Bogesz
Cickó okés már? Én a pindurka mellűekhez tartozom.
Csoki
Ez az az állatkert, ami a Dzsungel Hotelnél van?
Állati jók a képek
Barátnődnek gratula!!!! Szülhetsz még bőven, húszonegynéhányéveske
Mamiblue
Igen, egy babával a pocakban - állandóan itt lógtam, és irogadtam, miután befogadtatok.
Tali - nem tudok biztosat, találn. Remélem összejön, mert én még nem is találkoztam veletek.
Nyaralás - biztos jó lesz, ne bosszakodj előre.
Szupi a házatok!
Az autó nem saját, de pedálos és elektromos változat is volt. Még mindkettőhöz kicsi. Fotókellék csupán, meg apa hétrét görnyedve toszigálta, de élvezte
Dudu
Fogacskához gratula. Siófokról már mi is eggyel többel jöttünk haza
Sziszike
Irigyellek a pénteki napokért!!
Márkanyuka
Gratula Ádámnak!!!!!
Pakolás: Ati az égvilágon mindent szétpakol, leteker, kicsomagol. És ami rosszabb, hogy amilyen bútort csak el tud tolni, azt eltolja. Etetőszék, kisszék, kosár, stb. Imádja a wc papírt letekerni, a wc kefét el kell dugnom, a porszívó a szerelme, teregetéskor bebújik a szárító alá középre, és onnan tologatja azt, a kimosott ruhát a kosárból kiborítja, stb, stb, stb. Szóval ezért is nem tudok jönni mostanában. Meg a napirendje is most van átalakulóban. Alig alszik már. És nem tűri, ha ideülök. Jön kikapcsolni a gépet, visít, rángat, fel akar ülni az ölembe.....
Ma már elutaztatok, de így a távolból is jó pihit!!! Ja, nálam tombol az alakformálás. Rendeltem paprikakrémet, kozmetikus fóliát, amit testtekercseléshez használnak, és járok edzőterembe is. Most éppen ezek a hóbortjaim. Apa meg csak mosolyog
Dudu
Ati bicajt kap, fa készségfejlesztő játékokat, mesekönyveket, mondókáskönyvet. Plusz egy családi napot a születése napján. Irány az állatkert.
Ági
Tesódnak gratula!!!!!
Kispupu
Ati brendonba kipróbálta. Nagyon bejött neki
Mona
Üdv itthon!!
Panni
Gyönyörűek a lánykáid és a humorod is a régi. Jó itthon lenni
Tányér - mi nem használunk. 1 másodperc múlva a földön vagy fejjel lefelé.....
Mirosz
Mi is tartjuk ezt a dolgot. Már nem sok van hátra
Dincuska
Egyik szemem sír, a másik nevet. Persze, biztos időben vagytok, és jó hogy végre valaki odafigyelt, és észrevette, hogy mi a bibi.
Emma nagyon édes, ügyes kislány, gyonyörű a képeken
Rólunk később, mert most mennem kell, sírás van.

[/url