Puszi:
Jajj de szeretnék már én is kapni. Olyan jó lehet. Botondnak még semmi ilyen "szeretetmegnyilvánulása" nem volt. Max lerakja a fejét a mellemre vagy a fejemre és így bújik. De ez is ritka. No de mit akarok?! Egyszerűen nem ér rá az ilyenekre, mert megy egész nap, mint a mérgezett egér.
Maggie!
Köszi a talis infokat. Mi ott leszünk, hacsak vmi eget rengető nem jön közbe.
Marica!
Én is így voltam vonalzó ügyben, aztán az utolsó UH előtt pár nappal meggondoltam magam, és teljes bizalommal mégis megcsináltam : szívhang nélkül. Szerencsére nem volt gond.
Ktimi!
Kocsis ügy durva. Kár hogy nem láttátok ki volt az.
Beszéd:
Botondovánál most már több mint egy hónapja a "d" betű ismételgetése megy mindenféle magánhangzóval: dededede, dődődődőd, didid stb. De ezt mindenféle hanerővel és hanszínben tudja mondani. Olyan, mintha beszélgetne vele. azért már én is várom az "értelmesebb" megnyilvánulásokat.
Járás:
Őszintén szólva nem értem, hogy miért nem indult még el magától. Mr több mint 2 hónapja közlekedik kapaszkodva, és jó ideje ebből már előrefele is. Elvben már meg kellett volna próbálnia. Kicsit azért aggaszt ez (is).
Zsófi eszméletlen cuki a "járós képeken.
Kaja:
Ma hajnalban Botond felébredt, még féllomban elkezdett cicizni. Amikor mellett váltottunk teljesen felébredt és már nem akart szopizni. Pedig tök éhes maradt, mert negyed óra múlva benyomott 200 ml tápszert. Úgy látszik elválasztja saját magát. Nagyon furi érzés. És nem is örülök... Persze tudom, hogy így helyes, amúgy ismeg kellett volna tennem hamar.
5 körül: szopi (?)
7 : tápszer: 200 ml
10 : gyümi (általában üveges, ezt jobban szereti)
13 : főzelék, vagy az amit mi eszünk
17: gyümi vagy joghurt (többnyire emberjoghurt) vagy túró
20: tápszer: 200 ml
Ezen kívül mindig kér és kap, ha látja, hogy mi eszünk.
Körkérdés:
Mostanában Botond 2-3 szor kakil naponta, és elég sokat. Nem híg, nem kemény, szerintem a színe is normális. Szerintetek oké, hogy egy 10 hónapos gyerek 2-3szor kakiljon naponta?

Zsófi 1 naposan
Zsófi majdnem 10 hónaposan
2 naposan
9 és fél hónaposan

Akkor (1 naposan)
És most (2007. július 2., majdnem 10 hónaposan)

2 percesen
9,5 hónaposan
1 órásan
alig 10 hónaposan július 3.-án

29 hetesen pont egy évvel ezelötti kép