Na, lefeküdt a család...
Titi, jó hogy írsz! Tudod, hogy várjuk!!!

Ha nincs időd olvasni, nem baj, legalább adj hírt magatokról.
Ha Levente jól gyarapodik, akkor tuti nem kevés neki, amit kap. Jól hasznosítja (kis fogyasztás, nagy teljesítmény- hmmmm)
Szegény Olivér, átérzem, hogy mennyire fájhatott a szája! Remélem, azért most már javulgat! Én úgy tudom, hogy az antibiotikum-kúrát sajnos végig kell csinálni, de a Katák majd mondják a tutit.
Potyka,
drága bölcs barátnénk

jó, hogy elmúlt a kiütés - és ezek szerint a hűvöstől hipp-hopp elmúlik. Ez szerintem akár a napkiütésre, akár a melegkiütésre is igaz lehet! De ezek szerint nem allergia.
(Szonjánál a napkiütés csak az első napos időszakban jött elő, akkor kentem is fényvédővel, most már nem nagyon kenem, de nem is jött elő. Hát erről nekem ennyi a tapasztalatom. Ja, meg a napkiütés csak ott van, ahol a nap éri, a melegkiütés meg az összefekvő bőrfelületeken, izzadós tájakon. De ezt te is tudod! Szonján melegkiütés legutóbb a kis fenekén volt - kiderült, hogy a bölcsiben a forróra melegedett csúszdán csúszdáztak...)
Andi,
Szonjának a tejkiütés leginkább a homlokán (főleg a két szemöldöke között volt ronda), az orra tövében, a szája körül volt, meg hát az egész arcán szórványosan. De asszem csak az arcán. Tényleg nagyon csúnya volt, szegénykém.
Kitartás, elmúlik hamarosan! olyan öt-tíz nap lehetett, de max. két hét.
Anyjuk,
figyelem a vérnyomásomat... egyelőre más toxémia-gyanú nincs, lehet, hogy holnap bemegyünk Szonjával a védőnőhöz, hogy nézzen vizeletet.
Na, elteszem magam holnapra. Remélem, holnap nem én leszek az első bejelentkező!