet. Amúgy éjszaka Levente 1 kürül és 4-5 körül szokott kelni, de van hogy csak 4-5 körül. Amúgy csak 5-6x eszik egy nap és nem átlag 70-80-akat eszik. Szerinetm ez mennyiségre kevés, de elég jól hízik. 25-30 dkg-ot hetente.

Na tényleg megyek!

Jó éjt!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bocsi, hoyg kétszer ment el!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na, lefeküdt a család...

Titi, jó hogy írsz! Tudod, hogy várjuk!!! 8) Ha nincs időd olvasni, nem baj, legalább adj hírt magatokról.
Ha Levente jól gyarapodik, akkor tuti nem kevés neki, amit kap. Jól hasznosítja (kis fogyasztás, nagy teljesítmény- hmmmm)
Szegény Olivér, átérzem, hogy mennyire fájhatott a szája! Remélem, azért most már javulgat! Én úgy tudom, hogy az antibiotikum-kúrát sajnos végig kell csinálni, de a Katák majd mondják a tutit.

Potyka,
drága bölcs barátnénk :lol: jó, hogy elmúlt a kiütés - és ezek szerint a hűvöstől hipp-hopp elmúlik. Ez szerintem akár a napkiütésre, akár a melegkiütésre is igaz lehet! De ezek szerint nem allergia.
(Szonjánál a napkiütés csak az első napos időszakban jött elő, akkor kentem is fényvédővel, most már nem nagyon kenem, de nem is jött elő. Hát erről nekem ennyi a tapasztalatom. Ja, meg a napkiütés csak ott van, ahol a nap éri, a melegkiütés meg az összefekvő bőrfelületeken, izzadós tájakon. De ezt te is tudod! Szonján melegkiütés legutóbb a kis fenekén volt - kiderült, hogy a bölcsiben a forróra melegedett csúszdán csúszdáztak...)

Andi,
Szonjának a tejkiütés leginkább a homlokán (főleg a két szemöldöke között volt ronda), az orra tövében, a szája körül volt, meg hát az egész arcán szórványosan. De asszem csak az arcán. Tényleg nagyon csúnya volt, szegénykém.
Kitartás, elmúlik hamarosan! olyan öt-tíz nap lehetett, de max. két hét.

Anyjuk,
figyelem a vérnyomásomat... egyelőre más toxémia-gyanú nincs, lehet, hogy holnap bemegyünk Szonjával a védőnőhöz, hogy nézzen vizeletet.

Na, elteszem magam holnapra. Remélem, holnap nem én leszek az első bejelentkező!

KépKép
szkagi

de,
sajnos én vagyok az első :?
már órák óta fent vagyok
elég magas a vérnyomásom is
úgyhogy ma vagy védőnő lesz, vagy kórház.

KépKép
szkagi

de mikor fogok pihenni, aludni?

KépKép
szkagi

Jóreggelt!

Ági, a legjobbakat kívánom!!! Én most már akkor sem tudok relax üzemmódba kerülni, amikor lehetne, a kíváncsiság, az izgalom, a várakozás, némi félelem... De gondolom, ez a "jutalom" az utolsó napokban :)
Én is elég régóta ébren vagyok, sőt jó sokára aludtam el (majdnem 2 volt). Egy csomó mindent megcsináltam még, mert egyedül voltam. A fiúk Anyuéknál aludtak, mert mindjárt indulunk Apával a kórházba uh-ra meg ctg-re (Linda, én is kétnaponta járok). Véglegesítettem a kórházas csomagot, minden eshetőségre készen, mert benne van az is a pakliban, hogy akár már haza sem engednek. Kivasaltam a maradék babaruhát is. Drukkoljatok, hogy mindenünk rendben legyen!
Vágyom a dolgok természetes folyására, de eddig semmi előjelem nincsen. Remélem, kicsim még jól érzi magát odabent, hogy a hegem is jól van, és esetleg valami tágulgatás is lesz már... Ha valami miatt rá kell segíteni, akkor ma biztosan babázunk, és akkor nagyon valószínű, hogy a császáros előzmények miatt most is császár lesz, de tényleg a lányom egészsége a legfontosabb!

Titanilla, sajnálom, hogy Leventét orvoshoz kell vinni, remélem, csak olyan dolog ez, amit kinőhet!
Igazán jól hasznosítja az üzemanyagot :D
Örülök, hogy Oli jobban van, de rémes, hogy ahány doki, annyiféle ötletet és terápiát vetnek fel. De erős gyerek, hamar túl lesz ezen. Jobbulást!

Na megyek, dobok egy zuhanyt indulás előtt :)
Remélem, még jövök ma :) :) :)

Kép
Kép
bondi

Tita, sztem is úgy van, hogy ha nem kér többet, és még gyarapszik is, hát elég neki. Másik fiúcskának gyors jobbulást. Írtam már, hogy nálunk is mindig megbetegedtek a kisebbek a következő születése környékén.

Ági, remélem nem tartanak ott, és Bondit sem. Aludni én sem nagyon tudok, de legalább órákon át hajtogattam a vasalnivalót, és most kezd a helyezt kicist rendezetettebbnek tűnni. (spec a dvd távirányítója nem lett meg, őt keresem már egy hónapja, egyszerűen nem értem, miért kell mindig széthagyni, és már csak ez a vasalnivalós szégyenfolt sarok rejtheti).

potyka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:43-kor.
20150601134430

Sziasztok!
Anyjuk:Megy a drukk hogy mielőbb meglegyen a babócád!Nagyon szurkolok,tudom a vége már nagyon rossz.Nekem mondjuk jól időzített pont aznap kellett volna mennem NST-re,hát nem várta meg :D

Ági:Kitartás,remélem nem tartanak benn.

Most nekünk se volt túl jó éjszakánk,kétóránként ismét felkelt,és elég nehezen aludt vissza.Persze nappal megint aludt három,négy órát.Most okosabbleszek-vagy nem hagyom ennyit aludni nappal,akkor többet alzik este,vagy mikor alszik,én is lefekszek,bár hogy aludni tudjak ahhoz az kell hogy a gyerekek Apával legyenek az udvaron.
Egy kérdés:Ha zöldes a kakija az baj?Mert mikor itt volt a védőnő,akkor kéárdezte nem-e zöldes,akkor még szép tejes volt neki,vagyis sárgás.Ma reggel volt egyszer zöldes,aztán megint sárgás.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, zöldes sokmindentől lehet, de nem baj semmiképpen. Fiatal még a versenyző. Amúgy sztem ha nem hagyod nappal aludni, az nem jelenti, hogy majd fog éjszaka, mert sokszor túlpörög tőle az idegrendszerük. Idő kell az átálláshoz. (CTG/NST meg tisztára büntetés, nem? Bemenni, tökögni, várni, dokit keresni... sosem bírtam.)

potyka

Sziasztok!
Aránylag jó éjszakánk volt... most viszont picit nyüglődik, nem akar elaludni!!

Potyka!
Tegnap beraktam a szüléstörténetem, majd berakod a blogba?

d.dodó

Köszi csajok a fogattatást, nagyon jól esik. Levente evésével az a bajom, hogy rákap a cicire nagynehezen szív párat mohón aztán elkezd sírni, megbüfiztetem (nagynehezen, mert nehezen jön ki) aztán megint próbálom visszatenni és nem akar ráharapni, hanem csak üvölt, vagy ha rá is kap 2 korty után megint üvölt. Így ma reggel is csak 20-30-at evett és fél óra után kifejtem a maradékot miutám ezt legalább 10x megpróbáltam mellre tenni és üvöltés lett belőle. Oda adtam neki üvegből, de abgból is csak 20-at szívott ki . Most fekszik az ágyában és hol nézelődik hol pedig becsukja a szemét és próbál aludni. Úgy döntöttem aludjon aztán majd meglátjuk a következő evést. Csak az a bajom, hogy a folyadékmennyiség nagyon kevés így. Mást sem nagyon fogad el. Már teával is próbálkozom, de igazából nincs is rá lehetőségem, hogy folyadékot adjak neki anyatejen kívül, mert alszik és mire fölkel már szopi van.
Nagyon tanácstalan vagyok, már nagyon várom hogy a doki végre visszajöjjön szabiról, mert nem akarom már dokihoz elvinni . Unom, hogy mindenki mást mond. De a Katák véleményét szívesen venném.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó reggelt mindenkinek!

Hát itt hét ágra süt a nap, de még nincs meleg.

Anyjuk, Ági: ++++++++++++

Tegnap Apa meglepett! Hazajött háromkor! :shock: :D
Befejezték az egyik tíousú gép gyártását, és jutalmul hazaengedték őket! :D

Aztán bevágta az unalmast, és mehettem egyedül boltba. :evil: :(
Jó, csak kenyér meg tojás kellett, de persze hogy bemászott még egy-két dolog a kosárba... :oops:

Hazaértem, mit látok, anyámék ülnek a konyhában! :shock:
Mesélik, hogy nyílt egy új bababizományi, és van ott egy tök jó kocsi, nézzük meg, de ha nem tetszik, akkor mehetünk Budaörsre is. Hát kaptuk magunkat, és mentünk.

Bizományiban tényleg jó volt az a kocsi. Színre is, hibája sem volt, az is alig látszott, hogy használt. Aztán megláttam az árcédulát: 29ezer! :shock:
Na neeem, ennyiért akciós a Brendonban most két babakocsi is, vadi újan!

Irány Börs, és igeen, megvettük végre a kis drágám járgányát! :D
Annyira tetszik, legszívesebben vinném sétálni, csak elég hülyén néznének rám... :lol:

Ez az(netes kép). Van hozzá kétféle lábzsák is.
http://www.brendon.hu/shop/fotoframe.as ... 2&iid=7814

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Potyka az én szüléstörténetemet is betennéd a blogba? Kihasználom a lehetőséget, hogy láttam Dodó kérését. Nem tudom hogy hogyan kell. Köszi előre is, ha szeretnéd kikeresem neked. Bár nem lesz nehéz mert nem sokat írtam azóta.

Képzeljétek már nem egyszer előfordult, hogy az utcán gratuláltak nekem milyen bevállalós vagyok, hogy egy ilyen pici mellé be merem vállalni a következő gyereket ilyen hamar. Meg hogy mikor fogok szülni. Ja és haskötő is van rajtam. Jó nagy maradt a hasam és nem tudom mit csináljak vele. Persze tudom, hogy fogyoznom kéne és akkor kicsit jobb lenne, de nem hiszem, hogy sokat menne lejjebb. Tamás is mindig kérdezi, hogy mikor megy már le a hasam. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Teszek fel róla képet. (szülés után 5 héttel!!!!!)
Kép

És Leventéről
Kép Kép Kép Kép Kép

Egyenlőre csak alvósat tudok feltenni ébrenlevős a másik gépen van, de azt nem tudom kezelni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Boci kicsit nagyok lettek.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nem vagyok pösze csak az "s" lemaradt Boci=Bocsi

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla, képet már be is tettem, de nm találom a történetet, ha copyzod, vagy püben elküldöd, teszem azt is.

És ha másét nem csináltam sikítson, visszakeresni nem nagyon van időm, sajnos.

potyka

Titi! Levente olyan kis édes húsgombóc!
Has tuti le fog menni előbb-utóbb, ez is alkat kérdés!

Lányok! Mi ez a Tgyás pontosan? Hogyan kell igényelni? És mi kell hozzá?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

koszike a drukkot, de ugy latszik rajtunk ez sem segit:(

Este rendesen konkretan kb 5 oran at fajasaim voltak, majd elaludtam....szoval ismet semmi! HAmarosan ctg, es doki nem fog vizsgalni hanem beutal:(
de szerintem ma mar nem megyek be, mert nincs ertelme, hisz akkor mar nem csinalnak vizsgalatokat, es legalabb tudok meg egyet aludni.
Meg bizni abba hogy ejjel szulunk:)

MIndenkinek szep napot!

Bondi : drukk! De nem er megelozni!
Vendég

Bocs, Titi most tudtam jönni.
Olivér betegségéhez annyit, hogy nyilván valami vírus volt. ehhez még a torka se kell hogy piros legyen és a láz néha még 4 napnál is tovább tarthat.... Néha a láz az egyetlen jel. Vizeletet néztek azért? Ha az antibiotikumot elkezdjük jó szedni 7 napig mert többet ártunk vele mint használunk ha abbahagyjuk...

Leventéhez nehéz mit mondani. Ha fejlődik szerintem túl nagy baj nincs. Napközben órákat alszik az nem arra utal hogy éhes lenne, nem? Ha kiszámolod testsúlykg-ra tényleg nem túl sok a folyadék de milyen egyéni eltérések vannak már....Az én lányom se eszik meg egyelőre tuti annyit amennyit kellene, mert 7-8x eszik és tegnap egyet lemértem 40- szóval nem túl sok ( mondjuk sajna szerintem sokkal több tej nincs, remélem lesz, dolgozunk rajta) de eldöntöttem hogy amíg van vizelet és nem esik a súlya nem izgatom magam. Egy csomó gyerek meg többet eszik és mégsem megy súlya nagyon jól.
Nagy egyéni különbségek vannak.
Arra hogy miért köpködi ki a mellet nem nagyon van ötletem, valószínűleg nagyon mohón áll neki és csomó levegőt nyel.

Anyjuk, Potyka! Kitartás a kórház-macerához!

Kép
andkata

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:44-kor.
20150601134430

Köszi Viki! Szerintem azért benézek melóba, kifaggatom az irodavezetőt, hátha okosabb, mint én.
Kocsi teljesen vízszintesig dönthető.
Nálunk van egy bababolt, ahonnan kölcsönözni lehet mérleget 10ezer kaucióért.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Viki! Mi is kölcsönöztünk mérleget. Néha ha eszembe jut mérem szopi előtt és után. De van hogy egész nap egyszer sem. Ha már nem kell neki, tuti jóllakott és alszik. Meg heti egyszer mérem a tiszta súlyát.

Kriszti! Tök jó a babakocsi! És végre már megvan! :lol: Egyébként ezt várja a legjobban az ember lánya, hogy tologathassa a babáját!

Muffin! Mi újság veletek?

Titi! Sajnálom, hogy ilyen nehézkesen indul ez a kétgyerekes lét! Majdcsak jobb lesz, ha minden rendeződik és Olivér is teljesen meggyógyul. Jártok egyébként el otthonról? Úgy értem játszóra, kicsit kikapcsolódni, másokkal beszélgetni? Szerintem nagyon sokat jelent.

Anyjuk! Hajrá! Hátha ma Anna baba előbújik!

Kép
szly27

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 11:15-kor.
Vendég

Néhány kép:

TEgnap újra kismama lettem!
Kép Egy perccel később már kint is volt:
Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Potyka:Köszi a választ. :)
Azt hiszem igazad lehet alvás téren.
Most aludt el nagy nehezen öt óra ébrenlét után.Mosogatást félbe kellett hagynom,mert előtte még evett,most nem is foglalkozok vele,inkább lefekszem én is,ki tudja milyen lessz megint az éjszakánk. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Szly: cukik vagytok így együtt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 11:16-kor.
Vendég

Szly!
Jázmin a kiskabátban olyan mint egy édes rózsaszín nyalóka. :D Tünci!!!!!!
20150601134430

Anyjuk: megy a drukk most már nagyon!!!!!
Vendég

Szly! Édesek vagytok! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:44-kor.
20150601134430

Egy kis érdekesség:

"Milyen színű legyen a gyerekszoba?

A csecsemők szobájának a falát hagyományosan halvány rózsaszínre, pasztellkékre vagy citromsárgára festik. Sok szülő úgy gondolja, hogy a szelíd árnyalatok azért alkalmasak, mert a kicsik képtelenek különbséget tenni a színek között.

Brit tudósok nemrég kiderítették, hogy a csecsemők színlátása igen gyorsan kialakul. Négy hónapos korukra már egész sor árnyalatot képesek felismerni. Mi több, a ház újdonsült kis lakói egyáltalán nem rajonganak a bágyadt rózsaszínért és a kékért.

Annyira nem, hogy a kedvenc színeik a rikító vörös, kék, lila és narancssárga.

A Surrey-i Egyetem kutatói 250 kisbaba vizsgálata során azt tapasztalták, hogy már a négy hónapos picik is képesek megkülönböztetni a színeket. A csecsemőket kölönféle színeket mutató képernyő elé helyezték, és megállapították, melyik ragadja meg leginkább a babák figyelmét.

És vajon melyiktől viszolyogtak? A barnától. Ideje elővenni az ecsetet és a festéket.

Reader's Digest 2008.július"

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Viki! Úgy gondolom, hogy teljes. Legalábbis a fontosak megvannak.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

mérleg: nekem kb. egy óra múlva érkezik meg. :) Egyik barátnőmé volt még és elkértem tőle. Mondjuk nálunk sok jelentőssége nincs, mert én mindig grammra tudom hogy mennyit eszik, csak szeretném a súlyát nyilván tartani. Elvégre most egyetlen feladatunk hogy a műtétre minnél jobban felhízlaljuk. Amúgy a kis drága itt alszik a mellkasomon. :) És nem akarom elkiabálni, de ez egy nagyon jó gyerek. Éjszaka megint csak négykor kelt először (10-kor már aludt) és utána 7-kor meg 9-kor amúgy végig alvás volt. :) Aztán reggel jött a védőnő, és abban a pillanatban ahogy beengedtem, a gyerek elkezdett üvölteni. :) Amúgy a védőnő sem akart hinni a szemének hogy mennyire ügyesen eszik. :) MOndta hogy vannak olyan gyerekek akiknek csak egy oldalon van hasadék mégis folyamatosan félrenyelnek meg orrukon-szájukon jön vissza. De Eliot neki is megmutatta, hogy nem egy mindennapi krapek. :)
Azt hiszem alvás terén meg el fogom kapatni. Csak az a baj, hogy néha kicsit nehezebb neki levegőt venni és könnyen felébred rá. Ha viszont kézközelben van, ilyenkor elég egy simi és visszaalszik. Úgyhogy marad a kézközel... :)
Most megyek, majd később még benézek. Mindenkinek szép napot!
anyjuknak, meg ezerrel drukkolok hogy ne kelljen már tovább várni... De tényleg már alig van hátra egy kis idő és mindenki babázik. :)

KépKép
muffin

sziasztok

az éjjel nekünk is szar éjszakánk volt 11-2ig üvöltött már ott tartottam hogy kiteszem :D :D

elkezdtük a szoptanit készüléket használni nem tudom majd referálok milyen és hová jutunk :shock: :shock:

DE KÉPZELJÉTEK TOTOÁL KIAKADTAM VOLTUNK MÉRESZKEDNI A VÉDÖNÖNÉL ÉS 40DGK EGY HÉT ALATT
NEM EZEN HANEM AZON AKADTAM KI HOGY AZT
MONDTA NE ADJAK NEKI ENNI HANEM ITASSAM VIZZEL MERT EZ TUL SOK AMIT HIZIK?????
szerintetek normális????????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
kriszti mi van hogy evés elöött és utána is pelenkázunk mert elötte is kakis meg közben is betojik
persze evés után finoman kell nehogy kibukja a kaját
persze ha csak pisis nem mindig teszem tisztába mert jok ezek a pelusok nagyon :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

örületesn szépek a babák :P :P :P :P

ó titi ne aggodj a pocak miatt :P :P
nekem is van mintha még egy lenne benne :P :P
de tudod tojok rááááááááááá
apának jo igy majd lemegy
és nem????????????
akkor cipeljük a kutyát nem érdekliiii
szoval ne aggodj sok a hülye ember meg az irigy is és sokan igy akarnak rugni az emberen nyugiiiiiiiiiiiii

Képimg][/url]
Kép
ronix

ja, Titi még én is akartam írni, hogy nem szép a férjedtől ez a has-dolog. Nem elég hogy néha egyik majd másik gyerek beteg még ezt is??? Most talán nem ez a legfontosabb...különben is csinálják végig ők, ami egy várandóssággal jár! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
andkata

Muffin, de jó hogy ilyen jól vagytok!!! Mikor jöttök a Szőlő utcához sétálni???? :D :D :D

Kép
andkata

Nekem szerencsére tök jól áll a férjem az elefánt testemhez. De tuti kikészülnék én is ha szívatna vele. Nekem is elég megbírkózni vele... De majdcsak lemegy. :) Persze tenni is fogok érte, de most fő a tejcsi. :) Úgyhogy majd ezután. Ja, és amikor jöttem ki a kórházból találkoztam egy csajszival, aki két nappal utánam volt kiírva, de ő még akkor nem szült meg, (egyszer amikor ctg-re vártunk akkor dumáltunk) és kérdezi, hogy ti még egyben??? Nem akartam neki mondani, hogy majd megtudod. :) Na most lépek, azt hiszem megjött a barátnőm. :)

KépKép
muffin

Ronix: köszi a biztatást, csak az a baj, hogy a páromnak sem tetszik és állandóan megjegyzi és látom is rajta. :cry:

Katák köszi a tanácsot és a megnyugtatást. Sajna Olivgérnek nem csináltak vizeletvizsgálatot csak megkérdezték, hogy nem büdös e. De teljesen normális szaga van.

Szly: Szoktunk menni játszóra megg sétálni is ezzel nincs gond csak az alváshiánnyal. Most azt várom Levente mikor ébred, mert már fészkelődik. Sajna megint nem fogok tudni aludni, mert Olivér már alszik és mire Levente megint elalszik addigra Olivér felkel.
Nagyon édes Jázmin és nagyon arik vagytok együtt. :lol:

Potyka Küldtem privit és köszi a segítséget!!!

Viki: én is állandóan puszilgatom és harapdálom. :lol: :lol: :lol:

Kriszti: nekem a kórházban már Olivérnél azt mondták, hogy mindig evés elött pelentázzam, mert ha evés közben kakil is maradhaz a következő evésig, ha nem zavarja, mert az anyatejes kaki nem csípi ki a fenekét.

Én a kórházban béreltem a mérleget és nagyon örülök neki, jól jön.

Muffin: ma délelött már azt mondtam Leventének, hogy elviszem Eliothoz, hogy megtanuljon tőle enni (példát vehetne róla), mert annyira szőrnyű amit művel evés terén. :lol:

Anyjuk: én is nagyon drukkolok nektek!!! +++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Kike: Nagyon édes Domi baba és le a kalappal elötted a három gyerek miatt!!! Igazad van tojd le a tennivalókat és pihizz amikor csak tudsz!! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tegnap megkérdeztem tőle, hogy szeret e és azt mondta amikor nem vagyok ideges, türelmetlen és nem kiabálok akkor persze. De semmit nem segít, hogy jobban érezzem magam. Ő elkönyveli, hogy sokat dolgozik ami igaz is és én nagyon becsülöm ezért, hogy ennyit vállal, hogy egyről a kettőre jussunk, de másról is szól az élet és nekem sem könnyű, hiába is gondolja, hogy nekem könnyebb. Így hogy lehet pozitívan hozzáállni a dolgokhoz és türelmes vidám embernek lenni. Én nagyon szeretném mert a gyerekeinknek is szükségük lenne a nyugadtságomra de szeretet nélkül nem megy. Sajnos. :cry: :roll:

Na nem panaszkodom már megint, mindenkinek megvan a saját baja.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

hali lányok!

hazaértem. néztünk szívhangot 140. vizelet negatív (cukor, fehérje, baktérium). suly... hát izé... 2 hét alatt +3 kg. de szerintem tuti nem jól mérte. az én mérlegemen 1,5. de mindegy nem érdekel. jah és nem látni ezt a +3 kg-ot. se a nacijaimon se a fenekemen se a hasamon. a párom is nézett érdekeset... nah mindegy. igy az utolsó napokban már mindegy. :D :D csak hát a tudat...

jah és voltam gyerekorvosnál is bejelentkezni :D kaptam recepteket meg telefonszámot hogy hivjam ha itthon vagyunk. nagyon szimpatikus, kedves, mosolygós, és tökre sokat magyaráz :D mármint olyan csacsogós, de nem fölöslegesen. elmondott sok dolgot. persze ő is szabin lesz mikor szülök :twisted: :twisted: de itthon van és igy ha hazajövünk hiába szabizik akkor is fel tud jönni.

az államkincstárból még mindig nem jött levél a papirjaimmal. hát nekem meg bemenni nincs kedvem!! :twisted: :twisted:
remélem a héten ideér. lehet már csak arra vár Bence?!?!?! :shock: :?

holnap nst + doki. kiváncsi vagyok mit mondanak. jah és voltam bankban is :D levettem a szülés árát :D :D azt is bekészítettem a pakkomba. 8)

szóval már csak menni kellene. legalábbis azt hiszem. most egyfolytában azon gondolkodom hogy mit felejtettem még el berakni és arra vár a kicsikém hogy eszembe jusson :D 8)

muffin!
nagyon jó hogy szépen haladtok. csak igy tovább!

szly, tita!
csodaszépek vagytok. jó nézegetni a képeket.
a pocival tita ne foglalkozz. majd lemegy... habár mondani, vagyis irni könnyű. tuti én is paráznék rajta. sőt már most is parázok hogy ugyan milyen lesz a bőröm szülés után és a pocakom.
de majd változik!!! majd ha lesz egy kis időd magadra is teszel érte! ugyhogy apa ne nyavajogjon!!!

kriszta!
szupi a kocsi. teljesen vízszintesig döntődik? mert azért a babának nem tesz jót, ha nem teljesen vizszintesben van. legalábbis hosszu ideig biztos nem tesz jót.

kismamák!!! menjünk már szülni!!!! én már ugy mennék. már semmi nem érdekel, majd kibirom akár hogy is fáj, csak menjünk.
szerintem már egyszerre is mehetne a maradék, nem lenne gond :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Ronix: képzeld tegnap nekem is ezt mondta a főorvosnő a kontrollvizsgálaton. Egyébbként Olivér is az első otthon töltött héttől 30-40 dkg-okat ghízott hetente, de nem lett kövér gyerek és később lemozogta.

Csak ennyire lett dagi :lol: :lol: :lol: Kép

pár új kép amit ma csináltam.
Kép Kép Kép Kép

Leventének már most hurkás kaja van. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Igen, a kocsi teljesen vízszintesig dönthető, íme:
http://www.brendon.hu/shop/fotoframe.as ... 2&iid=7813

Lányok, a pelenkázást nem én kérdeztem, de azért köszi az infókat! :wink: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Titi örülök, h irtál! Azt viszont sajnálom, h beteg Olivér és hogy apa ilyen gonosz :cry: Ne foglalkozz a pocakoddal, most az a lényeg h minél több teje legyen Leventének!
olyan édes! kis húsis!

Muffin, olyan jó h jól alakulnak a dolgok!csak igy tovább! :D

Kriszti tök jó a kocsi!

Anyjuk++++++++++++++++++!

Marcsi üdv itthon! :wink:

Bocsi h nem irok mindenkinek, de közben itt volt a doki és elfelejtettem amiket olvastam! :oops:
Rólunk gyerköcök jól vannak!én már kevésbé, sikerül benyelnem valmi virust,tegnap egész nap lázas voltam és ment a hasam! közben azon drukoltam el ne kapják a picurok és apa!
:cry:
bencuri

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 06:45-kor.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?