A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Madrin!

Szerintem a bejelentkezéshez próbáld meg Kanyó doktornő mobilját, hátha el tudod érni. (Esetleg SMS-t.) Én jártam Konc magánrendelésére május-júniusban, és a doktornő mondta, hogy ha júliusban valami gondom van, hívhatom.
vuki124

Edóra!

Borzasztóan sajnálom, ami történt....erre nincsenek szavak. :cry: :cry:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Edóra!
Borzasztóan sajnálom :( Nagyon nagy ölelést küldök Neked, bár tudom hogy most semmi sem segít!!!!!!!!!!

Kép
akire79

Edóra
Sajnálom tiszta szívemből.
Nagyon sok erőt kívánok Neked!
:cry: :cry: :cry:

Kép
noki&potyi

Sziasztok kedves Mindenki!

Ég a pofámról a bőr, hogy így elmaradtam a táblázattal, de sajnos elszállt a gépünk egy vírus miatt és csak egy korábbi verzió van meg és még nem tudtam mindent visszaolvasni!

KÉRLEK ÍRJÁTOK MEG KI HOL TART, hogy pótolni tudjam (lehet priviben is) :oops:

Noki!
Nagyon nagyon drukkolok, hidd el nem lehet semmi baj hamár ennyien szurkolunk Nektek!

Ildi!
Nektek is nagyon drukkolok, várom a híreket holnap!

Kép
akire79

Drága Edóra,

Szívből sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Nagyon sok erőt kívánok Nektek, Veled vagyok...

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

edóra: Nagyon sajnálom, a sógornőmnek is holnap lesz a befejezés. Neki ma már be kellett feküdnie a kórházba.

akire79: Én ma a 18. cn-en vagyok és 24-én lesz az 1. inszeminációm.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

EDÓRA!
BORZASZTÓAN SAJNÁLOM! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon sok erőt kívánok neked!!!!

Akire!
Jó hogy újra itt vagy.
Nekem augusztusban lesz a 2. fagyis lombik.

Gyoreneildi!
Drukkolok neked holnapra!!!!!!

Madrin!
Íme:

Follikuláris fázis Ovuláció Luteális fázis
FSH 4-13 5-22 2-13
LH 1-18 24-105 0-20
ösztradiol 39-189 94-508 48-309
progi 0,27-2,61 5,25-38,63 3,28-38,63

prolaktin: 1,39-24,2
tesztoszteron: 0,2-0,7
T3 szabad frakció: 1,71-3,71
T4 szabad frakció: 0,70-1,48
TSH: 0,35-4,94

Voltam a nőgyógyászomnál és szerencsére nem talált semmit, csak egy 20 mm-s tüszőt. :D
Szóval gyúrhatunk rá a férjemmel. Ma van a 20. napom és még nem repedt meg, szóval valószínű tolódik a menstruációm. Ez valószínű a stimulációnak az oka. Sokba fájt ez nekem, de legalább megnyugodtam.

Kép
vucuska

Kép
Kép
Kép

Próbáltam bepótolni a lemaradást, többet nem lesz ilyen, ígérem!
Ha valakinek nem jól írtam az adatait, akkor bocsánat, írjátok meg és javítom!

Szép estét mindenkinek!

Kép
akire79

Amikor korábban visszaolvastam, valaki az inzulin ref. tratományra is kiváncsi volt. Most előszedtem ahhoz is a papírt.

Glükóz terhelés 0. perc: 3,3-5,5
Glükóz terhelés 120. perc: 3,3-5,5
Az inzulinra nincs érték, de talán a terhelt inzulin 28-ig jó.

Nekem 35,86 volt a 120. perces inzulin, a terhelt glükóz meg 3,07. Erre kaptam a 2*1 Meforalt, szénhidrát diétát, heti 3*-i testmozgást.
Ma reggel voltam kontroll vérvételen és szerdán megyek konzultálni. Remélem a gyógyszert már nem kell szednem.

Akire!
Nekem aug-ban lesz a 2. lombik fagyiból. köszi

Kép
vucuska

Sziasztok Lányok!

Edóra,
Basszus ezt nem hiszem el.....ennyire nem lehet szemét az élet.
Sajnálom, nagyon.........valamiből próbálj erőt meríteni. Szegénykém......

Ildi,

Köszönöm az együttérzésedet, én pedig nagyon szorítok neked, és várunk a jó hírrel!!!!!

Noki,

Drága, sok pihi, meglásd a csík erősödni fog! Muszály. Ott van az a baba/babók. Ígyál sokat, egyél sok fehérjét. Én sem bírbám ki valószínűleg, hogy nem menjek el, ez egy idegőrlés. Viszont egy bizonyos időn túl látszik csak a petezsák. De hétfőre azért szerintem van esélye. Ha nem bírod tovább menj el.

Én valószínűleg a jövő héten megyek vissza W.dokihoz. Valaki írta, hogy akkor már lesz. Most várom, hogy megjöjjön, már barnázom, szerintem csütörtökre megjön. De nekem azt mondta a doki, hogy ezúttal elég, ha az első 2 hétben megyek. A gyógyik egy részét már kiírta.

Ja, és úgy néz ki, hogy augusztus végén tudjuk folytatni az építkezést. Most kereünk albérletet, de basszus nem fogjátok elhinni, de Biatorbágyon és Etyeken drágább az albérlet, mint Pesten. Nagyon húzós. Azt hittük megússzúk egy 50-esből. Hát nem.
vic12

Edóra nagyon sajnálom :(
Olyan kegyetlen az élet nem elég hogy ennyit küzdünk egy babáért, de utána se lehet egy percre se megkönnyebbülni :(

Sajnos mostanában sokszor kellett műtétekre ,vizsgálatokra járnom a Jánosba és egyszerűen döbbenet volt hogy a betegek 90 %-a szinte emiatt volt bent :( :(
A szobámba mindig ilyen lányokkal voltam együtt, mindegyiküjükkel együtt sírtam :( :(
Mindig azt mondták a lányoknak próbáljanak meg az eszükre hallgatni ne a szívükre :( Tudom ez nehéz nekem se menne

Zsókuci hogy van a megfázásod?
Tanfolyam jól megy?

Vucuska köszi az értékeket azt hittem megadod a Tied is hogy hasonlítgassuk :oops: :oops: :oops:
De az fura hogy Te 35,86-ra kaptál gyógyszert nekem meg 38,35-re azt mondták nem kell :shock: :o :?
Ilyenkor mi van, több dokihoz nem megyek már el az tuti...
madrin

Madrin!
Nem tudom a mostani hormon eredményeimet, mert BMC-ben nem tájékoztattak. Csak annyit mondtak hogy minden oké.
Régi eredményeim voltak, kb 2 évesek, azon a prolaktinom volt talán 26 vagy 29. Akkor arra kaptam bromot és le is vitte a prolaktinomat a normál érték minimumára. A többi értéken ref. tartományon belül volt.
Nekem a terhelt inzulinom megemelkedett és a glükózom meg lement a normál érték alá. Emiatt és azért kaptam gyógyszert hogy minél előbb helyre álljon az inzulinom. Szóval ezzel csak a folyamatot akarta a doki felgyorsítani, mivel mondtam hogy babát szeretnénk.

Kép
vucuska

Drága Edóra!

Szent Ég!Ezt nem hiszem el.Már vagy harmadszorra olvasom újra,hátha csak a fáradtságtól nem látom jól.
Bárcsak így lenne!!!
Annyira,de annyira örültem a sikereteknek.Persze csöndben mindkettőnk előző esetéből tanulva.
És most nagyon szomorú vagyok!
Átélem veled újra ezt a szörnyűséget.
Kitartás neked a kórházban.Óriási ölelés és tudd nem vagy egyedül most!
Ha bármiben segíthetek,akkor csak szólj.Még mindig erősen él bennem a fájdalom,pedig két hónapja lesz lassan,hogy elveszítettük a babánkat!

Orsi
orsiborsi

Sziasztok!
Edora, nagyon-nagyon sajnálom :( Egy kérdés, bár gondolom kissebb gondod is nagyobb ennél, de: Voltál már genetikai és immunológiai vizsgálaton? Nagyon sok erőt kívánok!

Akire, táblázatba: szeptemberbe megyünk vissza a 2 "jégovisért".

Megy a drukk mindenkinek! puszi
süni76

Edóra!
Sokat gondolok rád!
Remélem túl vagy már a beavatkozáson.
Most nagyon sok erőt kívánok neked, különösen lelki erőt a folytatáshoz!!!!!!!

Gyoreneildi!
Mi újság?
Gyere hamar a hírekkel!

Kép
vucuska

Gyoreneildi
Ha hiszünk a laptetős babonáknak akkor Te ma jó hírekkel kell,hogy gyere hisz laptetőn vagy!! :lol: :lol: :lol:
Drukkolok nagyon és már várlak Én is a hírekkel!

Akire
Én hétfőn megyek UH-ra és akkor derül ki,hogy az Én kicsikéim mennyire voltak kitartóak,maradtak vagy sem anya pocakjába :roll:
Addig is köszi a mosolygós jelet, remélem nem kell javítani max csak szívecskére vagy szívecskékre :shock: :roll: :lol: :lol:

Kép
noki&potyi

Most kaptam meg az IR eredményeimet:

0. cukor: 4,06 (ref. tart: 3,3-5,5)
120. cukor: 3,58 (korábbi 3,07 volt, 3,3-5,5 jó)

0. inzulin: 3,88 (talán 28-ig jó)
120. inzulin: 28,04 (korábbi 35,86 volt, talán 28-ig jó)

Úgy néz ki hogy javultak az értékeim! :D
Remélem holnap jó híreket mondanak a konzultáción és nem kell tovább szednem a Meforalt.

Kép
vucuska

Vucuska
Nagyon örülök a jó híreknek!
Holnap nagyon fogok Neked DRUKKOLNI!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
noki&potyi

Gyoreneildi!
Hol vagy?
Már nagyon várlak!

Noki!
Hogy vagy?
Hogy döntöttél? Mész holnap a dokidhoz?

Kép
vucuska

Edóra
Nagyon-nagyon sajnálom! Ez rettentő kevés persze a történtekhez képest, de nem is tudok mást írni. Nagyon sok erőt kívánok!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Ildi
Remélem, ünnepeltek, azért nem jössz még! De már nagyon várunk!

Noki
Kitartást! Én tuti elmennék vérvételre, és úgy tesztelgetnék, mint te! UH-n még nem biztos, hogy látszódik. Nem?

Zsókuci
Üdv újra itthon! Jobbulást!

gil

vucuska
Nem megyek holnap dokihoz,mert W doki a héten is szabin van és nem akarom,hogy Újvári doki vizsgáljon meg!
Ki kell bírnom hétfőig,de már azt hiszem beletörődtem !
Görcsölgetek és szurkál a hasam,fáj a cicim is....
Ja és a lényeg..
Ma reggel felkeltem és tiszta ragya lett a fejem..
Ugyan azt az arclemosót használom mint eddig és most meg...
Nem tudom,hogy mitől lehet ez,de hatalmas nagy piros pöttyök lettek a fejemen amik csípéshez hasonlítanak..
És amikor kinyomom...
Na akkor csillagokat látok!
Bocsi,ha undorító voltam most,de sajna ez van :oops: :oops: :oops:
Csak tudnám,hogy mitől????
Lehet,hogy meg fog jönni és attól?
Vagy a fene tudja....
Már hiányozna,ha nem lenne valami bajom egy nap :lol: :lol: :lol:

Kép
noki&potyi

Noki
Szerintem ezek jó jelek!

gil

Sziasztok!

Bocsi, de nem ég értem haza. Egyrészt későn hívtak be, másrészt az úton sem volt minden rendben.
Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat, de sajnos nem sikerült! :cry: :cry: :cry:
Csak azt nem értem, hogy nem érzek semmit azon kívül, hogy görcsölgetett a hasam egy kicsit, nincs semmi bajom, nem vérzek és mégsem. Az előző lombiknál 9 napra barnálgattam, de most semmi. Annyira bíztam pedig benn, de felállunk, mert menni kell majd a fagyi babákért.
Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat.

Megy mindenkinek Tőlem is a Drukk!!!!!!!!!!!!!! És kívánom, hogy legyetek szerencsésebbek mint Én voltam!!! :cry: :cry: :cry:

gyoreneildi

Ildi
:cry: :cry: :cry: :cry:
Én is úgy reménykedtem!!!! Szegénykém! De jó, hogy már a jövőbe néztek! Hajrá fagyibaba!

gil

Sziasztok!

Olvastam jó és rossz történetek itt. Mindenkinek kívánok nagyon sok erőt és kitartást ahhoz, hogy újra felálljon és folytassa.

Szeretnék csatlakozni hozzátok.

Ez év májusában PCO-t diagnosztizáltak nálam. Voltam már több orvosnál is de mindig csak egy helyben topogunk. A legutolsó doktornő aki a PCO-t is felismerte sajnos visszaadta a nőgyógyászati praxist és háziorvosként dolgozik tovább. Ki érti ezt? Pedig nagyon jó volt a szakmában. :(

Párommal úgy döntöttünk, hogy szeretnénk elmenni a BMC-be. Itt vidéken ahol lakunk egy-egy vizsgálatért be kell járni a fél országot. Reménykedünk abban, hogy ott mindent egy helyben megcsinálnak és a szaktudásuk is megvan.
Már két napja próbálom felhívni a BMC-t de mindig azt mondja, hogy a hívott szám pillanatnyilag nem elérhető. Tud valaki nekem ebben segíteni? És az orvosválasztásban?

Előre is köszike a segítséget! Remélem csatlakozhatom hozzátok és befogadtok. Nem lennék annyira egyedül a problémámmal. A párom segít mindenben de mégiscsak férfi és nem ért meg mindent ami ilyenkor egy nőben zajlik.

Szóval előre is köszönöm a segítségeteket.

Mielőbbi babásodást mindenkinek!

Timi

Kép
gyorfitimi

gyoreneildi
Nem találok szavakat.....
Egyszerűen nem akarom elhinni...
Annyira sajnálom :cry: :cry: :cry:
Örülök,hogy előre nézel és már "készülsz" lelkileg a következőre....
Mennyi lett a hCG-d amúgy ?
Köszönöm a priv üzenetet, nagyon aranyos vagy!

Tiszta szívből sajnállak,bár tudom,hogy ez nem segít,de drukkolok Neked továbbra is kitartóan..... megígérem !

Puszi és ölelés!

Kép
noki&potyi

gyorfitimi
Légy üdvözölve !
Én azt tudom Neked javasolni,hogy menj el személyesen,de csak 11körül, mert telefonon keresztül nem igazán lehet Őket elérni!
Orvos választásról csak annyit,hogy Wiegandt, Zeke és Szűcs dokik szerintem igazán profik és teljesen mind1,hogy melyikhez mész!
Nekem W a dokim!
Hidd el a BMC-ba értik a dolgukat!

Nagyon sok szerencsét és mihamarabbi babásodást kívánok neked!
Még annyit,hogy Én is Pcos vagyok és ez volt az első lombikom 5db sikertelen inszemináció után.
Majd hétfőn kiderül,hogy megmaradt vagy megmaradtak e a babáim, ugyanis alacsony lett a hCG-m :cry:

Minden jót!

Kép
noki&potyi

Ildi!

Nagyon sajnálom, az első lombiknál nekem se jött meg addig mig az utrot abba nem hagytam, én is nagyon reménykedtem akkor, tudom mit érzel, de kitartás!

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Kedves Noki!

Köszönöm szépen az infókat.
Nagyon remélem, hogy azért mégiscsak van pocaklakód.
Küldök sok-sok drukkot meg pozitív energiát (máramennyi energia tőlem telik)

Üdv

Timi

Kép
gyorfitimi

Ildi!
Nagyon sajnálom! :(
Annyira bíztam benne hogy jó hírre jövök.
Azért búsúljátok ki magatokat, aztán próbálj feltöltődni lelkileg és testileg és aztán menjetek a fagyibabákért!

Gyorfitimi!
Üdv itt!
Itt jó helyen vagy. egymásnak elmonduk a problémáinkat és próbálunk a másiknak segíteni.
Remélem hamarosan te is anyuka lehetsz és mehetsz át a másik topikba. :lol:
Délután, talán 1 óra után érdemes a BMC-t hívni. Sok sikert hozzá, mert tényleg nagyon nehéz őket elérni.
De készülj fel szerintem arra hogy lehet hogy csak szeptemberben kapsz időpontot mert most augusztasban 4-ből 2 doki is megy szabira.

Noki!
Akkor ezek szerint sikerült egy picit lehiggadnod. :)
Nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!
Tesztet még csinálgatsz?

Kép
vucuska

ildi: Nagyon sajnálom. :( Drukk az eszkimóbabákhoz.

gyorfitimi: Üdv itt is. Valami gond lehet a telefonközponttal, mert már hétfőn délután is műszaki hibát jelzett. Azért szerintem próbálkozz, ha mást nem, akkor a központon keresztül, nekem így sikerült a dokit elérni. Én Wiegandt dokihoz járok, de az első inszememet Zeke doki figja csinálni. Mindegyik orvos jó, ha kérdezel nem ráznak le, de sajnos nincs túl sok idejük és sokat kell rájuk várni. Van, hogy 5 órát kell várnod egy ultrahangra. Ennek függvényében jelentkezz be. Honnan járnátok?
vicky79
Budapest III. kerület

ildi: Nagyon sajnálom. :( Drukk az eszkimóbabákhoz.

gyorfitimi: Üdv itt is. Valami gond lehet a telefonközponttal, mert már hétfőn délután is műszaki hibát jelzett. Azért szerintem próbálkozz, ha mást nem, akkor a központon keresztül, nekem így sikerült a dokit elérni. Én Wiegandt dokihoz járok, de az első inszememet Zeke doki figja csinálni. Mindegyik orvos jó, ha kérdezel nem ráznak le, de sajnos nincs túl sok idejük és sokat kell rájuk várni. Van, hogy 5 órát kell várnod egy ultrahangra. Ennek függvényében jelentkezz be. Honnan járnátok?
vicky79
Budapest III. kerület

bocsi... :?
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Vicky!

Somogy megyéből Siófok mellől járunk, járnánk.
Az nem nagyon zavar, hogyha sokat kell várni, mert mindenképpen szabit kell kivennem ha menni kell.

Vucuska!
Köszi az üdvözletet. Akkor majd délután próbálkozom. Azt gondoltam, hogy csak szeptemberre fogunk időpontot kapni, sőt még az októberen sem lepődnék meg mert gondolom, hogy nagyon-nagyon sokan vannak.
Doki ügyben pedig teljesen tanácstalan vagyok. Gondolom mindegyikük jó, de mégis leírnátok hogy akikhez jártok milyen emberek? Idős, fiatal, és milyen a modoruk?
Ezt azért kérdezem, mert volt egy dokim aki jó nőgyógyász de a modora valami rettenetes, sőt elviselhetetlen.

Előre is köszike!

Üdv
Timi

Kép
gyorfitimi

timi: Csak azért kérdeztem, hogy honnan jösztök, mert nekem van, hogy sikerül még beérnem dolgozni, igaz 1/2 10 felé. Ha stimulációd lesz, akkor lehet, hogy egy héten 3* is jönnöd kell. Én ezen a héten inkább betegre irattam magam. Csütörtökre úgyis kiírt volna a doki az inszem miatt. Így meg rápihenek, bár lehet, hogy több időm van stresszelni.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát remélem, hogy menni fog ez az egész és, hogy bírni fogjuk anyagilag, no meg az ezeréves járgányunk is az igénybevételt. De majd csak megoldjuk valahogy.
A munkahelyemen a szabi nem probléma.
Bárcsak már a babázós szabinál tartanánk.
:wink: :D

Kép
gyorfitimi

Noki!

A ragyák miatt ne aggódj! Ez normális. A hormonváltozás miatt van.
Én úgy néztem ki hetekig, mint akit képen lőttek egy sörétessel! :lol:

Kép
nika28

Noki!

Nekem is vannak ragyáim :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Lányok igazán kedvesek vagytok,hogy így informáltok akármikor akármi bajom is van!
Nagyon hálás vagyok ezért Nektek!
Viszont minden nap valami új történik velem.
Ma reggel azaz hajnal 4:40-kor arra ébredtem fel, hogy ömlik ki belőlem valami.
Odanyúltam és tele lett a tenyerem valamivel....
Az ütő megállt bennem,hogy na most megjött és vége a maradék reményemnek is.....és amikor felemeltem a kezem nem láttam semmit , sötét volt a szobába....
Mint akit puskából lőttek ki Én úgy rohantam ki a mosdóba és láttam ,hogy ez nem vér és nem is utró hanem sima vízszerű valami.
Azóta is csak jön belőlem és jön belőlem...........

Még annyit,hogy úgy volt ,hogy ma csinálok tesztet,de emiatt nem csináltam,olyan gyorsan a mosdóba voltam reggel,hogy eszembe sem jutott a teszt.......

Puszi Mindenkinek!!!!

Kép
noki&potyi

Ildi,

Sajnálom.

Noki,

Ezek tuti jó jelek, ragyás arc, mensi sehol. A vízszerű izére nem tudok mit mondani, lehet, hogy helyezkednek manócskák. Örülj, amíg vízszerű és nem piros. Szerintem ezek a babák kapaszkodnak. Izgi lesz a hétfő. Arra lennék kíváncsi ikrek vagy 1 babó. Szerintem megy föl az a hcg szint. Nagyon szorítok neked hétfőre!!!!!

gyorfitimi,
Üdv a csapatban.
vic12

noki: Én sem tudok mit mondani, de én is várom a hétfőt. Na meg a csütörtököt. Nem bánnám, ha már túl lennék az inszemen.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Sajnálom akiknek nem sikerült. Sajnos tudom milyen érzés, hiszen egyszer én is elvetéltem és műszeres befejezés lett a vége, és lelkileg megviselt. Tudom valahol hasonló lehet az érzésetek, csak nehezebb, hiszen sokat szenvedtetek előtte érte.

Noki, drukkolok neked, hogy sikerüljön, és a babók megmaradjanak.

Hát én voltam 1 hetes kontrollon a dokimnál, igaz konzultációra mentem, hogy ő mit mond, van-e esélyem. Megvizsgált, és a HSC-t és a lapart javasolta, hogy beszéljem meg a nőgyógyászommal, aki miómákkal műtött, hogy el tudják-e a Margitban végezni a két műtétet, vagy sem. A doki szabin van, így csak jövő héten kapok rá választ. Ha a kismedencémet rendbe tették indulhat a lombik.
Előtte majd néznek hormont? Csak mert hogy szedem a bromot, de azért elég magas volt nemrég a prolactinom.
Mielőtt elkezdődik a lombik milyen vizsgálatok kellenek? Vagy a fél éves eredményeim alapján csinálják?

Szorítok mindenkinek, akinek kell, és bizakodjunk, hogy hamarosan mindannyiunknak sikerül.

Timi, én fél éve járok, és mikor először mentem egy nő vette fel a korelőzményt és utána kint kérdezték meg, hogy kihez akarok menni. Mivel nem volt semmi infóm, hogy ki milyen lehet, a Szűcs doktort rendelték hozzám, aki egy fiatal orvos. Én bízom benne, és amíg az öreg HSG-s doki semmi jóval nem kecsegtetett ő biztatott, hogy nem annyira reménytelen a helyzetem. Hát majd kiderül.
Zeke dokiról tudom, hogy középidős, de szerintem ő is jó, egyik ismerősöm nála van. Az első alkalommal az új emberek 12-13 óra között vannak.
remény73

Ildi!
Nagyon sajnálom, tudom, mit érzel: én is nagyon reménykedtem tavasszal, nekem se jött meg, csak a vérvétel után (szemben az inszemekkel, ahol meg pont azon húztam fel magam, hogy miért kell órákat várnom az eredményre, amikor egyértelmű jelek mutatták, hogy nem sikerült), és én is délutánig vártam, mire közölték a negatív eredményt...
Pár napig ki voltam borulva, de aztán elmúlt. Várnak a fagyibabák Téged is! (Mikor mehettek értük?)

Timi!
Üdv közöttünk! Én majdnem egy éve kezdtem, és nem ismertem senkit a dokik közül. Valamiért Konchoz osztottak be (máig nem értem, mert eléggé elfoglalt). Elég szigorú, de ha kérdezed, mindent rendesen elmagyaráz. Zekénél is voltam párszor, ő is nagyon szimpatikus. De azt hiszem, tényleg jó kezekben leszel, bárkit is választasz.

Remény!
Alapesetben úgy tudom, hogy a kivizsgálás (pl. 3.,20.,24. napi vérvétel) egy évig érvényes. Tehát valószínűleg nem kell most még megismételned. A prolaktint mikor nézték utoljára? Ha az akkor nem volt rendben, lehet, hogy kell egy kontroll. (Én prolaktin és pajzsmirigy miatt szedek már régebb óta gyógyszert, a SOTE-ra járok 3-5 havonta kontrollra. De a gyógyszerek mellett az utóbbi időben rendben voltak az értékek, így a lombik előtt ezt külön nem kellett nézni.
Drukkolok Neked!

Noki!
Én is láttam már ragyás kismamát! :wink:
A vízszerű valamiről viszont fogalmam sincs. :?
vuki124

gyoreneildi
Szeretnék Nektek Házassági évfordulótok alkalmából Sok Boldogságot Kívánni !
Tudom,hogy ez még korai,de mivel várnak rátok a fagyóbabák ezért kitartást és sok-sok erőt kívánok a sikeres folytatáshoz és mihamarabbi babásodást!
Kívánom,hogy minden álmotok teljesüljön !
Kép

Kép
noki&potyi

gyoreneildi
Szeretnék Nektek Házassági évfordulótok alkalmából Sok Boldogságot Kívánni !
Tudom,hogy ez még korai,de mivel várnak rátok a fagyóbabák ezért kitartást és sok-sok erőt kívánok a sikeres folytatáshoz és mihamarabbi babásodást!
Kívánom,hogy minden álmotok teljesüljön !
Kép

Kép
noki&potyi

Bocsi,hogy bénáskodok....
De inkább küldjem el 2x mint 1x sem :oops: :oops: :oops: :shock:

Kép
noki&potyi

sziasztok! köszi a kedves sorokat, nem vagyunk túl szerencsések. Mindkét inszemem sikeres volt, egyik szinte azonnal elment (6. hét, azaz első UH előtt, ott beágyazódási problémának tippeltük) majd a 2. pedig a 8. héten (jól be volt ágyazódva, de elhalt :( ) Ezek előtt volt egy spontán méhen kívülim, lassan 2 éve, szval hihetetlenül lerontjuk a statisztikát 3, különböző, de nem sikeres terhességgel.
Mit mondjak? Természetsen javasolta a dokim a genetikai vizsgálatot, megyünk majd és most attól félek, hogy vajon ott mi derül ki?! Adja a Jóisten, hogy ne legyen bajunk, "csak" pech-sorozatunk legyen, de könyörögve kérem, most már legyen vége :( A műszeres bef. viszont a várthoz képest, teljességgel fájdalommentes volt, ez jó, mert féltem. Altatásból felébredve sírtam és panaszkodtam egy sort, de azt hiszem, túl vagyok rajta.
Nem fáj semmim és a lelkem is jól van. Most. Ki tudja, hogyan lesz majd.
Genetika, 2 hó pihenés, párom srepomavizsgálata, és ha jól értettem, a 3. hónapban neki is ugorhatunk ismét. Máris félek. Egy petevezetőm van, és folytatnánk az inszemet, ha genetikai baj nincs. De ha esetleg összejön a terhesség, de vagy elhal, vagy elakad méhen kívül, hogyan élem túl?
Írom ezt, közben tudom, h túl lehet élni. Majdnem midnent.
A táblába pihenősnek szívesen visszamegyek, csak a másik (babás) topicba így írtam, és ide csak becopyzni volt erőm.
edóra

Edóra!

Nem vettelek ki a táblából, csaj elrejtettem a sorodat. :lol:
Szólj ha úgy érzed látni akarod magad a táblázatban :lol:

Nem tudok semmit mondani, szörnyű dolgokon mentél keresztül.
Nekem is két 6 hetes terhességem ment el, évente 1, legutóbb ebben a hónapban.
Hidd el ez azért van ,mert még nem választott ki minket a leendő babánk és ahogy végre ott lesz a pocakodban a pici, rögtön halványulni fognak ezek a szörnyű emlékek :wink:

Kép
akire79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?