A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Először is, szuper fotók vártak itt :lol: Másodszor meg azt hittem, hog azért majd többet kell majd olvasnom :wink:

Bogesz
Cickó okés már? Én a pindurka mellűekhez tartozom. :cry: Reménykedtem, hogy majd baba után más lesz a helyzet, de végül aztán kisebb lett, mint volt :lol: :shock: Bár a hat hónap nem telt el, de nem hinném, hogy a két kis szottyadt cickóm változni fog. Hacsak nem leszek eztán folyamatosan terhes :lol:

Csoki
Ez az az állatkert, ami a Dzsungel Hotelnél van?
Állati jók a képek :lol:
Barátnődnek gratula!!!! Szülhetsz még bőven, húszonegynéhányéveske :wink: :lol:

Mamiblue
Igen, egy babával a pocakban - állandóan itt lógtam, és irogadtam, miután befogadtatok.
Tali - nem tudok biztosat, találn. Remélem összejön, mert én még nem is találkoztam veletek.
Nyaralás - biztos jó lesz, ne bosszakodj előre.
Szupi a házatok!
Az autó nem saját, de pedálos és elektromos változat is volt. Még mindkettőhöz kicsi. Fotókellék csupán, meg apa hétrét görnyedve toszigálta, de élvezte :lol:

Dudu
Fogacskához gratula. Siófokról már mi is eggyel többel jöttünk haza :lol:

Sziszike
Irigyellek a pénteki napokért!! :wink: Nekünk a közeljövőben lesz egyetlen nap és éjszaka - az első!, hogy Ati nem lesz velünk. Már nem is emlékszem azokra az időkre :lol:

Márkanyuka
Gratula Ádámnak!!!!! :lol: Annyira édesen imbolygott, de jó sokáig nem huppant le a földre :lol: Ati óvatos. Állni egy picit már tud egyedül, de kapaszkodva, vagy négykézláb közlekedik. És amikor hívom magamhoz, meg nyújtom a kezem, nevetve szalad a másik irányba :lol:
Pakolás: Ati az égvilágon mindent szétpakol, leteker, kicsomagol. És ami rosszabb, hogy amilyen bútort csak el tud tolni, azt eltolja. Etetőszék, kisszék, kosár, stb. Imádja a wc papírt letekerni, a wc kefét el kell dugnom, a porszívó a szerelme, teregetéskor bebújik a szárító alá középre, és onnan tologatja azt, a kimosott ruhát a kosárból kiborítja, stb, stb, stb. Szóval ezért is nem tudok jönni mostanában. Meg a napirendje is most van átalakulóban. Alig alszik már. És nem tűri, ha ideülök. Jön kikapcsolni a gépet, visít, rángat, fel akar ülni az ölembe.....
Ma már elutaztatok, de így a távolból is jó pihit!!! Ja, nálam tombol az alakformálás. Rendeltem paprikakrémet, kozmetikus fóliát, amit testtekercseléshez használnak, és járok edzőterembe is. Most éppen ezek a hóbortjaim. Apa meg csak mosolyog :lol:

Dudu
Ati bicajt kap, fa készségfejlesztő játékokat, mesekönyveket, mondókáskönyvet. Plusz egy családi napot a születése napján. Irány az állatkert.

Ági
Tesódnak gratula!!!!! :lol:

Kispupu
Ati brendonba kipróbálta. Nagyon bejött neki :lol: És gratula az első lépésekhez!!!! :lol:

Mona
Üdv itthon!! :lol: Szuperek a képek, biztos jól sikerült Danus első nyaralása.

Panni
Gyönyörűek a lánykáid és a humorod is a régi. Jó itthon lenni :lol:
Tányér - mi nem használunk. 1 másodperc múlva a földön vagy fejjel lefelé.....

Mirosz
Mi is tartjuk ezt a dolgot. Már nem sok van hátra :wink: Mira nagyon ügyi, nagyon sok mindent tud már :lol:

Dincuska
Egyik szemem sír, a másik nevet. Persze, biztos időben vagytok, és jó hogy végre valaki odafigyelt, és észrevette, hogy mi a bibi.
Emma nagyon édes, ügyes kislány, gyonyörű a képeken :lol:

Rólunk később, mert most mennem kell, sírás van.

mikegirl

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

mikegirl

Sziasztok!

Panni, Dincuska, Mikegirl: gyönyörűek a babák!

Dincuska: sajnálom Emmát, de reméljük minél előbb rendbe jön. Az a lényeg, hogy jókedvű, jó kedélyű baba :lol:

Nálunk sem túl jó a helyzet. Megint voltunk súlymérésen, és hát nem hízott semmit Fanni. Még mindig 7750 gramm. Most már kb. 2 hónapja nem hízott semmit, igaz nem is fogyott. Szerintem csak nő, de azt persze nem méri a dokinéni. Igy hát hétfőn reggel vérvételre kell mennünk a Budai Gyerekkórházba :( Doki néni vérképet szeretne látni. Szerintem nem annyira gond a súlya, mert hát itt a topikban is több baba ennyi... csak az aggaszt, hogy nem hízik.... Úgy hogy most már végére járunk a dolognak. Jövő hét pénteken utazunk, addig lesz elég gondom :?

És még egy kérdésem lenne: mennyit alszanak nálatok a gyerekek napközben? Fanni eddig napközben 3-szor 1-1 órát aludt, viszont kb. 2-3 hete simán 2-2 és fél órákat alszik (van hogy én keltem fel) , de most már nem 3-szor, hanem csak 2-szer alszik napközben (délelőtt és ebéd után úgy 2 körül)

horvviki

Viki
Hízás - szerintem Ati nagyon régóta "majdnem 10 kg" :lol: Mi csak itthon méregetjük, itt havi rendszeres mázsálás nincs. De úgy látom jól érzi magát, vidám és a képek alapján Fannival is ez a helyzet :wink:
Alvás - eddig Ati is aludt háromszor, nos az most napi 1, max 2 alkalomra fogyatkozott. Utóbbi akkor, ha túl korán kel, és nem alszik vissza. Pl ma. Ez az alvás most kb 2 órás volt, de annál nem alszik többet.
És az eredmény meglesz az utazásig? Jó lenne, hogy 100%-os nyugalomban teljenek azok a napok.....

mikegirl

Csajok, Ati megtette az első lépéseit!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

mikegirl

Mikegirl: gratula Atinak! :lol:

Eredmény más napra meg van, elvileg keddre, és akkor viszem is vissza a dokinéninek...

horvviki

dincus!
pont gondoltam rád hogy régen voltál, tényleg az a lényeg hogy idöben kiderült és tudnak segíteni, Emma édes :D

Ági!
én is gratula a nagynéninek, kérünk hireket a piciröl meg a mamiról is :wink:

horvviki!
nem értem miért van baja sulyával, többen vannak itt ilyen kis súlyúak, ha jó a kedélye biztos nincs semmi gond. Na majd kiderül.

Regina is már jár 2 hete, általában 4-5 lépés megy mindig, utána lehuppan, olyan édes, nagyon megható volt látni ahogy lépked!

Kép
nora80

Sziasztok!
Eszterke is már csak 1x alszik napaal kb 1hónapja.
Előtte is régóta már csak 2x aludt napközben.
A ti babóitok esznek még tápszer, Eszti már nem akarja elfogadni!
Mit tegyek?
puszi
K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

még egy kérdés!
Vett már valaki gyerekülést, akinek a babócája kb 8kg?
ha igen milyet?
Köszi
k

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Sziasztok!

Unokaöcsi hírek: szopizik, kakil-pisil, bőg, alszik és sííííír. Többet nem tudok, képek meg nincsenek, mert nekik nincs digitális fényképezőgépük, úgy meg nehéz...

Viki, őrület, hogy az őrületbe kerget a súllyal a dokitok :evil: De magadat nyugtasd meg.

Mikegirl, szívtipró kiscsávótok van! szépek vagytok a képen. Cici-ügy nálam detto
:lol: Járkáláshoz gratula. Eszti is kezdi ízlelgetni, ha fogjuk a kezét, lépeget szépen.

Hízás: Esztinek kis döbrögi pocija lett, szerintem 10 kg felé járunk. Gyarapodik, de nem is csodálom, amilyen zabagép.

Dincuska, Emmusnak jobbulást!

Autósülés: épp tegnap vettünk Römer Evolva 9-36 kg-ig. Brendonban hatvanezer, ebay-en szállítással együtt 46 ezer. Mostanában rákattantam az ebayre, ma jött meg az új laptopunk :)

Panni, malackodás nálunk is hasonló.

Kriszti, mi már tejet iszunk. Vagy nektek azt nem lehet, ha jól emlékszem?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok :)
Végem van ettől az időtől :(
Dincuska sajnálom Emmát de ez van a műtéten túl lesztek és aztán valóban el kell felejteni az egészet.Egyébként meg csudaédes kislány... :)
Mike Atiért változatlanul oda vagyok :) Közös kép is nagyon tecc a vörös hajaddal olyan vagy mint egy csinos csitri :)
Viki hát enyém lányok sem híztak az elmúlt majd két hónapban semmit -én hiszem hogy ez egyszerűen alkati kérdés plusz a hihetetlen mennyiségű jövés menés...
Krisztike -csajok még duzzogva ugyan de elfogadják a tápot -esetleg valamelyik gyártó junior teje esetleg? (ha meg nincs allergia a családban lassan mehet majd a sima tej is -bár én úgy vagyok vele hogy 1 éves kor után minek is a gyereket bármivel itatni a sima folyadékbevitelen túl..szal zord anya eleve kizárja az esti kakaóztatás lehetőségét :) )
Ülésünk nekünk ilyen van nagyon elégedett vagyok vele -hátránya hogy kb 15 kiló körül mindenképpen le kell majd cserélni mert a kis hosszú puskáimnak nem fog elférni a lábuk... Kép

Kép
Kép
panni7

Szia Ági!
Igen jól emlékszel!
A doki valami követőtápszert írt a papírra?
Az mi lehet?
A junior italt is kipróbálom majd! Hátha!

panni!
Megnézem mindjárt az ülést! nekm tetszik, chicco a kocsink is!
K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Ági
Én már kicsit korábban megbetegettem ami az ebay-t illeti :lol: :lol:

Kriszti
Ülés - Maxi Cosi tobi, és nagyon szuper, nekünk bevált.

mikegirl

Hello!

Panni: Mi a rossz időt vásárlással ütjük el!:) Eltelik az idő és még a kedvem is jobb lesz, ma pld. vettem egy porszívót.

Dincuska: Műtéten remélem gyorsan és sikeresen túl lesztek! Szerintem az a lényeg, hogy tudnak rajta segíteni!

Én már a tortás képeket várom!!!
1 év! Nagy idő!

Tej-tápszer: Mi kipróbáltuk a 3-as tápszert, ami már állítólag nem is tápszer, de az sem jön be Sebinek...így lassan már kap rendes tejet!

Viki: Szerintem csak ilyen alkat! unokaöcsém is állítólag rengeteget eszik mégis olyan kis soványka. Sebi meg alig-alig...és dundibb nála. De azért megnyugtatásképpen nem árt. Ha ír majd fel vasat, akkor avval nagyon vigyázni kell. Mert Matilda is szedett és olyan székrekedése lett tőle, hogy egy darabig nem akart kakilni.Senkinek nem kívánom, amit akkor küzdöttünk...:(

mamiblue

Sziasztok!

Eladó lakást keresek a 11. és a 22. kerületben: földszint, kertkapcsolat, nappali + két háló. Max. 30M Ft-ig. Kérlek írjatok privit, ha tudtok valamit! Előre is köszi!

Kép
vargaviki

Köszi a nyugtatgatásokat, de igazán nyugodt csak a leletek után leszek. Bár mindenki azt mondja, hogy nincs semmi baja Fanninak, de hát ez a doki tényleg igy beparáztat. Ha negativ leletek lesznek, akkor orvost váltok, én nem fogom tömni Fanni csak azért, hogy neki jó legyen a súlya...

B.Krisztike: mi tápszerezünk még. 3-mas, banánosat eszünk és Fanni szivesen megeszi. Majd jövő kedden jön a védőnő, hogy megbeszéljük miket lehet egy éves kor után bevezetni. (Bár Fanninak már szinte mindent adtam tojáson és tejen kívül...)

Nekünk 0-18 kilóig való autósülésünk van már kb. fél éve. Eddig bevált.

horvviki

Sziasztok!

csak bekukk mert rohanok. Minden baba fantasztikus és imádnivaló. :lol:

Szombaton babanetes találka lesz a millenáris parkban akit érdekel. 9-18 óráig. Batyu bál jellegű. Ha érdekel titeket akkor szombatra jó időt mondtak :D Sziasztok

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Dincus!
Édes, mosolygós kiscsajszi Emmácska! Kívánom, hogy a fél év alatt még találjatok valami megoldást, amivel sikerül a műtétet elkerülni!
( Egy volt osztálytársamnak pár hónapja műtötték a kisfiát vmi. vese gond miatt, ő 1 éves volt a műtétkor)

Mike!
Mira kinézte magának Atit: Nagyon megörült mikor meglátta a monitoron még puszikat is küldött neki... hát jó ízlése van, mert tényleg nagyon helyes kissrác.

Gratula az első lépésekhez!

Horviki!
Mi kétszer alszunk nappal. Általában 1-1,5 órát, de többször alszik 2 órát is, főleg ezeken a borongós, esős napokon.

B. Krisztike!
Mira reggel és este tápszert eszik, mostanában 270-300 ml-t iszik belőle és nagyon várja, pedig szegényke csak keserű HA-s tápit kap.
Mi pehelysúlyúak vagyunk és nemrég vettünk gyerekülést. Maxi Cosi priori fix isofixes Ugyan még sokat nem használtuk, de mielőtt vettük sok tesztet megnéztünk és sok véleményt olvastunk róla. Ez is biztos olcsóbb az e-bayn, mert mi Németországban vettük és 20ezerrel olcsóbb volt, mint itthon.

Kép
mirosz

Ilyen bébi taxit kap Mira szülinapra: Kép
mirosz

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép [img]
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 3.1113.jpg[/img]

Bocsi a képdömpingért, de nem tudtam választani.
mirosz

[img]A%20kedvencem%20lemaradt:%20https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1216841958.4872.jpg[/img]
mirosz

Rita: Hát a jóidő már jöhetne!

Tali: Hát ha innen jönnétek egy páran, mi is mennénk. De ha nem akkor nem megyünk, mert egyébként van egy csomó dolgunk!

mamiblue

Sziasztok!

Csajok lenne egy kérdésem: Fanninak már megint változott a kaki állaga. Nem tudom, hogy az ami most van, az normális-e. Leirás: barnás-sárgás szinü, de nem kemény, hanem inkább massza jellegű, mostanában higabb. Régen is volt ilyen, amikor anyatejes volt, de aztán normál lett belőle, most megint ilyen 2 hete.... Ez gond lehet, vagy normális? Gondoltam még a fogára is, hogy megint jön neki, és attól van :roll:

Talira: nem tudunk menni, sajna dolgoznom kell :(

Mirosz: hol készültek a képek? :lol:

horvviki

Mirosz
Nagyon szépek vagytok!!! :lol: Engem is érdekelne, hogy merre jártatok.

Viki
Atira nem jellemző a bogyós kaki. Mondhatni szinte sose olyan. Neki massza szerű kakija van, a színe változó. Van hogy barnás-sárgás, de szerintem ez attól függ, hogy mit eszik.

mikegirl

Viki, nálunk akkor van hígabb kaki, amikor jön a fog (vagy hamarosan bújik ki).

Mirosz, szerintem a gyereketek tiszta anyja!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok csajok!

Itt vagyunk anyukáméknál, most egy kicsit nyugi van a házban, gondoltam írok pár sort. Szokás szerint rossz időnk volt, ma már egy kicsit melegebb van, de nincs kánikula, strandidő. 2 napig esett az eső és nagyon hideg volt, rövid ujjú póló vagy kombidressz nem is volt az Ádámon. Rövidnadrág is most van rajta először. Pihenés 2 gyerekkel pedig nem létezik, éjszakánként én keltem fel Ádámhoz (kb. 4-5-ször). De szerencsére ivott és szépen visszaaludt. Most éppen az apja próbálja altatni, mert ma még csak fél órát aludt. A nappali alvások már csak ölben altatással jöttek létre.

Holnap délután megyünk haza, remélem ott minden visszaáll a régi kerékvágásba, főleg az alvás. Az evéssel nem volt gond.

Amúgy nagyon sokat fejlődött Ádám az utóbbi napokban, kapaszkodás nélkül feláll, már szinte szalad, keveset esik el, és már az ágyra is felmászott, igaz elég alacsony így kinyitva.

Mirosz: nagyon jók a képek, tényleg tiszta anyja a gyerek.

Kép
Kép
márkanyuka

Jucu, nagyon boldog első születésnapot Bálintnak!

Kép
Kép

Kép
mona76

Jó reggelt!

Csajok, ma reggel Fanni elindult :lol: Egyszer csak felállt kapaszkodás nélkül gugolásból és ment, ment, ment. Azóta folyamatosan csinálja. Eddig 3-4 lépést ment egyedül, most már a távolság nem akadály neki :lol:

Kép Kép Kép

horvviki

Sziasztok!

Látod, Viki....
Akkor a többiek itt érik utol a kis szuperügyes Fannidat :)
Merthogy a legtöbben kezdenek nekiindulni...
Enikő is kb. 1-másfél hete jár, illetve rohan folyamatosan. Egész nap megy egyik szobából ki, a másikba be, konyhába ki, vissza a szobába.... kint is rohan és nemigen engedi, hogy fogjuk a kezét.
Öntudatos, akaratos és nagyon önálló leányzó.

Kép
Kép
pfranciska

Ja, azt elfelejtettem, hogy: Fanni ügyes és gyönyörű!
Ahogy följebb Emma, Barbi és Belló és a többiek is!

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Reggel meg volt a vérvétel, Fanni nagyon ügyes volt, csak pici sírás volt, de egyébként jól bírta (na meg én is...). Holnap délre lesz lelet, most már csak azon izgulok, hogy ne legyen semmi gond.

Mától szabadságon vagyok, élvezem a pihenést, jó időt, de közben mosok, vasalok, pakolok, mert pénteken irány a tengerpart :lol: :lol: :lol:

horvviki

Viki: Jó már túlleni rajta, ugye!:) Ne izgulj, azért olyan nagy gáz nem lehet...
Én is az utazási lázban égek! Mi is pénteken indulunk, de már most elkezdtem összekészíteni a cuccokat! Még, az is lehet, hogy összetalálkozunk az úton, mert azt hiszem mi is horvátok felé megyünk, illetve még nem tudjuk, de az is egy lehetőség!

Hölgyeknek Gratulálok a sétához! Kár, hogy nem tudtak a szombati talin fogócskázni egyet!:)

Jucu: Ti merre vagytok!? Dobsz azért képet a nagy napról? Gondolom nem túrótortát etettek!

Én kinéztem Sebinek a tortáját, Verdás lesz, tök jó, mert sikerült a legközelebbi cukrászdát megtalálnom, és ott csinálnak is ilyet!

mamiblue

Mamiblue: én is pakolok már, de nem egyszerű Fanni miatt. Szinte mindenét elviszem, nehogy valami hiányozzon ott... Játékok, orrszívó, lázmérő, takaró, babakocsi, medence, gyógyszerek, a rengetek ruhája (meleg is, minden eshetőségre felkészülve), sapkák, cipők... Nem is tudom, hogy a mi cuccaink hol fognak elférni :roll:
Mi pénteken este 8-kor indulunk, reggelre szeretnénk megérkezni. Remélem Fanni végigalussza az utat, bár nem lesz neki valami kényelmes 8-10 órát a gyerekülésben lenni. :?

Többiek? Bogesz, Sziszike, Csokinyuff, Bkrisztike, Agnesgoboly, Italoman, Mikegirl, Dincuska, Nora, Panni (a teljesség igénye nélkül...) Mizu???

horvviki

Viki: :) Azért sapkából csak 1-et vigyél! :lol: Na, azt én sem tudom, hogy hogyan fogunk elférni. Fent lesz a tetőcsomagtartóban 1 bőrőnd meg max. 2 táska...aztán többi elől a lábaknál, mivel mind a 7 ülés fel lesz nyitva, hogy csajok kényelmesen aludjanak. Mi olyan éjjel 11 körül fogunk indulni, aztán egyszercsak megérkezünk!:)

mamiblue

Sziasztok!
Nyaralókra irigy vagyok,mert mi idén nem jutunk el,mert a férjemnek most lett új munkahelye ausztriában és még nem nagyon akar ugrabugrálni a szabiért.Úgyhogy pancsoljatok helyettünk is!Jó utat mindenkinek és persze jó időt!
Gratula Bálintnak az 1. szülinaphoz! Kérünk képeket!
Fanninak is gratula! Lilinek is van egy ugyanilyen rövidnacija! :D
Lili is már szalad!már alig tudom elkapni!a boltba is folyton elcsámborog és le akarja pakolni a polcokat! Most éppen a 6. foggal küzdünk!elkiabáltam hogy könnyen kijött az 5.majd biztos a többi már könnyen jön.... hát nem :evil: már totál kivagyon a nem alvástól,meg hogy egyszerűen nem lehet ilyenkor lerakni,meg állandóan a cicin lóg!és az még hagyján,hogy lerakni nem tudom,de a kezemben is nyüszít!Úgy sajnálom szegényt! de állandóan a gyószert sem adhatom neki!csak akkor szoktam adni ha már nagyon sokat szenved!legalább aludni tudjon egy kicsit!na jó éjt!

KépKép
dudu_84

mike!
igen azt hiszem ott a dzsungelhotelnél van. De szerintem ninc is nagyon több nyíregyen.

Hát már mindenki lépeget :roll:
Vendég

Hello!

dudu: Igazad van, én is csak akkor adok neki nurofent, ha egész nap nyüszi volt a foga miatt, és legalább éjjel tud, így aludni. Bár szerencsére már régen volt rá szükség! Egyébként Sebinek már a jobb alsó kisörlője bújik!

Csoki: Jó korán keltél!:) Maja is fog...szaladni is!

Férjem pont nyíregyházára ment ma, a plázába a női wc-be...méricskélni :) Szegény!

mamiblue

Tegnap Majával Mórahalmon voltunk fürdeni. Nagyon élvezte úgy kalimpált ki se lehetett szedni a vizből.
És sokat tett neki mert ma már egy kisujj is elég volt neki és úgy lépeget csak hogy érezze hogy van valami a kezébe. :lol:
Vendég

Egy kis videó:

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/t ... WYxDt6vadm

Anya új porszívója:

Kép

mamiblue

Mamiblue: Nagyon irígy vagyok a kis takarító személyzetre, majd megmutatom Ádámnak, hogy így kell anyának segíteni nem úgy, hogy mindent kipakol mindenhonnan. Söpörni nem tudok tőle, mert mászik rá a partvisra, úgyhogy be kell tennem addig az etetőszékbe. Tegnap meg teregetni nem tudtam tőle az erkélyen, mert tépkedte a virágokat a balkonládában, mindig olyan helyre ment ami veszélyes, így kénytelen voltam bevinni és betenni a kiságyába, hát volt is ordítás.

Tegnap vettem észre, hogy kibújt a 7. foga.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Mamiblue, miféle szuperszónikus porszívó???? Vezeték nélküli? Esztire is ráfér az illusztrált felvilágosítás :) Lesz bajom, mert rájött, hogy a konyhaszekrény ajtajait ki lehet nyitni és belül sok érdekesség (pl. porcelán) várja. :roll:

Látom, mindenki izzítja a rakétákat a nyaralásra. Mi is :) már nagyon várom. Ma megjött Eszti autósülése, úgy izgultam, hogy ne kelljen végignyomorognia az utazást abban a bébihordozóban.

Csoki, ügyes Maja, meglátod, nem lesz vele baj. Eszti se jár még, 1-2 napja kezdett el sétálni úgy, hogy tolja maga előtt a széket. Így egész nap széket pakolok a nappaliba. És totál begurul, ha a szék valamilyen akadály (fal) miatt nem megy tovább. :lol: :lol:

Fogzás nálunk is van, illetve remélem, amiatt van folyósabb kaki. Ugyanis tegnap voltunk játszani a szomszédban, ahol a nagyobb fiúcska 3 napja hasmenéses, a kicsi tegnap még nem volt az, de mára mindhárom gyerkőc nyűgös és enyhén fosós.
:?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Viki, minden rendben Fanni eredményeivel?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Na meg van a lelet. Nem lettünk okosabbak sajnos. A leleten minden rendben van, vérkép-vizelet teljesen ok. Viszont hiányoznak vizsgálatok. Pont ami a vérszegénységet mutatná... Nincs vas, nincs vörösvérsejt szám... Az van a lelet végén, hogy alvadt vér miatt nem tudták ezt vizsgálni :( Technikai hiba volt a vérvétel közben. És sajnos nyaralás után meg kell ismételni a vérvételt :( De most már nem izgulok, a többi érték rendben van,vizelet ok, gyulladás nincs stb. Csak Fannit sajnálom, hogy mégegyszer el kell vinnem.

horvviki

Viki: :? Csak nem lesz megint hiba...de tök jó, hogy minden rendben!

Ági: Aha, akus...ez csak egy sima kézi porszívó, mert most nincs pénzünk a központi porszit beteteni...illetve annak a 3 szőnyegnek ami lent van, annak nem fogok több százezerért gépet venni...ezt meg csak előkapom...mondjuk, ha valaki bejön homokos lábbal! :evil:
Hasmenés???

mamiblue

sziasztok, csak bekukkantok ide is megint :)

lújságolom hogy kistesó lesz nálunk. még picike, 5 hetes terhes vagyok kb. és még ugye azért hosszú az út :) de majd meglátjuk :) mondhatni véletlen volt. de azt terveztük zs 1 éves korában elkezdünk próbálkozni. hát nem kell...... :roll:
aki esetleg járatos ebben, nem tudjátok mi ilyenkor az okos dolog?? gyed, táppénz???????

szépek és már nagyok a babák! milyen hamar eltelt ez az egy év!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

viki, szerintem túlparáztat a dokid. nem vagyunk egyformák. vékony testalaktú. és nem fogyott! jól hasznosít mindent a szervezeétben :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok!

Bálint boldog születésnapot!

Atiska boldog születésnapot!

Danika boldog születésnapot!

most hirtelen ezt tudtam időrendben.

MI is lázban vagyunk a születésnap miatt, nyaralni nem megyünk, másra dobtuk félre a nyaralós pénzt, meg én Hangust még picikének találtam elmenni vele egész napos napsütéses helyre. Húgom Máltán lakik, oda akartam vele kimenni, de nagyon macerás lenne. Majd télen vagy jövő majd jövőre.
MInden baba szép és ügyes.

Viki ne parázz mostmár, minden rendbe lesz a picivel.

Hanga még nem megy egyedül, nem meri a kezét elegnedi, max 2-3 lépés, viszont a bilit előszerettel használja pisilésre.
Aludni még mindig jó alvó este 9.30tól másnap reggel 10-11 óráig nyomja. Felfedeztem egy jó pelust, a Pennyben lehet kapni nadrágpelus és nagyon sok pisis feltud szivni. 80 cm vagyunk és 11 kg. enniyt röviden rólunk.

Fogyózom kemény, anyagcsere diétát nyomok. szeretnék már végre az 5ös kezdődőpk közzé kerülni. 68 kg vagyok per pill. Ezzel elvileg a 8 kg a garantált 1 hét alatt. Most küzdök.

Dimet: Óriási gratula, ügyik vagytok!

COPFI???? te mikor szülsz????

Kép
sziszike77

Sziasztok!

MI is lázban vagyunk a születésnap miatt, nyaralni nem megyünk, másra dobtuk félre a nyaralós pénzt, meg én Hangust még picikének találtam elmenni vele egész napos napsütéses helyre. Húgom Máltán lakik, oda akartam vele kimenni, de nagyon macerás lenne. Majd télen vagy jövő majd jövőre.

Hanga még nem megy egyedül, nem meri a kezét elegnedi, max 2-3 lépés, viszont a bilit előszerettel használja pisilésre.
Aludni még mindig jó alvó este 9.30tól másnap reggel 10-11 óráig nyomja. Felfedeztem egy jó pelust, a Pennyben lehet kapni nadrágpelus és nagyon sok pisis feltud szivni. 80 cm vagyunk és 11 kg. enniyt röviden rólunk.

Fogyózom kemény, anyagcsere diétát nyomok. szeretnék már végre az 5ös kezdődőpk közzé kerülni. 68 kg vagyok per pill. Ezzel elvileg a 8 kg a garantált 1 hét alatt. Most küzdök.

Kép
sziszike77

Sziasztok!

Kép
sziszike77

Hali!

Dimet: Gratulálok! Én anno gyed-en voltam mikor szültem, és utánna is gyedet kaptam, mikor lejárt a szülési szabadság!

Sziszike: Hajrá!

mamiblue

dimet!
én is gratulálni szeretnék nektek! :D

szülinapos babáknak minden szépet és jót kivánok, kérünk képeket a szülinapi partyról! :wink:

horvviki!
szerintem nem lesz semmi gond, bár az a biztos ha minden vizsgálat meglesz, próbáljatok lazulni egyet a nyaraláson!

tegnap este Regina este 8kor elaludt és reggel 8kor kelt, ilyen sokat még nem aludt egyhuzamban, na nem mondom mi is pihentünk egyet :D , és betöltötte a 11.hónapot :D

napközben 2szer szokott aludni fél-egy órát.

itt is lehet kapni ezt a bugyi formájú pelenkát, nekünk is nagyon bevált

nagyon melegünk van, minden nap 35 fok van, na jó nem panaszkodom :wink: :D

Kép
nora80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?